DALFUTÁR 3⎜Második csapat 2. rész⎜2019

  Megtekintés 123,459

Dalfutár

Évvel

DALFUTÁR 3⎜Második csapat 2. rész⎜2019
A Dalfutár epizódjának második részében az alkotók találkoznak, hogy egyetlen nap leforgása alatt a stúdióban elkészítsék a közös dalt.
Zeneszerző: Szendrei-Nagy Olivér⎜Szövegíró: Pajor Tamás⎜Producer: Burai Krisztián⎜Énekes: Kiss Flóra
---------------------
Újra stúdiónap a Dalfutárban! Talán még sosem volt ennyire sokszínű a csapatunk: Gönc, Celldömölk, Mezőberény és a Svábhegy adnak egymásnak randevút a mai dalban. Ez a sokféleség a leadott anyagokon is elég jól látszik. Szendrey-Nagy Olivér édesbús zenéjére Pajor Tamás írt világnézetileg igen elkötelezett szöveget. Burai Krisztián hangszerelése még félkész, és egy kissé eltérő zenei világot idéz meg. De pont ez a Dalfutár tétje: mindezt úgy kell összesimítaniuk, hogy Kiss Flóra tehetsége és személyisége is érvényesülni tudjon.
Nem lesz könnyű, mert a stúdiónap maga a filmekből jól ismert időzített bomba, mikor a hősöknek a visszaszámláló könyörtelen pittyegése mellett kell helytállniuk. Nálunk is ketyeg az óra: csak egy napunk van rá, hogy dalunkkal megállítsuk a felénk száguldó Agyhalál-meteort, ami - ha becsapódik - lakossági technóval emészti el a Földet.
---------------------
#dalfutár #dalfutár3 #dalfutár2019 @hajósandrás @szendreinagyoliver @papaver @papavercousins @pajortamás @neurotic @amen @buraikrisztian @kissflóra @supersizerecording
Keress minket az instagramon is:
dalfutar_hivatalos
A Dalfutár dalait megtalálod a Spotify-on, a Google Play-en, a Deezeren,
az Amazon music-on, a Tidalon, és a Napsteren.
---------------------
Akiknek a függetlenségünket köszönhetjük:
SAMSUNG
A műsor és a tehetségek támogatója
www.samsung.com/hu/
SZIGET
Sziget-himnusz a Dalfutártól
szigetfestival.com/hu/
MAZDA
A Dalfutár autós partnere
www.mazda.hu/

eu.audio-technica.com/
audmax.hu/
www.vylyan.hu/
www.artisjus.hu/
---------------------
A felvételek a SuperSize Recording-ban készültek.
www.supersizerecording.com
Stúdió hangfelvétel: Horváth Attila (Atish)
Keverés és mastering: Burai Krisztián
---------------------
Gyártó: Filmimpex Kft.
Producer: Hajós András és Jeli András
Minden jog fenntartva.
2019.

Megjegyzés
Dalfutár
Dalfutár Évvel
Zeneszerző: Szendrei-Nagy Olivér⎜Szövegíró: Pajor Tamás⎜Producer: Burai Krisztián⎜Énekes: Kiss Flóra
Németh Tádé
Németh Tádé Évvel
Dalfutár jó vicc !! Burai nem csinalt semmit
Máté Smelka
Máté Smelka 3 hónapja
Hajós remélem tanult az esetből (31:01), remélem nincs tervben, hogy Fásy Zsülike lesz az énekes...
Victor Marton
Victor Marton 5 hónapja
Burai borsodi falunapokra való Padödő és Shygys nótákat játszani kazettáról. Szegény Hajós ki akarta vakarni a szarból, de a dzsipó nem élt a lehetőséggel. Menj közmunkára kavicsot lapátolni!
Hevesi Aniko
Hevesi Aniko 5 hónapja
Szidja mindenki Burait.. közben érdekes, négyük közül ő a legismertebb :/ (nem mondom, hogy jogosan..) legalábbis én csak öt ismerem.. lehet énekesnek jobban bevált volna
Zsolt Tarsoly
Zsolt Tarsoly 5 hónapja
Kilenc hónappal későbbi reakciómmal olyan leszek mint a windows explorer. :D Szerintem tök jó adás volt. Egyrészről most vált hitelessé és igazán szerethetővé a műsor számomra, továbbá megismertem újabb zenei szereplőket, akiket eddig nem. Az hogy Burai Krisztián nem vette túl fontosra a dolgát, pont anyira volt zavaró, mint egy korábbi műsorban Bereczki Zoli aki pedig túlságosan. (De őt is szeretjük ;) ) Ami pedig a produktumot illeti, ahogy egy lemezen sem minden szám a kedvencünk, nálam elfér a sorban és teljesen rendben van ez a dal is. Ha azt nézem, hogy honnan indultatok, lehet ebben volt a legnagyobb fejlődés :D Köszi szépen!
Tamás Vollweiter
Tamás Vollweiter 5 hónapja
Néma Bob legalább leütött néhány billentyűt...
Balázs Simó
Balázs Simó 5 hónapja
Újra megnéztem így lassan 1 év után mert nem hittem el hogy ekkora kínos az ember de tényleg az. Pajor úr felemeli, Olivér művészivé teszi a az alkotás folyamatát majd Burai lecsapja a proliságával..ez kegyetlen..Szegény szerzőtársak : (
Haracsi Richárd
Haracsi Richárd 5 hónapja
Voltak különbözőségek. Így jó mégis minden! Eddig a legszebb amit a dalfutártól kaptam! Köszönöm nektek!
Letti Varga
Letti Varga 6 hónapja
Likó Marcell is legyen. ❤️❤️❤️
Németh Tádé
Németh Tádé 6 hónapja
Burait utalom legjobban a vilagon
Zsófia Mészáros
Zsófia Mészáros 6 hónapja
Szerintem a Burai egy hiperaktív ember, de elképesztően tehetséges...persze lehet gyűlölködni
Laszlo 00
Laszlo 00 5 hónapja
Hiperaktiv ? Drogos tehetsegtelen link ember
Letsynthesize
Letsynthesize 7 hónapja
Szerintem is mind a dalszerzői, szövegírói és énekesi munka kiváló volt. Ami szerintem borzaszótan elrontotta a végeredményt, az az, hogy a producer szinte semmit nem tett hozzá. Rátolt egy trapes cintémát, ami végig ugyanazt hozza az egész dalban, illetve a refrén és versek között váltott a pergőn. Ebből a dalból iszonyú jót is ki lehetett volna hozni, de számomra nagyon elsietett végeredmény lett.
Letsynthesize
Letsynthesize 7 hónapja
feliratkoztam :D
Jesse James
Jesse James 10 hónapja
Eléggé rossz ízléssel nyúlt a dalhoz Burai kolléga, de viszont a feszítéseket jól kezelte. Nekem tetszett a flow. Kár volt a dobgépes umtaumta sztoriért. Egy iparos de sajna nem született művésznek. Talán ha egy kicsit kevesebb kóla játszott volna be (szerintem) elfodathatóbb lett volna a stílusa.
Judit Török
Judit Török Évvel
Legalább mostmár értem, hogy miért minőségtelen tucatszemét Burai legtöbb munkája. Mert a pasáskodás mellett túl sok munka és szakmai alázat nincs benne. Vállalhatatlan, amit csinált. És senki sem lenne ennyire rosszmájú még ha rossz is, amit csinált, ha láttuk volna, hogy próbálkozik valamit. De igazából csak az hiányzott, hogy elővegyen egy tükröt és nézze magát benne. Ez az arrogancia meg pöffeszkedés viszont netto szekunderszégyen volt nekem, mint nézőnek. Kényelmetlen volt nézni, mennyire semmibe veszi a többiek erőfeszítéseit.
József Mike
József Mike Évvel
Csak egyféleképpen tudom értelmezni, amit hallok és látok: Egy szép, karakteres dallam, zenei alapgondolat házasságra lép egy általa ihletett, hozzá tökéletesen illeszkedő, de önálló versként is életképes szöveggel, melynek szótársításai, költői képei, sorai külön-külön is beszédesek, gondolatébresztők, majd karonfogva átvonulnak egy pillepalackokból, műanyagszatyrokból összehányódott zenei szigetillúzión, amin végig menni talán még a vízen-járásnál is nagyobb kihívás, mert ott legalább nem kell szemétben botorkálni… Az énekes mégis nagyon szépen megoldotta: nem fuldoklik az egyszer használatos csomagolásmaradványok között, hanem átsiklik, átrepül fölöttük. Nyilván kellemesebb lett volna egy nagy kiterjedésű, trendi, újrahasznosított műanyag-hulladékokból egybevarázsolt, szépen úszó, dombormű-tutajon átsétálni, de ebben a sajátos kontrasztban talán még erőteljesebben szólal meg, rajzolódik ki az ÜZENET. Köszönöm., Mike József
Daniel Bernáth
Daniel Bernáth Évvel
Flórától megáll az eszem....
liqweedpanda
liqweedpanda Évvel
ez a büdösbogár úgy be volt kokózva azt sem tudta melyik bolygón van, ezért vitte mindenhova a spanját, hogy legalább hozzátegyen valamit helyette... én őt sajnálom a legjobban, mert valószínüleg mindennap el kell viselnie ezt a szararcot..
Gallowton
Gallowton Évvel
ez minden csak nem himnusz.
ankezful
ankezful Évvel
a bass ami alatta megy nagyon gáz ehhez a dalhoz, teljesen más illett volna hozzá ... illene helyesen felismerni hogy mit kíván meg a dal és a szöveg ...
Mihaly Kovacs
Mihaly Kovacs Évvel
Andras, miert nem hivod meg Burait musort vezetni? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ingyombingyomtálibe tutálibemálibe
ingyombingyomtálibe tutálibemálibe Évvel
ez a dalfutár legjobb dala lehetett volna Burai nélkül :(
Gábor Tóth
Gábor Tóth Évvel
Szerintem burai nagyon be volt állva mondta is hogy kimaradásból jött, meg látszik is a fején. Szerintem annyira gáznak tartotta ezt a rock stílust meg hogy a többiek aprólékosak voltak, ami szerintem alap ha már jót akarunk össze hozni, hogy el ment a kedve az egésztől. Ő talán ahoz van szokva, hogy gyorsan össze rakok neked valami koppintást amit le lopnak a netről hozzá basznak valami baromságot. Fizes és jöhet a következő. KB szerintem ennyi
Eszter Kovács
Eszter Kovács Évvel
Többre mentek volna enélkül a "producer" nélkül. Többet akadályozott/idegesített mindenkit szerintem, mint amennyit segített. De ez a lány egy csoda.
András Éliás
András Éliás Évvel
Ezt az adást nem is vettem észre csak miután a következőt ( a Kiss Tibiset) megnéztem. Már bánom, hogy észrevettem... Azt hittem, hogy a Qualitonsos csávók unott bölcsész-arckifejezéseinél nincs lejjebb, de ez most komolyan aláment annak is.
antiglobal2010
antiglobal2010 Évvel
Ha netán a műsor 4. évadában a Balaton Sound -ra kéne egy 'himnuszt' rittyenteni, szövegötletem az volna... éppenséggel a zenén is törhetném a buksimat és lenne is hol felvennem. BALATON SOUND HIMNUSZ (alt. version) Nézd, a burzsuj aranyifjak Csapatják a parton! Négynegyedes ütemekre Élveznek a Sound -on. Kisebb vagyont elmulatnak, Nekik meg sem kottyan. Ilyen létről álmodoztam Még gyermekkoromban. Az izzadtságtól rám tapadnak A jobbnál jobb lányok És Többezres piáktól Bő sugárban hányok. Bebaszcsizok minden este, Fetrengek a stégen. VIP szektorból szarok rá, Hogy ki játszik éppen. De mikor a színpadon Buuren Ármin van fent, A műértő közönség Egy emberként böffent. Két potmétert tologat, Kevergészik ezerrel. Feldobom a hangulatom Némi ajzószerrel. Buli után sem fogok Tuti majd leállni. Felszedek egy kis cafkát, Oszt' uzsgyi a nádasba hágni. ------------------------- Refrén is kéne?
Macseki Macsekov
Macseki Macsekov Évvel
gagyi
Konrad Gyulane
Konrad Gyulane Évvel
BabA cuccok
Viktor Valamilyen
Viktor Valamilyen Évvel
Kuttyamindenit, de jó lett ez is! Óriási a híd a stúdiófelvétel és az előtte lévő vágókép között, de talán pont ebből látszik, hogy milyen nehéz lehet ezt tető alá hozni! András, gyanítom, hogy egy kevés közöd van hozzá neked is a csapaton kívül... :)
Anna Anna Nagy
Anna Anna Nagy Évvel
Nem tetszik
_ ZZs _
_ ZZs _ Évvel
szerintem meg, ahogy suszter a kaptafánál, úgy a paraszt maradjon a kapánál, kaszánál.. "alázatosan", bazzmeg..! ; ) a baj az, hogy még parasztnak sem vált be...
Varga Bori
Varga Bori Évvel
Lehet szidni Burait, de az a nagy büdös igazság, hogy jelen állásban Ő az eddigi egyik legkomolyabb HUload influenszer a szereplők között és a Dalfutár YT csatornaépítésének szemponjából nagyon jó ötlet volt meghívni, mert megosztó, szélsőséges reakciókat vált ki stb... Én az ő szereplését csak és kizárólag ezen a szűrőn keresztül értelmeztem, és így azt kell mondjam a várt eredményt hozta. Ez a dal szerintem sokkal inkább film főcímzene, mint Szigethimnusz! A teljesen átlagos dalt és hangszerelést, nagyon komolyan felhúzta a karakteres szöveg és éneklés véleményem szerint...
crepkey
crepkey Évvel
Ha leírnám a véleményem őszintén Burairól, akkor vagy gyűlölködőnek, vagy rasszistának lennék titulálva... Így csak annyit írok, hogy szeretem a munkáit, de ez egy PR öngyilkosság volt, amiről csak ő tehet!
vulkaani
vulkaani Évvel
Most akkor ki rakta ezt össze? A hangmérnök? Burait nem láttam a gép előtt. A következő évadba lehetne a beugró feladat ebből jó dalt készíteni.
Zsuzsanna Gál
Zsuzsanna Gál Évvel
Sajnos ez nem lett olyan színvonalú, mint azt megszoktuk. Sajnálom :/ Nekem a produceri munka nem volt elég, de az állandó szöveget idézve: "akármi lehet/ tudod??/ ahogy gondolod.../ akárhogy.../ nem tudom még én se..."/ még ha nem is úgy gondolja, de közbe folyamatosan parodizálja a szöveget, ami nekem se tetszett. Tuti nem vagyok elég művelt ehhez, de én nem így képzelek egy fesztivál zenét/ szöveget. Én értem, hogy ő lázadó, de a hallgatóságot ez nem érdekli, mert sokan annyira "műveleltlenek", mint én... A hallgatóság nem eszik meg akármit, amit elé tolnak. A Pajort meg a Burait, ha megcserélik, lehet jobbat kaptunk volna... A szöveg bulizósabb lett volna (talán, bár NEM TUDOM MÉG ÉN SE), a produceri munka pedig komolyabban lett volna véve, bár azt nem tudom Pajor mennyire ért a technikához, bár azt feltételezném többet, mint a Burai. Andrást sajnálom a legjobban. Annyira próbál küzdeni a döbbenettel, ami az arcán ült, de nem sikerült pókerarcot vágni hozzá. Reméljük a következő jobb lesz. Sok szerencsét Andris! Nagyon szurkolunk neked!
a v
a v Évvel
Burai egyes alá....suttyó
Szabolcs Halmos
Szabolcs Halmos Évvel
Hát ebből a részből majdnem leiratkozás lett (főleg a beleszarós producer miatt). Flóra mentett.
Hajós András
Hajós András Évvel
De miért kéne leiratkozni, mert nem tetszettem kiszolgalni a néző úr ízlését?
airsheepy
airsheepy Évvel
Flórának nagyon szép hangja van. A dal meg jó.
Arnold Huri
Arnold Huri Évvel
Kedves Dalfutár! Eddig ez volt a legjobb műsor. A többi is nagyon jó, de itt olyan feszkó csúcsosodott ki egy angyali dalban, hogy már már a Marvel univerzumban éreztem magam. Köszönet a szuperhőseiteknek.
GregoriusMagnus
GregoriusMagnus Évvel
Az "akkor én most lettem trendi" mindent visz. :D
tomtomodi
tomtomodi Évvel
Annyira jo ez a musor! De ez a resz kritikan aluli lett...
Zita Luca Veres
Zita Luca Veres Évvel
kicsit késve de megnéztem a második részt. szerintem ez a jó a dalfutárban, hogy megmutatja milyen nehézségeket okozhat, ha teljesen más szubkultúrából származó zenészek készítenek közösen egy dalt irtó rövid határidővel. ez nem baj, nem kell Burai Krisztiánt ostorozni (nem nagyon ismerem a munkássságát). mindenki a maximumot hozta ki magából. ettől lesz izgalmas!
Adrienne Miller
Adrienne Miller Évvel
“Soma!” - “ám ekkor...” : “Kiss Flóra” 😅
Music Tschöke
Music Tschöke Évvel
Szóval: az énekesnő 99%, többiek 1%.
Tibor Pintér
Tibor Pintér Évvel
ez a videó elvette az életkedvem
TheChinovnik
TheChinovnik Évvel
ezt a sittes suttyó "producert" honnan kukáztátok? és főleg miért????
Palkó N
Palkó N Évvel
Az eredeti zene és szöveg óriási! Kiss Flórát innentől imádom! Tegyetek mögé egy új, igazi producert és szigethimnusz lesz belőle!
Kinga O
Kinga O Évvel
Szerintem tök jó lett ez a szám, nagyon tetszik Flóra hangja. Biztos meg fogom többször is hallgatni. Túlzásnak érzem a Burait ért kritikákat, és bántó az a lenézés, ami felé árad sok kommentelőből. Valóban, nem tökéletes ő sem, de nekem Flóra vagy Pajor sem jött át egyértelműen pozitívan. Nekem Krisztián laza, "mindenhogy jó" stílusa és ösztönös hozzáállása is kellett hozzá, hogy a dal színesebb és egyedibb legyen, és ne legyen túl intellektuális/komolykodó a dal. A másik 3 csapattaggal nekem már túl sok volt az okos, agyalós értelmiségből. Ez a műsor nekem a nyitottságról szól, hogy különböző stílusú művészek találkoznak, és egymást nem lefitymálva, egymással nem harcolva, hanem nyitottan együttműködve hoznak létre valami újat és jót. Volt benne sok bizonytalanság, de végül sztem mégis jó dal született ebből.
Gábor Alex Lendvai
Gábor Alex Lendvai Évvel
Erdős Virágot is eltudnám képzelni mint szövegíró,ének:Pájer Alma,producer:Mango...amúgy a rész meg lett mentve!Persze Flórának köszönhetően!
kovács pista
kovács pista Évvel
sokkal ügyesebb ez a krisztián, mint én valaha is leszek, de durván vásári amit csinál.
gabor00700
gabor00700 Évvel
Kedvencem Burai minionja :D Still ő a hasznosabb kettejük közül :(
Roland Pokornyik
Roland Pokornyik Évvel
Mint sokan megírták Burai vállalhatatlan hozzáállást tanúsított az egész műsor során. Amit mint producer elkövetett inkább barbárságnak nevezhető, mintsem producerségnek. Igazság szerint a "műanyag sziget" cím és szöveg is alapból kigolyózta az egész produkciót a Sziget Himnusz státuszból. Ezt kapásból megváltoztattam volna Pajor Tamással, mert egyértelmű hogy ezt manapság egy Sziget szintű fesztivál nem fogja bevállalni. Más kérdés, hogy szerintem egy angol nyelvű nóta kellene Sziget Himnusznak, vagy legalább olyan amiből könnyű angol verziót is készíteni, kb hasonló jelentéssel. Eddig olyan mintha egyik csapat se vette volna komolyan a célt és csak úgy valamilyen számot gyorsan össze akarnának dobni és túllenni rajta. Ez szerintem elég rossz PR minden résztvevő számára és az egész Dalfutárnak is hátrányára válik a résztvevők hozzáállása. Mi lenne ha olyanok vennének részt a műsorban, akik komolyan is veszik amit csinálnuk kell? EGY SZIGET HIMNUSZ a cél, emberek? Nem valami lagymatag nóta, gagyi szöveggel és vérszegény hangszereléssel, vagy a Burai féle minősíthetetlen szutyokkal.
GregoriusMagnus
GregoriusMagnus Évvel
Nem minden szám szolgálthatja ki mindenki ízlését. Nekem sem ez lesz a kedvencem nem csak a produktum, de szimbiózis szempontjából sem, viszont nem lehet minden adás az én világom, és kell ilyen is, hogy őszintén tudjak izgulni a következő részben.
Attila Berthóty
Attila Berthóty Évvel
Nagyon kár ezért, Fóla és Pajor, nagyon izgalmas lett volna együtt, de így elkúrni :( :( A producer nagyon rossz választás volt, hát no, mellé is lehet nyúlni, benne van ebben a dologban ez is. Kicsit kellemetlenül éreztem magam, ezután meg kell hallgatnom pár zenét.
loosati
loosati Évvel
Embörök! Nézzétek a dolgok pozitív oldalát. Ez a rész pontosan megmutatta, hogy a produceri munka igenis fontos és nem is egyszerű. Nekem eddig ez nem is tűnt fel, mert az eddigiek (talán Puskást kivéve) értették és tették a dolgukat. Másrészről ha ez a rész nem lett volna, akkor soha nem hallok Flóráról. Szóval nekem már ezért megérte... Ha minden részben szuper jó alkotók remek dalokat írnának, akkor előbb-utóbb unalmassá válna a műsor. Talán így megtanuljuk értékelni a valódi értékeket... :)
Bea Mental
Bea Mental Évvel
Újra megnéztem. Nem azért, mert mazochista típus vagyok, vagy a botrányra éhezem. Most könnyebben túltettem már magam a "szekunder szégyenérzeten", és annyi érdekes és értékes dolog van az adásban, hogy kár lenne kihagyni. Rengeteget tudnék idézni belőle, de felesleges, ott van, meg kell nézni. :) Nagyon tetszik a vágás, szerkesztés, és hogy nem lettek elkendőzve az őszinte reakciók. Amiket csak most fedeztem fel: Pajor a telefonjával veri az ütemet az asztalon. :D András, most akkor az a hajó követ, vagy kivet? ;) Még mindig szuper a műsor! :)
blowinprettybubbles
blowinprettybubbles Évvel
Egy zenész nem attól lesz zenész mert vannak jó ötletei meg van érzéke a zenéhez. Sok évnyi tanulás, és a megfelelő háttértudás, alapok megszerzése. Utána jöhetnek az ötletek, ha már valamit tud is kezdeni velük, nem a szomszéd haver zongorázza el neki a dallamokat, mert ő még ennyire sem képes. De mint látjuk ma már ez is elég, hogy befuss... zéró hozzáértéssel és háttértudással. Műanyag sziget műanyag producerrel. De a végeredmény jó lett, csak nem a barátunknak hála.
GregoriusMagnus
GregoriusMagnus Évvel
Én eddig nem ismertem Burait, de ezután a műsor után utánanéztem, hogy mégis hogy kerülhetett képbe Hajósnál, és rájöttem, hogy a munkásságát már eddig is ismertem sajnos, csak nem tudtam, hogy ő az.
hmarci
hmarci Évvel
A rendező és a vágó díjat érdemel a 23. percért önmagában!!! :DDDD
Peter Gregor
Peter Gregor Évvel
Tökéletes rész, köszönöm András! Nagyon jól látszott milyen munkával lehet még simán elkaristolni a mindenkori magyar popzenében. Azért írtam mindenkorit, mert ez a jelenség általános érvényű. Elég csak meghallgatni a legújabb Stenk podcastet Náksival, aki saját bevallása szerint is szemetet gyártott a Soho Partyban, persze a szerény körülményekre (tré szinti, nincs normális énekes, eleve gagyi minden) hivatkozott :) Érdekes, pár évvel később a 18 éves Yonderboi otthon készített első albumáról Giles Petterson játszott számot a BBC-n. Szóval visszakanyarodva erre a részre világosan látszik, hogy milyen szinten mozog a produceri munka az átlag magyar popzenéknél. Amiről eddig fingunk sem volt. Volt egy érzésem pár szám esetében, hogy 5 perc alatt készült el a koncepció, de hogy tényleg! :) Nagyon nehéz játék ez a Dalfutár és ha képzetlen vagy, hamar kiderül a stúdióban. Ráadásul ha nincs vele a spanja, még erre sem lett volna képes Krisztián, aki már régen elkésett az alapok elsajátításával. Persze ezzel a tudással még pár évig simán megkeresi a betevőt.
István Molnár
István Molnár Évvel
Az a baj, hogy minden el van tolva a pop irányába, hogy kommersz, egyszer hallgatható szám lesz. Miért nem lehet úgy, mint az előző évadban, hogy ne kelljen megfelelni a rádiós zenék világának, hanem legyen egy 2010-es évek Petőfi rádió style?
Annamari Albert
Annamari Albert Évvel
"az egyik szárnya lelkem, a másik szárnya Flóra, én őt váltom, s ő engem vált igy új valóra"
Péter T. Zselensky
Péter T. Zselensky Évvel
szendrei-nagynak, pajornak és flórának köszönhetően a végeredmény hallgatható maradt, pedig krisztián mindent megtett ez ellen - nem értette a szerzőket és össze is csapta. szerencsére a produceri feladatot se vette komolyan, így a másik három érvényesíthette az elképzeléseit
n000rbi
n000rbi Évvel
Pikk-pakk megvan Burai nagyon nem kellett oda, ez most nem volt jó választás, András. :( (Flóra egyébként imádnivaló, eddig nem ismertem)
B
B Évvel
Fhu ez a Burai olyan volt mintha még nem ért volna véget nála a tegnapi buli, talán kicsit kevesebbet kellett volna fogyasztani.. Más magyarázatot nem találok arra, hogy miért viselkedik így valaki, amikor körülötte mindenki igyekszik a legjobban teljesíteni. Ha zenész lennék sosem szeretnék vele dolgozni!
Decapod
Decapod Évvel
jó hát nem lett tökéletes a dal, de ettől a műsor még érdekes volt, hogy a vidéki kisvárosból üstökösként jutub sztárrá avanzsáló műanyagpoppipari szakmunkás, a hitgyülis értelmiségi, a vinylgyüjtő belpesti alterzenész, meg a kedves jazzes kishölgy mihez kezdd egymással. Mindig érdekesek azok a kísérletek amikor valaki leülteti egymás mellé a párhuzamosan létező Magyarországok tagjait, hogy mihez kezdenek egymással, egyáltalán tudnak -e együttműködni, kommunikálni. Önmagában már az is érdekes, hogy a Pajor a Burai által is megtestesített felszínes rnb -pop világról írt egy protest-szöveget, amivel aztán a Burainak kellett valamit kezdenie, hogy dal legyen belőle, bár valószínüleg nem nagyon érezte át ezt az elég direktbe mefogalmazott vallásosember üzenetet sem, mert a következő 12 haknijának szervezésével foglalkozott.
MAJRÉ
MAJRÉ Évvel
Kár, hogy kidobtátok a garage beatet, ez lett volna a legprogresszívebb DF dal. :(
MAJRÉ
MAJRÉ Évvel
így se rossz tho
hozzászólok csak
hozzászólok csak Évvel
Tisztelt mindenki! Nem olvastam el az összes kommentet, nincs is szándékomban, hisz egyértelműen szembetűnő, hogy javarészt egyetlen embert kritizáltok. Rögtön az elején tisztáznám, hogy nem vagyok rajongója Burai Krisztiánnak, mint ahogy a műveit sem szeretem. Szimplán távol áll tőlem az ő zenei világa, mint ahogy az a zenei stílus is, amit ő képvisel. Kezdjük az elején! A dal ÚGY ROSSZ AHOGY VAN, az énekdallammal, és szöveggel együtt! Ezt semmilyen hangszerelés nem menti meg! Most komolyan, bármely hozzászólóban felmerült, hogy ez elmenne egy Sziget himnusznak?? Talán töltelék dalnak elférne egy albumon, de csak talán!! Az előző, Puskás Peti dala sokkalta jobb volt, igaz, csak addig amíg meg nem hangszerelték.. ugyanis el lett rontva a túlzott zenéléssel, és azzal az énekkel, ahogy az el lett énekelve! Szerintem Krisztián sokkal többet tudott volna abból a dalból kihozni, és Flórának is jobban állt volna. Ezt a dalt kellett volna élő hangszeresre csinálni, bár nem hiszem, hogy az megmentette volna. Nem minden esetben lehet szarból várat építeni. Olyan nagyon könnyen tudnak másokat fikázni emberek, hogy az ész megáll! "Mutogattok ujjal" egyetlen emberre, kicsit sem tisztelve azt, hogy elvállalta, "lakodalmas" fellépésnek nevezitek azt, ami után a stúdióba érkezett, másfél óra alvással... A hozzáállásotok a szégyen, nem az amit ő csinál! Majd ha nektek lesz annyi fellépésetek, mint neki (legyen az mulatós zene, vagy rock, pop, vagy bármilyen stílusban), talán elgondolkodnátok, mielőtt megszólalnáltok! Valami oknál fogva neki fut a szekér, mint állat, és természetesen addig üti a vasat, míg meleg, és ezért nem is fogom, nem is tudnám elítélni, még akkor sem, ha nem szeretem! Irigylésre méltóan sok melója van, hisz van rá kereslet. Az más kérdés, hogy sokunknak nem tetszik a munkássága, de talán inkább magával a stílussal van bajunk, de jelenleg arra a fajta zenére nagy kereslet van, mint amit ő képvisel, és nekünk ez vagy tetszik, vagy nem, el kell fogadni. Világéletemben nem szerettem a rappet, mint ahogy most sem, mert egy szöveget szívesebben hallgatok meg elénekelve, mint elszövegelve, de elfogadom mint stílust. Azok között is biztos van jó is, és kevésbé jó. De ettől még nem fogom fikázni. Még annyit tennék hozzá, a műsort nézve kicsit olyan érzésem volt, mintha le akarná járatni a producert! Hajós tisztában volt vele, hogy Burai mit képvisel... Ennek függvényében mégis őt kereste meg?? Már itt sántít a dolog... Ezzel az erővel kérjük meg Vivaldit, írjon Sziget himnuszt, hangszereltessük meg Angus Youngékkal, és énekeltessük el Céline Dionnal :D (bár Vivaldi megírt néhány "slágert"). A műsorvezető tisztába van a mostani dalok céljával, s mégsem a legjobban összeíllő bagázst próbálja összerakni? Lelke rajta... Csak mellékesen: nem attól jó zenész/producer valaki, hogy a világ összes akkordvariációját ismeri! Lehet művészkedni, de sajnos sokszor bebizonyosodott már, hogy nem az hoz kenyeret az asztalra. Sokszor a kevesebb a több!
Gyurbán Fektor
Gyurbán Fektor Évvel
láthatóan sikerült megértened a problémánkat a producerrel.
pappattila6
pappattila6 Évvel
Flóra 10 pont. Szépen énekel, gyönyörű hangja van! A többiek is aranyosak voltak. A késős srácot meg ki találta meg?
Gyurbán Fektor
Gyurbán Fektor Évvel
jaj gyerekek érdemes live chattel nézni, az még rátesz egy lapáttal, vinnyogtam :DDD. így másodszorra azt kell mondanom h egyik legszórakoztatóbb rész. Ahogy a csetben is írták, egy Dopeman-Patakiattis kettőssel lehetne még hasonló dilit generálni :D.
Flo Sound Records
Flo Sound Records Évvel
Milyen producer az, aki helyett a gondolatait egy “pót” ember valósít meg? És elkeserítő, hogy ennyire egy stílusra betyepesedett zenésznek nem mondható producer helyet kapott ebben a műsorban. A szöveg, dal és az énekesnő tökéletesek. Burai az álmukat kergető gagyi rapperek fészke, tipikusan a szakma legalja.
GregoriusMagnus
GregoriusMagnus Évvel
Szerintem egyáltalán nem baj, ha egy stílusra van beállva egy producer. Én pont azért várom mindig a végtermékét a műsornak, hogy teljesen különálló világokat halljak egymás alatt szólni. Az, hogy ebben az évadban ezekkel szemben egy plusz elvárást is támasztottak, nekem nem ad semmilyen frusztrációt. Vagy összejön a Sziget himnusz, vagy nem. De meg lennék lepve, ha Hajós nem tudná elintézni.
Péter Horváth
Péter Horváth Évvel
sose gondolta, hogy ehhez a műsorhoz negatívan fogok hozzászólni....de ez vállalhatatlan volt srácok :(
Panicradio
Panicradio Évvel
@Hajós András Arra esetleg gondoltatok, hogy csináltok még egy dalt Buraival ahol megmutathatja, hogy tud ő jobbat is? Mert bár nagyon lakossági volt, amit csinált és nagyon kilencvenes évek, azért biztos tehetséges. Vagy ilyen utánakövető videó? Baromira örülnék egy olyan résznek is, ahol mondjuk előbb van kész a szöveg (mondjuk egy rap szám) és arra kell egy dallamot ráilleszteni. Esetleg ilyet terveztek?
Annamária Balló
Annamária Balló Évvel
@Hajós András számomra egészen hallgatható végeredmény lett, csodás Flóra hangja, a szöveg is jó, és az, hogy ez a helyzet kiből mit hoz ki, valóban megjosolhatatlan ... Szerintem ne aggódjatok ezen 😊 ettől izgalmas es szerethető ez az egész!!! PS: A kedvenc részem mikor Ajnának magyarázol ... mindent visz 😂
Hajós András
Hajós András Évvel
@Péter Horváth èrtem èn, nincs is baj a vèlemènyetekkel, csak azt nem èrtem, mièrt vàrjàtol, hogy èn elõre tudjam, hogy ki milyen lesz? egy soha nem làtott helyzetben.
Péter Horváth
Péter Horváth Évvel
Hajós András én is még sokan mások tisztelünk és szeretünk. Becsüljük a munkátokat, hisz ezért is követünk itt is nem csak a kereskedelmi csatornán... De hozzam hasonlóan mások is nem tetszésüket fejezték ki. Csak azt tudom ismételni amit ők már leírtak pl: “ha sátras lagzi kell ő a tökéletes. De egy ilyen műsorhoz nagyon kevésnek érzem.” “Ajj annyira kár érte, más producerrel egy tök jó dal lehetett volna” “Ezt a részt Flóra megmentette” Szóval nem csak én láttam, hogy a srác a telefonját nyomkodta, még mások odaraktak magukat. Persze nem lehet minden adást kitölteni sztárokkal, tiszta sor. De szerintem van egy szint ami alá nem szabadna menni. (És ezt a legnagyobb tisztelettel írom!!)
Hajós András
Hajós András Évvel
mi volt vàllalhatatlan? komolyan kezdek ideges lenni. szerintetek elõre meg kell szerkesztenem a valòsàgot, hogy mindig ròzsaszìn legyen?! Akkor tessèk kereskedelmi tv-t nèzni. Mi a baj ezzel az adàssal? Nem tetszik egz dal, vagz egy szereplõ? Mègis mit gondoltok, ahogy egyre tòbb èvadot csinàlunk ez mèg hànyszor fog elõfordulhatni?
Kornél Tóth
Kornél Tóth Évvel
Visszaemlékezve, ha már a producereket nézzük, mekkora különbség van, mikor Burai úr mondja a "néger"-jének (nem rasszizmus, arra gondolok, mikor mások neve alatt kellett könyveket megjelentetni az USA-ban anno a kommunistának bélyegzett íróknak), hogy "kerózzál oda"...vagy, mikor még anno Ákosh művész úr egykori producere azt mondja Kökénynek: Itt jön a jutalomjáték, "dzsanázzad oda". Burai úr keveri a fogalmakat, konkrétan az alázatot a beleszar.ssal.
Zsofia Suto
Zsofia Suto Évvel
Vitaris Iván jót tenne a műsornak :)
Tamás Ozsvath
Tamás Ozsvath Évvel
Hihetetlen, hogy Hajós milyen fesztelennek tud tűnni, miközben épp a piros drótot készül átvágni egy atombomba időzítőjén. Tökéletes műsorvezető, legalábbis nekem. Nem bírom a mai eröltetetten optimista fruskákat :D Flóra egy angyal. Végig türelmesen hallgat, aztán odatesz egy olyat, ami azonnal semlegesíti a bombát. Ebből a borzalmas kezdetből ... na jó, nem lett csoda belőle...sőt... de a műsor lényege átjött, ennyire oda nem illő szereplőkkel, eljutni, eddig is teljesítmény. Ha annyi értelme volt, hogy megismertem Flóra munkásságát (mert marhára nem ismertem) akkor már megérte. Köszönöm Hajós Andrisnak, meg a stábnak! :D De minden előttem szólóval egyetértek... néha kínszenvedés volt nézni ezt a részt... már már majdnem elkezdtem nyomkodni a telefonomat. De nem vagyok akkora bunkó.
RodaTauri
RodaTauri Évvel
Jobban jártatok volna, ha nem várjátok meg ezt a világtalan Burait, hanem megkéritek a Czifra Mikit (Ő a hangmérnök minden részben, egyébként pedig a Leander Kills és az Amigod gitárosa/zeneszerzője), hogy "kerázzon valamit". Szerintem 10 perc alatt jobb cuccot pakolt volna össze mint ez. Sajnálom, mert a Pajor Tamás, Kiss Flóra és Olivér (akit én csak most ismertem meg) munkáját így kárbaveszetnek érezem. :( 34:27 én is ilyen fejjel néztem ezt a részt, kicsit szekunder szégyenérzet :/ btw: imádom a műsort!
Kornél Tóth
Kornél Tóth Évvel
34:27-nél tényleg komolyabban néz Pajor úr, mint Burai úr egész munkássága. A műsor szuper, nem lehet minden szám fantasztik, és megismertük az eddigi részek után 56 résztvevőből a leggagyibbat, már elnézést.
Kornél Tóth
Kornél Tóth Évvel
Ez a Burai....basszus, oké, késett, másfél órát aludt, elhúzódott a buli. Ha meg nem húzódik el, akkor két és fél órát alszik. Nekem az jön le, az egészet nem veszi komolyan, különben azt mondta volna, ez a nap nem jó. Ahelyett, hogy örülne, hogy szerepel, ez meg is mutatja nekem, milyen király gyerek.
Ernő Soltész
Ernő Soltész Évvel
Sajnos nem "sikerült ezt a négyet egy közös zónává gyúrni". A "műanyag sziget" egyenesen tárgyi tévedés, sőt katasztrófa. Mintha a magyar himnuszban az lenne: Isten áld meg a Vikinget. Kiss Ádám azt mondaná: Kérem????? Elgondolkodtató hogyan áldozódik fel a cél bármely indivídum fogságában. Úgy érzem ebből nem lesz We Will Rock You. Szerencsére Kiss Flóra felül teljesített, így lett kettes alá. De azért ne tévedjünk, nem lenne szerencsés ha Hajós kimosolyogná magát a felelősség alól. Retorikailag - bár bravúrokra képes - e történet mégis koncepcionális elemzésre szorulna. Ha a képeket közeliben nézem Hajós arcán elég sok kín és fásultság jön át. Talán ez egy midlife crisis?! Már mint a műsoré. Szorítunk!
Péter Ruzicska
Péter Ruzicska Évvel
Ganxsta Zolee, Dopeman, Majka Kicsi Tyson lenne mindent vivő adás 😁😁
zs9107
zs9107 Évvel
Burai nagyon ömm...high as fuck.
Zoltan Bereczki
Zoltan Bereczki Évvel
Nigaz, bicsez. Ezt a nyomorék Burait miért hívtátok meg a műsorba? Messze a leggyengébb dal és Dalfutár lett ez, neki köszönhetően. Kínos volt nézni.
kaszacsillag
kaszacsillag Évvel
Azért a "Kerázzál valamit!" attitűdben van valami borzasztóan szomorú...
Rusdie77
Rusdie77 Évvel
Számomra nagyon hiteles Dalfutás rész volt minden kínja és szekunder szégyene ellenére, mert alapvetően ilyen az élet. Amikor a legjobbak dolgoznak együtt, sima ügy, de az életben ugye a legritkább esetben van így. Az a kihívás, amikor van gyenge láncszem (akár több is) - na és ezt kiegyensúlyozni, a gyengébbeket felhúzni a többiek szintjére, esetleg tanítani, mindezt úgy, hogy az eredmény is élvezhető legyen - nos ez a művészet. És ez itt szerintem sikerült. Másrészt azt se felejtsük el, hogy a Dalfutár évadról évadra fejlődve egész magasra tette a lécet. Ha ezt a részt az első évadban halljuk, könnyebben elcsúszott volna :) - egyéb (átlagos) tévés produkciók meg még így sem érnek a poros lábnyomába se.
István Csipke
István Csipke Évvel
huload.info/cloud/rZXRqK-WqGCYZYQ/vide.html
Hajós András
Hajós András Évvel
Rengeteg komment jött, làtom mindenkit felkavart kicsit ez az adàs. Csak emlèkeztetnèk mindenkit, hogy ez egy jàtèk, kinek ìgy, kinek úgy sikerûl. Kösz a vèlemènyeitek, de azèrt nem kell Krisztiànròl se levenni a keresztvizet, se a mûsorròl. Mi azt vàllaltuk, hogy ebbe a jàtèkba elhìvjuk, akit èrdekesnek vagy fontosnak, vagy tehetsègesnek tartunk, vagy tartotok ti, nèzôk, aztàn meglàtjuk. Meglàttatjuk. A kòvetkezõ adàs pl teljesen màs lesz, van baj ott is, de màshogy, alig vàrom, hogy làssàtok.😁
Peter K.
Peter K. Évvel
Igen András, de egy ilyenre nem kellene ellőni a municiót.
sunblindX
sunblindX Évvel
Én rákattintottam anyámnál is, hogy iratkozzon. Aztán visszaszólt, hogy jéé, ez de jó ez a műsor, csak hogy kell rá hangot adni. Meg hogy a Hajós András mindig csinál valami jót, aztán eltűnik. Mondtam neki, hogy azér, mert a mai világban nem becsülik meg azokat, akik gitározva tudnak létra nélkül izzót cserélni. De ezt most nézze, mer jó.
Annamária Balló
Annamária Balló Évvel
én már nagyon várom a következő felhozatalt! :) számomra a legjobb az egészben, hogy minden évadban ismertem meg olyan előadókat, zenészeket, akiket eddig nem ismertem (most például Flórát), vagy kedvenceimet láthattam ebben a különleges szituációban, amit mindig izgalmas nézni! feliratkozás itt is egyből megvolt :D
Decapod
Decapod Évvel
Hajós András én feliratkoztam aztán mégis elaludt a Krisztián. Mondjuk anyám meg nem, biztos az volt a gond. Na majd jövő hétre megoldjuk ;)
Hajós András
Hajós András Évvel
ja, ès arra nem gondoltatok, hogy minden azèrt van, mert nem iratkoztatok fel?!?!😂😂
csiripp k
csiripp k Évvel
Nem is lett olyan rossz, mint amire a kommentek alapján számítottam. Burai valóban kissé kínos volt néhol, sajna nem vette észre magát, mondjuk az a javára szól, hogy legalább teret adott a többieknek, akik tényleg nagyon odatették magukat.
mhakkinen01
mhakkinen01 Évvel
sajnos már az első részben éreztem némi zavart az Erőben a produceri választás körül, azonban a 2. részben végzett "produceri munka" sztem értékelhetetlen. Eleve a producer hoz egy embert, aki helyette csinálja a dolgokat, aztán azt is kiosztja, hogy nem úgy, nem oda, nem azt... akkor miért nem csinálja maga... másrészt a hozzáállás nálam nulla volt. valójában ez az epizód egy jó példa volt a rossz példára. így a zeneszerző+szövegíró+énekes rakta össze az egész dalt és nekik köszönhető, hogy nem fulladt kudarcba a produkció. ami még pozitívum, hogy ez a szám jól mutatja, hogy ez a műsor nem megjátszott és mű dolog, mert ha lehetett volna választani, ezt lehet le sem adják. ez jól mutatja, hogy ilyen is van, nem megy mindig minden flottul. nomeg, hogy 1 ember, hogy el tudja.... másik 3 ember egyébként remek munkáját... köszönjük, hogy ezt is láthattuk, de maradjunk a már jól bevált receptnél :D megfelelő embert a megfelelő pozícióra
B-A-Z megye Valóság
B-A-Z megye Valóság Évvel
Hát vannak ott, akik érdekes jellemek :D De András megoldja simán!!! :D Aranybulla arany-aranybulla :D
Kata Keszei
Kata Keszei Évvel
Jobb lett volna ez a dal szerintem más producerrel aki nem ilyen sátras diszkós hangszerelést csinál rá. Az meg elfogadhatatlan hogy késik sőt még ott is dolgozik a stúdióban. Azért van ott mindenki vagyis kellene hogy ott legyen hogy EGY dalon dolgozzon. Mi a franc? Ha ennyire szart bele minek van ott? Ha ennyi munkája van és nem ér rá minek vállalja el? Meg ez a játszom az agyam stílus kurvára nem jött be. Csak azért lett ebből dal mert a másik 3 ember normálisan dolgozott a stúdióban.
Gábor Takács
Gábor Takács Évvel
Lányi Lalát énekesnek!
Tamas Andor
Tamas Andor Évvel
Szerintem ez a Burai, a műsor után mehet vissza kapálni. Mert ilyen "teljesítménnyel",nem tudom ki fog a jövőbe együtt dolgozni vele.. Én éreztem magam kellemetlenül a képernyő elött..
fruzsina t.
fruzsina t. Évvel
mi a sz*r van veletek Andras?!?! eddig amik voltak ebben az uj evadban, minosithetetlenek.... hol van ez a szám is egy Viraghajlamhoz, Visszhangokhoz, Asziszemhez, Hagyomhoz kepest???? nagyon bízom benne hogy a következő csapatok jobbak lesznek es mostmar a kozelebe kerultok az eredeti elkepzeleshez: himnuszt irni.
Gyurbán Fektor
Gyurbán Fektor Évvel
szerintem el vagy tévedve ezzel a stilussal.
Bence Locsmándi
Bence Locsmándi Évvel
Ezt a részt nem szabadott volna megcsinálni. Eddig lelkes néző voltam.
Bence Locsmándi
Bence Locsmándi Évvel
Kokain
hupper02
hupper02 Évvel
hogy a csudába lett ez ennyire jó? az ember azt várta volna, a burai tönkreteszi. de jó a dallam, jó a szöveg, a csaj meg beszarás-krva jó. messze nem a legrosszabb dalfutár dal. a mindenit, tetszik.
Orsolya Kazatsay
Orsolya Kazatsay Évvel
Nekem tetszett volna a 90's stílus is, de nem volt elképzelés vele, így viszont én szégyelltem magam Burai helyett, hogy minden mindegy volt. Kiss Flórától nem vártam ekkora éneklést, de a hideg is kirázott olyan jól énekelt. Ez most igazán profi munka lehetett volna, benne volt a potenciál, jó zenész, jó szöveg, jó ének, de elgáncsolták. Egy majdnem Sziget himnusz. :)
QPCOMBO
QPCOMBO Évvel
Kellemetlen volt sajnos. Nem volt még epizód, amit ne néztem volna végig! Egy interjúnak felért és mindent elmondott. Ez nem tudás, ez gáz! Természetesen le a kalappal mindenki előtt a "producert" kivéve. A lehető legtöbbet beletették! Sajnálom, hogy így mellényúltál Hajós. Tudod.
János Németh
János Németh Évvel
Ez most nem sikerült igazán, de ettől még imádós a műsor! Szóval hajrá! Egyébként logikusan kell a szar is, hogy tudjuk értékelni az eddigi és a vélhetően még jövőbeli jó részeket.
Gyurbán Fektor
Gyurbán Fektor Évvel
a vagas csodalatos meg: huload.info/cloud/yM6qlsuUqXOniaY/vide.htmlm44s :))))
Attila Benko
Attila Benko Évvel
Ismet hallgatva, Pajor fantasztikus, Flora amazing.. Szerintem minden video ala ugyanezeket irom, mas nevekkel.. Nagyon jo zenek...
Zsolt Meszes
Zsolt Meszes Évvel
A hölgy igen jól énekelt!
BanziGabbe
BanziGabbe Évvel
Badesz lett, csak egy olyan igazi refrén hiányzik belőle, meg a tankcsapdas gitár kikapcsolt torzitoval bendzso, de azert csukik
DALFUTÁR 3⎜Harmadik csapat 1. rész⎜2019
48:09
DALFUTÁR 3⎜Második csapat 1. rész⎜2019
46:40
NF - CLOUDS
4:14
NFVEVO
Megtekintés 8 M
Harmadik csapat 1. rész | Dalfutár 2019
33:24
Negyedik csapat 1. rész | Dalfutár 2019
39:36
Negyedik csapat 2. rész | Dalfutár 2019
34:30
DALFUTÁR 3⎜Negyedik csapat 2. rész⎜2019
51:14
Első csapat 1. rész | Dalfutár 2019
32:25
Dalfutár
Megtekintés 206 E
DALFUTÁR 3⎜Első csapat 1. rész⎜2019
44:28
DALFUTÁR 3⎜Első csapat 2. rész⎜2019
42:00
NF - CLOUDS
4:14
NFVEVO
Megtekintés 8 M
Frozen Chicken Nuggets Taste Test
12:05
Good Mythical Morning
Megtekintés 1,3 M
PewDiePie Comment On This Video
0:16
MrBeast Shorts
Megtekintés 3,2 M
Press Subscribe For....
11:59
MrBeast
Megtekintés 24 M