DALFUTÁR 4 ⎜ Második csapat 2. rész ⎜ 2020.

  Megtekintés 109,296

Dalfutár

6 hónapja

DALFUTÁR 4 ⎜ Második csapat 2. rész ⎜ 2020.
A Dalfutár epizódjának második részében az alkotók találkoznak, hogy egyetlen nap leforgása alatt a stúdióban elkészítsék a közös dalt. A zeneszerző ezúttal Johnny K. Palmer, a szövegíró Csepella Olivér, a produceri feladatot Diaz látja el, az énekes pedig Császár Előd.
---------------------
Ha létezne kerékpárra szerelhető időgép, biztosan vennék egyet. Így visszatekerhetnék 1983. március 12.-én délelőttre, és akkor talán nem hallgatok a Gyurira, hogy a benyálazott parker tollamat dugjam a Fehér Eszti fülébe, miközben anyám a munkahelyén még nem is tudja, hogy este megint a „muszáj neked naponta intőt kapni?" műsor lesz.
Arra is jó lenne a kerékpárra szerelhető időgép, hogy választ találjak vele az idő furcsaságaira. Miért van az, hogy egyes dalok slágerré lesznek attól, hogy megváltoztatják a tempójukat? Miért írnak egyes szerzők villámgyorsan zseniális műveket, míg mások csigalassan szarokat? És miért olyan büdös a benyálazott golyóstoll?
És időgéppel kiszedhetném az évadból a félbehagyott munka miatti zűröket is. Mai csapatunkat is kettétépte a járvány. Már volt egy jó zenénk Johnnytól, mikor a munka megtorpant. És bár végül lett egy jó szövegünk Olivértől, a hangszerelés még nincs kész. Ma nagyon sok fog múlni Díazon és Elődön, és az egész stábbal nekünk is újra meg kell ragadnunk négyük történetének szálait.
---------------------
#dalfutár #dalfutár4 #dalfutár2020 @hajósandrás @johhnykpalmer @diaz @wellhello @csepellaolivér @csaknekedkislany @császárelőd @shane54

Keress minket az instagramon is: dalfutar_hivatalos
---------------------
Akiknek a függetlenségünket köszönhetjük:
SAMSUNG
A műsor és a tehetségek támogatója
www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s20/camera/?cid=hu_paid_social_youtube_galaxy-s20_launch_none_video_dalfutar-200824_none_influencers
MAZDA
A Dalfutár autós partnere
www.mazda.hu/
CHERRISK
www.cherrisk.com/hu-hu/
MOL
mol.hu/hu/

www.artisjus.hu/
eu.audio-technica.com/
www.wmmusicdistribution.com
stevensbikes.hu
---------------------
A felvételek a SuperSize Recordingban készültek.
Hangfelvétel: Horváth Attila (Atish)
Keverés, mestering: Csöndör László (Diaz)
---------------------
Gyártó: CYD Film
Filmelőállító: Filmimpex Kft.
Producer: Hajós András és Jeli András
Minden jog fenntartva.
2020.

Megjegyzés
Dalfutár
Dalfutár 6 hónapja
A Dalfutár epizódjának második részében az alkotók találkoznak, hogy egyetlen nap leforgása alatt a stúdióban elkészítsék a közös dalt. A zeneszerző ezúttal Johnny K. Palmer, a szövegíró Csepella Olivér, a produceri feladatot Diaz látja el, az énekes pedig Császár Előd.
Zoltán Végh
Zoltán Végh 6 hónapja
Üdv! Volnátok kedvesek külföldön is elérhetővé tenni a videót? Az előző résznek az első fele sem elérhető (ami még kibírható volt, hiszen a nagyobb durranás 2. rész engedélyezve volt így láthattam), de miután ennek a másodiknak az eleje igen, így már tűkön ülök hogy láthassam ezt is! :D Üdvözlet Dániából!
Németh Tádé
Németh Tádé Hónapja
Császár előd csira
Iván Novák
Iván Novák Hónapja
Nagyon örültem, hogy Előddel felvetted a fonalat, a Dalfutár kvázi hiánypótló szerepet tölt be, ez az eleje lemehetett volna hír vagy talkshowban is akár. Johhny & Diaz eszméletlen profik, sztem egy óra alatt meg tudnának csinálni bármilyen dalt (pláne hogy Johnny még énekel is). Viszont kár hogy előáll a helyzet, talán pont a rutin miatt, hogy ezek hárman összezárnak, és átírják a tökjó szöveget egy totál jellegtelenre, ami nekem azt mutatja, hogy hiába a tudás, a karizma, ha nem adod meg a tiszteletet, annak is ha valaki új, vagy csöndes, akkor ott még mindig el lehet szúrni és lenne még a szakmáról mit tanulni. Kicsit olyan sulis érzésem lett (és ennek semmi köze, hogy Hajós hogy vágta össze xD - én a nélkül éreztem jobbnak az Olivér szövegét), mint amikor gimiben volt a tanár kedvence vagy a "tehetség" az osztályban, és akkor az lett mindig, amit az akart, mi többiek meg ott voltunk dísznek.
Márk B.
Márk B. Hónapja
15:38
Tibor Torma
Tibor Torma Hónapja
Rossz lehet a fülem, de nekem nem csak a dal tetszik, de az éneklés is. A megítélésének nem kéne az előadó szimpatikusságának megítélésétől függeni! A szöveg zseniális! Gratula Olivérnek!
Tibor Torma
Tibor Torma Hónapja
Bocs: szimpatikusságától függeni....
Eszter Kovács
Eszter Kovács 2 hónapja
Szerintem jó lett a dal. Kicsit szokatlan világa van, talán pont ezzel fog kitűnni, vagy pont ezért nem fogják játszani, ki tudja. Előd nagyon jól artikulálva énekel, ami által az értékes szöveg nagyon jól érthetően átjön. Mondjuk nekem Johny vagy Diaz hangjával is érdekes lett volna. Olivér remek szöveget írt, és nagyon sugárzó személyisége, sziporkázó humora van :D
LeslieFactor
LeslieFactor 4 hónapja
Egyszer kéne egy rész amiben Hajós András a zeneíró, a szövegíró a producer és az énekes.. De aztán vesszenek jól össze mindenen!! :D zseniális lett ez a rész.. kökény után a legjobb! Vagy fordítva! :)
József Rudolf Schlehoczki
József Rudolf Schlehoczki 4 hónapja
Nem érdekel ez az ingyenélő parazita ....
Laszlo Márkus
Laszlo Márkus 4 hónapja
H+
Kristof Kövecs
Kristof Kövecs 5 hónapja
Santana
Kosik Árpád
Kosik Árpád 5 hónapja
Alapvetően targoncás vagyok, de András megkeresett. Meghalok2
Kosik Árpád
Kosik Árpád 5 hónapja
Vangelis él még? Nem, remélem nem. Meghalok
D D
D D 5 hónapja
hat itt nem sok zenet hallottam rettenet milyen teveszmekkel a fejukben fekszenek es kelnek fel emberek legtobbjuk meg kisgyerek almodjatok szepeket
Gyuláné Horváth
Gyuláné Horváth 5 hónapja
Aaaaaaáaaaaaa
Anna Bagó
Anna Bagó 5 hónapja
Olivér! Ennyit akartam, köszönöm a figyelmet.
László Totka
László Totka 5 hónapja
Ez a kedvenc HUload-os tartalmam/műsorom, amin óriásiakat tudok röhögni. De ezen most sírtam is egy picit.. :)
Ferencné Körei
Ferencné Körei 5 hónapja
Gàjer Bàlint
katyi80
katyi80 5 hónapja
András, nagyon köszi. Ennyit régen röhögtem, mint ezeken a srácokon. Vangelis...
Nagyon Nagy
Nagyon Nagy 5 hónapja
ne haragudjatok meg, de ez nagyon primitív nóta lett. szeretem a műsort, de ezt a dalt már ezerszer elénekelték. :/
Ádám Bartus
Ádám Bartus 5 hónapja
@38:33-tól nagyon jó stenkje lett a zenének
Dénes Domján
Dénes Domján 5 hónapja
A következő műsorban én szeretnék lenni az énekes. Szerintem hoznám az elődöm szintjét...
Róbert Both
Róbert Both 5 hónapja
Hiánypótló adás. Megszületett a viszonyítási alap. András mintha azt mondta volna legutóbb, hogy nem is a dal a fontos, hanem a harmónikus, alázatos alkotói munka. És valóban. A srácok (-Olivér) szoros szellemi egységet alkottak. A színvonal meg ott van, ahol kerestem.
Nagy Anita
Nagy Anita 5 hónapja
Huu de a jó a szöveg❤❤hát igen az énekes....
chromance
chromance 5 hónapja
Hát bakker Előd, nem volt rossz, de lehet hagyni kellett volna megint inkább Aruna énekeljen.. :) Velvetine #1. :)
Máté Jelinek
Máté Jelinek 5 hónapja
22:20 ezen felsírtam :D
Gabriella Lévai
Gabriella Lévai 5 hónapja
P
Gábor Boros
Gábor Boros 5 hónapja
Olivér hatalmas arc, zseniális szöveget írt. Császár Előddel előítéleteim voltak, András részéről merész húzás/szép gesztus, hogy meghívta. Azt kell mondanom, a leggyengébb volt. Producernek lehet, jobban működött volna, de az éneklés nem megy. Johnny K. Palmer nagyon szimpatikus, tehetséges, Diaz pedig pozitív csalódás, tetszik, amit itt csinált.
Kat82 DH
Kat82 DH 5 hónapja
De jò lenne, ha Hajòs ènekelhetne egyszer ( tuuudooom, itt màs szerepe van, amit marha jòl is csinàl, bàr sztem minden, amit eddig csinàlt, jò volt)!!! Nagggyon szeretem a hangjàt!!!! Aaaa....😭😭😭 annyira jòòò volt az Emil RuleZ,---> örök!!! Olivèr nagyon jòpofa, jò zenèik vannak!! Ha nincs Dalfutàr, sok jò arc embert talàn sosem ismerünk meg sokan!!! 1000 KÖSZI !!!!
A N
A N 5 hónapja
Spontaneitás, szellemesség, önirónia .. és most kivételesen nem a Hajós Andrásra gondolok. Ennek az Oliver srácnak nagy jövője lehet, akár a showbiz-ben is.
G V
G V 5 hónapja
Ha Elődöt kivonom az egyenletből, akkor imádom a dalt!! Mintha egy tökeletes fagyikelyhet megkoronázó koktélcseresznye helyére, valaki oda.aszna egy vaskos darabka lábkörmöt.
Viola Vass
Viola Vass 5 hónapja
Gratulálok, nagyon különleges élmény látni, ahogy egy ilyen szép és kimondottan tartalmas dal flaccsan szét a pop sima arcán!
lavidagyor
lavidagyor 5 hónapja
Ez jó lett!
Zsófia Buti
Zsófia Buti 6 hónapja
Császár Előd nélkül talán még jó is lehetett volna a szám, én értem András, hogy ilyen szitukat kell teremteni, ahol stílusok ütköznek, de akkor ne egy alteros legyen a világ ellen, hanem legyen egy kicsit jobb az arány. Diaz szimpatikusabb, mint hittem, Palmer srác tizenkettő egy tucat, Olivért meg imádom. Remélem valami kevésbé mainstream dal is születik egyszer.
Tibor Balla
Tibor Balla 6 hónapja
Erősen fantáziátlen ez a "dal". Full klisé, semmi meghatározó... dehát kell ilyen is állítólag...
Cimbalom
Cimbalom 6 hónapja
Hogy van az hogy amiben Hajós András kollaborál az nagyon magas minőséget nyújt? Szégyen szemre most találtam csak rá, de elképesztően színvonalas.
Bea Mental
Bea Mental 6 hónapja
Saját műsort Olivérnek! :)
Dániel Müller
Dániel Müller 6 hónapja
Csepella+Hajós Podcastot szeretnék. Szerintem sokan fizetnénk érte.
Eszter Megyeri
Eszter Megyeri 6 hónapja
egesz a vegeig nem tudtam elkepzelni, milyen lesz a vegeredmeny. szuper jo lett! high five
Tamás S
Tamás S 6 hónapja
Ugye mondtam hogy a zongorázó macska jobb lett volna.
MonseiorBence
MonseiorBence 6 hónapja
Azt hiszem Churchill mondta egy helyen, hogy amelyik műsorba már csak Császár Elődök fogadják el a meghívást, annak a műsornak vége... Kár érte, jó dal lehett volna, ha van olyan ember aki el is tudja énekelni..
Zoltan Makay
Zoltan Makay 6 hónapja
"Most már vasárnap van, megállt és végtelen, most minden ártatlan, itt maradnék jelen" ez a kimaradt sor izgalmasabb mint 10 év magyar dobgép pop
Józan Paraszt
Józan Paraszt 6 hónapja
De jó lenne hallani már megint valami nem nyálas, popos zenét :( Nem szélsőségekre gondolok, nem kell hörgős metál, de ezek a zenék semmiben nem különböznek bármelyik pop előadó unalmas, sablonos számától. Hiába jobb, esetleg elvontabb a szöveg.
Csilla Czimer
Csilla Czimer 6 hónapja
Imádom a Hajós Andrást, és hiába mondja, hogy ő a meg nem értett zenész, én értettem, én jártam Emil Rulez koncertekre....úgyhogy nem rajtam múlt, de ezt a munkásságát is szeretem, jó ez!
Gergő Erhardt
Gergő Erhardt 6 hónapja
🤣 Tényleg mindenki úgy meglepődik a megelőlegezett platina lemezen... Nem néznek végig egy részt sem mielőtt vállalják a szereplést?
savourysense
savourysense 6 hónapja
A szöveg, önmagában tetszik, viszont a kész dal nem. Főleg a refrént nem érzem, plusz Elődöt sem érzem ehhez a dalhoz valónak. Egyszerűen ehhez a dalhoz nem jó a hangja vagy nincs hozzá elég jó hangja.
Norbert Perjési
Norbert Perjési 6 hónapja
Nem tudok másképp fogalmazni, b@szó lett a rész is, meg a dal is. Alapból maga a hozzáállás is nagyon tetszett az alkotók részéről, nem volt hiszti, hogy ez most miért így, meg úgy van. Sok nagyon jó dalfutáros szám jött létre az évadok során, de jelenleg ez most nálam a top1. Ahogy olvasgattam a kommenteket, én is egyet értek abban, hogy jó lenne még Olivért látni egy későbbi részben. Meg akár Siklósi Örsöt is szívesen látnám akár szövegíróként, akár énekesként is. Kitartást a továbbiakban is ehhez a műsorhoz, ritka jó és szórakoztató, a mai tömegműsorokhoz képest meg főleg. Tűkön ülve várom a következő részt, és remélem, hogy ez a dal minél hamarabb felkerül Spotifyra.
Bianka Rétsári
Bianka Rétsári 6 hónapja
Eljutottam oda, hogy a születendő dal érdekel a legkevésbé. Ez a műsor számomra az alkotó emberről szól, aki esendő, megalkuvó, de ha kell harcos és küzdő is tud lenni. Jó látni a tehetséget, bármilyen test is zárta azt magába. Rettentően irigylem az embert, aki létrehoz valamit, ami fontossá válik mások számára. Lenyűgöző műsor, lenyűgöző emberekkel! Ha normális világban élnénk, Hajósnak már rég egy vezető csatorna programigazgatójának kellene lennie!
Zenebatyu
Zenebatyu 6 hónapja
A műsor frenetikus volt, vagy tízszer felröhögtem, miközben született a dal - amit még emésztenem kell. Elődön kívül mindenki magát adta, még Olivér is, bár még sosem láttam woodyallenül beszélő lovasinakhitt élő rajzfilmfigurát. Elődön viszont végig azt éreztem, mintha előre eldöntötte volna, hogy tudatja a világgal, mennyire kompromisszumkész, és a dal a fontos. Nekem túl mesterkéltnek hatott, és nem tudom hova tenni a ráncos tinit, aki paradox módon energikusan ugrabugrálva, nagyon artikulálva, mégis totál erőtlen, egysíkú hangon énekel. Az viszont, hogy ez a négy (öt, hat!) ember nekiállt és dolgozott, öröm volt nézni! Egy színes skiccet ad mindenkiről ez a műsor, mindig azt érzem, hogy pontosan tudom, kivel dumálnék szívesen egy fröccs mellett. Dalfutár, én így szeretlek.
Tosza Tesze
Tosza Tesze 6 hónapja
Csapella Olivér zseniális szövegíró ! ! ! És a többiek is nagyon jók voltak. Idáig ez a szám nálam a NO 1. A hangszerelés is szép volt. 📀 📀 📀
Árpád Heizer
Árpád Heizer 6 hónapja
Nem lesz a kedvenc számom (Depeche Mode forever), de üdítő kettősség jellemzi. Pop-os hangszerelés és alteros szöveg, tök érdekes. Szerintem.
jucus41
jucus41 6 hónapja
Első megtekintéskor fájt, ami a dallamból és a szövegből (főleg a szövegből, az zseniális) végül lett. Ma megnéztem újra, és még mindig fáj, de már nem annyira. Belátom, az hogy én szeretem az igazi dob hangját egy-két igazi gitárral finom zongorával (vagy valami hasonlóval), és főleg nagyon szeretem a karakteres énekhangot, nehézzé teszi számomra az efféle muzsika élvezetét, és itt jegyzem meg, pont ezért nem vagyok képes hallgatni a rádiót. Nyilván nem kellenek a rádióknak a tartalmas igényes dalok, ha kellenének játszanának még akár Led Zeppelin nótákat is, de nem teszik. Kedves András, kéne csinálni egy rádiót, hétfőn esténként dalfutárral, kedden stúdiókoncertekkel, szerdán Oliverhez hasonlatos emberkék dalolgathatnának afféle alter-esteken, a csütörtök lehetne nosztalgia, de nem Gedeonbácsi, hanem pl. ős Generál zenékkel és a sztorikkal, pénteken Hajós András és barátai unplugged és így tovább. fizetnék is egy izgalmas rádiónak havidíjat, esküszöm
Gabor Ballabas
Gabor Ballabas 6 hónapja
Akkor most johet az, hogy a musor kinevel egy uj futart es meghivja Hajost alkotonak.
KukorIca
KukorIca 6 hónapja
Jaj, Olivér :DDD Rég röhögtem ennyit!
dafi723
dafi723 6 hónapja
HAJÓS GOMB 41:21
Peter Berenyi
Peter Berenyi 6 hónapja
Remek volt, köszönjük. Előd nekem nagy talány. Sok ilyen 'kecskehang' van a szakmában. Vajon hogyan esett rá a választás? Mindenki atom tehetséges volt eddig, kivéve őt.
János Katona
János Katona 6 hónapja
Az összes eddigi rész megtekintése után én ennél érzem azt, hogy valóban minden egyes résztvevő lelkes, de kompromisszum-képes és nyitott volt, egyikük sem akart semmit ráerőltetni a többiekre, nem akarta megmondani, hogy mi a tuti, mi szar és mi nem, mégis át tudta vinni mindenki az ötleteit nagyképűsködés és fennhéjázás nélkül, ami azért ritka (ugye, őkegyelme, James?). Emellett ezúttal valóban mindenki kivette a részét. Nem az történik, hogy egy vagy két ember a kezébe veszi az irányítást, és az övék lesz a dal, hanem a zeneszerzőtől a dalszövegírón és a produceren át a szövegíróig és énekesig mindenki keményen dolgozik, ötletel a végéig, és látszik, hogy valóban érdekli őket, nemcsak unottan fel akarnak venni minél előbb valamit. Ilyen szempontból ez volt a legjobb csapat, illetve legjobb rész. Maga a végleges dal nekem nem feltétlenül tetszik a maga modern, rádió-barát pop stílusával, miközben a szöveg kiválónak tartom, mégis csodás volt ez az együttműködés, és ez a mindenki által beletett lelkesedés és munka. Le a kalappal a csapat előtt!
Csaba Székely
Csaba Székely 6 hónapja
Sok jó szöveg született már a Dalfutárokban, de azt hiszem Kemény Zsófi után újra sikerült nem csak a pop - kultúrát gazdagítani, de irodalmi értéket is teremteni! :D
g sz
g sz 6 hónapja
Csövi bazmwg tudtam hogy ez lesz. Szegeny Oliver, szegeny mi, akik vegigküzködtük ennek a nyálnak a születését.Azért persze jövő héten megint itt fogok izgulni..
Mák Virág
Mák Virág 6 hónapja
Ez a tucatdallam, ami leginkább levitte a szintet a nyálslágerig. Pedig lehetett volna izgalmas is. Ja, Előddel végképp elszállt a remény, hogy visszahozza a dalt. Semmi vibrálás, totál infantini.
Noémi Frank
Noémi Frank 6 hónapja
Úgy nézném még Olivért ebben a műsorban :D
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
Nèzd meg mèg 15ször. Megköszönjük, ha 15 IP cìmről🤣
Julianna Siraly
Julianna Siraly 6 hónapja
Minden dal a szívemhez nő a második rész végére, biztosan mert imádom a műsort. Rajongás ide vagy oda, ez egy sláger lett.
encsibaba1
encsibaba1 6 hónapja
Hát nem tudom, nekem olyan hiányérzetem maradt a végére. Elődről az volt a benyomásom, hogy nemcsak magyarul nem énekelt 25 éve... Johnny K. Palmer hangja szerintem sokkal jobban illett volna hozzá. "Mostmár vasárnap van, így is marad örökké, 150 év alatt sem lettünk törökké" - ez mennyire fun refrén lett volna. :)
TheNonameSenki
TheNonameSenki 6 hónapja
Nagyon jó lenne ez a dal amúgy, de nekem Császár Előd éneklése szinte tönkreteszi az egészet. Talán ha a becsukom a szemem egy hajszálnyival jobb a helyzet, de sokkal jobb is lehetett volna ha nem ő énekli ezt a dalt. Egy másik dalnál tuti jobban tudott volna működni. Zárójeles megjegyzés, hogy nekem mint emberileg sem a kedvencem hogy finoman fogalmazzak, de ez a tehetségéből persze nem vesz el semmit. Olivér pedig egy állat... :)
szekibi
szekibi 6 hónapja
A legnagyobb baj az volt, hogy Johnny azt hitte ő az énekes, ezért mindenkire rá akarta erőltetni az ő elgondolasat, enekelgeteset. A szöveg a legjobb az egészből, de mivel Olivért egyikük sem ismerte korábbról, így úgy érezték joguk van raeroltetni a saját akaratukat, főleg mivel nem értették a szöveget és annak zseniális játékosságat. Diaz túl gyenegekezu producer volt, és Császár Előd meg többet picsogott mint az eddigi összes csaj akit énekesnek kértek fel, együtt véve. Nekem nagy csalódás volt, ez az énekes egyáltalán nem tudott karaktert adni a dalnak. Olivér szegény mindent megtett , hogy jó csspatemeberkent a többieket kiszolgalja, de ezt a kritikus trió magától értetődőnek vette, ez nagyon visszataszító volt. A prozódia meg örülhet, ebben a részben rendesen meg lett védve és támogatva. Olivér, te zseniális vagy, még az atirt részek is adják a hangulatot, ez a dal a tiéd!!!
szekibi
szekibi 6 hónapja
Ja és Atis arca sokat mondó...
Zoltán Pipís
Zoltán Pipís 6 hónapja
Még vagy 20 évadnyi Dalfutárt kérek szépen. Nem baj, ha 25 lett. Köszönöm :)
Orosz János
Orosz János 6 hónapja
MINDEN TISZTELETEM!!!!! Ez kurva jó lett!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!
Peter Karner
Peter Karner 6 hónapja
Küldjétek be a rádióba
Tamás Büki
Tamás Büki 6 hónapja
Most éreztem először, hogy sajnálom, amiért nem ismerem személyesen az egyik szereplőt. Hétköznap is kedvelném. Olivér vitán felül a legjobb arc az eddigi alkotók közül, szimpatikus, önazonos. Remélem feltűnik még valamilyen formában.
Gery Zéta
Gery Zéta 6 hónapja
Hárman a refrént kellett volna...mert ott lenne egy bumm ha màsnap van!... Megyünk tovàbb.....borban az igazsàg. .. lett volna ha ...nem gyógyít meg az idő sem...
Zsolt Hamar
Zsolt Hamar 6 hónapja
IGAZI MŰSOR! Hétről hétre, részről részre várom az újabb adásokat. Kevés ilyen igényes, humoros és kulturálisan is érdekes csatornát tudok mondani, mint ez. Nagyon jók a zenészek összeválogatása (kicsit alter, kicsit populáris, néhol az idősebb generációnak is kedvező zenészek kerülnek elő). Én személy szerint Csepella Olivérnek örültem a legjobban, abszolút kilógott a többiek közül, mégis egy érdekes színfoltja volt az adásnak. (mellékesen #csaknekedkislány lelkes rajongó vagyok) Egy dolog, ami kicsit "gagyi" volt ebben az adásban... (már ha szabad megjegyezni építőlegesen természetesen) Amikor a zenészek beléptek a stúdiószobába... Az egyfajta leleplezés, extázis a nézőknek és a többi szereplőnek egyaránt. Kicsit illúziórombolónak tartom hogy bögrével a kezükben kell bejönni. Tudom, hogy kell a reklám, de ez még csak nem is túl illedelmes a szituációt nézve: Bemegyek egy idegenekkel és/vagy zenei kollégákkal telt szobába megismerkedni, dolgozni és egy bögre valamit tartok a kezembe... ez olyan ... izé. házibuliban ismerkedéses cucc. Na csak ennyit. További adásokat! P.S. Egy Ivan & the parazolnak vagy Beck Zolinak igazán örülnék :)
Marianna Maróthy
Marianna Maróthy 6 hónapja
Ez nagyon, nagyon klassz! Nemmindennapi! És annyira jó volt nézni, ahogy születik! Köszi Srácok! 🧡
Gergő Nagy
Gergő Nagy 6 hónapja
Mennyit rugóztak a szövegen, pedig az az egyetlen ami eredetileg is jó volt. A zene meg az ének közben uncsi semmilyen lett. Lehet Előd nem tud jobb hangszínen énekelni, de a zenébe lehetett volna egy kis életet csempészni.
Lakatos Zsolt
Lakatos Zsolt 6 hónapja
Ebből tényleg kellett volna egy Johnny K. Palmer és egy Diaz által felénekelt verzió is :)
Ábel DombI
Ábel DombI 6 hónapja
Alkotni jó! 2 profi sláger gyáros, egy zseni és egy beragadt smoker. Meg 2 zenész alkotását láttam ,12 órát megvágva. A siker és az egyediség, kultúra, a legtöbb esetben nem ugyanazon az egyenesen mozognak. Kiváncsi vagyok a dal utóéletére, ha 1 év múlva statisztikailag a legtöbbet játszott szám lesz ,akkor Jonny és Diaz valóban sláger gyárosok és papírjuk is lesz róla. Onnantól 2 aranyhalból is tudnak egy számos sláger énekest csinálni. ‼️☝️🤫 vér profik
Ibolya Vlajk
Ibolya Vlajk 6 hónapja
A mostani évad két részében is, a felénél nekem ígéretesebbnek tűnt a dal, mint a végeredmény lett :(
eyesburningup
eyesburningup 6 hónapja
Remek adás, de nem tudok amellett szó nélkül elmenni, hogy Előd hogy a francba néz ki TELJESEN UGYANÚGY, mint 25 éve? Illuminati! :D
Hajnalka Karika
Hajnalka Karika 6 hónapja
Szerintem az a titka, hogy nem Magyaroszágon élt.
Hoooly
Hoooly 6 hónapja
Jó ez a dal csak egy olyan énekes kellett volna, aki tud is énekelni :D
GregoriusMagnus
GregoriusMagnus 6 hónapja
Az a lekeverés 44:27-nél Előd hangjával egyetemben csak engem zavar?
Umcsi
Umcsi 6 hónapja
Na, de András! 1983. 03.12. délelőtt szombat volt :)
Umcsi
Umcsi 6 hónapja
@Hajós András :)
Hajós András
Hajós András 6 hónapja
TUDTAM!!!🤣🤣🤣 Hogy bepròbàlkoztok. Csakhogy akkoriban voltak "kommunista szombatok" Bammm!🤓
Novák Atilla
Novák Atilla 6 hónapja
46:14 "tudom ugyan, hogy fel kéne hívnom téged, de mit valljak még meg, miről kérdeznélek, az az igazság, hogy mégsem hiányzik az élet veled pedig én meg elhittem tényleg"- fú, zseniális
Novák Atilla
Novák Atilla 6 hónapja
amit még nem olvastam a kommentekben: szeretném megdícsérni Császár Elődöt, amiért úgy énekelte végig a dalt, hogy nem volt benne modoros szuszogás, érzelmes lihegés, hajlítás, nyögés és a többi, manapság oly divatos manír. Szépen elénekelte: egyenesen... és ezzel járult hozzá a szöveg valódi mélységéhez ( ha tudta, ha nem )
Judit Németh
Judit Németh 6 hónapja
Zseniális szöveg! Alapvetően, elműködgettek együtt. De, most először éreztem, hogy mindenki egyformán veszített magából. Hatalmas ötlet, a szöveggel kezdeni!! ... alig várom! De azt, első körben, mindenkinek meg kellene kapni.... aztán jönne a zeneszerző.... így, megint körbe adni.... és így tovább.... Sztem, ezzel a metódussal is nagyon érdekes lenne! Olyan játékká válna, mint a rabló-römi. Elképzelsz vmit, de valaki mindig bekavar. :)
Novák Atilla
Novák Atilla 6 hónapja
plusz ezer szavazat Olivér humorának, intelligenciájának, műveltségének, stb. ( az előző részre is vonatkozik ) ... a "város a semmiért teperte le magát" sorral beírta magát a szívembe és ( remélem ) a történelembe ;-) ( UI.: az egész szöveg zseniális, számomra a szöveg viszi el az egész produkciót )
Anita Tobias
Anita Tobias 5 hónapja
+1000
Norbert Fabó
Norbert Fabó 6 hónapja
Egy izé=egy feles
davidoka
davidoka 6 hónapja
Légyszi legyen egy Johnnyval felvett verzió is! Istenkirály lenne!
davidoka
davidoka 6 hónapja
Nekem jó lesz halandzsázva is.
melchizedekful
melchizedekful 6 hónapja
johnny nem tud énekelni magyarul, amúgy nincs más gond ezzel az ötlettel
Nomoscope
Nomoscope 6 hónapja
Kár hogy csak a mozgás volt visszafelé! Valószínű, hogy a hangfelvétel is érdekesebb lett volna így. Továbbá Olivér for President! (most látom, hogy más is rá szavazna) Jó karakter, okos és remek humora van!
Edina Mikosz
Edina Mikosz 6 hónapja
Én ebben a részben Andrást szerettem a legjobban, ahogy megvédi a pop szektától a Lovasinak hitt ifjú Petőfit. Egyébként a dal jó lett, simán többször hallgatós, akár egymás után is. És a főbb szerepekben : Johnny, a minden téren profi Olivér, kinek nem volt elég vér a pucájában, de András adott költőkezdeményezés Diaz, a kellemes csalódást okozó sztahanovista Előd, a hamiskás, de meglepően jófej öreg
kávé
kávé 6 hónapja
Kb. 30 percig számomra akkora volt a homály, hogy azt hittem, nem lesz semmi az egészből. De lett. 😀 Hajrá Olivér!
Greg
Greg 6 hónapja
Mindenki el van szállva a szövagtől, hát szerintem ez nem egy jó szöveg: Az őrület véget ér (t?), hetente halad át A város a semmiért teperte le magát Túlélte a szombatot, a teste csupa seb Az egyik én vagyok, az a rózsaszínebb (a városról volt szó eddig. miből az egyik vagyok én? Hogy jön ez ide? És minél rózsaszínebb és ez miért fontos?) Már nem látom hol vagy, az arcod végleg messze (hogy jön ide egy harmadik személy egy romantikus viszonyban?) A tegnap annyira távol, talán nem is volt igazából (Itt már dobva van a romantikus szál... ezzel mit akar hozzátenni a jelentéshez??? mi múlt el tegnap? A város, az őrület, a sebek, a csaj?) Mindig jött egy holnap, de most (is-el jobb lett volna) tényleg lesz-e A mából a mából.... (mivan??? itt hiányzik egy komplett sor. A mából ismétlése meg tökéletesen indokolatlan. Igen értjük a koncepciót, hogy a holnap a mából lesz...) A levegő se mozog. (na ez meg a totál baromság! Egy ilyen bemondás egy ilyen hangsúlyos helyen, kiállásban, kapcsolódni szokott az előző sorokkal, arra mond egy poént, megerősíti, vagy pont fordít egyet az értelmén, de nem lóg a semmiben! Ez olyan, mint egy váratlan pofánverése a hallgatónak! ) Most már vasárnap van, és megállt a kép velem Most minden ártatlan, elfolyik a végtelen (??? miért folyna el a végtelen, egyáltalán milyen az és hogy jön ez ide? Mondjuk, elfolyik a végtelenbe a vasárnap. úgy volna valami értelme. ) Nincs vágy és nincs harag, és minden így marad Most máááár, most máááár. (hát elég suta, főleg, hogy még ismételve is van.) Pont így marad. (ezt kár ennyire hangsúlyozni, béna.) A tévém egy időgép, úsztatja szívemet Dallas, s mi megy még, jó kobra 11 (ez olyan mint egy rosszul sikerült Pajor Tamás szövegrészlet, csak a rím kedvéért) Örökkévalóság, katatón türelem Alvadnak az órák, az idő kipihen (azidő - prozódia... mit pihen ki az idő??? és miért? hogy jön ez ide? ) Tudom ugyan, hogy fel kéne hívnom téged, de mit valljak még meg, miről kérdeznélek Az az igazság hogy (nem illik a dallamra) mégse hiányzik az élet Véled, pedig én meg elhittem tényleg (ez meg teljesen szét van szabdalva, a szöveg gondolati egységei ütik a zenei mondatokat. Tudom divat, de úgy szar ahogy van)
Greg
Greg 6 hónapja
@Benjamin Moloy Kosztolányit én is szeretem.... Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Olivér ismeri a szabályokat... Viszont én főleg nem formai szabályokra gondoltam, hanem belső tartalmi, gondolati szabályokra. Belső gondolatmenetek következetes végigvitelének hiányára, gondolati törésekre, indokolatlan ugrásokra, összefüggések hiányára, a mondanivaló ki nem bontására. Ilyesmire.
Benjamin Moloy
Benjamin Moloy 6 hónapja
​@Greg csak annyit fűznék hozzá, hogy én sem vagyok híve a szabálynélküliségnek, meg az alternak sem. ettől függetlenül vannak/lehetnek jó szabályáthágások. például kosztolányi dezső, akinek a legjobb versei szabadversek. viszont előtte ő volt a legnagyobb formaművész. szóval ahhoz, hogy valaki jó legyen a kötetlen műfajokban, ahhoz ismernie kell alaposan azokat a szabályokat, amiket áthág. visszatérve az aktuális dalra: itt is ilyesmi történt, csepella pontosan ismeri a szabályokat, a versszakokban és refrénben több a szabályos rím (a te felosztásod szerint aabb a rímképlet a verzében, de valójában ababcdcd az), mint 10 másik rádióslágerben, a bridge-ben pedig nekem belefér a szabadabb forma. kétségtelen, hogy itt nem annyira működik a szövege, mint a saját zenekarában (ami nem alter zenekar amúgy, még ha magyarországon sajnos jobb híján oda is kategorizálják), ahol direkt rá írják a kísérőzenét, de ezt a dalt szerintem nem rontotta a szöveg. tartalmilag/hangulatilag nem tudok/nem akarok vitatkozni nagyon, ha nem tetszik, hát nem tetszik. amúgy meg jó az olyan youtube-csatorna, aminek a kommentjeiben egymás anyázása helyett irodalmi vitákat lehet folytatni.
Greg
Greg 6 hónapja
@Benjamin Moloy Köszönöm az értelmes, kultúrált választ! Nem igazán értünk egyet, így csak az elejére válaszolnék, mert azt tartom a leg fontosabbnak. Azt hiszem a történetmesélést kizárhatjuk, itt nem erről volt szó, én sem érveltem e mellett. Ha viszont a koncepciód mentén haladunk egy dalszöveggel, az szerintem egyenes út a káoszhoz, amikor már minden és annak ellenekezője is belefér egy művészeti alkotásba. Ezzel nem tudok egyetérteni. Manapság divatos a mindent megengedő, mindent elfogadó hozzáállás és az a hamis frázis, hogy "minden ízlés kérdése". Nem így van. Egy jó versnek, egy dalszövegnek vannak szabályai, amik mentén azok működnek, ezért nem érdemes figyelmen kívül hagyni őket. Lehet itt-ott szabályoktól eltérni, de mikor teljes szabálynélküliség van, abból semi jó nem sül ki. Szétfolyik, hatástalan lesz az alkotás. Ez tudom nem népszerű gondolat főleg a mai alteros minden belefér világban, de ha megnézzük a kalsszikusokat, bizony fellelhetők ezek a belső törvények, amiket nemigen hágtak át a költők. Nem véletlenül. Ártott volna a műnek. A mai vadzsenik, meg azt se tudják, hogy léteznek ezek a szabályok... Elég sok oldalról és részletesen kiveséztem mit hiányoltam a szövegben és meg is indokoltam mindent. Szerintem én itt befejezném a fejtegetést.
Benjamin Moloy
Benjamin Moloy 6 hónapja
​@Greg a dalszöveg nem egy történetmesélő műfaj, ahol minden szálat el kell varrni (persze vannak dalok, amik ezt teszik, de alapvetően ha valaki történetet akar mesélni, az inkább novellát ír). sokak szerint inkább mondanivalója kell legyen a dalszövegnek, szerintem amúgy az sem, hanem szavakkal, képekkel hangulatot kell átadjon, ami rásegít a zenére. itt nehézség volt alapból, hogy csak a dallamot ismerte a szövegíró, a hangzást meg ilyeneket nem, úgy nehéz eltalálni. szóval inkább a producer dolga volt a zene hangulatát összehozni a szöveggel. meg amúgy nem tűnt el végleg a lány, a végén visszatér, hogy fel kellene hívni stb stb meg hát elfogadom, hogy neked nem tetszik a "levegő se mozog" rész, de ez ízlés kérdése, a kommentekből úgy tűnik, hogy a legtöbb embernek kifejezetten tetszik. ettől nem kell beállj a sorba, nem minden jó, ami sokaknak tetszik, de mindenesetre az nem igaz, hogy megakasztja az egészet, mert akkor zavarná az embereket. pont azért illik kiállásnak, mert elüt a szöveg többi részétől, a kiállásnak az a lényege, hogy kicsit meglepő legyen. a végtelen elfolyásával tényleg nem értem, mi a probléma. teljesen illeszkedik a szövegbe, és miért ne folyhatna el a végtelen (ami egy absztrakt fogalom)? azzal is ennyi bajod van pl, hogy "vállamra száll a hajnal"? hogy szállna a hajnal bárki vállára. vagy "ha azt hiszed, hogy a semmi sokkal boldogabb". hogy lenne a semmi boldogabb? ezek ilyen besenyő pista bácsis nagyon literal mindos értetlenkedések. a végtelen eléggé elfolyós tud lenni, főleg vasárnap. ha nem éltél még ilyet át, akkor irigyellek. a prozódiával kapcsolatban én amúgy azt gondolom, hogy a pop-rockzenében nem kell erőltetni a tökéletes magyar prozódiát, nem angolszász típusú popzenére lett kitalálva a magyar nyelv. ha elvárod mégis, akkor ezt a kritikádat elfogadom, csak nem értek vele egyet.
Greg
Greg 6 hónapja
@Benjamin Moloy A második pontodat el tudom fogadni, oké, legyen lány is az átmulatott éjszakában, de akkor miért tűnik el azonnal, ahogy megjelent egy sorban? Az elemzésemben kifogásoltakat össze lehetne foglalni abban az egy hibában, hogy nincsenek továbbfűzve és összekapcsolva a gondolatok, több indoklatlan, zavaró ugrások vannak, illetve oda nem illő elemek. 3-ik pontod: "Mindig jött egy holnap, de most tényleg lesz-e A mából a mából. A levegő se mozog" Ennek se füle, se farka. Suta. Se szótagszám, se rím nem stimmel. Mintha egy rímes, ritmusos vers közepén egyszer csak elkezdene valaki tök civil módon prózában magyarázni. Megakasztja az egészet. A mából ismétlése, teljesen indokolatlan. Ott érződik, hogy hiányzik egy sor. Befejezetlen. "A levegő se mozog" helyett akkor már lehetett volna "Megállt a levegő" - jobban rá is illik a dallamra is, de még úgysincs semmi értelmi igazolása annak, hogy miért van ott, ahol, egy hangsúlyos kiállásban? És miért nem kapcsolódik az előzőekhez? (persze, bele lehet magyarázni, hogy de kapcsolódik, de ha egy szöveg nem érthető úgy ahogy van zenével együtt hallgatva, akkor kár a magyarázkodásért.) Az eredetei kommentemben írtam erről többet, de ignoráltad... "elfolyik a végtelen" - Azt mondod miért ne? Ilyen alapon bármi lehetne ott, de pont az volna a művészet lényege, hogy oda illő, a fílinget elősegítő részekből rakjuk össze a művet. Ez meg nem ilyen. Prozódia: nem Johny angolos ritmusával volt a baj, ez látszott. Az ilyet könnyű fölülírni egy magyarul ritmizált szöveggel. A baj az volt, hogy Olivér nem érezte mi az, hogy prozódia.
Péter Sámson
Péter Sámson 6 hónapja
Szegény Olivér hova került.
BobiHC
BobiHC 6 hónapja
Nem tudom, nem akarom elhinni, hogy egy ilyen kvalitású műsor nem kell a tv-nek főműsoridőbe!!!! De örülök valahol, mert így én is élvezhetem. Imádom a koncepciót!!
winebeershoot
winebeershoot 6 hónapja
Kimérát látni jöttem. A legenda él, a mítosz valóság.
Greg
Greg 6 hónapja
Felfordult a világ. "Ne legyen magyartalan" - harcol a prozódiáért a jamaikai származású csokigyerek, a magyar szövegíró ellen! :) Tök jó, hogy Császár Előd frankón megmondta már az elején, hogy mi nem kerek a szöveggel és felvállalta az esetleges konflikust. Valljuk be ez a sehonnani Olivér gyerek vérszegény gyenge eresztés a többiekhez képest szakmailag. Prozódiáról fogalma sincs, a szövege, meg gagyi, tele indokolatlan ismétléssel! Lehet, hogy ő a világon mindent beleképzel egy ilyen szövegbe, de a normál hallgató az életben nem bányássza ki azokat a gondolatokat belőle. Ehhez tudni kéne szöveget írni... Azért erre figyelni kéne, hogy ne legyen ennyire gyenge láncszem a csapatban. Hajósnak van egy vonzódása a béna, suta, sületlen, vacak művészeti ágak és művészek felé, amire rá van mondva, hogy az rohadtul "alternatív és mélyértelmű és érdekes", de igazából egyszerűen csak szar! Szerintem nem lát rá arra, hogy mennyit árt a saját műsorának ezzel a hajlamával - és természetesen ami ebből fakad, a résztvevők összeválogatásával. Basszus, az egész szessön e nyominger hibáinak kijavítgatásával nyűglődik végig! Johny tök jó zenét írt, Diaz is jó munkát végzett, bár kicsit kommersz, de jó. A szöveg a végleges verzióban is sok kérdőjelet hagy a hallgatóban. Összességében a gördülékeny, jó hangulatú, vidám együttműködés elvitte a produkciót és jó volt profi, dolgozni akaró fiatalokat látni!
TheNonameSenki
TheNonameSenki 6 hónapja
@Greg Már megint beszélsz a semmiről, "illedelmesen" kikerülöd a lényeget. Ha szerinted nem fröcsögés olyanokat írni valakire, hogy nyominger, meg sehonnai, vagy gagyi, akkor nem értem miről beszélgetünk. Az, hogy a szart a stílusirányzatra értetted, min változtat? Végülis ezzel nem csak őt hanem mindenkit aki ilyen stílusban tevékenykedik leszóltál, mély és tartalmas kritikai mondanivalóval. Szar. Micsoda érv, micsoda hozzáadott pozitív értékkel ellátott kritika. Nem tudok semmit indokolni? Mit is kéne? Mindenki láthatja a prosztó stílusod, ezen már mit kéne magyaráznom, vagy indokolnom? Légből kapott prekoncepció? :) Én csak bemásoltam azt amit te írtál. Talán nem kellett volna leírnod őket és nem tartanálak egy gyökérnek. De hát leírtad. Szóval...
Greg
Greg 6 hónapja
@TheNonameSenki Hiába erőlködsz azon hogy úgy tűnjön minden úgy van ahogy állítod! Mert igazából egy légbőlkapott prekoncepciót igyekszel rámhúzni. Indokolni meg semmit nem tudsz, csak minden alap nélkül állítani ezt azt. Ez neked vita??? Te tényleg azt hiszed, hogy ha nagyokoskodsz, fennsőbségeskedsz és random dobálózol pár divatos szitokszóval, akkor már mindjárt igazad lesz? A jelzők közül egyik se támasztja alá az állításodat, miszerint én "fröcsögtem volna a gyűlölettől". A szar jelzőt benézted (ismét a rosszindulat) mert az egy stílusirányzatra mondtam, nem személyre. Az hogy te nem tudsz túllépni a csokigyerek viccen a te korlátoltságodat mutatja, szerintem Johni nevetne rajta. Na rólad és a folyamatos ostoba, rosszindulatú hazudozásaidról és jellemtelenségedről ennyit!
TheNonameSenki
TheNonameSenki 6 hónapja
@Greg nem tudom mit fárasztom magam veled... de tessék, jelzőket sorolok csak fel: "sehonnani, vérszegény gyenge eresztés, gagyi, béna, suta, sületlen, vacak művész, szar, nyominger" De amúgy tök felesleges társalognom veled, mert szerinted ezek a jelzők teljesen rendben vannak. A Jonnyra tett megjegyzésed pedig szintén a szánalom kategória. Na, én befejeztem. Ha nem tudsz kritikát megfogalmazni úgy mint egy normális ember akkor inkább tartsd meg magadnak. Senkit sem érdekel a gyökér stílus.
Greg
Greg 6 hónapja
@TheNonameSenki Tényleg? Fröcsögnék??? "Rosszindulatúan fröcsögsz és személyeskedsz... Minősíthetetlen jelzőket használsz végig, és a magas lóról beszélsz. Te Olivérre nagyjából 20 fikázó, alpári megjegyzést tettél" Légyszives támaszd már alá ezeket az állításaidat a szövegemből! Köszi :)
TheNonameSenki
TheNonameSenki 6 hónapja
@Greg Te beszélsz rosszindulatról? Olvasd már el az eredeti kommented basszus... Rosszindulatúan fröcsögsz és személyeskedsz... Minősíthetetlen jelzőket használsz végig, és a magas lóról beszélsz. Te Olivérre nagyjából 20 fikázó, alpári megjegyzést tettél (meguntam a számolást), és próbáltad a pökhendi lekezelő stílusod mögé rejteni a hozzá-nem-értésed. Én csak egy jelzőt használtam, a mondandóm legvégén, de azt továbbra is fenntartom. A legjobbakat kívánom neked, kívánom, hogy találj még legalább 50 raklap tucat radio friendly nótát amiből "ki tudod bányászni a gondolatokat." Csak meg ne erőltesd az agyad véletlenül...
So much Fun!
So much Fun! 6 hónapja
Címnek: HelloBello - Rozsaszínebb Prozódia
Mi Mi
Mi Mi 6 hónapja
Köszi András, hogy megismerhettem Csepella Olivért! Rögtön felsorakozott nálam Szendrői Csabi mellé. Csoda ez a műsor!
Varga Viky
Varga Viky 6 hónapja
3× hallgattam meg a dalt. Valami hiányzott, hiányzik. Hát.... a hang, az nem lett eltalálva. A szöveg kiváló, a dallam azonnal megmarad. Viszont ezt elcincogni.... Elképzeltem Leander hangjával és bummm... Hiába ez eddig nekem a második legjobb dal az évadok alatt, nem üt az Előd hangja miatt. Nem lehet valakivel felénekeltetni akinek mélyebb hangja van?🙈🙈
Reni L.
Reni L. 6 hónapja
Nekem nagyon tetszett ez a rész, most már két kedvenc van. Lehet, hogy nem a legsikerültebb számot hozták össze a fiúk, de rendesen jó volt nézni, hogyan dolgoznak együtt. Izgultam a csapat összetétele miatt is, főleg Előd miatt, de profik a fiúk! Olivér nagy figura, jókor-jókat szólt be/el, röhögtem nagyokat. És hát a legnagyobb királyság, hogy Hajós "művész úr" egy kicsit jobban belefolyt a háttérből a dolgokba, nekem nagyon hiányzik a személyes varázsa a műsorból, szerintem kell ez a kis plusz, amit ebben a részben láthattam. Köszi a mindent is!
P. Tamás
P. Tamás 6 hónapja
A fekete zongora mennyire PC ? Amúgy nagyon szép szám lett! Grat
Kamarás Kriszti
Kamarás Kriszti 6 hónapja
Szuper!!! Egy hiba, CsE nem kellett volna ide. Ezzel kell Őt visszahozni!? Sztem senkinek nem hiányzik. Ha a maiaknál szeretnénk maradni, akkor pld. egy Szakács Gergővel ütött volna hatalmasat igazán. :) Olivér hatalmas, ezt eddig is tudtam, remélem, most már többen is! :)
Csaba Bagyinka
Csaba Bagyinka 6 hónapja
Úgy látom Nyomacsek Bobó új életre kelt!
DALFUTÁR 4 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2020.
51:49
Diszkós Tiktokkerek #2 💃🕺
9:43
Videómánia
Megtekintés 247 E
fehér holló x apu - csakszexre
3:29
ByeAlexIttVan
Megtekintés 183 E
MISSH-Amit szeretek megöl x BURAI
2:25
#MISSHMUSIC
Megtekintés 984 E
Epic Cycling on Ice
5:42
The Q
Megtekintés 46 M
DALFUTÁR  2. adás 1. rész - Hagyom
27:04
MrStarRazzi
Megtekintés 329 E
DALFUTÁR 3⎜Harmadik csapat 2. rész⎜2019
46:44
Negyedik csapat 2. rész | Dalfutár 2019
34:30
Dalfutár 4. adás 2. rész - Összetörve is jó
20:44
DALFUTÁR 3⎜Negyedik csapat 2. rész⎜2019
51:14
DALFUTÁR 3⎜Harmadik csapat 1. rész⎜2019
48:09
Diszkós Tiktokkerek #2 💃🕺
9:43
Videómánia
Megtekintés 247 E
fehér holló x apu - csakszexre
3:29
ByeAlexIttVan
Megtekintés 183 E
MISSH-Amit szeretek megöl x BURAI
2:25
#MISSHMUSIC
Megtekintés 984 E
Epic Cycling on Ice
5:42
The Q
Megtekintés 46 M
Songs you can't NOT sing along to
17:41
RoomieOfficial
Megtekintés 537 E
Photoshop Vetélkedő 4
8:44
Barni.
Megtekintés 112 E
Rácz Family Show - 7. rész
43:17
Racz Family Official
Megtekintés 55 E
Gumball csodálatos világa | Richard legjobb pillanatai | Cartoon Network
13:42