DALFUTÁR 4 ⎜ Második csapat 1. rész ⎜ 2020.

  Megtekintés 115,611

Dalfutár

6 hónapja

DALFUTÁR 4 ⎜ Második csapat 1. rész ⎜ 2020.
A Dalfutár legújabb epizódjában ismét négy alkotó készít egy közös dalt úgy, hogy közben semmit nem tudnak egymásról. A szerzők között a dalfutár, Hajós András közvetít. A zeneszerző ezúttal Johnny K. Palmer, a szövegíró Csepella Olivér, a produceri feladatot Diaz látja el, az énekes pedig Császár Előd.
---------------------
Réges-régen, évezredekkel a kerékpár feltalálása előtt, mítikus kimérák népesítették be a Földet. Voltak köztük emberfejű és állattestű, bölcs szörnyetegek éppúgy, mint csupa ragadozókból összegyúrt, ostoba és pusztító lények. Az emberek rettegtek tőlük: egyrészt mert egyes kimérák igencsak szerették az emberhúst, másrészt mert nem értették, hogyan maradhat életben egy olyan lény, aminek a feje teknősbéka, a teste zsiráf, seggtájban pedig politikus.
A ma embere csak gúnyosan legyint mindezek hallatán. A mítoszok kora lejárt, a világ racionális és kiszámítható. De ha valahol a városszéli erdőkben éjszakánként felcsendül egy furcsa dal, aminek a dallama pop, a szövege alter, a hangszerelése pedig skandináv barlangi jazz, a bölcsek tudják, hogy az utolsó kimérák egyikének szerelmi énekét hallják. Ablakaikat kitárva figyelnek, hátha megpillantják a legendás lényt - vagy legalább az arra karikázó Dalfutárt.

---------------------
#dalfutár #dalfutár4 #dalfutár2020 @hajósandrás @johhnykpalmer @diaz @wellhello @csepellaolivér @csaknekedkislany @császárelőd @shane54

Keress minket az instagramon is: dalfutar_hivatalos
---------------------
Akiknek a függetlenségünket köszönhetjük:
SAMSUNG
A műsor és a tehetségek támogatója
www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s20/camera/?cid=hu_paid_social_youtube_galaxy-s20_launch_none_video_dalfutar-200817_none_influencers
MAZDA
A Dalfutár autós partnere
www.mazda.hu/
CHERRISK
www.cherrisk.com/hu-hu/
MOL
mol.hu/hu/

www.artisjus.hu/
eu.audio-technica.com/
www.wmmusicdistribution.com
stevensbikes.hu
---------------------
Gyártó: CYD Film
Filmelőállító: Filmimpex Kft.
Producer: Hajós András és Jeli András
Minden jog fenntartva.
2020.

Megjegyzés
Dalfutár
Dalfutár 6 hónapja
A Dalfutár legújabb epizódjában ismét négy alkotó készít egy közös dalt úgy, hogy közben semmit nem tudnak egymásról. A szerzők között a dalfutár, Hajós András közvetít.
Dicky Dirt
Dicky Dirt 6 hónapja
@Imre Kárpáti Nem vagy tisztában a fogalmakkal.Szerencsétlen baleset nem pedig szándékos emberölés.22 éves történet.Már a rendőr családja is túllépett rajta.Végy róluk példát!
Imre Kárpáti
Imre Kárpáti 6 hónapja
@Viktória Balogh Valóban? Erről kérdezd már meg azt a lányt, akinek a vőlegényét drogosan kinyirta!!!!!!!!!
Viktória Balogh
Viktória Balogh 6 hónapja
Imádom a választásaidat. Annyira jó újra látni Császár Elődöt💜
Iván Novák
Iván Novák Hónapja
berzenkedik = túl hosszasan, elhúzódva méltatlankodik, panaszkodik. (pl. a Hajós mondhatja, hogy "Ne berzenkedj már, fiam!" amikor már elege van, hogy a gyerek nem bír lenyugodni, hogy neki valami nem tetszik.) A "borzol" szóval rokon, mert eredetileg azt jelenti, amikor az állatok felborzolják a szőrüket/tollukat, hogy nagyibbnak tűnjenek, amikor támadnak vagy félnek/dühösek.
József Rudolf Schlehoczki
József Rudolf Schlehoczki 5 hónapja
Ki a faszt erdekel ez a faszság ?????
Novák Emese
Novák Emese 5 hónapja
Imádom amit csináltok. Mivel külföldön élek, nem nagyon vágom a fiatal tehetségeket. A nagy öregekért meg aztán örök hála... A gyerekeim miatt hallgatok mai zenéket, a Csaknekedkislány az egyik kedvencem :) A műsor miatt ismerek már fel nagyon sok mai előadót is
Ferenc jdjh8:6:8::5:5:5:55%45:Bachoffer
Ferenc jdjh8:6:8::5:5:5:55%45:Bachoffer 5 hónapja
.. Mm
Anna Bagó
Anna Bagó 5 hónapja
Annak aki szintén csak Olivér-contentet kutat: 13:46 (Azért a többiek is biztos aranyosak, senki ne vegye szívére :,) )
Tiborné Rózsahegyi
Tiborné Rózsahegyi 5 hónapja
God÷ny gyorgy
MiklósnétTerez Nem vagyok kovidos.
MiklósnétTerez Nem vagyok kovidos. 5 hónapja
Barti Miklósné HAJÓS ÚR SZERETNÉNK HA ÉNEKELNE..KÖSZ SZÉPEN!!!!
MiklósnétTerez Nem vagyok kovidos.
MiklósnétTerez Nem vagyok kovidos. 5 hónapja
Kedves Hajós úr.Végrelátom nagyon öŕülök HETI HETESBEN NAGYON SZERETTÜKO A BARÁTAIMMAL EGGYÜTT
MiklósnétTerez Nem vagyok kovidos.
MiklósnétTerez Nem vagyok kovidos. 5 hónapja
Wßå aál a favorit Üdv bárátaimmal eggyüt. Favorit!!!! AHeti Hetesben Hajòs ùr.Barti Miklósné Vasmegye nagyonöŕültünk.T Tevolt
MiklósnétTerez Nem vagyok kovidos.
MiklósnétTerez Nem vagyok kovidos. 5 hónapja
HAJÓS UR NAGYON JÓHEJEN VAN ÜDVÖZLÖM MERTRÉGENLÅTTAM HETI HETESBENTEVOLTÅL A FAVORIT!!!SZERETÜNK BARTI MIKLOSNÉÉS BARÁTAI
Erzsébet Szebenszki
Erzsébet Szebenszki 6 hónapja
Cs. E.: "Nekem nagyon jó volt, hogy el kellett mennem..." Na de milyen áron?
Anduska Dániel
Anduska Dániel 6 hónapja
Berzenkedik: 1. Átvitt értelemben: Ingerült állapotban van egy személy. Dühösen veszekszik, hangosan méltatlankodik. A főnöknek ma rossz napja van, mindenkire berzenkedik. A gyerek berzenkedik az iskola miatt. 2. Régies, népies: Ingerült állapotban van egy állat. Támadni készül, ezért felborzolja szőrét, tollát. A kutya az idegen ember miatt berzenkedik. Berzenkedik a csibéit féltő kotlós. 3. Régies, népies: Párzási szándékát jelzi egy hím madár. A kakas a tyúkok körül berzenkedik. A fajdkakas sajátos hangot adva berzenkedik.
Meatgrinder General
Meatgrinder General 6 hónapja
Én nagyon bírom ezt a műsort és bár volt benne pár ember, akit annyira nem bírok, de most komolyan... muszáj volt egy ilyen gusztustalan, tenyérbemászó figurát, mint a császár előd előkaparni? Egy normális országban ez a csávó még mindig sitten rohadna. Elég szomorú, hogy 1 adás alatt ekkorát zuhant a színvonal. Remélem ez nem lesz állandó jellegű.
Roland
Roland 6 hónapja
Nagyon jót tesz megint az adásoknak, hogy nem köti ez a Szigetesdi. Furcsa, hogy egy teljesen apró, fakultatív lehetőségként tűnt csak fel, de számomra így is pokolian lefogta a Dalfutár szárnyalását. Szuper a műsor! :)
Dicky Dirt
Dicky Dirt 6 hónapja
Lehet itt fikázni a mai srácokat hogy klasszikus értelemben nem zenészek de pl ez a Diaz egy igazi zenész.Kit érdekel hogy nem járt konziba vagy egyáltalán semmilyen zenei képzettsége sincs.Jó amit csinál és kész! A másik.A Magyarok nem szeretik ha valaki ahogy Hajós mondja"harsányan magabiztos"Mi azt beképzeltnek meg nagypofájúnak mondjuk és nem szimpatizálunk vele.És ha ez esetben még ott van az is ami történt 1998-ban hát naná hogy örökre utálni fogjuk.Pedig nem volt szándékos emberölés hanem egy rosszul végződött autóbaleset.Ambrus Attilát akinek meg még a saját bevallása szerint is csak a szerencsén múlt hogy nem ölt embert mert ha úgy alakultak volna a dolgok meg tette volna hogy nem kapják el neki meg mindent megbocsájtunk mert ő olyan szerény. Szóval érdekes nép vagyunk!
TorLaci
TorLaci 6 hónapja
A "berzenkedik" nem azt jelenti, hogy tart valamitől, hanem, dühösen mérgelődik.
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Igen, rájöttem, mivel megírták sokan, hát énnis tanulok...😁
Tamás Tajthy
Tamás Tajthy 6 hónapja
berzenkedik - ‘húzódozik, iszonyodik’; ‘ingerülten méltatlankodik, tiltakozik’. A berzen- tő a borzas, borzol szavak magas hangrendű rokona; a berzeng, berzeszkedik szavak nem ismeretlenek két-háromszáz évvel ezelőtti szövegekben. Mindez a párzani vagy az egymással dühösen verekedni készülő kakasok s más hím madarak viselkedését festi: felborzolt tollal igyekszenek a valónál nagyobbnak, félelmesnek (vagy imponálónak) mutatkozni. A szőr felmeresztése viszont a rémület jele (is). E két körből adódnak a ~ emberre vonatkoztatott jelentései. Lásd még borzad.
Judit Abrudan-Papp
Judit Abrudan-Papp 6 hónapja
Ennek az Előd gyereknek kicsit sem lett kisebb az arca, mint 30 évvel ezelőtt. :)))
Antal Rákóczi
Antal Rákóczi 6 hónapja
András profi, de apró jelekből látni, érezni, ki szimpatikusabb neki, ki kevésbé. Ezt nem lehet megjátszani, sem leplezni, ez van... Nem a múltkori rész James-ére gondolok😊
Kathy Angel
Kathy Angel 6 hónapja
Úgy tűnik, jelen esetben a hölgyek sokkal toleránsabbak/higgadtabbak/megbocsátóbbak, mint az urak. Érdekes volt végigolvasni a kommenteket. Lehet, hogy nem sokan vagyunk képesek különválasztani az embert a munkásságától, de szerintem meg kell tenni. Akinek pl. volt szerencséje látni Stohl Andrást az Istenítéletben (Salemi boszorkányok, Vígszínház), vagy ismeri Michael Jackson zenéit, az tudja, miről beszélek. Mindenki követ el hibákat: ki kisebbet, ki nagyobbat, ki helyrehozhatót, ki végzetest - és akár "megbocsáthatatlant" is. De nem a mi dolgunk ítélkezni, sőt, higgyétek el, ez senkinek sem a dolga. Könnyű pálcát törni bárki felett, de a megbocsátásra már nem sokan képesek, pedig sokszor nem is érintettek az adott ügyben, nem is nekik kellene "megbocsátaniuk". Bárki is követ el bármit, azzal NEKI kell együttélnie a nap 24 órájában. És hogy ezt ki hogyan teszi, megintcsak nem a mi dolgunk. Egyszerűen nem tartozik ránk - nem ránk tartozik. Túl kellene lépni az olyan dolgokon, melyekre nem vagyunk hatással, melyben nem vagyunk érintettek, melyek nem ránk tartoznak. Semmi nem fog megváltozni attól, ha sokan itt fröcsögnek a kommentjeikben. Semmi! A múltat nem lehet megváltoztatni, és egy ember is csak akkor fog megváltozni, ha ő maga akarja. Itt csak bele lehet pörgetni egymást a mocskolódásba, meg képet lehet kapni az emberek "általános állapotáról", értelmi és egyéb színvonaláról - ennyi, és nem több. Semmi hasznos nem sül ki ebből az egészből, szóval tök felesleges csinálni. A műsor jó, kíváncsi vagyok, mint mindig, a második részre. Nem a mi dolgunk keresni a miérteket, egyszerűen csak hagyjuk, hogy vigyen magával a Dalfutár oda, ahová szeretne. Ha már fent vagyunk a vonaton, akkor fent vagyunk; és vagy csendben leszállunk a következő állomáson, vagy simán csak hátradőlünk, és élvezzük magát az utazást - történjen az bárhová is...
UzzaAhio
UzzaAhio 6 hónapja
Cop Killer- NO MISTAKES-JUST HAPPY ACCIDENTS
Aradebil
Aradebil 6 hónapja
kár h Diaz nem tudja, mehetne az alapba :D
Kürti András
Kürti András 6 hónapja
Imádom a műsort, de vannak elvek, smi mellett, nem lehet elmenni. Például egy gyilkos, lehet savazni, de ami tény, az tény. Totálon szét kokainozva egy ember autóbalesetet okoz, amiben meghal egy ember, sajnálom, császár előd egy bukott mókus, és neharagudjatok ez nem fér bele...
Tamás S
Tamás S 6 hónapja
császár előd helyett lehetne egy idomított zongorázó macska, egyrészt milliós nézettség lenne,másrészt nem fordulna fel a gyomrom
Tamás S
Tamás S 6 hónapja
@Hajós András azt gondolom a műsorod áttört végre egy színvonalat, amit kár lenne elrontani . Sajnos tényleg ez a véleményem a figuráról, és mivel állítólag ez a gyönyörű ország tele van tehetségekkel,kár kiszorítani őket a műsorból,olyanokkal akik nem biztos hogy megérdemlik a figyelmet. Ezzel együtt sok sikert a műsorhoz!
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Hidd el, mi is jobban örülnénk udvarias chatbotoknak...🤣
76attish
76attish 6 hónapja
Olivér nekem azonnal a 'Where is Waldo' karakterét juttatta az eszembe. :)
pixamusic
pixamusic 6 hónapja
na az komoly brigád, várom a cserebogarat
peter lezsak
peter lezsak 6 hónapja
Kedves András! Az 1. évad 4/1 nem elérhető. A feleségemnek mutattam volna meg, így viszont nem sok értelme van. Lehet tudni, hogy miért? A 4/2 viszont simán nézhető...
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
@peter lezsak az tv2-s
peter lezsak
peter lezsak 6 hónapja
Az első évad Kökény Attila, Fluor, Lóci... De ha nincs ráhatásod, akkor mindegy. :)
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Ha a legelső, tévés évadra gondolsz, akkor arra nincs ráhatásom, mert az a tv2 jogtulajdona. Vagy a YT elsőre gondolsz, ami Dalfutár2 néven fut a mi csatornánkon?
* Instagram B0t with L0w Price *
* Instagram B0t with L0w Price * 6 hónapja
Only the people who use my app will be rich in the next year.
* Instagram B0t with L0w Price *
* Instagram B0t with L0w Price * 6 hónapja
The people who like this comment will be a billionaire.
padlizsán
padlizsán 6 hónapja
Előd beemelése a műsorba nagyon erős üzenet. Ez most már nem (csak) játék. Köszönöm az eddigieket, a magam részéről csalódottan elköszönök.
padlizsán
padlizsán 6 hónapja
@Benjamin Moloy Arra, hogy távol tartsuk magunkat egy helyzettől? Egyéni, érdemes mindig átgondolni. Pl. Fellépek olyan közönség előtt, akikkel világnézetileg nem egyezik a véleményünk? Lejövök a színpadról, ha a koncertem előtt kampánybeszédet kezd tartani a polgármester? Számomra, és ebben az esetben nem zenei előítéletről van szó, nem is emberi viselkedéstől való idegenkedésről, hanem erkölcsi gátról. A médiaszereplés legitimál. A puszta megjelenés is: "Van. Lehet. Ott a helye." Szerintem meg nem. Nincs ott a helye. Természetesen nem az én műsorom, nem az én felelősségem - ahogy ezt András is lépten-nyomon tudatosítja itt a kommentek között. Nekem mások a zenésztársaim, nekem mások a játszótársak. Ugyanakkor jó volt belepillantani a műhelymunkákba, az együttműködések dinamikájába, és csak találgatni tudom, minek kellett ezt a méretes társadalmi kérdést most belekeverni ebbe a játékba. Ennyi ártatlanul szórakoztató rész után, és ilyen sután (vagy épp provokatívan).
Benjamin Moloy
Benjamin Moloy 6 hónapja
@padlizsán mi a mögöttes ok?
padlizsán
padlizsán 6 hónapja
@Hajós András Értem, amit komfort zónákról mondasz, de ezt a komfortzónázást azért helyiértéken kellene kezelni. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy "amitől berzenkedsz, attól miért ódzkodsz". Az önmagában nem lehet érv amellett, hogy valamit megtegyél, hogy egyáltalán nem akarod. Hova is vezetne az?! A mögöttes ok a lényeg, és itt bizony a dolgok összemosását végzed. A zenei előítélet valóban fölösleges. Ezt egy zenésznek nem kell magyaráznod, de az átlag nézőnek hasznos üzenet. Van abban valami báj, ha a szimfónikus zenekar a próba szünetében Lion Sleeps Tonight-ra zendít, a citerazenekar Prodogy-t idéz, vagy, ha Király Linda metált hörög. Az emberi előítélet is hibás, mint ahogy az is evidens, hogy a művészi kvalitás és az emberi kvalitás nem feltétlenül járnak kéz a kézben. De Elődöt szerepeltetni Magyarországon nem erről szól. Ha csak a zenei és emberi komfortokat akarnád zónáztatni, meghívhattad volna a Sájgájzt vagy a Bébisziszterszt is, pláne énekesnek. Ha a vízilabda válogatott jégkorongban próbálja ki magát, az egyszerre lehet sport értékű, tréfás, és tanulságos is. De miért hívnád meg a csapatba a Viszkist? (Pedig. Ugye...) Ha megteszed, azzal egészen mást üzensz.
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Köszönjük, hogy eddig nézted. Bár úgy tünik, nem sokat értettél meg a műsor üzenetéből. Szomorú, hogy képes vagy megdícsérni zenészeket, mert kilépnek a komfortzónájukból, előítélet mentesen, de amikor neked kéne megtenned, akkor inkább meneküksz. De minden néző azt csinál, amit akar.
Zsolt Gábor Stermeczky
Zsolt Gábor Stermeczky 6 hónapja
Látom, nagy a népharag Császár Előddel kapcsolatban. Nekem annyi volt meg róla, hogy egy botrányhős volt, aki súlyos balesetet okozott, aztán egy egész más műfajban és egészen máshol kezdett el utazni. Utóbbi miatt annyira elfelejtettem az egész pasast, hogy amikor leesett, hogy ő az, kb felvisítottam, hogy bazdmeg Hajós, kiket húzol elő a szekrényből, de ebben nem értékítélet volt, hanem inkább a megdöbbenéssel vegyes csodálat, hogy valakinek eszébe jut, hogy ezzel az emberrel amúgy dolgozni is lehet. (Az meg külön nagyon vicces volt, ahogy kiderült, hogy anno elkérte remixelni a Hello tourist-ot, de Hajós nem adta.) Nekem a látottak alapján most egyáltalán nem tűnik nagyképűnek, vagy olyannak, aki ne lenne tisztában a tette súlyosságával. Persze már csak az ő jelleme miatt is kíváncsian várom a második adást. Talán azt szeretem a leginkább a Dalfutárban, hogy a közös munkafolyamat bemutatásával is nagyon sok mindent elárul az alkotók jelleméről. (A legutóbbi négyesnél például izgalmas volt látni, hogy a producernek szánt zenekar a James-Egyedi párost felismerve milyen kicsire húzta magát össze a produceri teendőket illetően. Egészen kivételes felállás volt. A mostaniban leginkább arra számítok, hogy a három nagylegény röhögve összedob valamit, Csepella Olivér meg csendben ül a sarokban, de közben nagyon kívánom, hogy lepjenek meg valami mássl!)
gärger-d
gärger-d 6 hónapja
Producernek/bandának ajánlanám még a Besh o droM-ot vagy pedig a Valami swinget. Jó lenne valami balkán vagy gypsy jazz hangzást is hallani ^^
Peti29Music
Peti29Music 6 hónapja
Ízléstelen. Kedves András, ez a Te műsorod, ez pedig az én véleményem. És az én leiratkozásom. (Pedig a Csaknekedkislányért vérzik a szívem.) Az csak most jut eszembe, milyen helyzetbe hozod ezzel a többi zenészt. Vajon tudnak róla előre, kivel kell majd együtt dolgozniuk? Mi van, ha valakinek ez mondjuk morális problémát jelent?
k
k 6 hónapja
@Dóri Czulák Nem is értem ezt a választ, hisz én csak megjegyeztem hogy milyen eltökélt vagy 🤷‍♀️ vitázni pedig a világért sem szeretnék, esélyem se lenne 🙂
Dóri Czulák
Dóri Czulák 6 hónapja
Senkinek nem vagyok a védőszentje, és ha figyelmesen elolvastad a sok választ, amiket írtam, elég egyértelmű, hogy ha már mindenképp védeni akarnék valakit vagy valamit, az a műsor és a döntés, amely alapján ez az ember is idekerült. Intelligens vitapartner egyébként nem a másik felet minősíti így vagy úgy, ezt sajnos gyakorolni kell nekem is, de látom, neked sem megy valami jól.
Peti29Music
Peti29Music 6 hónapja
Most erre mit mondjak? Köszönöm, hogy eddig igényesen készítettétek.
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Mehetsz isten hírivel, köszönjük, hogy eddig nézted.
k
k 6 hónapja
@Dóri Czulák ne haragudj, de nem te vagy véletlenül a Császár védőszentje, esetleg az őrangyala, amiért minden áldott kommentnél megjelensz és megvéded? 😊 Ilyen becsületes munkát szerintem még az ügyvédje sem végzett annak idején 🤔 további sok sikert a missziódhoz🙌
Gábor Lénárt
Gábor Lénárt 6 hónapja
Tényleg a Császár Elődös blokk után van egy olyan bevágás ahol /gondolom András/ biciklivel majdnem nekihajt egy rendőrautónak? Tisztelt Hajós András nem tudom ez vakmerőség, bátorság, nagy geg vagy ízléstelen poén?
Zsófia Kéri
Zsófia Kéri 6 hónapja
Feljebb már válaszolt rá
sunblindX
sunblindX 6 hónapja
De hogy énekesnek. Az a mekkora húzás. :D Jó lenne mindenre, legkézenfekvőbben meg producernek. De így a végén üt akkorát a lakossági jutubozón, hogy fehérre szorítja az egeret.
sunblindX
sunblindX 6 hónapja
​@Hajós András Ja mer lehet olyan mélységű anarchia, hogy felveszel valakit énekesnek, aztán arra ráesik egy bálkón? .. Hm, akkor remélem, hogy a Grecsó beugrott énekesnek.
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Vagy lehet, hogy nem ez lesz? Mi van ha hazaszaladt sírva és a Johnny énekelte fel? Annyira bírom, ahogy tudtok mindent előre...🤣
blissandglee
blissandglee 6 hónapja
Annyira de nagyon jó ez a sorozat, köszönjük, hála érte! Nagyon várjuk a következő részt. Puszi!
g
g 6 hónapja
Nekem nagyon tetszik,h ennyire különböző közegekből jönnek a szereplők, és egy csomó remek zenészt itt ismertem meg. Ui.: Juhász Miczura Mónikára egy szavazat a jövőre vonatkozólag. :)
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
A stábból két ember is a zenekarában játszik, es mindannyian rajongói vagyunk, ha összejön, egyszer biztosan benne lesz.
Arnold Kis
Arnold Kis 6 hónapja
Szerintem határozottan jó döntés volt Előd meghívása, jó a hozzáállása és végre valaki tud úgy nyilatkozni, hogy a véleménye átjön és nem óvatoskodik. Ezzel szemben érdekes, hogy Elődre allergiás itt mindenki, mert én látok egy nagyobb problémát. Ez a rész is és az előző kettő is határozottan unalmas és vontatott volt. Értem, hogy kell a szponzorautó/telefon/bicikli/minden, de értelmetlenül (ezek mutatására) van dupljára felhúzva a műsoridő. A kevesebb több, nem jó ha tekerni kell folyamatosan a műsorban...
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Nem ezektől hosszabb a műsor, rövidebb műsorban is ugyanennyi lenne/volt a szponzori tartalom.
Benjamin Moloy
Benjamin Moloy 6 hónapja
@Paleee82 nekem pont tetszik, hogy hosszabb egy-egy adás. a tévés részek most visszanézve olyan kapkodósnak tűnnek már (persze a maga idejében jó volt az úgy)
Arnold Kis
Arnold Kis 6 hónapja
Paleee82 fájt a legutóbbi adás, úgy elrontani Karácsony zenéjét... remélem megcsinálja magától egyedül.
Paleee82
Paleee82 6 hónapja
Viszont Előd behozása zseniális húzás, hisz valljuk be, sokan felkapják a fejüket, hogy "Az a *** volt a Dalfutárban, az a *****... nah tudod, a Hajós műsorában" - és tuti bele fognak nézni. Kellenek az ilyen megosztó emberek. Hát ekkora az arca a lelkemnek, régebben sem volt kissebb, akkor is alig fért el az 55-ös Videotonon, mégis tudhat valamit. A múltkori adás után én azt hittem offolom a dalfutárt, de ez, valamint a letakart thumbnail ismét kedvet csinált. Hajrá, hajrá!
Paleee82
Paleee82 6 hónapja
Nekem is ez a szívfájdalmam, hogy mióta HUload-ra került a műsor, egyre hosszabb és hosszabb, engem spec nem érdekel, hogy a néhány számomra ismeretlen (my bad!) művésznek milyen zenei törést okozott az, mikor az édesapja nagybőgője / szintetizátora / zongorája a kislábujjára zuhant. Valahogy a TV-s szerkesztés jobban tetszett, pörgősebb, feszesebb volt. No de ez is csak egy segglyuk (=vélemény), amire nem kíváncsi senki, Andris is többször megmondta: ők szerkesztenek, nem mi, és olyan lesz, amilyenre szeretnék. Szerencse a HUload iszonyatosan tolakodó reklámjai mellett még ott nem tartunk, hogy ne lehetne eltekerni a kontentet, úgyhogy én is azt teszem, mikor kiásítok néha a monitorból.
Hegyesi Rita
Hegyesi Rita 6 hónapja
nagyon nagyon nagyon drukkolok a három alkotónak, hogy meg tudják oldani ezt a helyzetet úgy h ne kelljen még évekig on és offile magyarázkodniuk mindenkinek. dalfutár, ez nem volt szép húzás. visszaéltetek a bizalommal, amit mindenki megelőlegez nektek, akit felkértek.
Lee Kopp
Lee Kopp 6 hónapja
@Hajós András Persze csak kinek jut eszébe Császár Előd létezése 2020-ban? Az meg főleg, hogy bármikor is meghívhatják a Dalfutárba.
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Nem éltünk vissza. Azt akkor tettük volna, ha a felkérésekor minden müvésznek felajánlott "kivel nem akarsz dolgozni" listára leírtakat nem tartottuk volna be.
stone drop
stone drop 6 hónapja
Itt zenélni fognak a srácok, nem moralizálni. Ahogy egy profihoz illik. Nem hiszem, h emiatt el kellene ítélnünk őket, a többség szerintem meg fogja érteni.
macinzu74
macinzu74 6 hónapja
Jobb így a letakart thumbnail-lel. Maradhat!
Attila Berthóty
Attila Berthóty 6 hónapja
Mivel annyira szeretem a műsort, próbálok túllépni a Császár Elődön. De miééééééért???
dabra abraka
dabra abraka 6 hónapja
Nekem azzal van bajom picit, hogy miért kell egy hetet várni a második (fél)résszel? Már majdnem el is felejtem... Jó nem, de mégis :) Pár nap oké, de egy hét sok.
dabra abraka
dabra abraka 6 hónapja
@Hajós András Persze, de nem fél résszel . Mindegy..várom na ! :)
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
A sorozatok is hetente szoktak kijönni
Katalin Szalai
Katalin Szalai 6 hónapja
Átfutottam a hozzászólásokat. Én sem bírom Cs. E.-öt, már a zűr előtt sem bírtam, de ez a mocskolódás... Mostmár én is azt mondom, jó ötlet volt őt választani. Ezt nektek, korlátolt, saját világba zárkózott emberek! És üzenem a köpködőknek: a nagy morális öntudatuk nem suttog olyasmit, hogy megbocsátás/megértés/elfogadás... vagy bármi emberi jóság? (És mindezt úgy mondom, hogy nem bírom az ürgét.) Szóval jó lesz ez. :D
tsabee13
tsabee13 6 hónapja
Első és egyetlen értelmes hozzászólás. Mindemellett, hogy 100%ban elítélem Császár Elődöt. Ott a börtönt megúszta, de csak olvasva a kommenteket látszik, hogy milyen csomagot kapott -joggal- egy életre. Biztos lesznek még álmatlan éjszakái, ha nem most majd 20 év múlva. De ez már csak rá tartozik hogy intézi el a saját lelkiismeretével, pláne ennyi idő elteltével. Biztos vagyok lesz dolga vele. Elsőre én is néztem nagy kerek szemekkel, persze jött a k*nyja, de tovább gondolva mire fel? Érintett voltam? Nem. Elítéli mindenki? El. Csak a nevet kell kimondani...akkor meg mire fel ócsárolunk? A sok álszent erkölcscsősz mellett (akik között nagy számok törvénye alapján van családját verő, másokat megnyomorító, sőt gyilkos is - akár csendes arcelfordítással cinkos társaként...) egyáltalán nem tudom elítélni Hajóst... ...érdekes, jó műsor. köszönöm.
Mátyás Pálmai
Mátyás Pálmai 6 hónapja
Azt mondják az okosok, aki befolyással bír valakire, annak felelőssége van. Aki sok emberre van befolyással, annak sok felelőssége van. Aki nagyon sok emberre van befolyással, annak nagyon sok felelőssége van. Akár akarja, akár nem, akár tud róla, akár nem. Az ember ember. Nem képességek és eszközök kupaca és épp az lóg ki, amire szükség van, a többi meg most nem ő, "mert ez most nem az". Ha egy embernek mondanivalója van, ne csináljon úgy, mintha nem lenne. Ha egy műsornak mondanivalója van, szelektálhat, hogy ebben a témában erkölcsileg megszólalok, de a másikban nem, mert "ez nem erről szól" ill. "itt csak szakma van"? Abszolút nem tisztem megítélni Elődöt. Nem voltam ott, nem ismerem, nem tudom mi hogyan zajlott benne. Ítélkezve nem tudok hozzászólni az Emberhez. "Megítéltetik" önmaga, a feljebbvalók, vagy a "véletlenek" által. Mint celebhez/jelenséghez/sztárhoz/stb. viszont mindenkinek joga van talán hozzászólni (hiszen ők a "másik fél" a sztárságban, celebségben. A jelenséget életben tartó "mindenki"). A száraz tényeket, amiket senki nem vitat, ő maga sem, talán ismerjük. Felmerülhet, hogy jó dolog-e előtérbe helyezni azt, akinek inkább a háttérben kellene lennie (ill. ha előtérben van, arról kellene beszélnie - ha feltételezzük, hogy "jót" akarunk, "tanítani" akarunk, megbocsájtást keresünk -, hogy mit tett, hogyan rontotta el, mi történt azóta, és hogyan kért bocsánatot a tettéért, hogyan bocsájtott meg magának, hogyan bűnhődött mégis és hogyan dolgozta fel az áldozat hozzátartozóival a történéseket., stb. Nem biztos, de talán ez lenne a "jó"). Tehát jó-e azt reklámozni az ő megjelenése által, hogy "ezt így lehet, ez így valid" (Mondok egy rossz példát: Mengyi Roland rendkívül finom tojásrántottát csinál. Liofilizált szalonnacsipsszel.. Nagyon jó.. Ugye, hogy nem hívjuk meg a főzős műsorba?). Persze, lehet hivatkozni a jogrendszerre, a jogszerű eljárásra, és a büntetésre, csak ez egy kicsit szintén szelektív szagokat gerjeszt, mivel egyéb esetekben ugyanezt fordított indokokkal hozzuk fel esetleg (a kormány így, a jogrendszer úgy kamu, stb.). Lehet hivatkozni az eltelt évtizedekre is, csak ez is érdekes dolog, mert sokan kikérhetik maguknak ennél 10x kisebb dolgot elkövetvén, még mindig börtönben csücsülvén. Amiért érdekes az egész, hogy ez egy olyan fórum/műsor/nézőtábor a magyar YT palettán, ahol ilyen témákról esik szó, és nem csak 2 mondatos kanyád/dogojjommeg/mektalállak! szinten. Ez tök jó. A zenei része is tök jó, rendben le is megy a videó részben, profi. Itt a kommentek közt meg ez. Teljesen jó. A konkrét szereplőkhöz és műsorhoz hozzászólva indulatok nélkül: A kitalálónak gratula az ötletért, a résztvevőknek hajrá, a "célszemélynek" pedig a legjobbakat, békét, feloldozást. Hogy jó ötlet volt-e idevenni, kérdésnek jó, nem tudom, így lett, így van jól. Érdekes kérdéseket, csatornákat nyit meg a jelenléte. Médiaügyileg lehetetlennek tartom, hogy ne tudja felmérni valaki 101% biztosra, hogy itt több lesz a "balhé", mint a respekt, és nehéz nem klikkvadászatra, circenzészre gondolni. Szeretném hinni az őszinte "juj ezt nem gondoltuk volna" szcenáriót, nem sikerül... :) De nem is ezzel a jelenséggel van baj. Ha van egyáltalán bármivel.. A zenére kíváncsi vagyok, még az is előfordulhat, hogy jó lesz X-). Ha nem, max majd jól lefikázzuk a fotelben félig lecsúszva kilógó seggel, mindent jobban tudva mindenkinél, és azt mondjuk: "na ugye..". ;) Nade tényleg, kalappal mindenkinek! ((ha nem fagyizás lett volna a végén, hanem az, hogy Előd kérésére felvázolván múltját meaculpázik egyet, majd elmondja, hogy gondolhat bárki bármit, az lehet jogos is, ez a műsor most a zenélésről szól, akkor most meg sem szólaltam volna.. csakhát ugye az egész ügy anno úgy záródott, hogy erre ha lenne sincs esély.. és már ott is vagyunk az első mondatnál..:)
Lee Kopp
Lee Kopp 6 hónapja
​@Hajós András Várjunk azért ezzel! Egyrészt ne tegyünk már egyenlőség jelet a szalámi lopás és a gyilkosság közé. Másrészt nem ítélkezik senki, hiszen a bíróság már elítélte, tudja mindenki, hogy bűnös, el is ismerte. Sőt azt is tudjuk, hogy mit gondol a témáról "Éppen a Körszállónál jártam, amikor megcsúszott az autó, és átperdültem a szembejövő sávba, ahol már nem tudtam elkerülni az ütközést. Nagyon sajnálom az elhunyt rendőrt, de nem érzem magam hibásnak, hiszen nem vezettem brutálisan, és alkoholt sem ittam." (Gyorshajtás, záróvonal átlépés és állítólagos drogozást felejtsük el) Semmi újat nem tudtunk meg róla, persze ez alapvetően nem is egy mély interjúkra épülő műsor.Pont ezért is kérdéses, hogy egy alapvetően könnyed szórakoztató műsorba pont őt kell-e elhívni nevetgélni a zsiráfokról. Sok kommentelőt pontosan az zavar, hogy például egy Stohlal ellentétben a bíróság őt felmentette, sőt nem mutatott semmilyen megbánást az elmúlt 10 évben sem, maximum saját magát sajnáltatta. Például amikor visszatért a TV-be egy főzős műsorba "NO MISTAKES JUST HAPPY ACCIDENTS" pólóban ment el a forgatásra. Ez sokkal többet elárult róla, mint a beszélgetés veled. Az, hogy az intróban azt mondjátok, hogy ketté tört a karrierje kicsit mókás úgy hogy kb a következő mondat, hogy nemzetközi sikereket ért el utána. Az meg teljesen jogos felvetés, hogy minősít-e téged mint producert, hogy kit kérsz fel, kivel akarsz együtt dolgozni? Nyilván a többi szereplőnek nincs ilyen lehetősége, így rajtuk nem is lehet ezt morálisan számon kérni, de rajtad/rajtatok akik a szereplőket kiválasztják teljes mértékben. Különösen, hogy nem azon múlik sem a te sem a stáb megélhetése, hogy CSE az énekes vagy sem. A te morális értékítéleted szerint fel lehet egy ilyen embert kérni a közös munkára a sokak szerint nem. Persze a műsor ettől nem lesz se jobb se rosszabb, de az emberek rólad alkotott képe változhat.
Mátyás Pálmai
Mátyás Pálmai 6 hónapja
@Hajós András Nem gondolom, hogy Előd titeket minősít, vagy a műsort, annak zenei részét. Azt sem gondolom, hogy ítélkezés lett volna bármi a fentiekből, nem ez volt a cél, de ezt verbalizáltam is. Röviden a fő kérdés az akart lenni, hogy "szabad-e" őt megmutatni. Mondok egy kitalált párhuzamos sztorit. A pedofil bácsi már nem pedofil, de anno a cselekedeteinek nem volt igazán következménye. Most kiválóan zenél. Mehet a műsorba? Mert "mi nem ítélkezünk". Nyilván ez rossz példa, meg "hogyjönezide". De szabad-e azt közvetíteni a világnak, aki figyel, hogy egy ilyen eset után működik a "mintha mi se történt volna" (nyilván ez sem csak ennyi, csak a leírt tények az ő esetéről azért tények, és nem szépek, és még mindig élnek, nincsneek kifuttatva, megválaszolva, megbánva, stb. Legalább is a nyilvánosság felé nem. - ellenpélda lehetne mondjuk Ambrus A.). - Igen, a "ki vagy"-ra valóban válaszolt. Nem gondolom, hogy a szalámilopóst le kell ordítani. De mielőtt elmegyek és megnézem, hogy él, ill. mielőtt a tévébe hívom, azért a szalámilopást megbeszélem vele, a rendőrbácsihoz elmegyünk, és ha az azt mondja, hogy ugyanmár, felejtsük el, akkor jogos a felhborodás, mert a többit meg megbüntették.. Ha pedig beszélgetés közben nem hozza fel, akkor én. Mert megkerülhetetlen, és a "jól zenél" nem biztos, hogy felülírja. - Fontos, hogy ez csak az én véleményem. Ha valaki azt gondolja, hogy ez így mehet, azt is elfogadom opciónak, azért nem akkora dráma ez a megjelenés, mint amilyet szól itt a kommentek közt. De mint KÉRDÉS (nem ítélkezés) azt gondolom abszolút jogos. - Félre ne érts, ez tényleg egy kérdés, nem egy támadás feléd, vagy Előd felé. Azért, mert ez nem csak a Dalfutár. Ez egy olyan ember műsora is, akit sokan ismernek sok helyről, és akire az ország felkapja a fejét, ill. minimum tudja, hogy jaaa, igen ő az.. Tehát ""hatalom"", "felelősség", stb. Lehet, hogy azt gondolod ez a műsor nem kellene erről szóljon, de nem tud erről legalább egy kicsit nem szólni. Sokadjára: A műsor nagyon jó! Az ötlet díjnyertes! Nagyon remélem, hogy megmarad, és lesz rá igény. Nem tudom a Dalfutárt nem úgy nézni, hogy ne az jusson eszembe először mindig, hogy micsoda társadalomrajz, hogy egy országnak nem tetszik annyira egy Emil.Rulez!, hogy nem tudja eltartani. Inkább a szintiboj, meg a "butíttani". Dráma. De tényleg. Még én sem tudom feldolgozni. Szóval abszolút/maximum "respekt" - ahogy afro testvéreink mondanák. De a kérdés a fenti témában az (szerintem) jogos! :) (de dominál a respekt, érted.. - ez is jelzi, hogy ez a műsor nem tud csak arról szólni, ami.)
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Es arra nem.gondoltál, hogy ha az összesen 3 nettó forgatási óra alatt Előd nem mondott ilyet, akkor az nem.minket minősít, nem rólunk mesél el valamit, hanem róla? Ez egy jó interjú szerintem, sokkal többet meg lehet tudni Elődről, mint más helyzetekben. Mi nem rendezzük meg előre a beszélgetést, ha végigsírta volna, akkor az lenne benne. A mi alapkérdésünk a vendégeink felé: te ki vagy? Erre szerintem tökéletesen válaszolt is. Én személyesen többet tudtam meg róla, sőt akár az általa okozott balesetről is, mint bárhol. Ime egy példa: ha valakit szalámilopáson érsz a boltban és meg akarod tudni, miért tette, vajon reflektorfényben azt ordítod neki, hogy "tolvajtolvaj miért lopsz te mocsok?", vagy elmész hozzá es megnézed, hogy él? Szerintem sokan nem látjátok a különbséget a kérdés és az ítélkezés között.
GoldenBird
GoldenBird 6 hónapja
Bárcsak ne Császár Előd lenne az énekes...
GoldenBird
GoldenBird 6 hónapja
@Hajós András LOL
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Honnan tudod, hogy ő lesz?🤣
Alvin
Alvin 6 hónapja
Andras, ez nem elöitelet. Nem elöitelet, amit sok kommentelö leir. Tenyek. Egy olyan esemenyröl, ahol hianyzott az ítélet! Es jogosan erzik, hogy tulzott elvaras spongyat dobni az ugyre. Akarhany eve is törtent!!
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Ebben a beszélgetésben mindenre választ lehet kapni. Ha valakit az érdekel, milyen ember, milyen lett, akkor ott a válasz. Ha valaki azt várta, hogy az ő személyes ítéletét ém verjem le Császár Elődön, akkor rossz helyre jött. Ahogy eddigi vendégeink felett sem itelkeztünk, úgy most is: megmutattuk ki ő.
Bálint Nagy
Bálint Nagy 6 hónapja
Tegnap Császár Előd volt az összes magyar nyelvű Wikipédia szócikk közül a 11. legolvasottabb. A napi toplistát általában a sajtóhírek mellett csak az szokta befolyásolni, hogy mi volt a tévében. Örülök, hogy a Dalfutárt ma már annyian nézik, hogy még erre is számottevő hatással tud lenni. :) ariosz.hu/wikitop/index.py?date=2020.08.17.
Roland Bozsó
Roland Bozsó 6 hónapja
De sajnálom azt a sok kommentelőt, akik leragadtak Cs. E. harminc évvel ezelőtti eseténél. Lépjetek már túl rajta, ez a műsor nem az újra nyitott bűnügyi aktákról szól... Szép napot mindenkinek 😉
László Kakas
László Kakas 6 hónapja
Próbálok rosszindulatú lenni, de ez az adás izgi volt. Szerintem
g sz
g sz 6 hónapja
Csövi. Itt erzem hogy ez nem lesz jo.
Orsolya Czibula
Orsolya Czibula 6 hónapja
De örülök!!!! Császár Elődöt az első adások óta várom!!!!!!
Andrea Kopcsay
Andrea Kopcsay 6 hónapja
Minden részt megnéztem eddig, imádom a műsort, tudom, hogy én vagyok a sokadik, aki leírom, de nem bírom ki: hogy lehetett Császár Elődöt meghívni?? Amit tett, az nem évül el, hiába volt régen, nem tartom helyesnek, hogy egy szórakoztató műsorban szerepel. Sajnálom a másik 3 fiút, nem tudom nekik mennyire lesz ez kellemetlen.
Lee Kopp
Lee Kopp 6 hónapja
​@Dóri Czulák Pont ez az, hogy Császár Előd semmi megbánást nem mutatott az elmúlt 20 évben. Pedig lett volna rá bőven ideje. Mégis, itt senki se Császár Elődöt kérdőjelezi meg, hanem András morális iránytűjének a helyességét. Meg lehet-e hívni egy ilyen embert a műsorba és annak milyen üzenete lesz?
Dóri Czulák
Dóri Czulák 6 hónapja
@Alvin Volt ítélet, csak nem letöltendő. Ilyen értelemben lezárt ügy, akárhány éve is... Az, hogy ez mennyire volt igazságos, az nyilván más kérdés. De fellebbezni csak az ügyész és a vádlott tud, nem a "jónép" tagjai, szóval mostmár le lehetne csillapodni, a haraggal, gyűlölködéssel ki-ki csak a saját lelkét mérgezi. De persze ezt mindenki döntse el magának. :) (Ja, és amúgy ezzel együttélni szerintem épp elég büntetés, rosszabb, mint a "fizikai börtön".)
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
@Alvin ki dobott rá spongyát? Vagy te úgy látod, hogy szépre mosdattuk Császár Elődött? Ebben a beszélgetésben megvannak azok a pontok, ahol akár jobbannis megutálhatja, aki akarja.
Alvin
Alvin 6 hónapja
@Hajós András Andras, ez nem elöitelet. Nem elöitelet, amit sok kommentelö leir. Tenyek. Egy olyan esemenyröl, ahol hianyzott az ítélet! Es jogosan erzik, hogy tulzott elvaras spongyat dobni az ugyre. Akarhany eve is törtent!!
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Várd ki a végét. Talán az is tanulságos, hogy mint néző, ki tudsz e jönni az előítéleteidből. Bizony, ezúttal nem csak a szerplőkre vonatkozik a kísérlet...😉
Bernadett Dóra Gulyás
Bernadett Dóra Gulyás 6 hónapja
Cs. E. 🤔 Ehhhh. Hidegrazos de nem a szo jo ertelmeben. Nagyon nagyon szeretnem Alvint szovegironak ❤️ annyira szepen valasztekosan kifejezoen ir (persze vannak szovegei regrol amig igen polgarpukkasztok de meg is csak punk zenesz)
melchizedekful
melchizedekful 6 hónapja
@Hajós András bocsi, legközelebb eufemizálom a tevékenységükkel kapcsolatos véleményemet.
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
@melchizedekful kérem őrizzük a Dalfutárkommentek eddigi hangulatát, miszerint leírjuk a véleményünket, de igyekszünk nem indulatból minősítgetni. Annyira szeretném, ha nemcsak a műsor, hanem a kimmentfal is különleges hely lenne a magyar médiában. KÖSZI😚
melchizedekful
melchizedekful 6 hónapja
az alvin és a mókusok számomra egy örök rejtély. egy ennyire semmilyen szar zenekar, hogy érdekelhet három embernél többet?
István Bóta
István Bóta 6 hónapja
András! A hiba nem az a kategória, amit ő csinált, hanem, amit te! Nagyon szeretem a műsorodat, de ez a rész ott ért véget, ahol ez a *** megjelent. A 2. epizódot sem fogom nézni, amit rohadtul sajnálok, mert a másik 3 ember nagyon szimpatikus. Kérlek, hogy olvasd végig figyelmesen a hozzászólásokat és mérlegelj. Nagyon rossz döntést hoztál, még ha nehéz is beismerni. Azoknak, akik a felét sem értik az indulatoknak: CS. E. 1998-ban a megengedett sebesség duplájával haladva, bedrogozva letarolt egy autót, amiben egy ember meghalt. Biztosítása nem volt, azt okirathamisítással, utólag kötötték meg. Fentiek közül minden vádpontban bűnösnek találták, amiért kapott összesen 1 év fogházat felfüggesztve. Mindezt úgy, hogy 1 évvel korábban a gyalogos átkelőhelyen ütött el egy embert, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Azt az ügyet már vádemelés előtt elsikálták. Igen, ilyen volt Magyarország a kibaszott '90--es maffiaévekben, amikor robbantottak és lelőttek embereket. Mindent meg lehetett úszni. De akiknek ezek az évek fájtak, azok nem felejtenek. Nem felejtik el azt a korrupt, velejéig romlott világot, amiben az ilyen ***-k bármit, bárkivel megtehettek.
Kincső
Kincső 6 hónapja
@Hajós András Drámai volt, amikor ki akartál térni a témára, azt hittem elsőre, hogy direkt csináltátok és spechangefekt egy szívbemarkoló összeomlás előtt vagy valami ilyesmi (amit egy korábbi interjú alapján mondjuk valószínűtlennek tartottam, láttam már őszintén beszélni róla). Fiatal voltam, de emlékszem az esetre, és én hallottam a végzetest is a hiba előtt...és amúgy is pocsék keresztyény lennék ha bárkit is élve elakarnék temetni. (azt elég ha a nekem nem tetsző dalaival megteszem, és várom mit mér ki a kiméra). A zsiráfok pedig űber cukik.
István Bóta
István Bóta 6 hónapja
@Hajós András Igaz, ott kimaradt egy szó. Úgy értettem, hogy "számomra ott èrt véget". Természetesen látom, hogy sokakat nem zavar, , szívesen cserélnék velük. 🙂 Sajnos nem tehetem. De várom 2 hét múlva a következő csapatot!
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
És kérlek fogalmazz szerényebben úgy, hogy ez az epizód neked ért ott véget, mert képzeld, 32ezren meg máris végignézték.😁
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Minden hozzászólást elolvasok. A tiédet is. Gondolom elfelejtetted, hogy a vélemény es a kioktatás közt mi a különbség. Értem, hogy neked nem tetszik, és szerinted igy nem jo, de bevallom, számítottunk ilyen véleményekre is es ezzel együtt döntöttünk Előd szerepeltetése mellett, helyesen. Mi egy jelenleg törvényesen működő, népszerű zenészt mutatunk be. Meg lehet ismerni hogy milyen zenész, milyen ember és aztán lehet fenntartani a korábbi rossz véleményt, vagy változtatni, megszeretni vagy megutálni. Az eddigi szereplőinkkel is mindig ez történt, most is ez fog. Soha senkinek nem ígértük, hogy mindenki szimpi lesz, ez nem habtévézés. Azt sem igértük, hogy igazságot teszünk. Megmutatjuk a valóság egy szeletét, tisztességesen. Szerintem ebből a műsorból kiderül, milyenbember Előd, a személyes ítéletét pedig mindenki maga hozza meg, igen, akár elkapcsolással, akár feliratkozással. Mi hiszünk valamiben és asszerint szerkesztünk, nem pedig a kommentelők véleménye alapján. Amúhy rátok is figyelúnk, és hallgatunk, mint azt sokszor bozonyítottuk. De MI SZERKESZTÜNK, nektek meg LEHET NÉZNI. Ebből bocs, de nem engedek.🤣
Kitti Szommer
Kitti Szommer 6 hónapja
"Így nézek ki... Most mi jusson eszembe?" Hatalmas forma Cs. O. :D
Donnie Darko
Donnie Darko 6 hónapja
Császár Előd "harsány magabiztossága", ahogy Andris fogalmazott, kissé unszimpatikussá tette. Mire kicsit beszélgetett vele, kezdtem volna 'felengedni', hogy na jó.. talán mégse olyan, újra jött valami felesleges önigazolás.
DIANA GAL
DIANA GAL 6 hónapja
Ugyanezt gondolom én is. Szerintem ez a gyerekkori törésekből jön, plusz a baleset. Túltolja amit mondd.
Norbert Babos
Norbert Babos 6 hónapja
Ismét fantasztikus embereket sikerült összehozni egy frenetikus részben!!! Kíváncsian várom a dalt.
Orosz János
Orosz János 6 hónapja
Imádom!!!!!!
Fecó Tóth
Fecó Tóth 6 hónapja
Ez a gusztustalan nagyképű, rendőrgyilkos Császár Előd mit keres itt? Sztárügyvéd kimosta a mocskot.
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Mi hívtuk meg, mert egy érdekes sorsú és nemzetközileg elismert ember. Ha én pl. sose hívnám meg, akivel valami bajom van, akkor kb 3 adásigbtartottunk volna.
melchizedekful
melchizedekful 6 hónapja
olvasva a kommenteket, elkeserítő látni ezt a sok bosszúszomjas, pitiáner, morálbajnokot...
Árpád Heizer
Árpád Heizer 6 hónapja
No, ez érdekesnek ígérkezik.
OrmanyJozsa
OrmanyJozsa 6 hónapja
érezzük, hogy a legmenôbb szereplô nyilvánvalóan a fóka...
Janos Varga
Janos Varga 6 hónapja
Szerintem meg a zsiráf... Gyermekkori álmom, hogy lemélytorkozzak egy zsiráfot...
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
🤣
Virag Kalmar
Virag Kalmar 6 hónapja
Vangelis nyúlás... Végre valaki kimondta. Hatalmas pacsi
pitecusH
pitecusH 6 hónapja
Likó Marci várható, vagy ha nem, lehet kérni? :)
pitecusH
pitecusH 6 hónapja
@Hajós András Köszi, felhívom! :D
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Várható, de bem lehet kérni. Megadom Dévényi Tibi bácsi számát: ⚽️64⚽️3115⚽️4
Virag Kalmar
Virag Kalmar 6 hónapja
Előd!!! Nem hiszem el! De örülök!
Daniel Halasz-Szabo
Daniel Halasz-Szabo 6 hónapja
Imádom a műsort, minden részét azonnal nézem, de ..... Hát, Császár Elődöt kár volt bevállalni. Tudom, hogy régen volt és sokan nem emlékeznek már a részletekre, de azért elég erős eufemizmus még csak "végzetes hibának" is nevezni az ő történetét. Gondolom sokat mérlegeltétek a dolgot, így remélem hasznos visszajelzés az is, ha valaki(k) szerint ezúttal rosszul döntöttetek. Majd pillantsatok rá a statisztikákra, hogy hányan nyomták ki a videót 42 percnél. :)
Edina Hidas
Edina Hidas 6 hónapja
Köszönöm hogy ezt megfogalmaztad, pontosan így érzek én is.
Daniel Halasz-Szabo
Daniel Halasz-Szabo 6 hónapja
@Hajós András Köszönöm, megtisztelő, hogy személyesen válaszoltál. Egy viszontreagálásra vetemednék még, ami nem csak a válaszodra reakció, hanem az itteni folyamra úgy általánosságban. Az a 30 év inkább 20, de ez mindegy is talán. Nem lehet ezt azzal lesöpörni az asztalról, hogy ha csak olyanok lennének a műsorban, akik szerethetőek, akkor 2 adásra se lenne elég ember. Az a szerethetőség, vagy a lejjebb felhozott hitgyülizés esetleg himnuszelfelejtés és a halálos közúti baleset okozása között elég sok lépésnyi távolság van. És ugye egy dolog balesetet okozni, és egy következő szint annak minden felelősségét hárítani, a megbánásnak nulla jelét mutatni, cascot csalni és végül némi papírmunkával megúszni az egészet. Tudom, lehet erre azt mondani, hogy ez egy zenei műsor, nem jogi fórum, de itt annyira erős ez a hatás, hogy sajnos ezeknek az előjövetele elkerülhetetlen. Hitlert se hívnám meg egy festőműsorba, na, pedig lehetne művészi jogosultsága annak is. Teszem hozzá, a konkrét eset előtt nem sokkal volt már egy zebrán gázolási ügye is, amit szintén érdekes körülmények között úszott meg. Egy ilyen ember annyira antipéldakép, annyira elrettentő példa, hogy szerintem nincs helye a közéletben, pláne nem a legnívósabb műsorban
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
30 éve volt, ez a műsor pedig nem szembesítésről szól. Ennek ellenére azt gondolom, ebben a beszélgetésben többminden kiderült róla, mintha durva kérdésekkel szembesítem, amitől egy ember bezár, nem kinyílik.
Bálint Visontai-Kovách
Bálint Visontai-Kovách 6 hónapja
ez marha izgi csapat lesz, megint!
Arpad Biro
Arpad Biro 6 hónapja
Csaszar Elod ? Komolyan senki nem volt mas en meg emlekszem mit tett.... Eleteben nem szabadna a nyilvanosag ele alni......
Szaszka
Szaszka 6 hónapja
Oliver vilagi nagy forma :D
Marianna Maróthy
Marianna Maróthy 6 hónapja
Hajós András! Hajrá! 🧡 Jó látni új, eddig általam nem ismert arcokat, helyeket, megismerni új dalokat és hallgatni őket újra meg újra. Köszönet a műsorért! Az összes Császár Előd ellenes kommentelőnek idézet HA-tól : "meg van az a képességed, hogy bajt csinálsz.....a szavaiddal. Nem akarok feszegetni semmit, mert ennek a műsornak nem az a dolga.... Nem tudsz egyszerűen csak normális lenni?"
Aradebil
Aradebil 6 hónapja
nem a szavaival csinálta a legnagyobb bajt, hanem egy tettével
MSzi
MSzi 6 hónapja
basszus... minden rendben volt Csaszar Elodig... ne mar...
Tibby_trumpet
Tibby_trumpet 6 hónapja
@Virag Kalmar Azért a két ember közel sem egy liga...
Virag Kalmar
Virag Kalmar 6 hónapja
Miért? K. Linda is hogy meglepett mindenkit.
hollowpapa
hollowpapa 6 hónapja
55:52 nél az a rendőrautóba kamucsapódás azért meglepett :D
YT Polonius
YT Polonius 6 hónapja
@Hajós András Hm, akkor nem figyeltem oda az előző órákon. :) Mindenesetre ebben a kontextusban most inkább szerencsétlen véletlen.
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Teljesen véletlen és minden adásban benne van
YT Polonius
YT Polonius 6 hónapja
Én nem tudtam eldönteni, hogy ez most szándékos utalás volt-e Császár Előd balesetére, mert akkor poénnak kicsit erősnek érzem.
dancsiika
dancsiika 6 hónapja
A magyar társadalom szégyene, hogy az ilyen gyilkosokat megtűri. Stohl András és Császár Előd felelősek a tetteikért, és nem lehet szétválasztani az alkotó munkától. Felmagasztalják, dicsérik, állva tapsolnak nekik. Nem érdemlik meg. Dalfutár, szomorú hogy nézettségért elveket adtok fel - Hajóstól pont nem ezt vártam. 😔
Károly Nagy
Károly Nagy 6 hónapja
@Dóri Czulák Ajjajj, a morális fennsík egy komment alapján csúnyákat gondol rólam, mi lesz most? :( Kicsit azért sajnálom, hogy nem én vagyok Császár Előd, akkor a hirtelen ítélő bíróság helyett biztos miattam is elmennél a falig, hogy megvédj. :( Te nagybetűs NŐ :DDD
Dóri Czulák
Dóri Czulák 6 hónapja
@Károly Nagy, ha vergődésnek akarod látni és még ráadásul szórakozol is rajta, az téged minősít, nem engem. Az hogy szerintem is egy arrogáns pöcs, szerintem egyértelmű - lenne, ha tudnád értelmezni a szavaimat - abból, amit leírtam. Ezt a döntést és a műsort pártolom a sok szemellenzős, gyilkosozós, “vasvillát ragadok, ha balhészagot érzek” hozzászóló ellenében. A többit, amit gondolok rólad ezek után, kulturlény és úrinő lévén inkább nem írom le. Na pá.
Károly Nagy
Károly Nagy 6 hónapja
@Dóri Czulák Ahhoz képest, hogy elmondásod szerint te nem védeni akarod ezt a faszt, még napok múltán is heves vitában vagy mindenkivel, aki szerint bűnös. Egészen szórakoztató a vergődésed. :)
Dóri Czulák
Dóri Czulák 6 hónapja
@Adam Weisz hát mondjuk az ügyvéd azért van, hogy jól végezze a dolgát, ebbe nehéz belekötni igazán... Én úgy tudom, a közokiratost ejtették, nem lett ítélet. Épp ezért sem biztos, hogy tényleg úgy volt, az ejtés gondolom azért volt mert nem volt elég megalapozott a vád. Azt hogy Előd mennyire érezte vagy érzi még most is hibásnak magát, nehéz megmondani abból, hogy kifelé mit mutat, lehetett mindenféle nyilatkozatot olvasni, látni, én láttam olyat, amiben bocsánatot kért. Namost ha folyton csak esedezik, meg bűnbánó fejjel magyarázza, hogy mennyire bánja, az ugyanúgy kiválthatja ugyanazt az ellenszenvet, mert "biztos begyakorolta, hazudik, jajj, késő bánat, stb.", ilyenre is volt már példa. Kvázi tök mindegy, el is áshatja magát, mert akárhogy is tesz, úgyis el lesz ítélve az emberek által. De élni kell valahogy tovább neki is, próbálkozik, és legfeljebb ebben nem annyira ügyes/szimpatikus. Az, hogy amúgy addig is arrogáns vagy nagyképű, vagy elbizakodott volt kifelé, az egy jellemvonás, nem éppen rokonszenves számomra sem. De ez nem fog megváltozni attól ami történt, nem lesz más ember. Persze a személyiségén formálhatott, de ő maradt ilyen, és nem mutatja magát másnak, meghunyászkodónak vagy álszerénynek vagy ilyesmi. Inkább ezen irritáló attitűd miatt lehet nem örülni annak, hogy őt választották énekesnek. De mondjuk Burait se tettem volna be ez alapján producernek. Viszont ezek már teljesen szubjektív dolgok. Nem tudom, mi lesz kaletával 20 év múlva, lehet hogy akkor is kinyílik majd a bicska a zsebemben, ha meghallom a nevét. De őt nem is fogja hívni András, még ha kiderül, hogy mennyire remek szövegíró akkor sem. Több dolog miatt is biztosak lehetünk ebben. Először is, mert a szociopata, mentálisan beteg emberek nem igazán javulnak meg, nem igazán éreznek bűntudatot, és bármikor visszaeshetnek, és vissza is fognak. De vonatkoztassunk el most kicsit ettől. A másik, sokkal fontosabb ok, amiért kár összemosni a két esetet (tudom, én hoztam fel példának), legalábbis ilyen szempontból, az az, hogy itt megint arról van szó, hogy vannak, akik szándékkal, előre jól megfontolva, sőt, sok esetben élvezettel és sokszor visszaesőként újra meg újra követnek el rettenetes, és törvénytelen dolgokat. Előd esetét, akármennyire is nagy bűn halált okozni felelőtlenül és - talán - bedrogozva, vagy ittasan és szabálytalanságok sorát elkövetve, nem lehet és nem is szabad egy kalap alá venni ezekkel. Egyszerűen nem. Mert akkor ezen az alapon tekintsünk minden felelőtlen szülőt gyilkosnak, vagy gyilkossági kísérlet elkövetőjének, aki valaha is tett vagy mulasztott olyat, amivel veszélybe sodorta a gyereke életét. Nem figyelt és a gyerek beleesett a medencébe, kiszaladt a gyerek az autó elé, vagy otthon szülést választott és komplikáció lépett fel, esetleg elment vacsorázni, amíg a gyerek aludt, és mire visszaért elrabolták, nem figyelt és kiesett a gyereke a sokadikról, és sorolhatnám. Hány meg hány ilyen eset volt? És ezek közül hány történt azért mert a szülő valóban felelőtlen, esetleg ittas vagy betépett vagy akármi volt? Ők is gyilkosok? És soha többet senki ne is álljon velük szóba? Egyébként András hozzászólásaiban is írja, és én is úgy gondolom, hogy ők nem ítélkezni akartak és még mosdatni sem, egyszerűen őt kérték fel és pont. Ha mást nem, akkor ezt el lehetne fogadni, ha pedig forog a gyomrod a palitól, ne nézd. :)
Adam Weisz
Adam Weisz 6 hónapja
Dóri Czulák igen, lehet, hogy az ügyvédje intézte el. Szóval halálos közúti balesetért vádolták meg és közokirat-hamisítással. Mindkettőért elítélték felfüggesztettel, mivel KÜLÖN tárgyalták. A balesetben nem tudták bizonyítani a kábítószeres befolyásoltságot, de. társadalom nem hitte, hogy ne lett volna betépve. Az akkori közvéleményt ugyanúgy felháborította az eset, mint most kaletáé. Ennyit tud tenni a társadalom, ha igazságtalannak érez egy ítéletet. Előd nem érezte hibásnak magát, sőt eléggé irritáló volt. Eltűnt egy időre. Visszajött a Vacsoracsatába, vagy Hal a tortánba, aztán megint eltűnt. Visszajött a Konyhafőnökbe, egy olyan feliratú pólóban, ami miatt magyarázkodnia kellett. Többször bizonyította már, hogy nem jó ember. Magam részéről nem hogy nem dolgoznék vele, szóba sem állnék vele. Szomorú, sőt felháborodott vagyok, hogy a kedvenc müsorom meghîvta. Gondolj bele, hogy ez történne kaletával 20 év múlva. Tehát sokunkban van egy határ, amin Előd túl van, és csodálkozom, hogy Andrásnál ez nem valahol ugyanott van.
Laszlo Garamszegi
Laszlo Garamszegi 6 hónapja
Megöregedtem. Nekem még Császár Előd is valami fiatal énekesként ugrik be. A többiekről itt hallottam először. Már ezért megéri nézni a műsort.
MyFirstMOC
MyFirstMOC 6 hónapja
Szövegírónként ennyi "izé" eléggé zavaró :(. Vajon a szám címe is izé lesz?
Benjamin Moloy
Benjamin Moloy 6 hónapja
szerintem jó lenne, ha a dalszövegekben lennének "izék" meg hasonlók, jobban követnék a beszélt nyelvet.
Gergely Haskó
Gergely Haskó 6 hónapja
Olivért de régóta várom :D (kicsit sajnálom, hogy ilyen pop-pokolba került azért) remélem zenekarostul is jönnek valamikor producálni
19620403juh
19620403juh 6 hónapja
Kedves András, alkotók! Ez a rész izgalmasabb, szívesen nézem végig többször is, mert kevesebb a csevegés, és mélyebben ismerjük meg a szereplőket, akik sokat ígérően érdekesek, egymáshoz képest más-más világ, de mind a négyen elkötelezettek. Engem a nyertes dal megszületésére emlékeztet. huload.info/cloud/2NDAtM-LxpqLcYg/vide.html
BeNaLSBC
BeNaLSBC 6 hónapja
Pont Diazt tettem volna be a zeneszerző és a szövegíró mellé erre ...😁 Pressert pedig nagyon várom.
Gergő Tó
Gergő Tó 6 hónapja
Császár Előd... Meghívhatáttok volna Győrkös Istvánt is, hogy énekeljenek duettet. Kár ezért a választásért. Kár, mert ezek szerint a stáb úgy döntött, hogy a nézettség növelése céljából behoznak egy ilyen embert a műsorba. Ez nem méltó sem a készítőkhöz, sem a műsorhoz.
Gergő Tó
Gergő Tó 6 hónapja
@Hajós András Ő fixálta a már 22 éves negatív népítéletet azzal, hogy ügyvéd segítségével és sok hazugsággal megúszta a börtönt. Nem bűnhődött, látszólag meg sem bánta. 95-100 km/h sebességgel beleszállt egy rendőrautóba, meghalt egy fiatal, tehetséges rendőr, egy másik súlyosan megsérült és ő az első perctől kezdve ilyeneket nyilatkozott: "Nagyon sajnálom az elhunyt rendőrt, de nem érzem magam hibásnak, hiszen nem vezettem brutálisan". Ez nem egy rendes ember. És most egy szuper műsorban csücsül, mint légy a levesben. Persze kirakjuk a tányér szélére és megnézzük a második részt, de ahogy mások is írták; annyi tehetség van, akkor miért? Császár Előd inkább menjen a Fókuszba, bizonygassa ott, hogy neki mennyire jó és hogy mennyire tehetséges. Oda való.
Monka
Monka 6 hónapja
@Hajós András Az én szemben, és ezt tényleg dicséretnek szánom, a Dalfutárba bekerülni rang. És ha egy évadban csak 4 énekesi hely va, akkor méginkább az. Tele a magyar zenei élet tehetséges fiatalokkal, akik sokkal jobban megérdemelték volna a lehetőséget, mint egy zeneileg - szerintem - nem különösebben érdekes, erkölcsileg pedig abszolút nulla ember. A másik három srác nem ezt érdemelte.
Károly Nagy
Károly Nagy 6 hónapja
@Hajós András Nem tudtam, hogy az emberölés elévül.
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Úgy döntöttünk, hogy nem zárunk ki egy érdekes sorsú, munkásságú embert a 30 évvel ezelőtti bűne miatt.
kojszproductions
kojszproductions 6 hónapja
Lacika, a 2006-os Lapzárta - Magánszféra EP itt van a gépemen, ha kell szólj és átdobom :)))
Janos Varga
Janos Varga 6 hónapja
A kommenteket olvasva gyorsan kiderül, hogy mennyi "öreg" nézi ezt a műsort, mert kötve hiszem, hogy 30-35 alatt bárki hallott volna Császár Elődről...
Marianna Maróthy
Marianna Maróthy 6 hónapja
@Janos Varga bocs! Elírás volt. Illetlen a szó, amit oda szántam, nem idétlen 😜 Talán olvasnom kéne mielőtt küldöm
Janos Varga
Janos Varga 6 hónapja
@Marianna Maróthy Shane on you!
Marianna Maróthy
Marianna Maróthy 6 hónapja
No de Fiúk! Ez már egyenesen illetlen.... Hm, hm, hm
Benjamin Moloy
Benjamin Moloy 6 hónapja
@Szakál Péter shane 54-ről alapból nem sok ember hallott.
Szakál Péter
Szakál Péter 6 hónapja
Mondjuk Shane 54-ról meg nem hiszem hogy olyan sok 30-35 feletti hallott :-)
Annamari Albert
Annamari Albert 6 hónapja
Mar az intro is jo. Állandóan meg kell állnom nézés közben, google-ezni Cs.E-t, meg rákkal születő embereket, stb. Én eléggé unom ezt a részt :) Sok a duma. :) / Olivér nagyon tetszik :* / Imádom Hajós viszonyát az edzőgépekhez, én is igy szoktam. :) (...) Cs.E hagyja elmenni a fókát beszéd közben, ez nem szép. (..) Szerintem nem volt geg lefékezni a rendőrautó előtt (de én naiv vagyok.) Jó éjt!
Lakatos Zsolt
Lakatos Zsolt 6 hónapja
No, akkor, hivatalosan is megjelenek itt, mint a legnagyobb magyar Shane54 fan :D Várom a végeredményt ;)
Péter Schaffer
Péter Schaffer 6 hónapja
Nemzetközi karrier ide-ode, Johnny K. Palmer eléggé sablonos (tucat) zenét rakott össze. Oké, hogy ez a pop irányzat/ pop ipar... de ahogy Diaz felismerte, az is azt bizonyítja, hogy nem sikerült kilépnie a komfort zónájából. Várom a végeredményt.
Erzsébet Szebenszki
Erzsébet Szebenszki 6 hónapja
Neki kellett volna egy alternatív zenekar.
Antal Rákóczi
Antal Rákóczi 6 hónapja
Jó, hát akiknek táborba kell menni dalt szerezni...😊 Nagyszerű lehet körzővel, meg vonalzóval dalt írni. A címerező tábor tábortüzénél autentikusabb lenne...😊
Gergő Dalanics
Gergő Dalanics 6 hónapja
@Péter Schaffer ugye az embernek a kedvencei mindenképpen befolyásolják azt amit írni fog, és az tér el, hogy ez miben nyilvánul majd meg, amikor ír. Ez az ami szerintem egyénenként változó. Talán minél több fajta zenét hallgatsz, annál kevésbé lesz nyilvánvaló, hogy kik inspiráltak. Itt viszont akkor már kijön az, hogy kimozdultál-e a komfort zónából amikor zenehallgatásról van szó 😁
Péter Schaffer
Péter Schaffer 6 hónapja
Gergő Dalanics Igen, a te gondolatmeneted is érthető, és teljesen elfogadható. Ettől is jó ez a műsor. 😁 Lehet, hogy nem is a dalszerző sablonos, hanem az irányzat amit képvisel. Talán nem is gondol arra a dalszerző, hogy neki valami mást kellene csinálni, mint ami az ő stílusa. Viszont milyen szabályok határozzák meg, hogy a pop zenének milyennek kell lenni? Nincs rá kézikönyv. Valahogy úgy képzelem el, hogy a slágergyáros dalszerzők “diktálják” az irányzatot, a nagy többség pedig megy utána. Ettől is unalmas NEKEM a “rádióbarát” pop irányzat. A slágerek futószalagon jönnek, és annyira univerzálisak, mint a gyárak: ha kell gyógyszerfiolát, ha kell fegyvertöltényt gyártanak. Szerencsére vannak olyan zenekarok, akik a popzenét máshogy közelítik meg, és színesebb és izgalmasabb zenét csinálnak, mint pl. a Useme, Lóci játszik, de nekem a Wellhello is ebbe a kategóriába tartozik. Különösen élőben tök jó, amit csinálnak. Amúgy nekem is az Érted a kedvenc eddig.
Gergő Dalanics
Gergő Dalanics 6 hónapja
@Péter Schaffer természetesen értem mire gondolsz, szintén zenész és dalszerző, mint valószínűleg nagyon sokan a nézők között:) és pontosan azért nem kap el a modern pop, amiket leírtál. Szűk keretek között mozog. Csak azt mondom, hogy ha valaki bekerül a műsorba, mint dalszerző, az mindig úgy esik neki, ahogy megszokta, marad a saját világánál, pontosan ettől érdekes az egész, mert ugye potenciálisan 4 különböző zenei világ találkozik, a komfort zóna pedig akkor jön a képbe először, amikor a második emberhez, a szövegíróhoz kerül a labda, onnantól pedig végig ott van. A dalszerző leginkább már a stúdióban teszi próbára a határait, a producer simán adhat egy olyan hangszerelést, ami idegen számára és még akkor is változtathatnak a harmóniákon, hangnemen, egy pop dalból is lehet heavy metal a végén, ikerszólókkal:) vagy gangster rap, bármi. Vannak is ilyen válogatások, mint a pop goes punk, amin akadnak jól sikerült átdolgozások. Nálam eddig Papp Szabiék csapata a nyerő az "Érted"-del. Talán ott volt a legjobb a kémia.
Beatrix Ecsedi
Beatrix Ecsedi 6 hónapja
Ez az évad nagyon ütős lett. :) Nagyon nem mentetek tönkre attól, hogy a TV nem adja a műsort, viszont a TV tönkrement tőle.... :× ;) :)
Selejtes Kéktúrás
Selejtes Kéktúrás 6 hónapja
Ez a műfaj szerintem nagyon nem tv-be való, ami nem is baj, hiszen ott amúgy is csak késő éjjel menne, itt meg akkor nézem, amikor akarom:)
Belloqkac .Szabó László
Belloqkac .Szabó László 6 hónapja
Üdv! Nekem konkrétan kihagyott a szívverésem, mikor CSÁSZÁR ELŐD (már csak azért is :P) fizimiskáját, hangját felismertem. Séróm eldobva buliztam anno azokra az FLM számokra. Meg életem első "cserben hagyása": mikor középiskolásként mindig úgy mentem a kollegiumba, hogy még meghallgathassam Császár Előd műsorát a Danubiuson (mert nálunk azt sehogy se tudtam befogni...)...... És azon a Vasárnap nem volt. Kétségbe esetten néztem az órát, forgattam a sáv keresőt hátha... És utána már soha nem halottam rádióban. Az utolsó albumát a Késő-t még kispóroltam a zsebpénzemből, hullámosra hallgattam a szallagot... És így tudtam elengedni azt az egész helyzetet... Szóval nagyon izgatott vagyok :)
Selejtes Kéktúrás
Selejtes Kéktúrás 6 hónapja
Annyira durva, hogy ez a Johnny feketeként akcentus nélkül beszél magyarul (még csak 6 percnél járok, lehet, hogy rá fogok jönni később, hogy miért, és az is lehet, hogy csak hozom a kisvárosi nagy proli meglepődős formámat). Ha csak hallom és nem látom, szerintem eszembe nem jutna, hogy színesbőrű...
Kincső
Kincső 6 hónapja
Kíváncsi lettem és utána olvastam, nem csak a zenei hallás teszi a jó nyelv érzéket, erre született. :D
Selejtes Kéktúrás
Selejtes Kéktúrás 6 hónapja
@Marianna Maróthy egyetértek! Jó hallani hogy nem tömi tele a mondanivalóját "Yeah you know"-val, nem úgy, mint sok olyan művész, aki pár évet kinn töltött az USA-ban és már elfelejtett magyarul.
Marianna Maróthy
Marianna Maróthy 6 hónapja
Az a fontos, hogy milyen szépen és választékos beszél magyarul! A legtöbb TV bemondó is elbújhat mellette.
Selejtes Kéktúrás
Selejtes Kéktúrás 6 hónapja
@Tamás Retz a fene egye meg, erre nem is gondoltam :D
Tamás Retz
Tamás Retz 6 hónapja
Az hagyján, de még angolul is milyen jól tud
bankutidani.hu
bankutidani.hu 6 hónapja
Imádtam ezt a részt (is)😍
stone drop
stone drop 6 hónapja
Nagyon fejlődik a műsor.
Bence Moskovits
Bence Moskovits 6 hónapja
Fogadni mertem volna hogy te is nézed! Bár én benne is el tudnálak képzelni...
sunblindX
sunblindX 6 hónapja
Bátor. ☺ Akkó az adásig minden ötödik gyilkosos kommentnél rázok egy kevertet. El kéne ezt engedni. Utáljuk inkább azért, mert rémesen nagyképű alak, vagy balfék a szemüvege. Ezen felül meg, ha tetszik, ha nem, a legismertebb, legkedveltebb magyar könnyűzenész. Tegyük hozzá sportszerűen, hogy ez a státusz a Márioval együtt értendő. Szigorúan. De vitán felül zseni a nyomorult. Szóljon ez a műsor a zenéről, gennyben turkálni ott a Blikk. Halaggyunk. Megint hömpölyög a tehetség. Ez jó lesz. 😉
Fehér Kóla
Fehér Kóla 6 hónapja
Szerintem a felfüggesztett meg 100.000 ft nem nevezhető büntetésnek.
Marianna Maróthy
Marianna Maróthy 6 hónapja
@Fehér Kóla nem büntetlenül. Már ha CsE ről beszélsz.....?
Fehér Kóla
Fehér Kóla 6 hónapja
Tényleg bátorság lenne olyan embereket mutogatni akik büntetlenül megtehetnek bármit? Tényleg nagyon egyedi, Magyarországon még nem is találkoztam ilyennel.
Marianna Maróthy
Marianna Maróthy 6 hónapja
Megtudhatjuk a végén, hogy hány csúszott?
dancsiika
dancsiika 6 hónapja
Szerintem igenis felelőssége a társadalomnak kivetni magából a selejtet. Minősíti az embereket, akik tovább dicsőítik az ilyeneket, mert nem lehet elválasztani a személyt meg az alkotását. Ugyanúgy megvetem, mint Stohl Andrást, és a magyar társadalom szégyene, hogy az ilyenek továbbra is megbecsültek.
Róbert Turza
Róbert Turza 6 hónapja
Jó lesz ez megint!:-)
Adam Weisz
Adam Weisz 6 hónapja
Akkor ide is kiírom: nem az volt a "hiba", hogy "balesetet" okozott és megölt egy embert, hanem hogy nem vállalta a felelősséget, kimosdatta magát, megúszta. Az lenne a jó, ha nem jönne haza, főleg, hogy akkora stár kint.
Adam Weisz
Adam Weisz 6 hónapja
@Paleee82 Persze, hogy nem csak ő a hunyó, nem is állítottam ilyet. Az, hogy továbbra is szerepel, hogy elmegy egy főzőműsorba egy ízléstelen pólóban, az viszont őt minősíti, pontosabban megerősítette bennem a képet, hogy mennyire képtelen az empátiára és megbánásra, hogy finoman fogalmazzak. Az pedig, hogy meghívják a kedvenc műsoromba, az pedig nagyon szomorú nekem.
Paleee82
Paleee82 6 hónapja
És gondoljátok, hogy ezt egy normális országban meg lehetett volna tenni? Gondoljátok, hogy itt csak ő a hunyó? Mindenkin ott az a k**va szemellenző, de azt senki nem veszi észre - tisztelet a kivételnek - hogy nem csak Elődöt kéne szidni, hanem ezt az egész rendszert, ahol ezt meg lehetett tenni 1998-ban, és ne menjünk messzire, meg lehetett tenni 2020-ban is, csak idén 500 ezer Ft volt a tétel, nem 100.
Tamás Retz
Tamás Retz 6 hónapja
És visszadatumozta a kocsija cascoját is
Wurgar
Wurgar 6 hónapja
Császár Előd? Hmm. Érdekes. Sok mindenki elítéli, én is...de... Bár nem egyenlő összevetés, de személy szerint én Király Lindát is utálom, mégis talán agy egyik legjobb részt rakták össze. Nem fogom kedvelni ez után sem, de na... Lehet császár előddel is ez lesz. Kíváncsian várom.
Judit Soltész
Judit Soltész 6 hónapja
Megtaláltam Waldo-t! :)
Bladeriel YT
Bladeriel YT 6 hónapja
A Dalfutár általában a kényelmesen hátradőlős, kanapén döglős komfortműsor. Most 41:36-nál először felültem és rátapadtam a monitorra.
Katalin Horváth
Katalin Horváth 6 hónapja
Csaszar elod? Na ne...
Gabor Baksa
Gabor Baksa 6 hónapja
Andris Neked pszichologusnak kellett volna menned annyira jol latod az embereket s jol tudsz felejuk kozeliteni.
Annamari Albert
Annamari Albert 6 hónapja
@Gabor Baksa a pszichológus egy szobában üldögél, emberekkel beszélgetve. Bár manapság a tévében is benne vannak.
Gabor Baksa
Gabor Baksa 6 hónapja
Annamari Albert ?
Annamari Albert
Annamari Albert 6 hónapja
@ Gábor Baksa Valóban :) - de akkor el lenne dugva egy szobában és nem tudnánk róla :)
Sawyer777
Sawyer777 6 hónapja
András apukája elismert pszichológus, talán onnan is ragadt rá ilyen pszichoanalitikai izé :)
vandicsek2011
vandicsek2011 6 hónapja
Gabor Baksa ugyanerre gondoltam en is
Eszter Nagy
Eszter Nagy 6 hónapja
Yippee, ujra meglepetes a csapat :):):)
Windlespoon
Windlespoon 6 hónapja
Császár Előd? Hááát... ez azért nem csak "hiba" volt. Kíváncsian várom, mi lesz ebből.
andrea l.kovacs
andrea l.kovacs 6 hónapja
@Daniel Maitheny én úgy gondolom megkapta az élettől a büntetését, énekesként ő ebben az országban többet nem lesz elfogadott, de zenészként sem, és emberként sem. Azt mondod rám, elfogult vagyok. Pedig az elfogult te vagy. Nekem utána kellett néznem mi is volt ez az egész vele kapcsolatban, te pedig fejből tolod, hogy x évvel ezelőtt melyik műsorba nem ment be, de ha bement mégis, milyen pólóban volt, és mi volt rajta a felirat. Ez az elfogultság.
G. K.
G. K. 6 hónapja
ezt a megúszós sunyiskodást, elkenést nem tudtam/tudom elnézni, hát ez kimarad.
andrea l.kovacs
andrea l.kovacs 6 hónapja
Én most rákerestem erre. Tele van ellentmondással az egész ügye. Igazságot tenni a bíróság sem tudott. A Jogi fórumon ezt írták róla. Ezt elolvasva sem tisztább a kép. Ugyanakkor sok idő eltelt, és az élettől megkapta a büntetését is, hogy én azt mondjam most, lássuk mi lesz ebből a műsorból. www.jogiforum.hu/hirek/37505
VakkaHUN
VakkaHUN 6 hónapja
A Gólyát látva tudtam, hogy Olivér! :)
Monka
Monka 6 hónapja
Diazig imádtam a részt, a titkot, a szereplőket, épp dîcsérni akartalak titeket, hogy milyen iszonyatosan fontos misszió, hogy megismertetitek velünk ezeket a zenészeket közelről is. Aztán jött Előd... Orbitális mellényúlás értékes, tehetséges srácok mellé őt idehozni. Szereltek András, de most nem szívlellek.
DALFUTÁR 4 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2020.
51:49
Párkereső Tiktokkerek #1 💑
9:23
Videómánia
Megtekintés 295 E
DALFUTÁR 3⎜Első csapat 1. rész⎜2019
44:28
Első csapat 1. rész | Dalfutár 2019
32:25
Dalfutár
Megtekintés 206 E
DALFUTÁR 3⎜Harmadik csapat 2. rész⎜2019
46:44
Vacsoracsata - Hajós András
49:42
Magyar TV műsorok
Megtekintés 67 E
DALFUTÁR 4 ⎜ Első csapat 2. rész ⎜ 2020.
47:06
DALFUTÁR  2. adás 1. rész - Hagyom
27:04
MrStarRazzi
Megtekintés 329 E
Párkereső Tiktokkerek #1 💑
9:23
Videómánia
Megtekintés 295 E
Dogecoin: Explained
10:45
Marques Brownlee
Megtekintés 2 M
This is my last video.
2:43
jschlattLIVE
Megtekintés 1,9 M
I Shaved My Head Bald
16:19
James Charles
Megtekintés 8 M
Hadházi László | Szülinapi poénválogatás
14:20
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 233 E
MENYASSZONY TESZT 👰   |  MENNYIRE ISMER RÉKA?
12:58