DALFUTÁR 4 ⎜ Negyedik csapat 2. rész ⎜ 2020

  Megtekintés 110,904

Dalfutár

5 hónapja

DALFUTÁR 4 ⎜ Negyedik csapat 2. rész ⎜ 2020.

A Dalfutár epizódjának második részében az alkotók találkoznak, hogy egyetlen nap leforgása alatt a stúdióban elkészítsék a közös dalt. A zeneszerző Rácz Gergő, a szövegíró Tariska Szabolcs, a producer Fekete-Kovács Kornél, az énekes Vitáris Iván.
---------------------
Ha visszavonulok egyszer a dalfutárkodástól, ragyogó
akváriumokat építek majd, amikbe különféle, össze nem illő
fajokat telepítek. Összeeresztem a büfögő medúzát az
aranyszippantó mocsári malaccal, melléjük dobom a szivárványos
nyálbékát, aztán csak nézem, mit kezdenek egymással.
Ám amíg Dalfutár vagyok, addig szerzőket és dalkezdeményeket
telepítek a stúdióba. Azt figyelem az üvegen át, ahogy
egymásra találnak hangok és szavak, ahogy összecsiszolódnak a
szívek és az elmék, míg végül összeáll valami egyedi és
megismételhetetlen.
Ma erősen érintett vagyok, egyik álmom volt a bigbandes nap. De
vajon beteljesti-e az álmomat egy vérbeli popzenész, egy
műgyűjtő szövegíró, egy szigorú tanárúr és egy
polgárpukkasztó rocker?
---------------------
#dalfutár #dalfutár4 #dalfutár2020 @hajósandrás @ráczgergő @tariskaszabolcs @amorfördögök @fekete-kovácskornél @mao @modernartorchestra @vitárisiván @ivanandtheparazol

Keress minket az instagramon is: dalfutar_hivatalos
---------------------
Akiknek a függetlenségünket köszönhetjük:
SAMSUNG
A műsor és a tehetségek támogatója
www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s20/camera/?cid=hu_paid_social_youtube_galaxy-s20_launch_none_video_dalfutar-200921_none_influencers
MAZDA
A Dalfutár autós partnere
www.mazda.hu/
CHERRISK
www.cherrisk.com/hu-hu/
MOL
mol.hu/hu/

www.artisjus.hu/
eu.audio-technica.com/
www.wmmusicdistribution.com
stevensbikes.hu
---------------------
A felvételek a SuperSize Recordingban készültek.
Hangfelvétel: Horváth Attila (Atish) és Makay András
Keverés és mastering: Horváth Attila (Atish)
---------------------
Gyártó: CYD Film
Filmelőállító: Filmimpex Kft.
Producer: Hajós András és Jeli András
Minden jog fenntartva.
2020.

Megjegyzés
Csaba Vékony
Csaba Vékony Hónapja
Szia András! Az instrumentális, feljátszott alapot nem töltenéd fel - ének nélkül. 😇
Iván Novák
Iván Novák Hónapja
Eszméletlen tehetség mind a 4. És nagyon remélem, hogy a Kornélban sem maradt "tüske", hogy elrontották volna a munkáját, vagy hogy ő nem volt elégnek tekintve, mert nagyon jó és sok munkát végzett (a változtatások elfogadásával IS), viszont jogos volt atöbbiek igénye is, hogy egy ilyen Iván kaliberű frontember esetében fontos, hogy ne nyomja el a hangszerelés az énekest, hanem kiemelje és "alányúljon" egy kicsit. Egyébként miért ne lehetne egy dalnak rockos és big band verziója is? (akár ugyanannak a dalnak az első/második fele is) Nekem ez annyira slágergyanús szám lett, hogy megérné még egy picit csiszolni rajta, kipróbálni az egyik vagy másik "világában" is, amit ugye itt a műsor időkorlátja nem enged.
fer
fer Hónapja
44:52 "Addig gyorsan a Marshallba bedugni, gyorsan megnézni, hogy mi a fasz van..." :D
fer
fer Hónapja
Fizetős lesz a dalfutár: Akkor igencsak le kell venni a produkció színvonalát youtube szinitre mert közösségi finanszírozásból ennyi nézővel nehezen fog menni. Esetleg leszerződni egy streamer szolgáltatóval pl HBO. Ez a patreonozás meg youtube tagság nem biztos, hogy pluszosra tudja ezt hozni ha marad a TV minőségű produkció (sminkes/operatőrök/mikrofonos). Ha jól tudom ez már nem ment tévében? Ez pluszos lett? Nem okoskodni akarok, csak erősebb youtube jelenlét vagy rohadt sok reklám kell ahhoz, hogy valami így működjön.
10 10
10 10 Hónapja
Bő 3 hónap után újra itt. Ez az egyetlen rész (kliepeket leszámítva), amit több, mint egyszer megnéztem. A végeredmény most már sokkal jobban ül. Köszönöm Kornélnak, Ivánnak, Gergőnek, Szabolcsnak, Andrásnak, Attilának
Zoltan Rakonczai
Zoltan Rakonczai 2 hónapja
Tudja valaki, mi az a zene, amit játszik a zenekar, amikor megérkezik az Ikarus-szal? (próbáltam shazammal, de nem ismerte fel)
Márk Németh
Márk Németh 2 hónapja
Nagyon remélem, hogy készül az új évad András! Veréb Tamás jó választás lehet :D
Irisz Tigzirt
Irisz Tigzirt 2 hónapja
Én beleszerelmesedtem ebbe a dalba..Szenzációs...Hálás köszönet érte.
nyphoides
nyphoides 2 hónapja
mondjatok, hogy legalabb a portas nő volt, hogy megnyugodjon a lelkiismeretem. ugyanitt felmosast kerek, betoccsolas okan.
Mátyás Endrey
Mátyás Endrey 3 hónapja
ötvenegy, az egy ötös meg egy egyes
Levente Ivády
Levente Ivády 3 hónapja
Mikor lesz koncert a Dalfutár dalokból?:-)
Port001
Port001 4 hónapja
Fekete-Kovács Kornél amennyire tehetséges zenekarvezető, és amilyen jól fúj annyira irritáló volt az egója, ami végig nehezítette a kompromisszumra való jutást a többiekkel. Az i re a pontot azonban a záró gondolata ".... ahhoz, hogy átgondoljam azt, hogy mit vállalok" tette fel. csalódás --kár érte...
Dávid Salamon
Dávid Salamon 4 hónapja
Hegyi Gyuri új bandája, hallgassátok: huload.info/cloud/mtjI2s2ayHKmgms/vide.html&ab_channel=TAOzenekar
lillani
lillani 4 hónapja
Erről valamiért ez a Dalfutár epizód jutott eszembe: huload.info/cloud/uJWYorWf1pukpKI/vide.html ;)
Kosik Árpád
Kosik Árpád 4 hónapja
Valamire jóóóóó
Julia Agota Bakos
Julia Agota Bakos 4 hónapja
Kedves András! Külön köszönet azért, hogy ezt a produkciót összehoztad. Kornél és Iván világának találkozása azt az érzést juttatta eszembe, amikor egy dalban várom azt a bizonyos szekundsúrlódást, és amikor végre odaérünk annyira szívbemarkoló, szőrfelállító, hogy szeretném ha örökké tartana. Itt ez az érzés a dal elejétől a végéig tart, persze ez a dallam szerzőjének és a szövegírónak az erénye is. Legalább fél órán át hallgattam újra és újra és végre kisírtam, amit már rég ki kellett volna. Nagyon jól esett, hálás vagyok az alkotóknak.
Kosik Árpád
Kosik Árpád 4 hónapja
Az a jó, hogy ilyen műsorok kapcsán az ember kíváncsi lesz és rákeres olyan dolgokra ami addig eszébe se jutott volna mint Tariska Szabolcs munkássága, Modern Art Orchestra, Dawid Bowie Life on Mars, Vitáris Iván, Amorf Ördögök. Ha lesz időm erre a Hajós gyerekre is rákeresek.
Hajós András
Hajós András 4 hónapja
😁
Palkó N
Palkó N 4 hónapja
Ha fizetős lesz, akkor is nézem!
Annamária Varga
Annamária Varga 4 hónapja
Vitális Iván
Gábor Futó
Gábor Futó 4 hónapja
MR2 Akusztikon élőben: huload.info/cloud/pdmdp6yV26CKdog/vide.html
Molnár Jolán
Molnár Jolán 4 hónapja
Kissé porlepte marcipántorta - a tetején sajtos pizzaszelettel. Finom felvezetés után hiányérzet, a libabőr sajnos elmaradt. A big band hangzás izgalmasnak ígérkezett, de végül lenyomta a túlzott visszafogottság. A felívelés koncepcióját értettem Kornél részéről, mégse lett átütő, túlcizellált lett a végeredmény. Azt hiszem, ezt a játékot jóval rugalmasabban kellett volna megoldani, több sziporkát, több ötletet vártam a zeneileg kétségtelenül csiszolt tehetségek részéről. Túl kész, merev verzióval érkezett a producer, Iván viszont tök lazán állt hozzá, ebből még bármi is lehetett volna. Kicsit egeret szültek a hegyek érzésem volt. Viszont abban Kornélnak adok igazat, hogy eléggé affektált és egysíkú lett az ének. Nem illeszkedett a két koncepció, de nem baj, ilyen is kell. Megérte megnézni, mert fesz az volt rendesen a munkában, amitől szikrázott a stúdió. :-)
János Hegedüs
János Hegedüs 4 hónapja
Ez a rész jobb lett mint a végén született dal! Nekem a dal nem többször halgatós, de ezt a részt biztos megnézem még párszor. Köszönöm az élményt!
silviatak
silviatak 5 hónapja
Amikor az énekes rájátszott a színészi szövegolvasásra, volt az a pillanat, amikor a kíntól már nevetnem kellett. És borzasztóan kellett, hogy ott nemet mondjon erre a zorános jellegű énekmondásra. A hangja iszonyatosan passzol a szöveghez, annak mondanivalójához, benne van a világfájdalom és a szenvedély, ettől lesz mai a 70-es évek felcsillanásával. Dalszerző/szövegíró/énekes please, please csináljátok meg a saját verziótokat!
Anna Szolnoki
Anna Szolnoki 5 hónapja
Elektromos gitár ha benne lett volna még talán hallgattam is volna....
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Így akkor honnan tudod, hogy nincs benne?
Zoltan Keckes
Zoltan Keckes 5 hónapja
Hétfő este van, hazaértem a munkából. Most mi a nyavaját csináljak? DALFUTÁÁÁÁÁRT de azonnal!!!! :D
Mónika Mackó
Mónika Mackó 5 hónapja
hogyhogy nincs ma Dalfutár? Skandallum! :D
Lenke Kun
Lenke Kun 5 hónapja
Zseniális szám lett, azt gondolom. Annak ellenére, hogy hatalmas zenekar van mögötte, ami szól, visz magával, és nagyon tetszik nekem, mégis a szöveg miatt egyfajta bensőséges érzés is eluralkodott rajtam, mintha a zenekar csak bennem szólna. Ez olyan keveréke mindennek, hogy mindenből csak a legjobb van benne. A ritmusossága, az ereje, minden tökéletes.... Ha van olyan. Egyébként szerintem Iván nagyon jót tett azzal, hogy kombinálta a szövegeket, az első részből azt hittem, majd a nőit énekli el. A vége annyira jó lett, hogy félek, a végén elmúlik jövőre, és ez lesz az utolsó. Ha netalán így lenne, ami tragédia volna, ez a befejezés nem hagy kívánni valót maga után.
A J
A J 5 hónapja
Hajós A.: akkor hívjuk be az énekest! (Iván belép) Tariska Sz.: Pásztor Anna! :D:D Ez a Szabi egyébként egy zseni. Alapból az, ahogy összehozta a festészetet a szövegírással, ahogy a címben hivatkozik Buktára, majd később az a Kisfaludy idézet. Nagyon szép természeteséggel fogadja be a művészeteket, dolgozza fel és adja ki magából. Azóta elolvastam minden vele készült interjút, és annyira a hatása alá kerültem, hogy a most épp Földi Péter Pásztor képe nyomán napok óta különböző galériák képeit böngészem. Köszi!
Csaba Dobó
Csaba Dobó 5 hónapja
Kedves Andris! Ez a projekt a közelmúlt legnagyobb kulturális dobása, minden részét élveztem, tanulságos volt több szempontból is. Gratulálok! Ebben a részben viszont végre megjelent egy olyan archetípus, ami segít majd nekem, mikor a fiam kérdezni fog egy olyan minőségről, amit nagyon nehéz elmagyarázni. "Apu, mit jelent a sznob?" Én pedig annyit teszek, hogy leültetem mellém, és megmutatom neki ezt a részt. Meg fogja érteni :)
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Nincs szerintem igazad, a sznob az, aki màsok ìzlèsènek megalàzàsa, vagy lenyûgòzése cèljàbòl òsszehazudik egy ìzlèscsomagot. Egy sajàt hite ès feje utàn alkotò mûvèsz sosem sznob.
Hajrá Magyarok
Hajrá Magyarok 5 hónapja
Érdekes Kovács Fekete Kornélnál hogy amellett hogy azért van "arc" ott is közben mégis mennyire intelligensen marad nyitott a mások szemléletmódjai iránt.
Brigitta Árvai
Brigitta Árvai 5 hónapja
Fenomenális! ❤️Köszi!
László Erdős
László Erdős 5 hónapja
Nevettem,sírtam,köszönöm szépen.
K. R.
K. R. 5 hónapja
Tisztelt Hajós András ötletként szeretnèm javasolni e két hölgyel és sokan másokkal egy jövendőbeli Dalfutár produkció elkészítését.Azért Tiszteltként pozicionáltalak mert a Volt fesztiválon nem tüntél kedvesnek!;):)huload.info/cloud/zpe7k5RksKWKd2c/vide.html
K. R.
K. R. 5 hónapja
@Hajós András Kedves András ,amint látom az ötletadókból van bőven mit meríteni,majd legközelebb meghívlak egy sörre is .Másod esetben nem sértésként szánom és nem is rendelésnek;)Mert van az úgy;)huload.info/cloud/05SuwKVkpmmCYIw/vide.html
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Most sem vagyok az🤣. Ès ahogy most màr adásban is elmondtam, megbolondulok az ötleteitektôl, ès kifejezetten sèrt, hogy mindenki ide ìrja a rendelèsèt azt feltètelezve higy 1. Valaha is kèrtûnk volna ötleteket 2. Ne tudnà egy közel 30 fôs stàb, annak 6-7fős szerkesztő magja, es a műsorral 2-3 èvnen 0/24ben foglalkozò 2 db producere, hogy mit csinàl, vagy akar a következő èvadokban. Na ugye, hogy most se voltam kedves?
ThePampalini23
ThePampalini23 5 hónapja
Ez az Iván gyerek...ekkora arccal csodálom, hogy befért az ajtón. Szánalmas.
Tamás János Földi
Tamás János Földi 5 hónapja
Ha már szóba jött a fizetős lehetőség, én örülnék egy Patreonos megoldásnak, ahol a patreonálóknak elérhetővé válna a végleges dal hi-res formátumba. (én olyan elvetemült vagyok, hogy nem használok streaminget és így nehéz Dalfutárt hallgatni :( )
Tamás János Földi
Tamás János Földi 5 hónapja
Köszönöm a gyors és korrekt választ. Teljesen érthetőek és elfogadhatóak az érvek. Maradok az egyéb megoldásoknál, hogy hallgathassam az elkészült dalokat.
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Köszönjük a szàndèkot, de mi a pay/view irànyba megyünk. Òszinte leszek: pont az adomànyèrt cserèbe (jogosan) felmerûlõ igènyeket akarjuk elkerülni. Ha belegondolsz, talàn ez nem nagykèpûsèg, hanem a mûsor vèdelme es nèző vèdelme. Mit csinàlunk ha 200an összeadtak 2M-t es azt kèrik legyen piros a hàttèr ès Semjèn a dalszerző? Es a màsik 150e nèző, aki nem fizetett, de nem ezt szeretné?! Meg mi, akik szintèn nem ezt szeretnènk? Szòval inkàbb, mi csinàlunk egy termèket, aminek van egy àra es azèrt meg lehet venni. Mint egy ètteremben, amiben bìzol, s bàr nem tudhatod elôre, a mai hùs milyen lesz, mègis megrendeled ès fizetsz. Amùgy is ez egy sokèves àtàllàs lesz, először csak extra tartalmakat teszünk fizetôssè, ès közösen tanuljuk veletek, hogy hogy működik.
nagystudio
nagystudio 5 hónapja
De jó muzsikát raktatok megint :)
Tamás Verók
Tamás Verók 5 hónapja
Imadom azt h nem egymas torkanak ugranak ha eppen osszevitatkoznak bizonyos reszeken, hanem normalis hangnemben ep ervekkel meg tudjak beszelni oket es vegul mindig talalnak egy aranykozeputat ami mind2 felnek megfelel! Normalis kommunikacio van! Am meg marha jo lett a dal!🙂
Gyöngyi Kozma
Gyöngyi Kozma 5 hónapja
Így született meg egy profi zeneszerző, egy bolondos szófaragó, egy zenedoktor és egy érzékeny de ugyanakkor tökös énekes gyermekeként az egyik legjobb dal a Dalfutár kezdete óta. :)
Ozzie Logistics
Ozzie Logistics 5 hónapja
Mindenki hozzon még egy feliratkozót! Zseniális a produkció!
Lili Staszkiv
Lili Staszkiv 5 hónapja
Izgi rész lett, meg kell hagyni. Kornél pókerarccal fogad bármilyen ötletet, majd rávágja, hogy NEM. Borzasztó nehéz lehetett vele együtt dolgozni, pedig Iván olyan szépen, intelligensen érvelt és Vitá(riso)zott haha, hogy egyből belezúgtam. Szabolcs meg amilyen (számomra) idegesítően beszél, olyan gyönyörű fiú-lány szöveget írt, hát eldobtam az agyam. Gergő simán zseni, András meg most is szuper óvóbácsi volt. Köszi a stábnak a munkát! Új évadot kérünk azonnnnnnal!!!
Székely Eszter
Székely Eszter 5 hónapja
Vitáris Iván Magyarország szekunder szégyene. A legkellemetlenebb dolog, ami eddig a Dalfutárral történt. Szánalom...
silviatak
silviatak 5 hónapja
Azért érdekelne, hogy a skáládon mi/ki Magyarország primer szégyene.
Mariann Komives
Mariann Komives 5 hónapja
Hűha! Azta!!!👌👌
Brigitta Szilágyi
Brigitta Szilágyi 5 hónapja
AZTAAAez nem csak egy háttérzene ez az igazi
TheNonameSenki
TheNonameSenki 5 hónapja
54:09 Fekete-Kovács Kornél: "A mai napból azt tanultam, hogy még mindig nem vagyok elég öreg ahhoz, hogy átgondoljam azt, hogy mit vállalok." Így kell egy mondatban lefikázni a többieket. Nagyon elegáns. És hozzá az a fej és vigyor/nevetés... nyugodtan nézzétek meg. Ebben az egy mondatban minden benne van ami miatt ez a dal nem lett olyan amilyennek lennie kellett volna. Nagyon begyepesedett gondolkodás, és még ő beszél nyitottságról, meg a másikat szemellenzősnek nevezi. Azt mondja, hogy abban a zenében amit ő képvisel benne van minden műfaj, Bartóktól kezdve a rock-ig minden. Ezzel szemben már igénytelennek nevez mást ha egy picit hozzá akarnak nyúlni valamihez amit ő kitalált. Azt üzenem kedves Kornél, hogy legközelebb ne is vállaljon ilyesmit. Maradjon a megszokott dolgoknál. Ez a negyedik évad utolsó része, és mindegyik epizódot láttam eddig, de senki, egyik résztvevő sem volt még ennyire begyepesedet, lenéző, felsőbbrendű érzetű mint Kornél. Amikor ízléstelennek nevezte Iván ötletét, ott már tudtam, hogy miféle emberről is van szó. Most pedig megyek egy kis Ivan & The Parazol-t hallgatni, eddig nem ismertem őket bevallom férfiasan, de annyira szimpatikus ez a srác, hogy meghallgatom mit művelnek :)
Kata Bicskei
Kata Bicskei 5 hónapja
Hát hol is kezdjem. Big band: hatalmas ötlet és újítása ez a Dalfutárnak, kérünk még több bandát! :) Atis, masszív respect ezért a munkáért (is). A szöveg valami szívetmelengetően gyönyörű és a két különnemű szöveg ötletén eldobtam az agyam. A zene kitűnő, és Iván-Hajós pároson pedig besz*rtam :D mégmégmég
János P
János P 5 hónapja
Kedves András megkérdeznéd nekem Tariska Szabolcs urat, hogy elégedett? Csak mert az elso részben emlitette hogy a dalfutárban még nem sikerült "tökéleteset " alkotni csak egyszer álltak közel hozzá. Már nem emlékszem,hogyan fogalmazott pontosan.
Anita Steiger
Anita Steiger 5 hónapja
Ez az egyik legjobb dal lett!!! ❤️ #bigbandforever
H. Jutka
H. Jutka 5 hónapja
Sziasztok! Elhiszem hogy ez volt a legnehezebb, legtöbb kitartást igénylő felvétel, DE EZ LETT A DAL. Nagybetűvel. Érdemes volt kivárni a 4. évadot. Eddig is nagyon jó szövegek, dallamok születtek, de itt a profizmus minden oldalról támogatta a minőségi zenét. Sok oldal feszült egymásnak kétségtelen, de ez a koprodukció bizonyult a születendő dal érdekében a legkedvezőbbnek.
Edina Spreitzer
Edina Spreitzer 5 hónapja
Imádtam minden percét! Kösziiiiiiiiiiiiii
Kosik Árpád
Kosik Árpád 5 hónapja
És mit ettek a zenészek? Vagy amikor Hajós eltűnt kavargatta a marhapörit a bográcsban, hogy le ne égjen?
János Tár
János Tár 5 hónapja
András pofavágása 30:50-nél zseniális. A pillanat, amikor eldöntötte, hogy akkor most egy kicsit megpihen a Dalfutárral.:))
Tamás Pólya
Tamás Pólya 5 hónapja
András, ha elő kell fizetni, előfizetek. Csak legyen majd egyszer T.Tibusz! :) Tőlem távol áll kicsit a Big Band, de ez is remek adás volt, a különböző stílusok összesimításából a legerősebb. Mennyivel másabb voltál mint a "Színtévesztő" forgatásán.:)
Kat82 DH
Kat82 DH 5 hónapja
HAJÒS ANDRÀS----->💛💚💙❤🧡🤍, èn màr 2003-ban is naggggyon bírtalak!!!!! Mindig valami ùj, jò ötlet, s a szokàsos jòarcsàg, ès intellektussal ès kultivàltsàggal vegyült örök muzsikus - komikus-jellem(stb)!!!!..plusz jò pasi!! Aaaaaaaa.....èn sírok ès toporzèkolok, ha most tènyleg ez az utcsò Dalfutàr ebben az èvben😭😭😭
Krisztina Ruttkay
Krisztina Ruttkay 5 hónapja
Méltó évadzárás. Fantasztikus dal, elejétől a végéig. Az összes résztvevőnek hatalmas gratula.
fodor kende
fodor kende 5 hónapja
Nem is tudom mit mondjak... egyszerűen egy csoda...van meg remény ebben a nyomorult medencében! Gratulálok!
Vivien Határközi
Vivien Határközi 5 hónapja
"Te most komolyan hoztál egy big bandet bazmeg?" :D - Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nagyon klassz lett a végeredmény, sokadjára hallgatom újra én is. :)
Szabina Andrikó
Szabina Andrikó 5 hónapja
Iván nagyon jófej!!:)))
Kata Szijj
Kata Szijj 5 hónapja
Hát ha megkérdeztek a műsort megnézve, kivel töltenék el egy estét szívesen, akkor az Iván az, még a bazmegekkel együtt is (ezt remélem kinővi azér'majd) . Karizmatikus, "vitális" - hehe - el tudom képzelni, hogy átpofáznánk az éjszakát és megváltanánk a világot 2x. Mindenki okos, intelligens, le a kalappal, de ő más.
Kürti András
Kürti András 5 hónapja
Legjobb dalszöveg!!!
László Gyócsi
László Gyócsi 5 hónapja
András! Az első mondatot leszámítva, minden igaz(i) volt. A Dalfutár nem vonul(hat) vissza ...
Zsófia Kéri
Zsófia Kéri 5 hónapja
Ez a dal top-top-toooop lett! És Iván baszdmeg meg ne haragudj, de én imádlak!
Zenebatyu
Zenebatyu 5 hónapja
56:23, (Hajós András): AAAAÁÁÁÁÁRRRRRGGGHHHJJ 56:37, (Samsung Lady): Újat alkotni jó.
Zenebatyu
Zenebatyu 3 hónapja
@Levente Ivády igen, közben Hajós vállára is tette a kezét, és mélyen a szemébe nézett, hátha meggyőzi :)
Levente Ivády
Levente Ivády 3 hónapja
Megvígasztalta...:-)
Zenebatyu
Zenebatyu 5 hónapja
@sunblindX hátmég hogy Rácz Gergő is odabújt :)
sunblindX
sunblindX 5 hónapja
Tariska Szabolcs a kommentek közt, láttad? ;)
László Tóth
László Tóth 5 hónapja
Elfogult vagyok a dal hangzásvilágával, mert volt szerencsém részt venni Szentpáli Roland "Magnificat"c. zenekari művének MÜPA előadásában!
Bea Mental
Bea Mental 5 hónapja
Megfogadtam, hogy egy videóhoz egy komment, de már úgyis többszörösen megszegtem a fogadalmam. Így most kiélem magam. Sok más epizóddal együtt, ez is újranézős. Imádom mindegyik résztvevő agyát és szívét. (Kannibalizmus!) 1000 százalékon pörögnek, hogy minél jobb legyen a végeredmény. Gyönyörű dallam, fantasztikus szöveg. Gergő és Szabolcs intelligensen kicsit hátrébb lép, amikor látják, hogy egy erőteljes személyiség is sok, itt ráadásul kettő feszül egymásnak. András is tudja triggerelni a dolgokat. Producer érkezése előtt: Az biztos, hogy nem rossz, hogy ez már most olyan állapotban van, hogy ebből van egy dal. :D Kezdődik az intellekTUSA, de a vita is csak elméleti. Nagy huncut mind a kettő, csak más stílusban. Először nem tudtam mindenre figyelni, annyira izgalmas volt az epizód, és vigyázzülésben hallgattam Kornélt. :D Pedig tudom, hogy van humora. Nagyon vártam, hogy egyszer ő hangszereljen meg egy dalt, sőt trombitán játsszon, mert nem csak a régi barátságra való tekintettel van helye a Dalfutárban. Kornél és Iván dolgoztak is már együtt, ismerhetik a másik várható reakcióit. De nem úgy értem, hogy színjáték volt az egész, hanem hogy valószínű tudják, meddig mehetnek el. Kornél is kompromisszumkész volt, szavakban és tettekben is, pl. változtatott a hangszerelésen. Csak határozott és direktbe közli a véleményét. De rajta lehet kapni ellágyuláson és irónián. Ivánról párszor a Majdnem híres című film jutott az eszembe. Bírom, ahogy adja ezt a nagyarcú, idősávot tévesztett fazont, de közben esze is van, nem is kevés. Ez a műsor már nem csak együttműködést, hanem tárgyalási technikát is tanít. Olyan jó értelmes beszélgetést hallgatni, b + ! Az irigység pedig nem szép, de érthető. Éljen a Bartók Béla Blues!
Bea Mental
Bea Mental 5 hónapja
@Hajós András Amikor még csak a válaszod elejét olvastam, azt hittem, a produceres megjegyzésedre gondolsz. :D Igen, kell a verbális visszajelzés is, de a metamf... bocsánat, a metakommunikációból is lejött. :) Jólesik, amit írtál (maradjon köztünk), de nem gondolnám, hogy csak én vettem észre, gondoljunk a néma tömegekre is. Az utóbbi években "pozitív visszajelzés-mániám" lett. Szóval csak egyetérteni tudok.
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Èrdekes, hogy csak te hallottad meg pedig csak fèlig vicc. Èn figyelek arra, hogy miközben nekem is mondtak/mondanak ilyet, èn is mondjak fiataloknak, mert emlékszem, akàrmekkora arcom volt nekem is huszonèvesen, azèrt kellett a megerősìtés.
Levente Pap
Levente Pap 5 hónapja
Direkt vartam a hozzaszolassal egy napot, hogy elotte kulon meghallgassam csak a dalt, fulesen. Es azt kell mondjam, hogy jo ez. Nem azonnal hidegrazosan, hanem ugy, mint egy bor, aminek az ido es a tobbszori kostolas csak jot tesz, mindig uj reszleteket fed fel. Vitatom azt is, hogy az enek es a zene kulon eletet elne - szamomra az elobbi hangsulyos az elejen, az pedig, ahogy a dal vegehez kozeledve mar-mar a levalas hataraig a hatterbe szorul, tok jol illeszkedik a dal ahhoz az ivehez, ahogy egy frissen ebredt ego ujraszinkronizal az elet harmoniajaval. Olyan hangulatok, kepek jonnek folyton a zeneben, ami azokat az idoket idezi, mikor a jovot meg sokkal tisztabbnak es fenyesebbnek lattuk 1-2-3 evtizede. Ami az Ivan vs. Kornel vonalat illeti, ha tippelnem kellene, utobbi INTJ lehet a Briggs-Meyers szemelyisegmodell szerint, avagy: arrogancianak hathat, mikor erzekenysegzol, tudastol, tapasztalattol es igenyessegtol ovezve odatesz valamit, pontosan _tudja_, hogy az (miert) jo, es ki is all emellett (igen, lehet, hogy picit "nem azert b@szodtam ennyit ezzel a szakmaval, hogy..." impressziot keltve) - de igazabol nem lehet eszervekkel tamadni. Ivan pedig impulziv-intuitiv oldalrol csinalja (jol),amit csinal - hogy pozor-e,azt nem tudom eldonteni (de kicsit ez szakmai elvaras is egy frontember fele), minden esetre megvan a tehetsege ahhoz, hogy a hidegrazas-faktort bevigye. A masik ket muveszember siman csak "qrvajo" - meglep (ugyanakkor orulok), hogy az Amorf ordogok letezeserol ebbol a musorbol ertesult valaki - de meg epp idoben, jon az osz, lehet nagy meleg pulover ma a szerelem. :) Szerintem amit ebbol a mixbol ki lehetett hozni, azt magam is a kompromisszuk muveszei kozt jatszva azt mondom, sikerult. Otos ez, nem is kicsi.
SnagyP
SnagyP 5 hónapja
Zseniális a műsor! Köszönjük, hogy van...., ezt a részt nem lehetett egyszerű megvágni, hogy mi (ne) kerüljön bele. Nekem nagyon messzire kell időben visszamennem, hogy mi az amit ennyire vártam, mint a Dalfutár epizódjai... Óriási egyéniségek szerepeltek ismét,... bár nekem úgy tűnt, hogy a harmadik behívott - az eddig szabályoknak megfelelően - a produceri feladatokat látta el.
ATA Szabó
ATA Szabó 5 hónapja
Andrást most először láttam igazán rezignáltnak. De cserébe ez volt a legizgalmasabb rész!
rcohner
rcohner 5 hónapja
András, drámaíróként, gyakorló újságíróként, rendezvényszervezőként, és gyakran alkalmazott dalszövegíróként (no meg Emil.Rulez! rajongóként) mindig is felnéztem rád. És bár a dalok 5-ből háromszor nálam nem száz százalékosak, felemelő, amit csinálsz, ahogy minden adás is. 15 éve nincs tévém, nem fizetek elő semmire, de ha a Dalfutár korrekt áron fizetős lesz, először ide utalok. Izgalmas és mélyen emberi a részek dramaturgiája, a konfliktusok, egymásra találások, és folytathatnám a sort. Ja, és persze majd’ mindegyik dal rákerült a lejátszási listámra is, ami amúgy kb. csak progrockból, bluesból, jazzből, és magyar alterból állt korábban. Mert majd’ mindegyik nagyságrendekkel jobb, mint az a .... mint az, ami a rádióból folyik. Ha lesz olyan adás, amikor a szövegíró lehet civil/háttérszemély/nem ez a fő profilja, hirdesd meg, kérlek (bár nem tudom, hogy tudnátok megoldani a határidőkkel meg a forgatási napokkal a pauzát). Csatlakoznék egy másik adás alatt kommentelőhöz: ha vége a COVID parának, nagykoncertet! Mondjuk Orfűn (is). Meg irány a nemzetközi vizek - ugye alaposan levédetted a formátumot? Ja, és több Atist - meg a többieket is! Izgalmas lehetne néhány szokásos beatelre építkező, sokadik átvezető helyett egy kis backstage. De nyilván bőven vannak ötleteitek. Riszpekt. És hajrá!
Viktória Halász
Viktória Halász 5 hónapja
Ez így tökéletes!!!
Pető Dalma
Pető Dalma 5 hónapja
Én nem ismertem Ivánt. De teljesen szerelmes lettem a hangjába.😍
adam szegedi
adam szegedi 5 hónapja
Shy Amorf Rock&Band
Imre Gombos
Imre Gombos 5 hónapja
Köszönetet szeretnék mondani az ötletért, a belefektett munkáért, a műsorokért és a dalokért. A kezdetekben azért örültem, mert végre volt magyar műsor is egy-egy dal stúdiómunkálatairól. Aztán nyilvánvalóvá vált, hogy annyi rétege van a Dalfutárnak, hogy az gyönyörűség. Biztosan izgalmas a résztvevők kiválasztása is (esetleg egy werkfilm?), de aztán András beszélgetései, szerénység/egó harcai a szereplőkkel nagyon szórakoztatóak. Pláne az itt-ott megjelenő pár pillanatnyi magánszámok. Érdekes, ahogy látjuk az alkotókat izgatottnak, várakozónak, meglepettnek, szorongónak, fölényesnek. Még mindig élvezem nézni a stúdiózást, de ez így, ezekkel a gyönyörű emberi játszmákkal füszerezve zseniális! És nem utolsó sorban izgalmas dalok születnek a végén. Köszönet Mindezért Nektek!
Lollerkid
Lollerkid 5 hónapja
Videó végére bennem egyértelműen megfogalmazódott az, hogy miért nem járok a müpába modern jazz szösszeneteket hallgatni: emiatt a fennkölt sznobéria miatt. Egyáltalán nem befogadó ez a szub-szubkultúra sokkal inkább kiresztő - ezt Te úgy sem érted! Pedig a zenének szerintem a közösségteremtő ereje a fontos és nem a megosztás. Viszont az a kijelentés bicskanyitogató amikor Kornél számára csőlátás az amikor valami egy kicsit emberközelibben fogalmaz zenei értelemben. Mondanivalóhoz nem sokat tesz az hozzá hogy 8 dinamika tartományt játszik a zenekar.
Linda Kovács
Linda Kovács 15 napja
@Lollerkid azt, hogy évekig vagy hónapokig dolgozik valaki egy zenén, semmiképp nem tennék egyenlőségjelet azzal, hogy azt senki nem érti vagy csak az, aki 90 ilyet hallott már, ahogy te írod. Nyilván kell egyfajta szélesebbkörű rálátás és nyitottság arra, amikor nem sémakat, sablonokat hall a füle. Hidd el, Zappa volt az egyik legszigorúbb "könnyűzenész", ott is minden hangnak és hangszernek megvolt a funkciója. Igen, nagyon bátran és kreatívan alkotta a zenét(hozzáteszem, egyes darabjait ő is hónapokig írhatta, ebben biztos vagyok), de neki nem kellett semmilyen szigorú zenei textúra mentén dolgoznia, hiszen ő maga mixelt. A fentebbi esetben egyszerűen vannak olyan stilisztikai összetevők, amik kizárnak bizonyos dolgokat, s nem sznobizmusból, hanem a stílusból fakadó összetevők alapján, mert ez a szakma, a hangszerelés szakmája. Persze ez nem zárja ki azt, hogy az ember ne kísérletezzen új elemekkel, de annak mindig a zenét kell egészében szolgálnia.
Lollerkid
Lollerkid 16 napja
@Linda Kovács Nem haragszom. DE! Évekig való munka mindig azt eredményezi, hogy nem mestermű születik hanem egy olyan amit kb az ért meg aki vagy 90 ilyet hallott már, de még azt sem igazán. Rétegzene értem, de a sznobizmus az ami borzasztóan káros: Ha így írtak volna anno zenéket a középkorban senkinek sem jelentene semmit, ma sem csak a felső 10-100k-nek aki puncsot szopogatva eljár ilyenekre és kurvára meg van győződve arról, hogy a többi zenei stílus csak a VIII. kerületi proliknak szól: a mulatós-tól a death-core djent-en keresztül stb. Frank Zappa páratlan ütemmutatójú szerzeményeit valamiért sokkal könnyebb befogadni átlag V Pistinek azon túl hogy ösztönösek, önazonos és szariknak az összhangzattanra.
Linda Kovács
Linda Kovács 3 hónapja
Ne haragudj, de valaki hónapokig, vagy akár évekig dolgozik azokon a "jazz-szösszeneteken". Valóban, ebből az összevágott anyagból úgy tűnhet, hogy Kornél lekezelő olykor, de a big band műfaj sajátossága, hogy előre le van jegyezve minden, és a hangszerelő egészében hallja és gondolja át, hogy mi miért szóljon úgy, ahogy. Ez borzasztóan nagy munka, egy szakma. Iván és az ő csőlátása szerintem annak szólt, hogy ő egy rockos közegből jön, az ötletei, bármit is vetett fel, ezt mutatták, s mint ilyen, nincs meg hozzá a tapasztaltsága és tudása, hogy szakmailag mi az, ami valóban működőképes és indokolt tud lenni. Egyébként egy nagyon ösztönös tehetség, jó gondolatokkal, és néha nagyon mellélőtt gondolatokkal (Jézus Krisztus Szupersztár)
Bea Mental
Bea Mental 5 hónapja
Extrák 1 Mit mondott Atish? Extrák 2 Mire gondolt Atish? (Warning! Strong language) Extrák 3 Kívánságkosár - Ötletek, amiket sohasem fogunk megvalósítani Extrák 4 Stáblista
Norbert Szugfil
Norbert Szugfil 5 hónapja
Ez világszínvonal!Nekem Sting és Chris Botti közös zenélései jutottak eszembe!Mindenki vér profi volt!Tapadtam végig a képernyőre!Spotify ra vele azonnal!
brigitta nagy
brigitta nagy 5 hónapja
Annyira jó nézni, ahogy a Hajós f.sik a Kornéltól :-D, ami persze teljesen érthető. Fekete-Kovács Kornél mégiscsak egy zenei potentát.
Gábor Boros
Gábor Boros 5 hónapja
Nézzük végig: Gergő szép alapot rakott össze, de itt be is fejeződött a szereplése. Szabolcs: Zseniális szöveg, mint mindig. Kevés szerep jutott neki is. Kornél: eddig nem ismertem, de tetszik, amit csinál/csinált, tetszett a pontossága, igaz, egy rockzenei közegben nagyon nehéz ezt érvényesíteni. És eljutottunk Ivánhoz. Eddig nem szerettem a zenéjét, nem szerettem az embert. Viszont nagyon nagy + amit itt mutatott. A végeredmény kettős lett, két világ keveredése, hogy igazán magáévá tegye az ember, még hallgatni kell. Amit meg fogok tenni néhányszor. És végezetül András! Köszönöm az évadot, kár, hogy ilyen rövid lett. Még sok ilyet, rengeteg zenész van, akit jó lenne ilyen helyzetben látni!
Bergen
Bergen 5 hónapja
Szerintem ez lett a legjobb rész és az eddigi legjobb dal.
Peter R.
Peter R. 5 hónapja
Ez szuper :)
Kabai Judit
Kabai Judit 5 hónapja
Iván nem igazán lopta be magát a szívembe, túl nyegle, túl laza, a káromkodása is idesített. Viszont láttam már vele korábban interjúkat, és kifejezetten intelligens srác, hát nem épp a visszafogottság a fő jellemvonása. :) Kétségtelenül tehetséges, nekem a hangja nagyon tetszik, a tehetségért cserébe el kell viselni a nehezen viselhető stílusát?? Kornél viszont arrogáns volt vele. A dalszöveg nagyon bejött, a zene is és persze a végeredmény is jó lett.
Colony Rec
Colony Rec 5 hónapja
Iván kellemes meglepetés,jó arcnak tűnik.Kornélnak köszönhetően újra 10-en éves zeneiskolai tanulónak érezhettem magam,ahol rend van szabályokkal,és semmi kompromisszum, semmi egyéni meglátás,csak a vaskalapos tanári elképzelés.Nem jó az ilyet látni.Zenekarában érthető ez a hozzáállása,hisz ő a vezető,neki kell összetartania a csapatot,de ez egy együttműködés volt/lett volna/kellett volna legyen. Azt gondolnám hogy zenészember ennyi évvel a hátamögött sokkal nyitottabb gondolkodású,de sajnos az egója felülemelkedett.Profizmusa kifogásolhatatlan,de hozzáállása annál inkább..
TheGeomorph
TheGeomorph 5 hónapja
Érdekes műsor volt. Személy szerint én maximálisan örülök, hogy a producer 85 százalékban magánál tartotta a gyeplőt, egy nagyon szép szám született ismét és ez nagy részben neki köszönhető, igazán magas szintre emelte a dalt. Ugyanakkor pontosan ő a szótárban az illusztráció arra, hogy ki az, aki képtelen csapatjátékban gondolkodni. Persze ez érthető, a Big Band vezetése nem a demokrácián alapul... Nem azért érzem így, mert nagyjából minden úgy lett, ahogy ő akarta, az összes verbális és metakommunikációja egyfajta szakmai lenézést, elzárkózást sugallt. Mindegy, hogy igaza van-e, vagy sem, ez a műsor négy ember közös munkájáról szól, elég bántó lehet a többiek számára, hogy gyakorlatilag nem vett részt közös munkában, csak akkor, amikor a saját igazát, a saját ötletét kellett megvédeni. Vagy András úgy keverte a műsor menetet, hogy így tűnjön. :) Iván higgadtsága példaértékű, nem lehetett könnyű, amikor egy frontember szembesül a ténnyel, hogy itt csak másodhegedűs :) lesz, ha élhetek ezzel a képzavarral. Ez a műsor elég feszült lett, ugyanakkor szórakoztató is, ismét gratuláció illeti a készítőket.
Imre Balatoni
Imre Balatoni 5 hónapja
i feel good
apucika666
apucika666 5 hónapja
Zseniális dal lett, nekem személy szerint a kedvencem az eddigiekből. Kövezzetek meg, de én sok dologban egyetértek FKK-val, még ha nem is ismerem annyira a munkásságát. Amikor elhangzott a "rendkívűl ízléstelen lenne" mondata, az persze meredek, de épp őt tartom annak, aki a konvencióktól el akar térni, lásd. például Iván megjegyzéseit, hogy ide mennyire illene egy nagy gitárszoló, vagy épp a dobra - egy tipikus rocker mond ilyeneket, hiszen ezt szokta meg, mégiscsak sémákból építkezik maga a rockzene is (erre utalt a végén FKK). Szó se róla, én is imádom a rockzenét, de azt is látom, hogy rutinosan ugyanazokat a paneleket használják. Ebben a számban is, véleményem szerint a dob végül elég sablonos lett. FKK meglátása az énekről abszolút jogos, zseniálisan hangzik elcsúsztatva a dalszöveg, kedvenc részeim. Dettó, a meglátása a feszültségre tökéletesen igaz, nem csak úgy lehet elérni feszültséget, hogy a zene egyre erősebb, hangosabb lesz (ugyancsak szerintem). Nincs ezzel semmi gond, két teljesen más világ - a zenei platformok pedig a nézőket sem a jazz és komolyzene irányába formálják (vagy akár csak a progresszív rock/metal irányába, ahol a rockzene sablonjaiból kilépve mégicsak újat alkotnak). Csak a megjegyzések alapján sajnálom, hogy FKK személye sem segíti ezt elő :D.
Csaba Purszki
Csaba Purszki 5 hónapja
Abszolút, érdemes visszahallgatni az eredeti dobot.
Kosik Árpád
Kosik Árpád 5 hónapja
+ Péterfy Borit szívesen hallanám a dalfutárban
Kosik Árpád
Kosik Árpád 5 hónapja
Megnéznék egy ilyen napot vágatlanul. Lehet kezeltetni kellene magam, az már nagyon beteg?
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
A nemsokàra èrkező extra tartalmakban pont ilyesmit fogunk mutatni
Kosik Árpád
Kosik Árpád 5 hónapja
Ez attól lett jó ,hogy mindenki hozzátett valamit saját magából, Iván is ilyen semmi baj nincs vele, annak semmi értelme nem lett volna ha mindenki végig azt mondja úgy lesz Kornél ahogy te akarod.( ba.dmeg)
I M
I M 5 hónapja
Amikor azt hittük a Színtévesztőnél már nem lesz hidegrazósabb, erre jön ez...
Big Leslie
Big Leslie 5 hónapja
Cukormáz királylány miért szól bele a nagyok dolgába? Ba..+! Q..va jó a dumája csak nem itt az inteligens emberek között B..+ Meg t..k jól vergődik a saját kis nyegleó stilusával és kekeckedik a tanult zenész emberrel, aki pár év alatt már valamit letett a zenei világban. Ő csak dobálja a kis lányos fürtjet a koncertjein B..+ meg tanuljon meg viselkedni értelmes emberek között B... + . Na most én is milyen menő csákó lettem B... + igaz? B...+ Qva jó fej vagyok mert sokat B..+ -elek, igaz Ba...+?
Balázs Örkényi
Balázs Örkényi 5 hónapja
@József Pálkövi 🤣👌
József Pálkövi
József Pálkövi 5 hónapja
Igazad van. Ivánnak végig vigyázzban kellett volna ülnie a száját befogva, szigorúan figyelnie arra, hogy a haja semmiképpen se lebbenjen, de a legjobb az lett volna, ha ott sincs. Szabolcs és Gergő is csak akadályozta a Mester akadálytalan kibontakozását, ők is feleslegesek voltak. Ja, hogy az már nem ez a műsor lett volna...?
T D
T D 5 hónapja
Szerintem teljesen rendben volt ez a feszkó kettejük között, én átélem a négy szerző fúzióját, jó lett.
Eszter Nagy
Eszter Nagy 5 hónapja
Kedves Andras es Dalfutar, Annyira szuper latni es hallgatni, hogy ilyen szuper dolgokat alkottok!🤗🤗🤗
Tibor Pintér
Tibor Pintér 5 hónapja
Nem bántásból de mindig lesznek viták amikor egy profit összezárnak egy amatőr, zenét szerető sráccal. Más szint!!!
disulfiram62
disulfiram62 5 hónapja
24:37 "Not quite my tempo!"
Zsófi
Zsófi 5 hónapja
Gratulalok!!! Ivan es a szoveg vitte a dalt. Kivalo eloadas! Nagyon meghallgattam volna a gitaros verziot is! Lehet meg?
ATA Szabó
ATA Szabó 5 hónapja
A fúziós zene és fúvósok rajongójaként ... és annak ellenére és emiatt, azt érzem, elfért volna egy kis karcosság a zenében. Nekem kicsit steril lett. Ebben Ivánnak igaza volt, de nem biztos hogy ezt elektromos gitárral lehet feloldani, még a fúvós szekcióval is lehetett volna játszani hogy ne legyen ennyire steril. Mindenkinek igaza volt és senkinek sem. Mert ugye nem lett meghatározva hogy milyen zene kell. Mivel a bigband a producer így lehet övék a végső szó, de szerintem a karcosítás nem volt rossz ötlet, és ezt a bigband is megtudta volna oldani elektromos hangszer nélkül is. Egy picit éreztem egy felsőbbrendűséget Kornél részéről, ez nem volt szimpatikus. Szerintem ha akarja ő maga megoldja ezt a karcosítást. De azt éreztem nem is akar rajta gondolkodni.
ATA Szabó
ATA Szabó 5 hónapja
@Márk Molnár Még mielőtt találkoztak, az előző részben jelezte hogy nem fog belenyúlni a zenébe. Nyilván egy nagy zenekarnál ez nehezebben megoldható, de cserébe több az eszköz, s a lehetőség is. Szerintem nem sértőt mondott, hanem arra utalt hogy olyan mint egy filmzene és egy tényleg az lett igazából (de nagyon jó filmzene)
Márk Molnár
Márk Molnár 5 hónapja
Hát, amikor Iván első! mondata az volt, hogy "Ez James Bond bmeg, pontosabban Bujtor öcsi", akkor szerintem Kornél abban a pillanatban a helyére tette magában Ivánt és az ő zenei érettségét... onnantól max jóindulatú tanárbácsiként bírt hozzáállni.
Tünde Szűcs
Tünde Szűcs 5 hónapja
Nagy csata volt,nagy győzelemmel zárult. Gratulálok !!
mikkromakka
mikkromakka 5 hónapja
Az feltűnt valakinek még, hogy Iván mennyire hasonlít Lord Edmure Tully-ra a Game of Thronesból, fiatalkori kiadásban?
Balázs Orosz
Balázs Orosz 5 hónapja
Kedves András! A kreativitásod és az asszociációs képességed egészen egyedülálló.Azt hiszem, véresen komolyan veszed a kihívásokat,mégis egy játéknak fogod fel. Pontosan nevén nevezed a dolgokat viccesen, betalálsz a megjegyzéseiddel.Ebben a részben volt számomra a legérezhetőbb, hogy neked igazán szívügyed az,hogy egy rendkívül magas szintű dal születhessen meg.Óriási kockázatot vállaltál ezzel,mégis piszkosul megérte mindannyiunk számára.
lakcsik
lakcsik 5 hónapja
Most már Iván is feliratkozhatna.
Balázs Orosz
Balázs Orosz 5 hónapja
Kedves Gergő! Nagyon tetszett ez a zakatolós,karcosabb dal tőled.Örülök, hogy új utakkal is próbálkozol.Az együttműködésed példaértékű volt a produkcióban..Jó, hogy szelíden a háttérben maradtál és hagytad, hogy ez a két világ összecsapjon és végül zeneileg összesimuljon.Senki nem győzte le a másikat,hanem egybeszerkesztődött a szív és az intellektus.
DALFUTÁR 4 ⎜ IDŐ VAN ELADÓ ⎜ 2020.
04:26
HEKIII x JBOY - LÉPTEM (Official Music Video)
3:08
Péter Szabó Szilvia - Tűréshatár (Official Music Video)
3:44
Péter Szabó Szilvia // NOX Official
Megtekintés 73 E
Berki és Puzsér a bíróság előtt
19:03
Puzsér Róbert
Megtekintés 332 E
DALFUTÁR 3⎜Harmadik csapat 2. rész⎜2019
46:44
DALFUTÁR 3⎜Negyedik csapat 1. rész⎜2019
51:38
Hajós a dobozban Pannonhalma
51:35
Imre Szőke
Megtekintés 92 E
DALFUTÁR EXTRA ⎜Puskás Peti ⎜2020
44:51
Dalfutár
Megtekintés 65 E
DALFUTÁR 4 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2020.
51:49
DALFUTÁR 3. adás 1. rész - Tudnád, ha érezném
28:15
HEKIII x JBOY - LÉPTEM (Official Music Video)
3:08
Péter Szabó Szilvia - Tűréshatár (Official Music Video)
3:44
Péter Szabó Szilvia // NOX Official
Megtekintés 73 E
Berki és Puzsér a bíróság előtt
19:03
Puzsér Róbert
Megtekintés 332 E
Film Theory: You Are Breathing POISON! (Phineas and Ferb)
11:40
MADISON BEER ON OUR RELATIONSHIP!!
39:08
VIEWS
Megtekintés 4,8 M
ANOTHER QUESTIONABLE QUIPLASH (Sidemen Gaming)
13:40