DALFUTÁR EXTRA ⎜Szendrői Csaba ⎜2021.

  Megtekintés 43,444

Dalfutár

Hónapja

DALFUTÁR EXTRA ⎜Szendrői Csaba ⎜2021.

Esópus és La Fontaine „A tücsök meg a hangya” című meséjét mindenki ismeri. Karinthy örökzöldjét, a „Találkozás egy fiatalemberrel”-t is. És mi köze ennek a Dalfutárhoz? Csak annyi, hogy a most következő beszélgetésben egy fiatal tücsök találkozik egy öreg...ebb...ecske tücsökkel. Szendrői Csabával ebben a beszélgetésben ismerkedtünk meg, itt láttam először, beült a kocsiba, bemutatkoztunk és durr! Kicsit túlzás, de egy perc múlva mintha magammal beszélgettem volna. Nyilván rokon-úton járunk, ugyanaz feszít minket, belülről is, kívülről is: hol a helyünk nekünk, dalos tücsköknek?
Nekem ezt adja a Dalfutár: találkozásokat tündöklő fiatalemberekkel. Mindezt úgy hálálom meg, hogy már az idei adásokon dolgozom, szorgos kis hangyastábunkkal együtt. Tehát, amíg mi feláldozzuk hamvas testünket a népszórakoztatás oltárán, ti mulassatok jól ezen a vágatlan interjún. Majd egyszer, a végén, cserébe kérünk valamit...
A DalfutárExtra második epizódjában egy 2019-es beszélgetést mutatunk vágatlanul. A szerzők között a dalfutár, Hajós András közvetített. A zeneszerző ezúttal Henri Gonzo, a szövegíró Szendrői Csaba volt, a produceri feladatot Horváth Attila Atish és Csongor Bálint látta el a Subscribe zenekar segítségével, az énekes pedig Király Linda lett.

---------------------
#dalfutárextra #dalfutár #dalfutár3 @dalfutár2019 @hajósandrás @szendrőicsaba @elefánt

szendroi_csaba
www.elefantofficial.com
elefantofficial
elefantofficial

---------------------
Keress minket az instagramon is:
dalfutar_hivatalos
---------------------
Gyártó: Filmimpex Kft.
Producer: Hajós András és Jeli András
Minden jog fenntartva. 2021.

Megjegyzés
A Kat
A Kat Hónapja
Tök egyszerű, a buddhizmus nem vallás, nem hisz Istenben, ellenben nem fogyaszt alkoholt, drogot, húst, nem hord bőrcuccokat (még cipőt és szíjat sem), nem káromkodik stb... Döntse el mindenki, hogy buddhista, avagy sem. Oooohhhmmmm!
Vivien Decker
Vivien Decker Hónapja
Az a legmenőbb ezekben a hosszú interjús részekben meg most pl kifejezetten ebben, hogy egy kicsit én is úgy éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Nem gáz ha utálom magam, mert ezek szerint néha mások is utálják. Ez elég jól esett, köszi. A jáki templomosokat meg a rovásírásosokat meg full nem értem de biztos az is fontos.
Marcell Roncsák
Marcell Roncsák Hónapja
''Nem vagy egyedül, itt mindenki egyedül van.'' Elefánt - Nincs harag 😶
Hajós András
Hajós András Hónapja
Nem vagy egyedül!❤
serpens8
serpens8 Hónapja
Hú, de bonyolult nemmagyar jóenberek vagytok ti... hogy nem hányjátok magatoktól szét magatokat.
ID047889
ID047889 Hónapja
0:49 nél szabálysértés!!!!! Valaki nem jelenti fel? 🤣 Ahol van bicikliút, ott KÖTELEZŐ azon menni!!!
TotiHun
TotiHun Hónapja
Mindig olyan "aranyos", amikor valaki úgy fikáz valamit, hogy nem is tudja, mi az. "Énekeljenek rovásírással, bármit is jelentsen!" - akkor miért? :) De ha egy keresést nem ért meg, röviden: egy írásmód. Lehet használni akár az angol vagy a német nyelvhez is, de a legjobban a magyarhoz illik. Ugyanúgy hangzó-jel párosítás, mint a latin ábécé. Nem kell nagyon messzire hajózni, hogy egy nyelvet két írásmóddal jelenítsenek meg.
Hajós András
Hajós András Hónapja
Szerintem ez egyszerűen abszurd humor, nem kell mindent ennyire szívrevenni. Pontosan tudjuk, hogy egy írásmód, ahogy azt is, hogy egy manapság kreált, elképzelt írásmód. Az, hogy - nyilvánvalóan áltudatlanul - arról elmélkedünk, hogy vajon lehet-e rovásírással énekelni: vicc. Lehet, hogy szar vicc, de semmiképpen sem kell rá tényszerűen válaszolni. Ne sértődj meg ezeken, cikázó elméjű, szabad gondolkodású emberek beszélgetésében, mindig lesz valami sértő valakinek.
Tesla Pilóta Élmény
Tesla Pilóta Élmény Hónapja
Most már csak az AgyVáltóKirályért is végignézem. :DDD
Mariann Mayer
Mariann Mayer Hónapja
A jáki templom kapuját a Városligeti kápolna utánozza, a Lehel táren a Zsámbéki templom elképzelt rekonstrukcióját építették fel - bocs! csak ha már Hajós minden 2. nyáron ott járt Jákon, akkor jó, ha tudja :)
Mariann Mayer
Mariann Mayer Hónapja
@Hajós András Helyes! :) én nem is a román- meg a gót stílus egymásba csúszása miatt írtam, mert ezek itt természetesek, meg egy középkori templomot elég sokszor átépítette. Itt az a pláne Zsámbék és a Lehel téri templom vonatkozásában, hogy míg bizonyos korokban "divat" (= történelemhamisítás) egykor volt épületeket több száz évvel később kiegészítve újrafelépíteni (Mátyás tpl. pl.), a zsámbéki templom rekonstrukcióját végző építészben a 19.sz. végén volt annyi önmérséklet, hogy azt meghagyta romként és a Lehel téren épített fel egy historizáló épületet: milyen lenne a zsámbéki templom, ha még mindig állna. Egyébként szeretem a Dalfutárt, nagyon gratulálok az eddigiekhez és sok sikert a továbbiakhoz!!!
Hajós András
Hajós András Hónapja
Na akkor ebbe most belemegyek, mert nem az első komment ezzel kapcsolatban. Az építészetben nehez lehet egy korszakot vagy kategóriát kiosztani. Főleg a templomoknál, amikhez évszázadokon át épültek újabb és újabb szárnyak, hajók, közben néha lerombolták őket. A Jáki es a Zsámbéki templom alapjai is 1200 körüliek, mindkettő a későromán és koragót határán mozog. A jáki teste, tornya ránézésre román, de csipkés ablakai es főleg a sokosztatú figurativ kapu viszont korai gótikának tartható. A lehel téri 1933ban készült el, historizáló, utánzó stílusban és ha a 3 fényképet egymásmellé teszem, valamint hozzáveszem, higy a jáki épebb állapotban van, mint a zsámbéki, akkor véleményem szerint mondható, hogy a lehelt a jáki ihlette. De majd alaposabban utána olvasok, és fogadom, higy legközelebb jobban felkészülten állok, az internet szent népe elé.😂
Eszter Molnár
Eszter Molnár Hónapja
Romanika a jáki, de mind1 :) szuperek vagytok
Gülzin Onaj
Gülzin Onaj Hónapja
Nem jákiiiiii, zsámbéki!!!,
0 0
0 0 Hónapja
Az Emil Rulez jó volt nagyon.
Tamás Hunyadi
Tamás Hunyadi Hónapja
Most kicsit otthon éreztem magam.....intellektuel sok bajjal küzdő tehetséges, tök más világban élő kicsit szarkasztikus kisfarkú emberek.....😆😉
Flóra Wahr
Flóra Wahr Hónapja
Szép szép, de egy 1,5 órás vágatlan "Nem jütt mééég a kenyééér..." imprót méginkább elnéztem volna. :)
pont pontpont
pont pontpont Hónapja
rengetegszer belevág a szavába elkezd mondani valamit és belekérdezel ,ez.láthatóan zavarja is Csabát az út felénél vissza is esett a tempója és 70 százalékban Hajós beszélt... rendesen bántja a fülem amikor kérdez valamit elkezdi mondani és a második szavánál belekérdez egy tök másba vagy elkezdi mondani a hülye sztoriját... nemtudom nekem furavolt
boghi bokodi
boghi bokodi Hónapja
A Szendrői zseniális. Nem véletlenül a harapjanapba a kedvenc számom forever a dalfutárból, bár ott a többiek is csodát műveltek.
GregoriusMagnus
GregoriusMagnus Hónapja
Azért jó látni, hogy bár állandó a vita a "rendes" epizódok alatt, hogy legyenek-e rövidebbek a műsorban az elbeszélgetős részek, látszólag a nézettség fele, beleértve engem is, ki van éhezve a még hosszabb interjúkra. Megfontolás tárgya lehetne, hogy az uborkaszezon kitöltése helyett átkerüljenek a Dalfutár résztvevőinek bemutató epizódja, és stúdió napja közé heti rendszerességgel. Így egy csapat fix 6 hét anyagát tudná kitenni folyamatában, és egy 4 csapatos blokk 24 hétre elegendő muníciót adna a műsorhoz. Bár nektek jobb rálátásotok van arra, hogy mennyit veszít így egy-egy epizód az aktualitásából, ha mondjuk egy ilyen Sziget-himnuszos vesszőparipa van a résztvevők feneke alatt.
GregoriusMagnus
GregoriusMagnus Hónapja
"Amikor 102.500-at mondtunk, akkor azt mondták, hogy az már sok." :D "Akkor inkább választanak valamit Ákostól." :D :D Kifeküdtem.
László Sándor
László Sándor Hónapja
Tízezer, az már valami :-)
Márton Sallai
Márton Sallai Hónapja
Akárki akármit mond, a szakáll előtt jobb csaj volt ez a DTK
Roland Safran
Roland Safran Hónapja
😁😁👏🏻
S
S Hónapja
és sokat is nőtt (magasságra)
Eva Burai
Eva Burai Hónapja
Az organum viszont egyertelmuen kellemesebb
Lenke Kun
Lenke Kun Hónapja
Imádom a konferanszokat! Az ugye Hegyi Gyuri munkája, ha jól tudom... De ahogy mondja!
Hajós András
Hajós András Hónapja
Ezt most mondjuk én írtam, de a Gyuri az Gyuri, tény.
Viktor Erdész
Viktor Erdész Hónapja
Csak a poén kedvéért egy alternatív cím: H. Dalfutár András: Elviszlek magammmal - Szendrői Csaba
Rita K
Rita K Hónapja
Szóval, ha kérnétek valamit, akkor el kell mondanom egy fontos dolgot. Egyetlen kezemen meg tudom számolni, hogy mi az a tartalom a HUload-on amiért hajlandó lennék fizetni. A Dalfutár ilyen. Ezzel egyben kompenzálnám azt is, hogy soha nem vettem egyetlen Emil Rulez lemezt sem. Mentségemre legyen, hogy fiatal voltam és nagyon kevés pénzem volt.
Magyar Outdoor
Magyar Outdoor Hónapja
Szanaszét röhögtem magam. Főleg úgy szép ez az adás hogy a Dalfutar hatására hetek óta Elefántot hallgatok
Zs P
Zs P Hónapja
Tényleg jó ez a "medikatív" szó. Nekem fiatalon (hatvanas vagyok) az elfogadó hozzáállása miatt volt a legrokonszenvesebb vallás a buddhizmus. Azóta pedig azt látom, hogy egyre időszerűbb. A világhoz, az élethez, az emberi/társadalmi környezethez való viszonyulása: a békesség, a kíméletesség, az odafigyelés, a tisztelet minden létező dolog iránt, ... - valójában útmutatás egy élhető, emberhez méltó élethez a ma embere számára is. JÓ KIS BESZÉLGETÉS VOLT, KÖSZÖNÖM!
andrea bezzeg
andrea bezzeg Hónapja
Imádlak Hajós András! Minden műsort nézek ,amiben szerepelsz ! Egy másik őslakos !A Partizán című műsorban is Te voltál a leghitelesebb ! Gratulálok ! Maradj ilyen !
Victor Marton
Victor Marton Hónapja
Jó gyerek ez. Pedig vasi.. 🙃😁
Lara E. Tompa
Lara E. Tompa Hónapja
Nagyon jo, koszi fiuk! :)
Bettina Tóth
Bettina Tóth Hónapja
de jó, hogy dugóba kerültetek, tök jó beszélgetés lett belőle :)
N Pavai
N Pavai Hónapja
Jó videó. Köszi! Több ilyet! Bakker, hányszor végigültem én is ezt a nyomorult dugót a Szerémin... és milyen jó lett volna veletek dumálni közben.
Róbert Magyar
Róbert Magyar Hónapja
Azt hittem, hogy azt a részt ahol Király Linda hörög nem lehet semmivel felülmúlni, de ez az extra tartalom hozzá világbajnok!
dlovas
dlovas Hónapja
Ezt nagyon vártam, pedig a Dalfutár előtt nem is ismertem sem Csabát sem az Elefántot - mentségemre 10 éve nem élek Magyarországon. Borzasztó szimpatikus páros és imádom ha valaki elég intelligens ahhoz, hogy az önfeledten trágárkodhasson a bunkóság látszata nélkül. Köszi a videót, jobb lett a napom!
zsambalazs
zsambalazs Hónapja
Hello! Ezt már lehetett látni valahol korábban?
KAVA
KAVA Hónapja
Ez a Dalfutár 3 negyedik csapat c. epizódban található interjú vágatlan verziója. 2019-es felvétel.
Gitta Kissné
Gitta Kissné Hónapja
Pár hete bukkantam rá a Dalfutárra. Nagyon sajnálom, hogy nem időben. Mostanában keresgélem visszamenőleg az adásokat és nagyon-nagyon kedvelem. Jobban örülnék, ha rendesen be volna sorszámozva. Andrást sokra tartom, és ezt a sorozatot nagyon szeretem. Kérem-kérem, hogy legyen még és még! Szuper, ahogy különböző emberek összetalálkoznak, fiatalok és kevésbé fiatalok és alkotnak valamit. András remekül kooperál. Gratulálok!
Gitta Kissné
Gitta Kissné Hónapja
@KAVA Nagyon kössssz!
KAVA
KAVA Hónapja
Kis segítség: ezen a csatornán szépen sorrendben vannak a videók, viszont csak a 2. évadtól. Az első évadot ebben a playlistben tudod megnézni: huload.info/throw/PLXhoCLy2-tcRq-d441qjPpHITEXcFGtWK
Alfonz Senki
Alfonz Senki Hónapja
Bocsi, de jáki templom nem gót, hanem román.
N Pavai
N Pavai Hónapja
Igen. A Lehel téri építéséhez meg inkább a Zsámbéki Romtemplomot vették alapul... de kapásból lehet én se tudtam volna vezetés meg interjúztatás közben. Legalább szóba került.
Benedek László
Benedek László Hónapja
“hazamegyünk, fogyasztunk... dolgokat. mármint, hogy alkoholt. is.” Dr. Csendrői Szabolcs 38:39
Ja R
Ja R Hónapja
óriási teljesítmény a részéről, felnézek rá mint művészre
Ágnes Kovács
Ágnes Kovács Hónapja
Marhára szeretem Csabi énekhangját, de hogy a beszédhangja is milyen szexi... Sokat nevettem. Köszi, jó videó.☺
Gergő Erhardt
Gergő Erhardt Hónapja
14:28 szép mentés! 🛵
Zsolt Csoma
Zsolt Csoma Hónapja
Köszi. A hangyáknak és a tücsköknek is.
Viveka
Viveka Hónapja
Csaba járt tollaslabdázni hozzánk, jó arc :D
Péter Bognár
Péter Bognár Hónapja
ez fasza volt! Öngyűlölő egoisták egyesüljetek!
Hajós András
Hajós András Hónapja
7kor chattali!
Rakonczai Róbert
Rakonczai Róbert Hónapja
Itt vagyunk!
Kati T.
Kati T. Hónapja
Végre ismét csemege, már nagyon vártuk! Köszönjük!
Csibészek '90 - Emil.Rulez!
1:38:58
Hangfoglaló Program
Megtekintés 6 E
DALFUTÁR 3⎜Negyedik csapat 1. rész⎜2019
51:38
Horrorra akadva 3.
0:20
PoliceHungary
Megtekintés 197 E
DALFUTÁR EXTRA ⎜Puskás Peti ⎜2020
44:51
Dalfutár
Megtekintés 65 E
Interjú Ungár Péterrel
2:26:39
Partizán
Megtekintés 60 E
DALFUTÁR 4 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2020.
51:49
Horrorra akadva 3.
0:20
PoliceHungary
Megtekintés 197 E
Awkward Divorce Drinking Game
12:07
Cody Ko
Megtekintés 2,1 M
VFX Artists React to HARRY POTTER Bad & Great CGi
19:09
I Shaved My Head Bald
16:19
James Charles
Megtekintés 8 M
Disney's Cruella | Official Trailer
1:33
Walt Disney Studios
Megtekintés 10 M
Frozen Chicken Nuggets Taste Test
12:05
Good Mythical Morning
Megtekintés 1,3 M
Britney Spears Cold Open - SNL
7:57
Saturday Night Live
Megtekintés 3,9 M