DALFUTÁR 3⎜Második csapat 1. rész⎜2019

  Megtekintés 116,773

Dalfutár

Évvel

DALFUTÁR 3⎜Második csapat 1. rész⎜2019.
A Dalfutár legújabb epizódjában ismét négy alkotó készít egy közös dalt úgy, hogy közben semmit nem tudnak egymásról. A szerzők között a dalfutár, Hajós András közvetít. A zeneszerző ezúttal Szendrey-Nagy Olivér, a szövegíró Pajor Tamás, a produceri feladatot Burai Krisztián (feat. Báder Jani) látja el, az énekes pedig Kiss Flóra.
---------------------
Dalfutárként és zenészként is nagyon sok csodabogárral találkozom. Ti is látjátok már, mennyire különböző karakterek - és mennyire más elképzelések és szándékok hajtják őket. De egy dologban közösek: a popszakmában mindenki a csúcsra tör.
Mindegy, hogy honnan jöttek, mennyire tehetségesek vagy mennyire képzettek: minden dalukban, klipjükben és csücsörítős szelfijükben ott a vágy, hogy újabb lépést tegyenek egy képzeletbeli zenész-mennyország felé. Oda, ahol milliós letöltések és nézettségek, nagyszínpados koncertek, és persze az örök dicsőség várják őket. A színarany jacuzzi és az ingyen sör már csak ráadás.
Új dalunk két szereplője még feltörekvő, pályakezdő művész, a másik kettő már befutott, ismert alkotó. Bízom benne, hogy ez a kombináció mind a négyüknek egy újabb lépést jelent az örökkévalóság felé.
---------------------
#dalfutár #dalfutár3 #dalfutár2019 @hajósandrás @szendreynagyoliver @papaver @papavercousins @pajortamás @neurotic @amen @buraikrisztian @kissflóra @wavelemezbolt
Keress minket az instagramon is: dalfutar_hivatalos
---------------------
Akiknek a függetlenségünket köszönhetjük:
SAMSUNG
A műsor és a tehetségek támogatója
www.samsung.com/hu/
SZIGET
Sziget-himnusz a Dalfutártól
szigetfestival.com/hu/
MAZDA
A Dalfutár autós partnere
www.mazda.hu/

eu.audio-technica.com/
audmax.hu/
www.vylyan.hu/
www.artisjus.hu/
---------------------
Gyártó: Filmimpex Kft.
Producer: Hajós András és Jeli András
Minden jog fenntartva.
2019.

Megjegyzés
Dalfutár
Dalfutár Évvel
DALFUTÁR 3⎜Második csapat 1. rész⎜2019. A Dalfutár legújabb epizódjában ismét négy alkotó készít egy közös dalt úgy, hogy közben semmit nem tudnak egymásról. A szerzők között a dalfutár, Hajós András közvetít. A zeneszerző ezúttal Szendrey-Nagy Olivér, a szövegíró Pajor Tamás, a produceri feladatot Burai Krisztián látja el, az énekes pedig Kiss Flóra.
apalotas
apalotas Évvel
A Feliratkozásra felhívást tegyétek be az epizódok belső részébe is egy-két helyre pl. egy zenész bemutatkozása után miközben éppen elbringázol, mert a júzereknek ritkán jut eszükbe, hogy a nézés közben feliratkozzanak, pedig milyen jó is lenne, hiszen 64e megnézték már most is. Hajrá!
DreamofEmese
DreamofEmese Évvel
A következő epizódhoz néhány javaslat: énekesnő: Takács Noémi, zeneszerző: Beck Zoltán, producer: Presser Gábor, író: Kollár-Klemencz László :-)
Gellért Bánkuti
Gellért Bánkuti 2 hónapja
The king Bj kellene producernek, Wunderlich József énekesnek krúbi szövegírónak zeneszerzőnek meg szabó balazs
Esz Mara
Esz Mara Évvel
Flóra❤❤❤
FM Channel
FM Channel Évvel
A BULÁM A BULÁM A BULA BULA BULA
Kata Csonka
Kata Csonka Évvel
fel vagyok iratkozva :D
YT Polonius
YT Polonius Évvel
Feliratkoztam, mert András olyan szépen kérte. A csengő gombot is megnyomtam. A szomszéd pont kint állt a lépcsőházban és nem értette, hogy miért csengetek be saját magamhoz.
Hajós András
Hajós András Évvel
😂
GregoriusMagnus
GregoriusMagnus Évvel
12:40-nél az a belógó objektív tökéletesen átadja, amiről Hajós beszélt, hogy mennyire küzdöttek a hasraeséssel. :) Elnézve a talajt a felvételeken nagy respect a menetelős felvételekért ;)
János Jaksa
János Jaksa Évvel
Az előző adás / csapat számomra túl erős lett, eddig ez pont teljesen az ellenkezője. Egyelőre egyik elem sem tetszik, bár az énekesnőt még nem hallottam tehát ott még lehet jó. A "producer" rész messze a leggyengébb láncszem számomra, amit ők erre összehoztak véleményem szerint pocsék. Várom a második adást.
mátyás hajda
mátyás hajda Évvel
41:00 bukta..
Kelemen Juhász
Kelemen Juhász Évvel
tök jó, de az operatőr csapnivaló végig... no offense (y)
boldi schafarek
boldi schafarek Évvel
Apple Musicon elérhetőek lesznek valamikor a számok?
Hajós András
Hajós András Évvel
Nem. Viszont:wmmd.lnk.to/qyVtQEM
Apollon
Apollon Évvel
🔥🔥
MrShakeJake
MrShakeJake Évvel
Egyszer Beck Zoli vagy Szucs Krisztian is megjelenhetne a musorban :p
MrShakeJake
MrShakeJake Évvel
Hajós András ezer köszönet, az az adás teljesen kimaradt nekem. Többet ilyen nem fordul elő, ment a feliratkozás. 😁
Hajós András
Hajós András Évvel
huload.info/cloud/ksTJupOgmH1uj4A/vide.html
ATA Szabó
ATA Szabó Évvel
+ esik az eső !! ;)
Roland Fodor
Roland Fodor Évvel
bazmeg, hogy varom a hetfot...ezszomoruez?
Paleee82
Paleee82 Évvel
Furcsa, hogy senki nem említette meg, de csak nekem tűnt fel, hogy iszonyatosan LAAAAASSSSSSSÚÚÚÚÚ lett a műsor? Bruttó 46 perc, közben meg nettó 20 perc alatt semmit se vesztve ugyanide lyukadunk ki. Lehet, mert nem vagyok zenei hozzáértő, de ez a sok sallang nem kell. Persze, ismerjük meg azt, aki közreműködik, de pl. már a szemem csukódott le a lemezboltos mélázás alatt.
GregoriusMagnus
GregoriusMagnus Évvel
Nekem meg pont azért tetszik, mert egy jó ötlet köré, ami viszi a műsort előre, nézhetek riportokat emberekkel/ről, akiket vagy szeretek, vagy nem, vagy soha nem is hallottam még róluk, és most megismerhetem őket jobban vagy egyáltalán. Nekem teljesen bejön ez a tempó.
Hajós András
Hajós András Évvel
kicsit kisérletezünk valóban, mert a Tvhez képest, itt szabadok vagyunk. kösz az őszinte visszajelzésed, még figyelünk egy darabig, aztán demokratikusan úgy lesz, ahogy én akarom.😂
Kamilla Kozmáry
Kamilla Kozmáry Évvel
Héhéhé...Gönc egy város😞 Amúgy nagyon-nagyon szeretem a dalfutárt, rettentő különlegesnek tartom az egészet🤗
Bence Borbás
Bence Borbás Évvel
Kíváncsi voltam, mennyi erőfeszítést tesz bele a producer egy olyan szövegű dalba, amit szinte biztos, hogy nem fognak fesztiválhimnusznak kiválasztani. Hát, olyan is lett az eredmény... Aztán persze remélhetőleg a stúdióban együtt összeraktak belőle valami igényesebbet.
Herczeg Jonatán
Herczeg Jonatán Évvel
A zene szerintem tök pozitív. Tetszik. A szöveg szokásos Pajor féle zsenialitás. Burai...why? Mármint. Valszeg velem van a baj... Remélem a végeredmény jó lesz. Flóra is tök pozitív szerintem.
Legényélet Vlog
Legényélet Vlog Évvel
Ígéretes!
Attila Berthóty
Attila Berthóty Évvel
Na kíváncsian várom mi sül ki ebből. :) András, Szekeres Andrist nagyon megnézném ebben a műsorban mint szövegíró vagy producer! Nagyon szeretem a szövegeit és mint producer is nagyon jó! Léccccciléccciii :) :)
Aranka Kalmar
Aranka Kalmar Évvel
Felüditő műsor, gratulálok!!!
Anna Abigél Ilok
Anna Abigél Ilok Évvel
Kár, hogy nem lehet többször feliratkozni.
Babinéni Vlog
Babinéni Vlog Évvel
Ez a műsor, a Gasztroangyal zenei megfelelője számomra. Imádom, leköt, érdekel. ☺️
Szabó Kristóf
Szabó Kristóf Évvel
Belga nincs tervben szövegírónak? Amíg csak hátulról látszódott Pajor előtt a kutyás csávó, azt hittem Bauxit lesz az.
rockforevR91
rockforevR91 Évvel
Akkor már Titusz :D
drine one
drine one Évvel
Amikor a Burai brahiból ráénekel a spontán összerakott zenére, felcsillant a szemem, h "Uhhh ez fasza lesz!" Aztán András lejátszotta a végleges zenét és csalódnom kellett 🙁 Király a műsor! Imádom!
Németh Zsombor *Bartus Mónika
Németh Zsombor *Bartus Mónika Évvel
Ez a műsor kellett, hogy 30 év után újra halljam ezt huload.info/cloud/0svemNdzmpp8aHQ/vide.html 😮😍
Judit Hamar
Judit Hamar Évvel
Ez már megint egy izgalmas projekt! András, annyira jó, hogy nem csak ismert emberekkel dolgozol! Így lesz igazán izgalmas és kihívásokkal teli ez a műsor. Köszönjük a munkátok!
10 10
10 10 Évvel
Inkább hallgatom tovább az első csapat jó zenéjét.
Janos Kaiser
Janos Kaiser Évvel
Pajor és Burai...ez eddig a legjobb közelítés a trash dalfutárhoz, amit kértem pár résszel ezelőtt :DDD
Levente Kozma
Levente Kozma Évvel
A rész alcíme: Alaki sejtelem :)
Gábor Péter Cser
Gábor Péter Cser Évvel
Kincs ez a lány. huload.info/cloud/uNKz1bVnnKloh4A/vide.html
Tünde Tóth
Tünde Tóth Évvel
Producer mindig szökött lenni? Zeneszerző magától nem tudja ezt csinálni? Tulajdonképpen mit csinál a producer? Bocs ha hülye kérdés nem értek hozzá de kíváncsi vagyok.
Silvia Sabo-Kora
Silvia Sabo-Kora Évvel
Pajor ❤️, jo valasztas volt!
Interpool Official
Interpool Official Évvel
Aki bármilyen dalhoz telitalálat lenne, az Titusz. Nem rég forgattam vele egy videoclipet és végtelenül közvetlen és zsigeri zseni a csávó! Kérlek Andris, invitáld meg!
RodaTauri
RodaTauri Évvel
39:02 DALFUTÁRT FORGATUNK!!! :D
Rita K
Rita K Évvel
Ha egy énekesnőn van ruha a klippjeiben és énekelni is tud akkor azért némileg hitelesebb, és akkor az se kell, hogy tudjon falat mászni. :)
T O M
T O M Évvel
Hajós is a falra mászott tőle.
geza etedi
geza etedi Évvel
Van aki helytelen :)
Péter T. Zselensky
Péter T. Zselensky Évvel
az énekest alig ismerem, tehát nem mondhatok véleményt róla. a zenei alapötlet nagyon finom, alteres és rockos felhangokkal, pajor pedig a neurotic óta egyenletes, magas szinvonalon szövegír. a producer viszont szerintem mellényúlt, mert e kettőhöz nem ízesül az általa létrehozott, igencsak kommersz, szintipopos hangzás. dzsesszes vagy bluesos jobb lenne. én még a minden egyéb nélküli zongora-gitár kíséretet is el tudnám képzelni. de majd meglátjuk a végeredményt. kíváncsian várom
sunblindX
sunblindX Évvel
Iszonyú jó, hogy minden műsorban van egy () kuplungos zseni. :) Én a Pajor Tamás urat kicsit elengedtem, mikor általam semennyire nem értett utakat kezdett járni, de azért zseni ő, ezt értem. :) Kiss Flóráról sosem hallottam, de milyen menő már, hogy egy zenekarról nevezték el. Most meghallgattam jó pár dolgot amit csinált, hát nagyon-nagyon ügyes. Tök profi. Tán kicsit sokat nézte a pókembert. .. óóénhűjeállat, hát dehogynem hallottam róla! VM! Jó fej mindenki, mikor lesz a következő rész hé.
Ákos Tóth
Ákos Tóth Évvel
András! Nagy fába vágtad a fejszéd, ui. az előző részben is volt, aki mászik, most kereshetsz mászó szövegírót és producert! ;)
Hajós András
Hajós András Évvel
😁
Svenskaz34
Svenskaz34 Évvel
Name of the song at 35:10?
Svenskaz34
Svenskaz34 Évvel
@Zoltan Lada she can really rap, wow is she like a jazz singer also? Saw her in budapest performing 2 years ago
Zoltan Lada
Zoltan Lada Évvel
oiee - stays like this
Bianka Rétsári
Bianka Rétsári Évvel
Ajaj, ez a produceri produktum nagyon fáj!
Balázs Simó
Balázs Simó Évvel
Pajor Tamás !!! OMG ! Imádom, komoly vállalás ! jejejej
Rakonczai Róbert
Rakonczai Róbert Évvel
24:45 nél Andrásnak a banán, Tamásnak az olaj, nekem pedig a pin@ ugrott be. Na ezért nem egyformák a dalszövegek. :)
Gábor Boros
Gábor Boros Évvel
Pajor Tamás? Zseniális választás!
katyi80
katyi80 Évvel
Fejezd már be bakker, feliratkoztam. :) hahaha
katyi80
katyi80 Évvel
@Hajós András Jólvan, de csak most mondtad. :)
Hajós András
Hajós András Évvel
figyeltelek, csak most😉
Nagy Joci
Nagy Joci Évvel
"Az én személyiségem sokkal szerteágazóbb, mint amit egy ilyen adásba be lehet rakni..." WTF?
Gábor Péter Cser
Gábor Péter Cser Évvel
Nem akar kertévében megcsinált sztárocska lenni. Ez baj?
borges23
borges23 Évvel
én abszolút értem, hogy mit akart ezzel mondani, ezekben a műsorokban megmondják neked, hogy mit és hogyan énekelj, ez talán jó lehet egy nagyon fiatal, még kiforratlan énekesnek, de akinek már határozott elképzelése van arról, hogy mit akar csinálni, annak nem igazán
Aradebil
Aradebil Évvel
megnemértett senki által nem ismert alter énekesnő :D
Nagy Joci
Nagy Joci Évvel
Fókusszal nem voltatok most nagy barátságban :) Persze a műsor perfekt. mint mindíg. Puszi
Somodi Peter
Somodi Peter Évvel
Lehet egy rosszindulatú megjegyzésem? András, vigyázz, hogy a végén nehogy Te is ilyen technikával próbáld a kopaszodásod titkolni. Az öntudatosan felvállalt tarság több mint szexi, a bal halántéktól a jobb oldaliig tartó ráfésülések, hullámzások nem túl önazonosak. A lázadás ellen lázadó lázadó mikor harapott amúgy enfarkába? Megint kurva nagyot alkottatok. Ő is. Összes gratuláció és elismerés. Üdv: Egy jógaoktató.
kventin meklod
kventin meklod Évvel
Tisztelt Hajós Úr! Nagyon szeretem ezt a műsorát, és nagyon nem értek a zenéhez, amit nagyon sajnálok, viszont szeretem. Mármint a nem értést is szeretem, de most itt a zenére gondoltam. Annyira jó dalok és szövegek születnek itt! Aztán jön a producer, és fuccs az egésznek... Persze ez nem minden esetben igaz, és ez szigorúan a saját (hozzá nem értő) véleményem. Ami adás fellelhető a jútún, azt szerintem láttam és amíg majdnem az összes dal tetszett az alap formájában, körül-belül 4 számra tudom azt mondani, hogy a "megproducálás" után is tetszettek. Ettől függetlenül köszönöm Önnek azt, hogy amíg a dalfutárt nézem, valahogy úgy érzem magam, mint aki teljesen ért a zenéhez, ami tök jó érzés. Így a végére a kérdésem adott, de immár mint "Az univerzum által önön-magát kinevező műértő kollégája" kérdezném: Miért rontják el a producerek a dalokat? Természetesen tessék még sok ilyen műsort csinálni, várom a folytatást!
kventin meklod
kventin meklod Évvel
Való igaz, hogy nem tértem ki az előző számra. Ha jobban belegondolok abban az esetben lehetséges hogy az a dal alapvetően és egyszerűen úgy nem tetszett ahogy van. Viszont ennél több számra tényleg nem tudom ezt mondani. Holott a The Qualitons egyébként borzasztóan jó zenét játszik, Saiid szövegei is ütnek és a Szabi hangjával sincs semmi problémám. Puskás Peti munkássága viszont nem az én világom. Bár az is igaz, hogy nem hiszem hogy lett volna olyan rész, ahol mindenki stílusát kedveltem volna. Aztán valahogy mégiscsak jó úton indult el a szám, egészen a produceri munkáig. Az előző részben valahogy nem lett olyan finom az emberkoktél, mint amilyennek tűnt.
Ferenc Bognár
Ferenc Bognár Évvel
Szívesen egyetértenék, ha az előző részben megszületett, zenekar( The Qualitons) által producerelt dal nem lett volna a legrosszabb az eddigiek közül....
István Molnár
István Molnár Évvel
Én személy szerint több zenét néznék, hogyan készülnek, hogy kezd neki, miket dob el, amíg azt nem mondja, hogy na ezt küldöm tovább. Maga a zenészek sznob, affektáltó vagy túl laza, megjátszott attitűdjei hidegen hagynak. Szerintem most túl sok idő megy el a karakterekre úgy, hogy azok a semmiről viccelődnek, vagy teljesen érdektelen sztorikat mondanak. Helyette lehetne őket munka közben mutatni, ahol nem a személyiségük lesz előtérben, hanem a képzettségük, képességeik.
István Molnár
István Molnár Évvel
@Roxanne Fejér szerintem meg lehet velük beszélni, hogy ha nekikezdenek, vegyék fel telefonnal, adnak hozzá egy tripod tartót, és akkor magyarázhat is bele stb
Roxanne Fejér
Roxanne Fejér Évvel
Az a baj, hogy sok zenésznél kivitelezhetetlen, mert nem úgy dolgoznak, hogy reggel 8kor leülnek zenét szerezni, 168 órában meg nem kísérhető őket kamera azt várva, hogy jöjjön az ihlet.
Leila Benedek
Leila Benedek Évvel
Pontosan ugyanezt akartam megírni. A bulváros, falmászós résznél simán érdekesebb volt pl Flóra miközben a zenéhez fűződő viszonyáról mesélt, közben pár sort elénekelgetett volna és máris közel kerül mindenkihez. A Dalfutár közönségét nem a helyeskedés fogja meg szerintem, hanem az, hogy beleláthat a munkafolyamatokba. Ettől függetlenül szuper a műsor persze, és gratu és hajrá
levente kleman
levente kleman Évvel
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e vele így, de ez a nagyon pop zene egy fesztiválhimnusznak szerintem uncsi. Az a trap-es kis játék amit a producerek csináltak, számomra sokkal vállalhatóbb lenne SZIGET Himnusznak. Nagyon várom a következő részt, mert számomra ez eddig az egyik legérdekesebb összeállítás.
Péter Láng
Péter Láng Évvel
Ebből a négyesből eddig magasan a szöveg és a szövegíró a legjobb. A 'dal', amit a bakelites srác írt, viccnek nem rossz. A producer csinált belőle egy nemtommit, egy tucaton tizenkettő, de inkább tizenhárom eddig, bár a stúdióban még biztos alakul. Az énekes lány lehet, hogy amúgy tehetséges, ezt látatlanban nem vitatom el tőle, de a f.szért kell így beszélni folyton, hogy ilyen ultimate angol szavakat így belesző a mondókájába, mert így az ilyen trendi lesz akkor? Egyébként pedig tudom, hogy pont arról szól a műsor, hogy egy csomó ember összerak egy dalt, és amúgy jó a műsor, és imádom a Hajóst, és jól csinálja, és moderálja, és egyáltalán; de nekem mégis olyan furcsa ez néha. 5-8 ember kell ahhoz, hogy egy - tegyük a szívünkre a kezünket - átlagos, vagy attól picivel jobb dal megszülessen? Nincsenek már olyanok, mint a Dés, vagy Presser, akik meg tudnak írni egy dalt egyedül? Hogy az olyanokat ne említsem, mint Verdi....
Péter Schiffler
Péter Schiffler Évvel
Háát a Burai meg az énekes lány talán megmenti ezt a számot, de a zeneszerző csávót konkrétan át tekertem olyan ütném feje van. Szentfazék szövegíró úr meg azok táborát erősíti , akik a "na majd most jól odamondok" karakterek ebben a műsorban ami már rohadt unalmas! Na jövő hétfőn meglátjuk!
Balázs Simó
Balázs Simó Évvel
Pont a Burai volt kibaszott Cringe az egészben ( meg valóban a dalszerző is veszélyes forma ) szóval kinek mi.
Péter Schaffer
Péter Schaffer Évvel
A producált anyag hallatán előjöttek a 90-es évek elei emlékeim a búcsús körhintáról. Ez borzalmas, eddig alulmarad az eddig hallott produceri munkáktól. Annyira adná a gitár lüktetése a ritmust, a stílust...
Adam kernel22
Adam kernel22 Évvel
Kiss Flòra..nagyon brutàl kisugàrzàsa van még ìgy képernyőn keresztül is...fel is vettem egy òlom mellényt nehogy megsérüljön valaki😍😍
hollsound
hollsound Évvel
"A lázadás ellen lázadó lázadó" Imádom!!!
Annamari Albert
Annamari Albert Évvel
Aaaa, ezek szimpik! A hangszerelés tenyleg kicsit alap. A fesztiválokat én sem szeretem, mert olyannak érzem, mintha elmennék egy zenei plázába, ahol minden van. És én nem szeretem, ha készen rámömlik a minden van, én azt szeretem, ha egy élményért el kell utazni mondjuk Martonvásárra, ahol egy darab koncert lesz aznap este, nem több, azon résztvenni, megélni, nem megcsömörölni, nem berúgni, hazamenni, feldolgozni, aztán várni és megszervezni a további élményeket. Mint a svéd gyermekversben: Bélyeget gyűjtöttem. Apa hozott egyszer egy zsákkal. Azóta nem gyűjtök bélyeget. -- Producer: bemész,annyi fehér van, hogy vakitanak :D
TheCrackee
TheCrackee Évvel
Solaris - Marsbéli krónikák. Erre hatalmas jot tudtam aludni par evesen, a videoton fejhallgatoban :) Imadom a musort!!
__
__ Évvel
31:34 Amikor egy Hajós a hajóról 'énekel' és nem érti :)
zoltán svachulay
zoltán svachulay Évvel
Én módosítanám a koncepciót. Ha van energiád rá. Egy-egy ilyen évadban az egyik csapat produkcióján kivül te magad is csinálhatnál egy koncepciót, pl. szöveg irás, producer stb.. és ez egy + extra lenne. Mert igy nem fog menni, mert ugy fogsz kifulladni mint a Glee anno.. elfogynak a számok - itt a szereplők. + extrába néha mehetne egy kis képzés, egy egy szám kottája-kis zene iskola mi micsoda, különböző kifejezéseket amit használtok, elmagyarázzátok... Mert a zene írás azért egy külön szakma és annak vannak szabályai. Hogyan is kell csinálni..? Szóval ebből a natur dalfutárból nem leszel nyugdíjas... és egy kis ének tanárság is jöhet, hogyan megy a hangképzés... Amúgy hogy lettél zenész? Takács Laci bácsi énekkarában nem láttalak... Bár Bugi sem volt ott... akkor ezek szerint ez nem volt feltétel... :)
Annamari Albert
Annamari Albert Évvel
Ugy szuletett :) (zenesznek)
Alex Nagy
Alex Nagy Évvel
Akkor szerintem lazítás képpen (ne) jogázzatok egyet a stúdióban a nagy feladat előtt! Na, de a gonoszkodásos viccelődést félretéve, nekem Pajor óriási meglepetés, és bár önmagában a produceri alap nem tetszik, viszont a Tamás tipikusan pattogós szövegeihez nagyon is illik a breakbeat, ahogy ez anno a Neurotic-ban is volt. Ja! Csak nekem ugrott be elsőre a "műanyag(!) sziget" részről az utalás Pajor régi életére, na meg egyben arra, hogy a fesztiválokon is megy agyba-főbe, orrba-szájba a műanyagozás?! Értitek... Bárhogy is, annyi itt az ellentét, hogy már nagyon várom. Köszönet a műsorért! Iratkozzatok fel!!!! ✌
Zsombor Balogh
Zsombor Balogh Évvel
Sok koze van a klimavalsagnak az azsiai gyerekek dolgoztatasahoz.
Kincső
Kincső Évvel
@Zsombor Balogh persze. Mérgezett helyzetben vagyunk, és nem akarok mérgelődni miatta, hogy fricska a kiszolgált kiszolgáltatottságban élőkkel szemben a pénzrabjainak rabszolgáiért szót emelve burkoltan tudatlan idióták hergelhető csürhéjének titulálni az ismert világ diverzitá...hű vajon, ha ezt jó dallamosan fogalmazom meg beválogatnak valamelyik adásba szövegírónak mielőtt összedől az éppen aktuális ősszedönteni való igazságtalan világrend? Az cuki lenne.
Zsombor Balogh
Zsombor Balogh Évvel
Kincső Vilagosits akkor fel kerlek. Tovabba nekem nem jatekos szofordulatnak tunt hanem inkabb cinikus megjegyzesnek
Kincső
Kincső Évvel
Sajnos van, és tudják...és azért is tüntetnek. A szabad vélemény nyilvánításra esélyt adó kényelmi pozíciót kritizálni itt csak egy játékos szófordulat csupán.:/...Pedig aki most tüntet az mindenki helyett is szót emel, akiknek eszébe sem juthat mindenféle korlátozó tényező miatt, hogy mekkora a baj.
B Murai
B Murai Évvel
Komolyan, nincs ertelme feliratkozni itt a csatornara! Haaaat megooorulok kivarni, mire az adas masodik fele is felkerul🤪🤪🤪 imadom, erdekes, meg-meg-meg, koszonom!
Vidiczki Zsombor
Vidiczki Zsombor Évvel
Miért rontja el majdnem az összes producer a szuper koncepciókat???
Zone játszik
Zone játszik Évvel
Szerintem az ítélkezés előtt várjuk meg a következő részt, hogy maga a zeneszerző mit szól hozzá, hogy mi lett a dalából.
Annamari Albert
Annamari Albert Évvel
@kokalvin bocsi, figyelmetlenül olvastam
kokalvin
kokalvin Évvel
@Annamari Albert ezért írtam hogy a második évadtól szar a produceri munka.... Az első évad, így az őszi strand is, hibátlan volt!
Annamari Albert
Annamari Albert Évvel
@kokalvin az Őszi Strandra nem igaz :)
János P
János P Évvel
Az elsö résszel ellentétben,én itt örültem,hogy hozzá lett nyulva,de még messze a vége. Amugy érdekes én meg multkor Petitol egy éneklést vártam volna erre zeneszerzo volt most meg Buraitol szöveget és producer :P
Csaba Balla
Csaba Balla Évvel
Nóvé Somát zeneszerzőnek. P.S.: Jó a műsor.
Velek Domonkos
Velek Domonkos Évvel
Az nagyon jo lenne
Judit Fekete
Judit Fekete Évvel
Pajor nagy választás!
Oiee Music
Oiee Music Évvel
Hajrá Floras! Itt pedig a dal ami szerepel benne: huload.info/cloud/pbWW2ZiHs3yenpo/vide.html Köszi az említést András. :)
Péter Lőrincz
Péter Lőrincz Évvel
Az énekesnőbe mindenképp szerelmesnek kell lenni. Ez megvan :) Hajós, te meg a legöregebb nyó'céves vagy, akit valaha láttam XD De hiányoznak az őrült, improvizatív, zongorával kísért felkonfjaid!!!! Amúgy szívesen megnéznék egy részt csupa jazz zenészekből, belőlük sokat termel ez az ország. És a legjobb műsor, respect! Várjuk a folytatást! :)
Ádám Zachariás
Ádám Zachariás Évvel
Mindamellett, hogy kifogástalan továbbra is a műsor színvonala (függetlenül a mindenkori 'szereplőktől') csak annyit szeretnék még külön megdicsérni, hogy a háttér- és átvezetőzenéket is öröm hallgatni. Akik bármilyen szinten foglalkozn(t)ak a zenével azoknak abszolút kedvenc műsor, de a 'laikusoknak' is rengeteget tud adni. Keep up the good work! :)
ferco music
ferco music Évvel
Műanyag hangszerelés a műanyag sziget miatt? Wow! :)
M J
M J Évvel
uh sajnos ezt a "műfajt", amit a Burai Krisztián képvisel és ebből adódóan ezt a dalt most nagyon nem várom.
Melinda Vekey
Melinda Vekey Évvel
" Nem emlékszem. Sajnos RESETelt a memóriám különböző beavatkozások miatt"... vajon drogok vagy Hitgyüli???
borges23
borges23 Évvel
ÉS
Laszlo Garamszegi
Laszlo Garamszegi Évvel
Ebből milyen dal lesz? Ez baromi nagy kérdés.
Tibor Balog
Tibor Balog Évvel
Érdekes.
DevPerZero
DevPerZero Évvel
Flóra hangja nagyon tetszik nekem! A BeatKOHO formáció Szabad akarat című dalában nagyon odatette a refrént! :)
Greg
Greg Évvel
Hát erre a Burai gyerekre rákerestem, mert azt se tudtam ki fia borja... hát amit találtam az a híg fos kategória, még trágyának se szórnám a földekre.... ha ezek után összehoz valami jó hangszerelést, akkor le a kalappal előtte, ha a szokásos híg fost tolja alá, akkor meg sírás ! :( Kiss Flóráról alig találni valamit ahol tényleg énekel, amit eddig hallottam tőle az gyenge és bizonytalanul intonált... a helyzet fokozódik. A zeneszerző dala még jó is lehet, bár refrént még nem hallottuk belőle, a többi meg kicsit középszerűnek tűnik... Pajor nem tudni mit hozott ki ebből a lehetőségből az ő szövegei sűrű, ritmusos formában működnek, és nagy mennyiségben. Az ilyen szaggatott, pár szavas sorok esetében nem tudom mi lesz belőle... Ha ezek alapján kéne dal-időjárást jósolni akkor szerintem változóan esős, picit napos, de kellemetlenül szeles, reggelente ködös, vacak dal-idő várható, maradjunk inkább otthon :(
Revocator
Revocator Évvel
Burai egyetlen skillje, hogy szigethimnusz kompatibilis, itt már nincs helye a művészetnek....
Etelka Kállay
Etelka Kállay Évvel
Kiss Flóra pl. itt: huload.info/cloud/0LqcppWiypiPdow/vide.html
TheWhalevideo
TheWhalevideo Évvel
Pajor kurvajó, magasan kiviláglik a mezőnyből. Ettől a tuctuc popfostól rosszul vagyok, uncsi tucatgagyi. Igen, öreg vagyok.
Rita K
Rita K Évvel
@TheWhalevideo :) Okay, de nincs összefüggés. Van jó zene, meg rossz zene. Viszont a minőséget nem a kor kalibrálja, hanem valami más egyetemesebb dolog. Ezzel pedig nem okoskodni szerettem volna, csak egyértelműsíteni, hogy nem az határozza meg a minőséget, hogy a befogadó hány éves.
Tibor Balla
Tibor Balla Évvel
Totál egyetértek! Botrány, komolyan, hogy ez a producer(de millió másik is) már rég CSAK a pénzt látja egy dallamból, zenekezdeményből. Legyen egyszerű mint a szög, rádióarát, ritmusmentes, stb... :( elszomorító. Pedig a műsor 5lete nagyon jó... Tibi, 39 :D
TheWhalevideo
TheWhalevideo Évvel
@Rita K De, sajnos öreg vagyok, hidd el. :)
Rita K
Rita K Évvel
Nem vagy öreg, a tucat tuctuc popfos tényleg szar.
Ferenc Voross
Ferenc Voross Évvel
Most kicsit be vagyok sz..va, hogy elcseszi-e a műsort a négy ennyire különböző ember. Pontosabban: a műsort nem lehet elrontani, mert az önmagában, az esetlenségeivel is jó. De az, hogy nem érzem a "kémiát" köztük, előrevetíti nálam, hogy esetleg kínlódás lesz belőle... Persze ne legyen igazam, mert még rengeteg évadot és rengeteg izgalmas csapatot szeretnék megnézni! Szóval hajrá Dalfutár, hajrá András!
Balázs Simó
Balázs Simó Évvel
az se cseszi el a műsort ha elcseszik mert attl életszagú szóval csak jó lehet bármi : )
Attila Bodó
Attila Bodó Évvel
Dalfutár és Hajós András rajongóként kérdezem, miért kellett beszólni a klímasztrájkoló fiataloknak? A hitgyülis Pajor(a nagyon lázadó)gondolom rendben van, aki biztos tiszta lélekkel tapsolt a meghívott amcsi vendégnek a legutóbbi Vidám Vasárnapon, mikor az Trumpot és a magyar kormányt dicsőítette...Jézus nevében persze. Sorry, de ezt le kellett írnom, mert ellentmondásos, és sajnos nem tudtam most először a zenére koncentrálni, pedig emiatt nézem és szeretem a Dalfutárt.
Agnes Heizer
Agnes Heizer Évvel
Az elso mondatra reagalok: azert, mert nem art kicsit tagitani a latkoruket, hogy ne egy resz-problemara koncentraljanak, mert ezek a dolgok osszefuggenek. Azert ez nem a klimavaltozas tagadasa, nem is beszologatas, hogy inkabb az iskolaban uljon tuntetes helyett. (Bocsanat, nem akar atvaltani a billentyuzet magyarra.)
ata ata
ata ata Évvel
Igy olvasva a kommenteket(nem csakitt, hanem ugy altalaban a dalfutar alatt) az merult fel bennem, hogy aki itt van az ugy altalaban nem feltetlenul a mainstream es radiobarat zeneket preferalja :D mikozben a dalfutar meg probal(t) radiobarat,trendi,divatos zeneket osszehozni. Furcsa 2sseg ez :D
Revocator
Revocator Évvel
+1, Én is mindíg izgalommal várom, hogy most valami érdekes crossover lesz ebből, de a végén még egy jazz zenész is hozza az elvárt standard sablonokat. Tán érdekesebb lenne friss, nem már berögzült templátákból építkező producerekkel próbálkozni, a szakma "nagy öregjei" már nagyon unalmasak...
Tibor Balla
Tibor Balla Évvel
Na itt a pont! Meg kellene ezt jobban fontolni, H.A. !
ata ata
ata ata Évvel
Hat ebbol kivancsi vagyok, hogy mi lesz.. eloszor azt hittem valami wellhello fele ratyisag fog kisulni igy a dallam es szoveg utan.. a producer meg szerintem csak poenbol kuldte ezt a nyers valamit. kb. Egy FLM szam a 90-es evekbol :D
Gyurbán Fektor
Gyurbán Fektor Évvel
ezt most is igy gondolod? :D
Major Márk
Major Márk Évvel
Henri Gonzot mindenképp megnézném, mint zeneszerző 🙂
Hajós András
Hajós András Évvel
@Windlespoon megjött az utalás, ennyi.
Windlespoon
Windlespoon Évvel
@Hajós András És elintézted, őrület. :D
Roxanne Fejér
Roxanne Fejér Évvel
@Hajós András Patreon?
Zerge Maki
Zerge Maki Évvel
Uu az mekkora műsor lenne, támogatva
Hajós András
Hajós András Évvel
2M zsebbe és elintézem.
Kukasauto
Kukasauto Évvel
Taplos Istvan, lol
Hajós András
Hajós András Évvel
Tudtam, higy valaki észreveszi😁
zs9107
zs9107 Évvel
Hú hát a Burai féle zene nagyon 90-es évekbeli eurodance-re sikeredett :D mindent el tudtam volna képzelni, csak ezt nem :D
Kiss Gábor
Kiss Gábor Évvel
Flóraaaa, juhúúúú
Gábor Vajda
Gábor Vajda Évvel
Huh, ebből mi lesz András? Aludni csak forgolódva fogsz a felvételig az már biztos :-P . A lázadó szövegíró, aki szerintem egyetlen szóhoz fog körömszakadtáig ragaszkodni és az a "műanyag", holott ez lesz az a szó, ami garantáltan lenullázza a produkciót a Sziget szervezők szemében. Aztán jön a trópusi vihar hölgyemény a teljesen egészséges öntudatával és a nők védelmében egyetlen mozdulattal fog beleállni a falkába. Szerintem, ha nem áll a sarkára a producer, akkor át is veszi az alfahím szerepét. Ha meg nem lesz elég politikus a producer, akkor a dalban a refrének mellé hatalmas kínos csend snittek is kerülnek majd :-D . Talán volt már lazább és jobb csapat, de ezt most nagyon várom mi sül ki belőle. Szerintem ez lesz az a tipikus, vagy zseniális, vagy semmilyen dal. :-) Köszi.
Bàlint Kàmvàs
Bàlint Kàmvàs Évvel
Hát én leszopom magam hogy a Gravitybe mentél az énekesért.. Minden tiszteletem a hölgynek. Meg neked is hogy kipróbáltad. Szilágyi Mátét esetleg megnézhetnéd! A dorothy's legs zenekarban nyomta a Walters Lilivel. Most a Manouver Manouver a felállás.
nemTom
nemTom Évvel
Ez izgi lesz :) a szöveget nagyon várom, a hangszerelést nagyon nem :D az is erdekes lesz, hogy az enekes kollegina feltehetoen teljesen indokolatlan emancipacios torekvesei hogyan fogjak megfuszerezni a kozos munkat... legyen mar megint hetfo 😬😬😬
G. K.
G. K. Évvel
Jáájj hitgyüli, láthatatlan haver jááááájjjj 2019 :(
Peter Bodnar
Peter Bodnar Évvel
nem bakelit. vinyl
Windlespoon
Windlespoon Évvel
Micsoda koincidencia, épp tegnap néztem újra a Rocktérítőt. :)))
jimlemonchanel
jimlemonchanel Évvel
Az a különleges Pajorban, hogy annyira öntörvényű és lázadó , hogy csak azért is elérheti hogy ez legyen a sziget himnusz . Komolyan gondolja és most is képviseli a “neked a divat mondja meg hogy ki vagy “ kritikáját. És tényleg, két fajta alkotó van, 1 aki követi és 2. Aki teremti a divatot . Ha a sziget elég tökös akkor beleáll ebbe plusz az aktuális klímavészhrlyzeti hullámokat is meglovagolhatja és az egész fesztivál arculatát felépítheti a műanyag sziget gondolatra !!! Szerintem ebben lenne mindanivaló , valami plusz több mint hogy buli meg feelgood . Haha ez lehet egy feelGod dal :) na csak irónia . Bocsi
jimlemonchanel
jimlemonchanel Évvel
Daniel Maitheny sajnos ez igaz. Én azért el tudnám képzelni mégis 😅 lehet naiv gondolat . De a klíma parával is el lehet adni egy terméket .
Daniel Maitheny
Daniel Maitheny Évvel
a Sziget évek óta "túlárusítja" magát, több jegyet adnak el, mint a valódi, ésszerű befogadóképesség engedné. én azon csodálkozok, hogy nem történt még valami komolyabb baleset vagy ilyesmi. ami a kezdetekkor egy szabad, már-már Woodstockos hangulatot idéző Diáksziget volt, mára egy gépezet (mint bármelyik sok hasonló a világon nyaranta), komoly marketinggel, tervezéssel, felépítéssel. Egy termék, amit el kell adni. úgyhogy amíg a Sziget egy nemzetközi termék, ami milliárdos bevételt termel, addig nem fognak kockáztatni semmit - pláne nem egy hitgyülekezetes, álszent megmondó emberrel Pajor személyében. ennyi.
cibat
cibat Évvel
burainak hajbeultetese volt?
sirthomassmith
sirthomassmith Évvel
44:21 hahahaha, meghajlok költői nagyságod előtt
Levente Csontos
Levente Csontos Évvel
Gönc város ;)
Lizzy55
Lizzy55 Évvel
Gönci hordó🙂
Sceurpien
Sceurpien Évvel
Nem csak RTL-en lehet írni h "Sunáznám" hééé... (JK)
Annamari Albert
Annamari Albert Évvel
Sunaznam!
Hajós András
Hajós András Évvel
😁
theremay
theremay Évvel
NNna! EZ végre értékadó műsor volt: Pajor abszolut pozitív meglepetés, egész élhető figurának látszik, bár már az első mondatai közt elkaszálta a Sziget himnusz lehetőségét :))) - és akkor a szövegről nem is beszéltünk (ami elég jó lett, amúgy), Burai rohadt rokonszenves srác (azért remélem nem ez a fajta megközelítés lesz a végleges a dalhoz), Kiss Flóra is jó fejnek tűnik, tetszik a talpraesett hozzáállása. És totál különbözőek :) Már azért megérte megnézni a műsort, hogy meghallgassam a számaikat (Burait szokni kell, de a maga kategórájában nagyon jó: a műsorban a Nem kell döntened c. számból láthatóak részletek - és nem utolsó sorban, Forrai Beából... ;) ; Flórától meg az említett OIEE formáció STAYS LIKE THIS számát vágták be).
Lili Staszkiv
Lili Staszkiv Évvel
10:33-nal a vilag poenja :DDD
Daniel Maitheny
Daniel Maitheny Évvel
@FRICKEN pont, hogy a többsége nincs tisztában ilyenekkel. egy jó ügyért tüntetnek, de divatból.
FRICKEN
FRICKEN Évvel
Ok, boomer! Akik kimennek egy ilyen tüntetésre azok pont tisztában vannak a jelenséggel, hogy a fast fashion cégek mennyi felesleges hulladékot gyártanak, és hogy az az olcsó munkaerő miatt alacsony a ruhák ára.
Gábor Péter Cser
Gábor Péter Cser Évvel
Erről a fiatalok tehetnek a legkevésbé. Nem is értem Andrást.
péter gubányi
péter gubányi Évvel
Igen, az üt!
DALFUTÁR 3⎜Második csapat 2. rész⎜2019
44:07
DALFUTÁR 3⎜Első csapat 1. rész⎜2019
44:28
NEMAZALÁNY x SOFI - ÜRES SZÍVEK (Official Music Video)
3:31
DALFUTÁR 3⎜Első csapat 2. rész⎜2019
42:00
Negyedik csapat 1. rész | Dalfutár 2019
39:36
DALFUTÁR 3⎜Harmadik csapat 1. rész⎜2019
48:09
DALFUTÁR 3⎜Harmadik csapat 2. rész⎜2019
46:44
Csibészek '90 - Emil.Rulez!
1:38:58
Hangfoglaló Program
Megtekintés 6 E
DALFUTÁR 3⎜Negyedik csapat 1. rész⎜2019
51:38
Első csapat 1. rész | Dalfutár 2019
32:25
Dalfutár
Megtekintés 206 E
NEMAZALÁNY x SOFI - ÜRES SZÍVEK (Official Music Video)
3:31
Cards Against Humanity PHAN EDITION!
19:08
AmazingPhil
Megtekintés 898 E
30 Years of Blizzard (Cartoon)
4:32
CarbotAnimations
Megtekintés 191 E
ANOTHER QUESTIONABLE QUIPLASH (Sidemen Gaming)
13:40
SZEREPELTÜNK EGY VIDEÓKLIPBEN REBEKÁVAL!
15:56
Dezső Bence 2
Megtekintés 107 E