DALFUTÁR 3⎜MŰANYAG SZIGET⎜Második csapat csapat, klip ⎜2019

  Megtekintés 66,558

Dalfutár

Évvel

DALFUTÁR 3⎜MŰANYAG SZIGET⎜Második csapat csapat, klip ⎜2019
Zeneszerző: Szendrei-Nagy Olivér⎜Szövegíró: Pajor Tamás⎜Producer: Burai Krisztián⎜Énekes: Kiss Flóra
---------------------
MŰANYAG SZIGET
Lehet, de nem amit szabad
Van, ahol szív és ész már kettészakad
Veled, lásd az idő szalad
Mielőtt végleg mássá tennéd magad
Véges az anyag
Csak szíved, ami marad
Nézd, a tenger hideg
És a hajó a parton kivet
De ez egy műanyag sziget
Járj a vízen
Üdülő telek, rohanó nyarak
Falevél, szélvészben
Hulló pillanat
Ma még lehetnél
Mit a végtelen kér
Sír a hullám, siet
Földrészt hazudnak a színek
Nézd, a tenger hideg
És a hajó a parton kivet
De ez egy műanyag sziget
Járj a vízen
Ma még lehetnél
Mit a végtelen kér

---------------------

#dalfutár #dalfutár3 #dalfutár2019 @hajósandrás @szendreinagyoliver @papaver @papavercousins @pajortamás @neurotic @amen @buraikrisztian @kissflóra @supersizerecording

Keress minket az instagramon is:
dalfutar_hivatalos

A Dalfutár dalait megtalálod a Spotify-on, a Google Play-en, a Deezeren,
az Amazon music-on, a Tidalon, és a Napsteren.

---------------------

Akiknek a függetlenségünket köszönhetjük:

SAMSUNG
A műsor és a tehetségek támogatója
www.samsung.com/hu/

SZIGET
Sziget-himnusz a Dalfutártól
szigetfestival.com/hu/

MAZDA
A Dalfutár autós partnere
www.mazda.hu/


eu.audio-technica.com/
audmax.hu/
www.vylyan.hu/
www.artisjus.hu/

---------------------

A felvételek a SuperSize Recording-ban készültek.
www.supersizerecording.com
Stúdió hangfelvétel: Horváth Attila (Atish)
Keverés és mastering: Burai Krisztián

---------------------

Gyártó: Filmimpex Kft.
Producer: Hajós András és Jeli András
Minden jog fenntartva.
2019.

Megjegyzés
jimlemonchanel
jimlemonchanel 5 hónapja
Szerintem a 4 évad legjobb dalszövege ez. Pajor magasan a legjobb a posztján a felhozatalból. Kiss Flóra nekem óriási felfedezés amit ennek a műsornak köszönhetek ! Nem csak a jo hang nem csak a tökéletes színpadi jelenlét hanem a belőle áradó inteligencia és drámai érzék teszi a legjobb kortárs enekesnők egyikévé! Az alap dal nem kifejezetten érdekes ami szerintem többet vesz el a végeredményből mint a hangszerelés hiányosságai . Viszont ez is menthető lett volna ha van barmi plusz zenei ötlet ami megjegyezhetővé tette volna . Ezen segített Flóra vokál ötlete ami miatt egyáltalán lett refren ... szóval Pajor es Kiss érdemei annyira erősek hogy meg igy is ez a kedvenc dalom a 4 evadbol !
Zsuzsanna Varga
Zsuzsanna Varga 6 hónapja
Lebilincselő volt nézni ezt az alkotási folyamatot, a szöveg elképesztő erős. A producer nyilvánvalóan egy nagyon tehetséges, muzikális művész, de teljesen más világban mozog, egyáltalán nem értette meg a dalt, ezért nem tudta a hangszereléssel előre vinni a dolgot. Lehet, hogy ez egy nehezebb munkanap volt, de nézőként irtó érdekes volt a folyamatokat látni, és a konfliktusokat is. Azért szeretjük ezt a műsort mert mindig hoz olyan művészeket, akikről sajnos nem tudtunk volna amúgy, ha pedig ismert művészt hoz, annak is mindig egy ismeretlen új oldalát láthatjuk.
Janos Varga
Janos Varga 6 hónapja
1:09 - Burai túrja az OK-t...
GregoriusMagnus
GregoriusMagnus 7 hónapja
Ez a szám a korral szépül.
Tálas Csaba
Tálas Csaba Évvel
Hajós András!!!Isteni amit csinálsz a Dalfutárral!!!!Csak így tovább!!!Imádom!!!
József Mike
József Mike Évvel
Csak egyféleképpen tudom értelmezni, amit hallok és látok: Egy szép, karakteres dallam, zenei alapgondolat házasságra lép egy általa ihletett, hozzá tökéletesen illeszkedő, de önálló versként is életképes szöveggel, melynek szótársításai, költői képei, sorai külön-külön is beszédesek, gondolatébresztők, majd karonfogva átvonulnak egy pillepalackokból, műanyagszatyrokból összehányódott zenei szigetillúzión, amin végig menni talán még a vízen-járásnál is nagyobb kihívás, mert ott legalább nem kell szemétben botorkálni… Az énekes mégis nagyon szépen megoldotta: nem fuldoklik az egyszer használatos csomagolásmaradványok között, hanem átsiklik, átrepül fölöttük. Nyilván kellemesebb lett volna egy nagy kiterjedésű, trendi, újrahasznosított műanyag-hulladékokból egybevarázsolt, szépen úszó, dombormű-tutajon átsétálni, de ebben a sajátos kontrasztban talán még erőteljesebben szólal meg, rajzolódik ki az ÜZENET. Köszönöm., Mike József
lakcsik
lakcsik Évvel
Nagyobb felelősséggel kellett volna megvágni a második részt, mert így elsüllyesztettétek a (legjobb) dalt.
Balázs Makó
Balázs Makó Évvel
Bármennyire is erős a mezőny (nagyon jó az egész Dalfutár), nekem bizony ez a dal az, ami legtöbbet pörög a fejemben - dallam, szöveg és éneklés annyira összeáll, hogy nem lehet másképp :) sajnálom, hogy pont ezt kicsit kevesebben hallgatták (eddig...).
Adrienn Kovacs
Adrienn Kovacs Évvel
Újrahallgattam ma reggel az összes Dalfutár dalt minden évadból, és beláttam, hogy mikor először hallottam ezt a konkrét számot, bizony előítéletes voltam a késés meg a fura beszólások miatt. De most, a teljes mezőnyt újrahallgatva, hát bizony, messze nem ez volt a legkevésbé jó produceri munka. Sőt, inkább pozitív irányban emelkedik ki a végeredményt tekintve. Utólag megkövetem a Krisztiánt, sokkal jobb ez a dal friss füllel, mint hittem korábban.
András Csapó
András Csapó Évvel
Flórába szerelmes lettem ! Én a Burait meghagytam volna a falusi haknik béközépjének'... :( Szerintem a Pajor Tomiban és a Flórában sokkal több van ! :/ Aztán jutub' népe, vessetek a mókusok elé.
András Kemény
András Kemény Évvel
Open remix contest, na, Hajós, plííííííz? Ebből annyira könnyű lenne egy kicsivel jobbat összerakni, és csak közepesen bazmegolósan nehéz egy NAGYON jót. :) (Én már hallom a fülemben a nagybőgős/seprűdobos ÉSMÉGIS elszállós változatot. A Pajor pedig még mindig tud.)
pizsamavonflanel
pizsamavonflanel Évvel
A hangszerelés valóban “érdekes” lett, de talán még így is elfogadható lenne. Viszont a ‘műanyag-sziget’ kifejezés sajnos túlságosan áthallásos, és hiába utalhatna a környezettudatosságra vagy épp a művi dolgok helyett a valódi értékek dicsőítésére, egész egyszerűen a refrén egyetlen szókapcsolata miatt esélye sincs a dalnak Sziget himnusznak lenni. Kár, mert a dallam és az ének tényleg zseniális.
miksolt
miksolt Évvel
Hű, de jó lenne, ha lehetne készíteni ehhez a dalhoz egy új hangszerelést... Nagyon jó az ének és a szöveg is. (Bosszantó, hogy Burai mennyire nem tisztelte a többieket, a munkát és a lehetőséget, hogy egy ilyen nívós produkcióban bizonyítson, kilépve kicsit a közhelyes, kommersz tucat-szemetek világából. Lehet, hogy volt rá valami oka... nem tudom, de talán megérdemelné, hogy az itt produkált hozzáállását keményen megjegyezze a szakma...)
Selejtes Kéktúrás
Selejtes Kéktúrás 7 hónapja
Lehet, hogy csak ennyit tud (illetve ő ennyit se, csak a haverja).
Imre Zelczer
Imre Zelczer Évvel
Olivér megértette a feladatot és jól meg is csinálta. Pajor rendkívűl értelmes és tehetséges ember, de ez nem az eredeti cél elleni lázadás hanem annak nettó ekézése volt. Sajnálom, hogy túltolja a hitgyülit. A Burai az egy vicc, igazi pojáca. A Columbo "Gyilkosság hangjegyekkel" cimű epizódja jut róla eszembe, amiben az ismert zenész saját tehetségtelenségét más ismeretlen de nagyon tehetséges zenész tudásával leplezi, azt sajátjaként eladva. Báder Jánosnak (ha jól értem így mutatkozik be a fenti videon) üzenem, nézze meg ezt a Columbo epizódot ( huload.info/cloud/1rzgyNiFwpx_lJo/vide.html ) majd szabaduljon ki ebből a megalázó helyzetből.
Letti Varga
Letti Varga Évvel
Imre Zelczer 👏🏻👏🏻 így így
Kaze Kamu
Kaze Kamu Évvel
Szépen meg lettek fésülve a hozzászólások... Ezt pont a Hajós Andrástól nem vártam volna :( Leiratkoztam.
binger asder
binger asder Évvel
viccen kívül,aki eltölt 20 percet az fl studioval az összerak egy ilyen alapot,de még lehet 20 perc sem kell hozzá...még arra se vette a fáradságot hogy ne az alap pergőt használja :D
Tímea Kovács
Tímea Kovács Évvel
Én egyfolytában ez a számot hallgatom! :) Fura, mert az adásban nem tűnt annyira meggyőzőnek, de annyira fülbemászó és van benne valami visszafogott különlegesség, hogy ez lett az általam legtöbbet hallgatott Dalfutár dal :)
Tunde Szoke
Tunde Szoke Évvel
Szintúgy! 😊
Daniella S. Nagy
Daniella S. Nagy Évvel
Kiss Flóra hangja nagyon szép!
Békén Hagyjatok
Békén Hagyjatok Évvel
Imádom!
Ambrus Nagy
Ambrus Nagy Évvel
A műsort nézve nagy katasztrófának tűnt ez a projekt, de azt kell mondjam, ez egy tök jó dal LENNE, ha nem rekedt volna meg ezen a félkész, jobb minőségű demó szinten. Nekem még a programozott dob sem bántó annyira, bár kétségkívül Flóra éneke menti meg végül az egészet. Még egy kis időbefektetéssel és karakánabb irányítással szuper kis dal lehetett volna... Így inkább egy ígéretes, de kiforratlan demó.
Ambrus Nagy
Ambrus Nagy Évvel
@Hajós András Vagyis alapvetően egyetértünk? :) Azért frusztráló ez, mert itt már megcsillant ugyan a dal potenciálja, az időkorlát miatt végül mégis olyan befejezetlen, bicebóca hatást kelt. De jogos, a 'Demófutárnak' nem lenne olyan jó a csengése.
Hajós András
Hajós András Évvel
hát nefeledd, hihy egy napot kapnak. az egy összeszokott, egymást érző szerzői csapatnak is kevés lenne...
HD Biker Budapest
HD Biker Budapest Évvel
Légyszi-légyszi, szeretném remixelni :)
mercsi85
mercsi85 Évvel
Ez egy remek HAJÓS dal lett :D A producer viszont tényleg gáz. A hozzáállása és a "műve" is. Kár érte.
László Czimer
László Czimer Évvel
A Flórába beleszerettem jelentem... :) Őt kérem még még még
Ferenc Tepes
Ferenc Tepes Évvel
De miért nem lehet egy ilyen megosztó Futár, kedves András rulez!!!
Ferenc Tepes
Ferenc Tepes Évvel
Nem ismertem eddig a tesát, ugyanakkor látom, hogy 24 millió megtekintésnél jár -- hát felálltam vigyázba :(
Mtomi1000
Mtomi1000 Évvel
Ruhám szakadt, hamvas fejem mert a szövegben mégis kedvem lelem. :-)) Mea culpa Pajor Tamás. A szövegíróval kapcsolatban voltak fenntartásaim, végül a hangszerelés lett nálam is a leggyengébb láncszem. De a műsor őszinte lett. A végén semmi :jaj de szipi-szupi és világbéke. Így elég hiteles, hogy véletlen szerűen jött össze a csapat és ennyire különböző emberek most "csak" ennyit tudtak összehozni.
aki val
aki val Évvel
Költői szöveg. "Üdülő telek, rohanó nyarak" Mekkora már! Vagy pölö: "Földrészt hazudnak a színek." Ilyeneket nem tud akárki írni. Egyedi, leleményes, szellemes, és ha egészében nézzük, tartalmas (a tartalmába nem mennék bele). Ehhez egy kiváló dallam és egy kiváló énekhang. Az én figyelmemet teljesen el tudta terelni a pocsék hangszerelésről. Tehát ez egy kiváló dal.
UzzaAhio
UzzaAhio Évvel
5/10
Radics István
Radics István Évvel
Szerintem sokat elmond az eddigi két dalról, hogy az Érted c. számot kb 20x meghallgattam, míg ezt csak egyszer, és utóbbi így is marad valószínűleg... Ez gyönyörű hang sokkal jobb dalt érdemelne!
Tamás Szabó
Tamás Szabó Évvel
Az enek elvitte jo iranyba a dalt szerencsere :) Egy Subscribe zenekart mint producer elneznek szivesen (lassa nagy vilag Atisht a gitarok mogottt is nem csak a keveropultnal)
Zsuzsa Mészáros
Zsuzsa Mészáros Évvel
Nagyon röhögök. Légyszi jósolj még jókat!
Puroku Junior
Puroku Junior Évvel
@Hajós András Érdekes lenne belecsempészni egy különleges epizódba egy Hajós, Atish duót. :D
Hajós András
Hajós András Évvel
1M zsebbe ès intèzem😁
Gabor Dolli
Gabor Dolli Évvel
esetleg új szöveget írni rá, és ha már a beavatást erőlteti, akkor olyan szövegírót választani, aki tudja, hogy az istenembernél a fej, szív és zsigeri (agy, szív, ösztönök) rész tökéletes összhangban működik.
Gabor Dolli
Gabor Dolli Évvel
mégegyszer leírom : egy gyönyörű hanggal eladott szar szöveg. Tamás, Tamás. Ennyit ad a hitgyüli, mi?! Bocsi anya.
Dániel Bíró
Dániel Bíró Évvel
A Burait felcsereltem volna a qualitons-szal
László Lukács
László Lukács Évvel
Flóra zseniális, a szöveg oké, ez az egész dal jó lenne, ha nem folyna ki az agyam a bántóan szar műanyag midi dobtól, semmi lelke nincs a hangszerelésnek. Abletonban vagy Pro Toolsban egy óra alatt felhúz az ember egy ilyet. De még a basszus hangminta is valami Arturiaból kivett moog szerű szar, aztán bejön a zongora, de nem történik semmi - nem értem, hogy hova is akar tartani pontosan a dal. Semmi dinamikát nem érzek. Azt hallom csak, hogy szól a fos midi dob, közben Flóra leénekli a csillagokat az égből. Kár.
Kürti András
Kürti András Évvel
Ez a dal, az énekesnő munkája miatt lett dal, valóban! Burai Krisztián dalait szeretem, de amit itt művelt, hogy is mondjam, vérlázító.....
Kata Papp
Kata Papp Évvel
1:10 minden benne van
Gábor Somoskői
Gábor Somoskői Évvel
Azért 1:50kor is van egy kifejező arc. 😀
Zita Bacsó
Zita Bacsó Évvel
Nagyon kellemes dal született. A négy résztvevő közül háromról nem hallottam korábban, de örülök, hogy megismerhettem őket. Leginkább Flórát emelném ki. Különleges hangja van és elsősorban az ő érdeme a végeredmény. Köszönet a műsorért. Remélem, jövőre is folytatódik. :)
szenszit tekerika
szenszit tekerika Évvel
Cssk annyit írok :BURAI
Kristó Tamás
Kristó Tamás Évvel
Csaba Dobó
Csaba Dobó Évvel
Figyi Hajós Andris! Ez a projekt annyira ellenkultúra a mainstream tévéműsorok között, hogy. Én a neten követem már a kezdetektől, és a minőségnek, a kreativitásnak és a szórakoztatásnak ez egy olyan elegye, ami odabasz. És azért ellenkultúra, mert lesöpri a gagyi, semmisemvalódinevesincs vakításokat, és visszavezet az igazi értékekhez, az elfeledett kultúrához, ahol a zene szárnyal, és az alkotás varázsába beleleshetünk. Kurvajó na. Mert a kultúra elkurvult és ilyen projektekre van szükség ahhoz, hogy helyén tudja kezelni minden kisköcsög azt, ami az igazi. Szóval csak így tovább! Még akkor is, ha néha döcög :) Várom a többit, nézem és lájkolom amolyan punk módon :) aláírás: egy kitekintgető kisköcsög :)
TheChinovnik
TheChinovnik Évvel
kincs ez a lány
István Dihen
István Dihen Évvel
Mondhat bárki bármit, de a dal végén megtörténik a csoda! És ez a Flóra érdeme!
vjkazz
vjkazz Évvel
Ez egy annyira de annyira de annyira jo szam lett! Fulbemaszo dallam, szenzacios enek hang, cool gitar futam... nekem ebben a hangszerelesben is bejon, de valoban hianyzik valami... hianyzik egy fajta sodro dinamika.
Sz Cs
Sz Cs Évvel
Az a baj gyerekek, h ez lesz a Sziget dala... A burai nem tett hozzá semmit, de majd akkor lesz a legnagyobb arca a kisköcsögnek... :( Ez a dal a többiek miatt lett jó és egy másik populárisabb változatban ütni fog! Viszont így is ennek a tuskónak a számláját fogja gyarapítani.
Dora Horvath
Dora Horvath Évvel
Inkább az Érted, szövegileg és zeneileg is jobban beillik Sziget-himnusznak. De ez tényleg jó lett, és hát nem Burain múlott.
KifogasokVilaga
KifogasokVilaga Évvel
@Sándor Kelemen Amikor a pozitív diszkrimináció ára a többiek negatív diszkriminációja. Adtak Burainak 25%-ot a semmire azért, hogy a többiek tisztességes munkájából elvegyenek ugyanennyit.
Sándor Kelemen
Sándor Kelemen Évvel
Hát, igen...én is pont erre gondoltam, ez a "kisebbségi" nyer a legtöbbet nulla befektetéssel, Hajós Andrásnak köszönhetőnek, úgymond adjunk esélyt mindenkinek, vive l"open society "...koszi, András :-)
Carver major
Carver major Évvel
napi 3 x 1
Carver major
Carver major Évvel
tanulság : nem mindig jó tudni, mi történik, mire egy dal ilyen összekapott és letisztult lesz. (őszintén nem sok reményt fűztem egy emberi fogyasztásra alkalmas végeredményhez ... :) külön respect az énekesnőnek
Monka
Monka Évvel
Burai Krisztián nagyon nem tett jót ennek a dalnak. Szívesen meghallgatnám egy olyan producer változatát is, aki megtiszteli a társait azzal, hogy nem késik el, nem telefonál munka közben más munkák miatt és a szívét-lelkét beleteszi a dalba, nem csak letolja a kötelezőt. A többiek munkája többet érdemelt volna és a dal is jobb lett volna.
Gabesz Juhász
Gabesz Juhász Évvel
Lehet, de ilyen emberek is vannak. Szerintem ő is bele tette a tőle telhető legtöbbet, csak ott helyben. Egyébként sok esetben a korábbi részekben is volt, hogy valaki a maga részét pár óra alatt dobta ki magából és nagyon jó lett, szóval a munka minősége nem a radír kopottságán mérhető.. és egyébként is: a határidő a legjobb múzsa! ;-)
cibat
cibat Évvel
remek hangú énekesnő
G. K.
G. K. Évvel
Valahogy olyan feloldatlanság-érzésem van tőle. Nem értek a zenéhez, de ebben vártam volna valami nagyzenekaros, rézfúvósos, cintányéros, üstdobos katarzist a végére. :D
G. K.
G. K. Évvel
@Gyurbán Fektor Nincs a környéken a billentyűs kolléga :P
Gyurbán Fektor
Gyurbán Fektor Évvel
@G. K. kár, majd kerázhatnál valamit.
G. K.
G. K. Évvel
@Gyurbán Fektor :D nem éppen :D
Gyurbán Fektor
Gyurbán Fektor Évvel
olyan menetelős-katonás dobosra gondolsz?
Amália Lujza Malottvix
Amália Lujza Malottvix Évvel
Egész hallgatható lett a végeredmény....nem szabad megnézni a stúdiónapot, hogy is készült a dal és akkor egész élvezhető a dal. (ezdegáz☹️)
Böröcz Gyula
Böröcz Gyula Évvel
Hiába jó a dal, a hangszerelés kivette az élét.
Monika Dudás
Monika Dudás Évvel
Már nagyon vártam a klipet. Flóra nagyon jó! Hajrá Dalfutár!!!!!
Iza Bella
Iza Bella Évvel
Lehetne olyat, hogy egy dalfutár számot más verzióban megkomponálni? (Pl rockosabb verzió valódi hangszerekkel játszva vagy akár szimfonikus) Ez nem kritika lenne az eredeti felé, csak amolyan további játék, akár a youtube-os közönség is megszavazhatná melyik dalfutár dalt kívánná meghallgatni más formában. Az eddigi számok nagyon tetszenek, de a zenei aláfestést több esetben nagyon műnek találtam (Visszhangok, Tudnád ha érezném, Virághajlam, Méri Poppinsz első tánca, most meg a Műanyag sziget). Csak ártatlan javaslat :)
Sándor Kellenberger
Sándor Kellenberger Évvel
Akármi lehet
Kriszta
Kriszta Évvel
Kellemes dal lett. A hangszerelés nekem sem nagyon jön be, visszafogja dal lelkét. Az énekes szuper, de én őt is hagytam volna jobban szárnyalni.
Laszlo Garamszegi
Laszlo Garamszegi Évvel
Amikor az első rész lement akkor nem hittem el, hogy ebből elfogadható dal lesz. Hát tévedtem. Talán az egyik legjobb a 3 évad során. Az biztos, hogy az első 3-ban benne van.
Adolf Halász
Adolf Halász Évvel
Nagyon jó lett ez a dal is,mindenki megtette a magáét,szuper az énekes és a zeneszerző,Gratulálok !
jános kökény
jános kökény Évvel
A tökéletes dalban: Anonim mc a dalszerző, Závada Péter a szövegíró, NB a producer és Krúbi az előadó Legalább egyvalakit szervezzetek be légyszi a következő részekbe!
Kosik Árpád
Kosik Árpád Évvel
Krúbi az ász lenne
Miklós Denesi
Miklós Denesi Évvel
Nagyon szeretem! Szerintem a Burairól le kellene szállni! Uncsi már.
Ferenc Tepes
Ferenc Tepes Évvel
Burait soha nem lehet elégszer szídni, így lett a zene mindenkié ... sajnos. (kb. Hajós mottó)
Károly Borza
Károly Borza Évvel
Továbbra is fenntartom a véleményem ez egy sokkal jobb sorsra érdemes szerzemény. Sajnos Burai megpecsételte ezidáig a sorsát. Olyan jó lenne, ha néhány tehetséges zenész összerakná erre a számra a saját verzióját és azt is meghallgathatnánk itt. A dislike csak azért nem megy, mert mert imádom a dalfutárt, tisztelem a többi alkotótársat aki részt vett ebben a produkcióban (és egyébként remek munkát végeztek) és remélem ennél csak jobb lesz a többi.
András Klaj
András Klaj Évvel
@Károly Borza mondjuk a Qualitons?😉
Esz Mara
Esz Mara Évvel
@Károly Borza köszi, h megtiszteltél a válaszoddal.
Károly Borza
Károly Borza Évvel
@Esz Mara A producer, a dal (dallam) meghangszereléséért, hangulatáért felel. Azaz gyakorlatilag az a zenei vonalvezetés ami a dal gyökerét képezi az ő keze között válik majd konkrét dallá. Egy producer egy dallamra így akár több teljesen eltérő dalt is szerezhet. (volt erre itt is példa, most nem emlékezem, hogy ki) Illetve ennek köszönhetően lehet olyan, hogy egy egy dalt újra hangszerelne, vagy akár át is ültetnek egy teljesen más zenei világba. Én ezt a dallamvilágot és szöveget inkább tudnék elképzelni egy hagyományos zenei alappal, de ha már fesztiváldalról beszélünk akkor akár több zenei stílus összeötvözéseként is. Nekem ilyenben pl etalon az egykor volt Hegyalja fesztivál dala. De persze ízlés és ízlés között különbség van, ezért is hangsúlyozom, hogy ez az én véleményem. Sokaknak - neked is tetszik. Lehet hogy a véleményem a kevesebbeké, csak hangosabb vagyok.
Esz Mara
Esz Mara Évvel
Vki elárulná nekem, h egy producernek mi is a feladata? Mindenki lehúzza Burait, de nem tudom mit kellett volna csinálnia szerintetek?! Ezt tényleg írjátok meg! Amúgy nekem tetszik a végeredmény.
Pocomoto
Pocomoto Évvel
Jó az énekes és a szöveg és a dallam nagyon. A producer meg nem annyira.
Esz Mara
Esz Mara Évvel
Klassz lett csapat!
DALFUTÁR 3⎜ÉRTED⎜Első csapat, klip⎜2019
04:17
Altin Gün @ Eurosonic 2021 - ARTE Concert
43:25
ARTE Concert
Megtekintés 94 E
DALFUTÁR 3⎜Második csapat 2. rész⎜2019
44:07
Dalfutár: Asziszem - supertv2.hu/dalfutar
04:32
Dalfutár - Hercegnő
03:12
Hajós András
Megtekintés 200 E
Prāta Vētra - Na Zare (“Skārda bungu tūre”, Mežaparks, 2018)
10:51
ANOTHER QUESTIONABLE QUIPLASH (Sidemen Gaming)
13:40
BRAWL STARS ANIMATION - SKINS BATTLE #2
2:22
Bratu Art
Megtekintés 1,1 M
When you open Mortis Box in Brawl Stars
0:14
30 Years of Blizzard (Cartoon)
4:32
CarbotAnimations
Megtekintés 191 E
How To Beat The DEATH GOD'S Game In "Death Note"
19:26
Cinema Summary
Megtekintés 1,9 M