DALFUTÁR 4 ⎜ Harmadik csapat 1. rész ⎜ 2020.

  Megtekintés 104,550

Dalfutár

6 hónapja

DALFUTÁR 4 ⎜ Harmadik csapat 1. rész ⎜ 2020.

A Dalfutár legújabb epizódjában ismét négy alkotó készít egy közös dalt úgy, hogy közben semmit nem tudnak egymásról. A szerzők között a dalfutár, Hajós András közvetít. A zeneszerző dalszerző felhívásunkra jelentkezett és Hütter Dórának hívják, a szövegíró Csider István Zoltán, a produceri feladatot Bognár Szabolcs látja el, az énekes pedig Radics Gigi.

---------------------
Gyermekkoromban megeskettek Lenin kopasz fejére, hogy az úttörők 12 pontját mindig betartom. Bár nem emiatt, de én azóta is segítek, ahol tudok.
Kovidrágta évünk sokakat megviselt országszerte, ezért elhatároztam, hogy a következő dalunk nagyon pozitív, őszinte és költői lesz. Olyan dalt szeretnék, ami elsimítja a feszültségeket, vigasztal, erőt ad és felemel. Ránk férne.
Mai csapatunkban benne van ez a lehetőség. Friss négyesünk: egy énekesnő, aki Quincy Jones születésnapi zsúrján beszélgetett Stevie Wonderrel; egy producer, aki kongázásból is jól tud lakni; egy költő, aki még sosem írt dalszöveget; és egy, még ismeretlen, de annál elszántabb zeneszerző lány, aki dalszerzői felhívásunkra jelentkezett.
---------------------
#dalfutár #dalfutár4 #dalfutár2020 @hajósandrás @hütterdóra @csideristvánzoltán @oriza @slampoetry @bognárszabi @àbáse @abase_music @radicsgigi @gigi

Keress minket az instagramon is: dalfutar_hivatalos
---------------------
Akiknek a függetlenségünket köszönhetjük:
SAMSUNG
A műsor és a tehetségek támogatója
www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s20/camera/?cid=hu_paid_social_youtube_galaxy-s20_launch_none_video_dalfutar-2008031_none_influencers
MAZDA
A Dalfutár autós partnere
www.mazda.hu/
CHERRISK
www.cherrisk.com/hu-hu/
MOL
mol.hu/hu/

www.artisjus.hu/
eu.audio-technica.com/
www.wmmusicdistribution.com
stevensbikes.hu

---------------------
Gyártó: CYD Film
Filmelőállító: Filmimpex Kft.
Producer: Hajós András és Jeli András
Minden jog fenntartva.
2020.

Megjegyzés
Dalfutár
Dalfutár 6 hónapja
A Dalfutár legújabb epizódjában ismét négy alkotó készít egy közös dalt úgy, hogy közben semmit nem tudnak egymásról. A szerzők között a dalfutár, Hajós András közvetít.
Hajrá Magyarok
Hajrá Magyarok 5 hónapja
Ruzsa Magdit nem próbáltátok még?Szerintem vállalna egy részt.
Nyak Fasz
Nyak Fasz 2 hónapja
Gigit mindig máshogy képzeltem , kellemes csalódás volt . (Jól áll neki a terhesség )
adam szegedi
adam szegedi 3 hónapja
A traktoros nota
KAVA
KAVA 4 hónapja
Oriza szövege hibátlan. Mint mindig.
Zial
Zial 5 hónapja
Oriza ❤️
Csilla Czimer
Csilla Czimer 5 hónapja
Nekem érdekes, hogy mennyiszer merül fel Lovasi András neve, hogy a mostani alkotókat is motiválta. Nem meglepő, mert én nagyon a legelején ismertem meg a Kispál zenakart, és én is ezen nőttem fel konkrétan, de én egy rajongó vagyok, zeneértésben is nem túl jártas, azt hallgatom, ami tetszik, de sose gondoltam volna, hogy rajtam kívül is az alkotókat is mennyire motiválta. Lovasi tényleg korszakalkotó a saját területén és kibaszottul írigylem. :)
Krisztina Ruttkay
Krisztina Ruttkay 5 hónapja
Az aluljárós részt rosszabb napjaimon megnézem.😀
Cinti
Cinti 5 hónapja
Gigi konkretan ragyog. Gyonyoru no lett Belole. Rendkivul meglepodtem, mert nem mozgom a mediaban; ritkan mondok ilyet, de jol all Neki a kismamasag:)
Budabeats Records
Budabeats Records 5 hónapja
Szabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Àbáse
Àbáse 5 hónapja
💕
Dániel Szakács
Dániel Szakács 5 hónapja
Azt gondoltam az elozo adas utan most egy ideig nem lesz tobb utos szoveg de almomban sem hittem volna, hogy uberelve lesz es nem is kicsit. Ennyire ego-mentes musort meg nem is lattam, mindenki reszerol max respect es elvezet:) orom volt latni, komolyan. Egeszen Jacob Collier-es utoerzesem lett koszonheto ez a producer hihetetlen alazatos munkajanak. Azt hiszem most ert be a musor es kezdik producer reszrol nagyon komolyanvenni.(lassuk be a korabbi reszeknel meg az egy kiserohangszeres valtozatok is jobbak voltak mint a kesz produktum)
Csaba Horváth seat the belt
Csaba Horváth seat the belt 5 hónapja
A Szudándal az aluljáróban.... Ezt kellene megcsinálni. 😂 Imádlak benneteket. ♥️
milan biri
milan biri 5 hónapja
Hjajj nagyon szorítok a második részért! Ennyi pozitív energiát rég kaptam már egy műsortól. Hála Nektek lassan elfelejtem bekapcsolni a tv-t. Nagyon bízom benne, hogy lesz még vagy 20 évad... Faék egyszerű alapötlet, (ami egyben zseniális), szerethető ripacskodás és hihetetlen alázat keveréke és mérhetetlen kreativitás ami tehetséggel párosul. Valahogy más színben látom a világot miattatok. Engem levettetek a lábamról... Köszönöm!
TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off
TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off 5 hónapja
Hivd el Andras @BobbyBobby t. (Boby: Tudod)
Balázs Baranyai
Balázs Baranyai 5 hónapja
Hello Oroszországból! A Dalfutár mindig segít visszatalálni a gyökerekhez! Izgalmas rész, és nagyon tetszik, hogy egy nem közismert hölgy a zenei felelős. Hajós úr és csapata hajrá és köszönöm....!!!!
Nagyné Végh Csenge
Nagyné Végh Csenge 5 hónapja
Tudom, tudom uncsi a sok ajánlás, de izgi lenne egy Pannonia Allstars Ska Orchestra producernek 😉 A bossa nova után már igazán a ska következik...
Csilla Nagy
Csilla Nagy 5 hónapja
Mekkora bolondok vagytok (utcazenélős rész ;)! Ejj, ha éppen arra jártam volna...
Szirmay Kristóf
Szirmay Kristóf 5 hónapja
Én ezt megszavazom az eddigi legjobb 1. résznek az 4 évadból. Hogy mi kell ehhez? Totális emlékezetes pillanatok (aluljáró battle, fűnyírás rock n roll, Gigivel nudizásokba'), szimpatikus résztvevők, bizsergető koncepció, na meg a végén hangszerek. Még jó, hogy most csak pénteken néztem meg, nekem már nem kell egy hetet várnom! :)
Mugli01
Mugli01 5 hónapja
27:55 ...és akkor sülkrumplit is kértünk... I feel you, bro!
Katalin Coris-Rácz
Katalin Coris-Rácz 5 hónapja
De dili vagy, András, a Gigi meg milyen szép! Fantasztikus, ahogy a slammerünk csatat vív a szavakkal (respect!) miközben ontja magából a képeket, kajakra! Tetszik, hogy a producer is tudja mi a tet, jo lett ez a resz, mar varom a kovetkezot, joejt! 💗
Laszlo 00
Laszlo 00 5 hónapja
pfu ez de jo lesz!!!!
T O M
T O M 5 hónapja
Baromira jó lenne egy 500 dalszerzős blokk is, ahol a nyájas néző hozhatná helyzetbe a favorittyait. Bilibe lóg a kezem, ugye?
Józan Paraszt
Józan Paraszt 5 hónapja
Szeretem a műsort, de egyszerűen soknak tartom az összességében 2 órás játékidőt. 40-40 perccel már kibékülnék, de inkább 35-35. Izgalmas filmből is sok néha a 2 óra, nemhogy egy ilyen műsorból. Akárkik is szerepelnek benne, pörgetve nézem.
Benjamin Moloy
Benjamin Moloy 5 hónapja
szerintem pont jó az 50-60 perc. a jó filmek meg 2 óránál kezdődnek.
Gábor Boros
Gábor Boros 5 hónapja
Király Linda után várom, hogy Radics Gigi is lépjen ki a konfortból, és valami brutálisat nyomjon!
márton pongrácz
márton pongrácz 5 hónapja
22:37 ujj
Janee Petrus
Janee Petrus 5 hónapja
Pár szóval le a kalappal mindenkinek !!! A szöveg 100/100, A Dóri előtt is nagy jövő állhat, ha hagyja, hogy a vágya vigye, és ne álljon be a sorba. A producer amennyire laza ezek szerint pont annyira feszes, ha munkáról van szó. Gigi pedig nagyon nagyon kellemes csalódás... popsztárokkal csak óvatosan ugye! Nem hittem hogy a virághajlam után van jobb csapat, de talán ez ez.. És András!!! Neked legfőképp le a kalappal, hogy ezt (is) összehoztad!
MyFirstMOC
MyFirstMOC 5 hónapja
5 perce nézem, de ez a csaj az elején borzalmasan nyafogós, kényes, beszívott valaki. Borzalmas ☹️.
Hütter Dóra
Hütter Dóra 5 hónapja
@MyFirstMOCkár hogy nem volt, lehet az segített volna rajta aznap 🤭
MyFirstMOC
MyFirstMOC 5 hónapja
@Hajós András ha ezt mondod elhiszem, de ettől még olyan volt.
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Nem muszàj szeretned, de biztosìthatlak, nem volt beszívva.
Lili Staszkiv
Lili Staszkiv 5 hónapja
Gigiii imadom a hangjat, ez minimum olyan jo lesz, mint a Kiraly Lindas dal
Péter Franta
Péter Franta 5 hónapja
Ennyire még nem vártam a második részt, mint most! Köszi András és alkotók!
Róbert Ratalics
Róbert Ratalics 5 hónapja
Hát, ez a dal láthatólag alaposan fel lesz/lett öltöztetve szövegileg és hangszerelésileg, és gondolom Gigi se csak mongol-torokénekelni fog rá két hangon, úgyhogy kíváncsian várom a dalt is, nem csak a műsor második részét. Ez azért érdekes, mert egyébként a popzene enyhén szólva nem érdekel, hát még ha latinos.
Bea Mental
Bea Mental 5 hónapja
Nem könnyű a zeneiparban. Ha egyszerű a szöveg, akkor bugyuta, ha bonyolultabb, akkor érthetetlen. Ráadásul ez egy olyan műsor ahol nincsenek kötöttségek, mindenki azt ír, amit akar, mert ez egy játék. Őrület!
balázs orbán
balázs orbán 5 hónapja
@Hajós András És lesz meghírdetve szövegírós pályázat, úgy mint zeneírásos?
Bea Mental
Bea Mental 5 hónapja
@Hajós András De jó! Kíváncsian várom! (Ahogy az eddigi részeket is.) És majd jól meglepődök a váratlan fordulaton. :D
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
@Bea Mental de, màr tervben van😉
Bea Mental
Bea Mental 5 hónapja
Egyébként sok szövegírónak örültem, főként a slammereknek. És azt is nagyon sajnáltam, amikor Kőhalmi szövegébe nem került bele a tejnyitó bigyó. Tényleg, egyszer nem lesz egy olyan csavar, hogy előbb a szöveg készül el, utána a dallam?
Balázs Gyarmati
Balázs Gyarmati 5 hónapja
Köszönöm Istenem, hogy Hajós Andrást idepottyantottad nekünk! A kereskedelmi márka áradtban médiából hömpölygő izék közül, nincs semmi olyan műsor ami olyan jó lenne mint a dalfutár. Tengermély tiszteletem Hajós úr.
Balázs Gyarmati
Balázs Gyarmati 5 hónapja
@Hajós András 1mindenkiért és mindenki 1ért ;)
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Köszönöm, de ugye tudod, hogy èn egy kb 30fõs stàb is vagyok, azèrt vagyok ilyen ûgyes!🤣
ElGuaje25
ElGuaje25 5 hónapja
Nayo ez nagyon durva. Alig várom, hogy mi lesz ebből. Eddig is voltak brutal alkotások, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez rossz lesz. Pattintsátok össze és megy a playlistre;)
Zsolt Moldván
Zsolt Moldván 5 hónapja
én csak most nézem, mert tegnap este mabon dawud republicon voltam :D
Réka Széll
Réka Széll 5 hónapja
Hát én ezt most legalább annyira várom mint anno a következő twin peaks részt!
Beatrix Dávid
Beatrix Dávid 5 hónapja
Nagyon kivancsi vagyok,jo kis müfaji gotika..😀
Agnes Heizer
Agnes Heizer 5 hónapja
Csider tökre Grecsósan beszél. Nem csak a tájszólás, az nem meglepő, meggugliztam a Szegvár - Mezőtúr távolságot. De az is, ahogy hangsúlyoz, ahogy megtöri a mondatot. Vagy majd egy hozzáértő kijavít, hogy utóbbiak is a tájszólás részei. Mindenestre nekem nagyon tetszik, ahogy beszélnek.
sunblindX
sunblindX 5 hónapja
Nagyon kínos, hogy most először nem ismerem egyik szereplőt sem. Dehát attól, hogy én hülye vagyok ehhez, még szerethetem nagyon ezt a műsort. Édes a dallam, karcol a szöveg, eszelős a producer. Hát az énekesnő tök jó fej, ahogy kacag. Jó lesz, na. :)
Krisztián László Tóth
Krisztián László Tóth 5 hónapja
Most értem oda, hogy megnézhessem. Te Hajós. Biztos nem te írtad az alapot? :D Így rendesen a Térerő jutott eszembe a műsor pár pontján persze nem zeneileg, hanem hangulatilag. :) Ott voltam anno Debrecenben a főtéri koncerten, amikor a sárga villamos nem értette, hogy miért került szerepbe. :D
Qlcsy
Qlcsy 5 hónapja
Méltatlanul említetlen maradt András szúnyogos dalszövege. Én nagyon csíptem!
Kirill Tatárka
Kirill Tatárka 5 hónapja
Megint egy nagyon jól induló rész (az első és második szezonban szinte mindegyik ilyen volt, később már egyre ritkábban), amelyben nem sablonos, "csak menjen már tovább valahogy a dolog" szerű részek követik egymást, hanem jól kitalált, poénos, szellemes epizódok. Jó lenne kigondolni, hogy a második, stúdiós rész is változatos, pörgős, vicces legyen. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy nem "nagy nevek", hanem majdhogynem ismeretlen zenészek szerepelnek a mostani adásban. Sokkal természetesebb és keresetlenebb így az egész. A dalszövegen majd biztosan kell okosan rövidíteni, hogy a mondanivaló beleférjen egy három és fél perces popdalba.
Kirill Tatárka
Kirill Tatárka 5 hónapja
@Hajós András azért sok múlik a műsorgazdán is, aki most a mostani részbe kitalálta például ezt a vicces utcazenélést 😊
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Minden adàsban ugyanaz tòrtènik, ha viccesek a vendègek - vicces lesz.
Hodzsa Enver
Hodzsa Enver 5 hónapja
Úristen, én 15 éves korában láttam/dolgoztam Gigivel - elképesztő a változás. Az a választékos beszéd...❤❤❤ Megvett kilóra😉 Sztem ez ütős cucc lesz!
Den
Den 5 hónapja
33:03 legjobb mellékszereplő díj?
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Galambos
khgjh
khgjh 5 hónapja
A legjobb tanács: hallgass mást is, mint amit az algoritmusok ajánlanak. Abszolút igaz!! 😀👍
Gergő Erhardt
Gergő Erhardt 5 hónapja
András, Gigi! Nem láttok??? Ezen sürgősen segíteni kell!!! Látszerész a fedélzeten! 😉
Emese Móra
Emese Móra 5 hónapja
10 éve nincs tévém, de most úgy várom a második részt mint a pénteki Dallast a 90-es években.
Andi Fazekas
Andi Fazekas 5 hónapja
Lehetne a szöveget egészben, eredetiben? Az első betűtől az utolsóig? Valahol? Valahogyan?
Julia Borcsok
Julia Borcsok 5 hónapja
@Hajós András és nem ugrik be 😌
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Majd a màsodik rèsz utàn:)
Norbert Gömöri
Norbert Gömöri 5 hónapja
Oriza🥰
Árpád Heizer
Árpád Heizer 5 hónapja
Kéne egy ilyen traktor. Ja, jó volt ez az epizód is.
Marianna Maróthy
Marianna Maróthy 5 hónapja
EZ ÓRIÁSI! A fűnyírástól a nudista stranding! Szédületesen jó hallani, hogy Szabolcs és Radics G is mennyire szépen, érthetően és választékosan beszél magyarul. Na és a szöveg az nemmindennapi! 🧡 Ez jó mulatság, férfi munka volt András!
Katalin Szalai
Katalin Szalai 5 hónapja
Mostmár kellően kifúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy milyen lesz a dal. A szöveg brutál nehéz lesz, az énekes felkötheti, hiszen neki kell úgy átadni egy nehéz és agyalós-képzelőerős szöveget, hogy az a könnyen emészthető zenei piacon megállja a helyét. Jó lesz. :D
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Igen, ez a tèt...
Márton Kosznovszky
Márton Kosznovszky 5 hónapja
Csider István Zoltán! Nagyszerű! Minden szövege, írása izgalmas, energikus, meghökkentő, figyelemfelkeltő! Imádom!
Selejtes Kéktúrás
Selejtes Kéktúrás 5 hónapja
Ez a szöveg zseniális, bár általában a slam nem az én műfajom, de ez valahogy bejött a felolvasottak alapján. Remélem a Radics Gigi tud majd vele mit kezdeni. Ha Király Linda bevállalta a hörgést, akkor nehogy már ez gondot okozzon ...
Marianna Maróthy
Marianna Maróthy 5 hónapja
Hajós András mint utcazenész! 😅😅😅 Éhenhalnál!
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Akkor valòszìnûleg nem hülyèskesnèk, hanem lètezõ dalokat jàtszanèk. Ezèrt nem is èrdekelt soha.😁 Bàr a Hajòs utcàban egyszer mèg lehet kipróbàlom
Dantier and Balogh - Design Studio
Dantier and Balogh - Design Studio 5 hónapja
Hú ez valami eszméletlen jó lesz! Nagyon szimpatikus az egész csapat; a 'gitároslány' bossája nagyon izgalmas, a szovegbol amit eddig hallottunk zseniális, a producer srácban kulon tetszett, ahogy látjuk igazi hangszerekkel dolgozni, nem ‘csak’ egy macbook által osszetákolt/logic pro-zott sémát fog hozni. Gigi hangja pedig nagyon jól fog ehhez a stílushoz passzolni, izgatottam várom a folytatást! Off-topic, de ki tervezi/tervezte a dalfutár arculatot? Nagyon kiváncsi lennék a grafikus csapatra, semmi infót nem találok errol a neten. Egyébként, ha grafikus kell, bátram ajánlom magam :D Laz
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Jeli Andràs producertàrsam amùgy grafikus is.😁
Szarvas Gergő Szarvas
Szarvas Gergő Szarvas 5 hónapja
Fú, de komoly lesz ez! A szövegíró egy zseni!
MrMotion
MrMotion 5 hónapja
ORIZA A HELYSZÍNEN
ibolya pege
ibolya pege 5 hónapja
Ja, hogy a Grecsó, meg a Szendrői csak a bevezető voltak. Köszi, András!
Imre Somogyi
Imre Somogyi 5 hónapja
Hajós, netpincéren is szállítasu dalt a hatkerbe? :/ Elkéne
Anna Őrsi
Anna Őrsi 5 hónapja
"Van az úgy" ... most izgulok, mindig várom a következő részt, de most jobban, szerintem csúcsdöntés várható! András ezt a műsort folyamatosan tudnám nézni, hallgatni ... még,még,még
Eszter Juharos
Eszter Juharos 5 hónapja
Érdekes lenne egy Ricsárdgír a későbbiekben😌
Gabor Varga
Gabor Varga 5 hónapja
Imádom ezt a műsort. De olyan jó lenne már hallani egy igazi mocskos füstös rákkendrollt ezek helyett a virágszirom simogató dalok helyett.
Gabor Varga
Gabor Varga 5 hónapja
@Hajós András Vágom. Világos a koncepció, Csak már jót tenne a kis lelkemnek. ;)
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Majd biztos lesz az is, ha a szerzõk ùgy akarjàk
B5
B5 5 hónapja
Basszus az esernyős jelenetnél már sírtam, kurva nagy vagy, András!!! Azt hittem, ez a műsor csúcspontja, de amikor jöttél a fűnyírós gecinagykirályos kiszólással, elbizonytalanodtam. Te jó ég, mi jöhet még?! :D
Anna Ring
Anna Ring 5 hónapja
És jött is: Ne haragudjanak, meztelenek? 😂😂😂
Balázs Simó
Balázs Simó 5 hónapja
#elgitároslányosodás
Gergely Kóródy
Gergely Kóródy 5 hónapja
ó, hangszerek! Végre
Gábor Lénárt
Gábor Lénárt 5 hónapja
" Akik nem tudják min múlik azoknak nem játsza a rádió a dalait" DDDDDDDDDDD Jó a humora! Pedig csak simán igazat mond.
Annamari Albert
Annamari Albert 5 hónapja
megint hétfő van! Minden és mindenki tetszik ebben a részben. Nagy örömmel láttam, hogy a Szomorú Takaritó is befutott.
Zsolt Gábor Stermeczky
Zsolt Gábor Stermeczky 5 hónapja
Radics Gigi a gazdag ember Palya Beája.
Hodzsa Enver
Hodzsa Enver 5 hónapja
Hajjak meg, én komolyan azt hittem Palya Bea lesz az énekes
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
🤣
Rita Rohoska
Rita Rohoska 5 hónapja
Rózsaszín blúzos nő! 🤘 ( Csak, hogy a lényegről is szó essen 😃)
lookapi
lookapi 5 hónapja
HOL??? 😂😂😂🤣🤣✌ Te ellátsz a prémig?? 🤣🤣
Tamás Iszlai
Tamás Iszlai 5 hónapja
Egy egyetemre jártunk a Dórival.. még anno Marosvásárhelyen.. Gratula és sok sikert a dalhoz !! :) Izgalmas nóta lesz az biztos.. 😀😋
Márta Viktória Oláh
Márta Viktória Oláh 5 hónapja
Hangosan felröhögtem két alvó gyerek mellett, a “Ne haragudjanak, mezítelenek!?” -nél. Nem ér! 😂 imádom ezt a műsort, olyan kár hogy kell várni egy hetet a két rész között!
László Gergő Kiss
László Gergő Kiss 5 hónapja
Unszimpatikus és elég unalmas a dalszerző csaj!
Annamari Albert
Annamari Albert 5 hónapja
magabiztos, helyes és bátor :)
veqh fefa
veqh fefa 5 hónapja
Kedves András! Ez volt az elso olyan Dalfutar epizod, aminel vegig olyan feelingem volt, mintha ez lett volna az igazi - elso - 2. evad. Valahogy, valamiert total masnak hatott, de imadtam. A dalszoveg meg hat..felfoghatatlan, mik pattannak ki emberek fejebol. Fenomenalis.Gyonyoru, magaval ragado es semmihez sem hasonlithato. Eletemben nem hallottam meg ilyen csodas dalszoveget. Asszem ez az en igazi vilagom.
mini Manner
mini Manner 5 hónapja
Megnéztem... fasza.. Most annyira várom a 2. részt, hogy rögtön kértem szabit hétfőre.. Remélem megéri :)))
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Bognàr Szabit?🤣
Nevem Azén
Nevem Azén 5 hónapja
Aluljárózene battle nagyon nagy volt! Egy egész évadot néznék ilyenből. Szeretünk Andris! 😜😁
Lollerkid
Lollerkid 5 hónapja
Szerintem cringe volt.
rozsomárk
rozsomárk 5 hónapja
Nem tudom milyen lesz a kész műalkotás, de eddig ez a kedvenc részem! #elgitároslányosodás
19620403juh
19620403juh 5 hónapja
Az előző részből valamennyire hiányzott a "mű" iránti alázat, de ez a rész éppen a munka és a másik iránti tisztelettel, odafigyeléssel volt tele. Az előző ezért kissé megfeneklett, és a szövegírót is kényes helyzetbe hozta az, hogy a poénok mentek a stúdióban, és nem volt meg az, ami ennek a résznek a bája és komolysága. 1962.04.03.
Józsefné Ica Hoffmann
Józsefné Ica Hoffmann 5 hónapja
Szerintem ez is nagyon jó lesz! Szurkolok !❤️🌈
DarshanSymbolika
DarshanSymbolika 5 hónapja
A “előkészületes” első részek közül ez az eddigi kedvencem, az összes szereplő kellően izgalmas/érdekes. Az utcazenélős momentum különösen tetszett. Nagyon remélem, hogy a végeredmény is hasonlóra sikerül majd...
gábor karalyos
gábor karalyos 5 hónapja
Most magam alá nézek, mert szerintem lepetéztem... Húúú, meg ahhh... Ohh. ❤
Bakos Bálint Bendegúz
Bakos Bálint Bendegúz 5 hónapja
Oriza nagyon jó szövegeket ír.
Monka
Monka 5 hónapja
Na ez most végre teljesen vissza azokhoz az értékekhez, ami A DALFUTÁR! Pazar visszatalálás az Előd -fiaskó után. Újra szercsi van! 👍😂
Monka
Monka 5 hónapja
@Hajós András Természetesen kell a változatosság és nagyon le.a kalappal a jól eltalált válogatásokért, mint pl. amilyen ez is. Előd megosztó, a Dalfutár pedig az én szememben valami igazán tiszta, romlatlan, lélekből jövő dolog, amit nagyon lehet szeretni, miközben örömmel fedezem fel a fiatalokat ('72-ben születtem... szóval nekem ők bőven azok), és látom viszont a korosztályomat velük együtt dolgozva. Nem pörgök ezen tovább, ígérem, ez az Előd-téma ezerszer inkább érted haragszom, nem ellened. De már azt sem::)
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
Szerintem nem lehet minden adàs ugyan olyan. Èn nem èrzem fiaskònak, hogy idõnkènt nehèzdiò embereket is bemutatunk a szcènàbòl.
Tamás Retz
Tamás Retz 5 hónapja
értettem, hogy mit akart mondani a szövegíró az egybitességről, de én sohasem tudtam megfogalmazni, ahogy ő sem tudta
Annamari Albert
Annamari Albert 5 hónapja
a szöveg elég sokbites lett, azért, pedig Beethoven is megmondta, hogy egyszerűen, csak egyszerűen.
Jozsef Szotyori
Jozsef Szotyori 5 hónapja
Jöhet már holnap a következő rész. 😁 Vitt a szöveg.. 👍
Adam Dani
Adam Dani 5 hónapja
Wow! Ugyan még csak a felénél járok a résznek, de ez óriási lesz! Oriza nagy kedvencem a Korai öröm című dalból, anno Bankossal, és Norbával időtlen dumát tettek rá!🔥
Varga Csaba
Varga Csaba 5 hónapja
úgy úgy
Farkas Flora
Farkas Flora 5 hónapja
zseniális :)
Varga Csaba
Varga Csaba 5 hónapja
fullos jó rész volt, rég vártam ennyire a 2. részt!! merész, hogy Gigin kivül viszonylag ismeretlen arcokat vállaltatok be. nade: a dalszerző csaj nagyon jó dalt írt, Oriza jó elszállt, de fasza szövegeket ír, csoda, hogy előkerült, meg meglett a szöveg egyébként, érdekes lesz elénekelni :D zeneszerző figura számomra noname, ellenben amit összeraktak, az már most baszotjól szólalt meg, tuti nagyot fognak gurítani!!! Radics Gigi meg tökre szimpi volt, valszeg kurvajól fog énekelni is. és jó volt vele a beszélgetés, az usa dolgok is, meg a rasszista kérdés is, respekt, hogy iylen témák is érintve lettek. a műsor maga tökre jó volt, látszik, hogy Hajós is élvezte a felvételeket, és optimista nagyon a dallal . és persze: KÖSZ KÖSZ!!!!
Mónika Mackó
Mónika Mackó 5 hónapja
Ez mennyire király műsor volt, szanaszét vidultam az utcazenélős részt! :) Sokkalsokkal jobb volt mint az előző csapat.....Bár a kis rózsaszínebb Olivért szívesebben láttam volna velük :D
Ágnes Lenner
Ágnes Lenner 5 hónapja
Lubickolás az eredetiségben. Nagyon köszi!
Sarolta Csontos
Sarolta Csontos 5 hónapja
Hétfő akkor NO Tv, more Dalfutár! Imádom!!!
Lacteus Orbis
Lacteus Orbis 5 hónapja
Ez lesz a kedvenc dalom. És még nem is hallottam.
Windlespoon
Windlespoon 5 hónapja
Hát, eddig messze ez volt a legviccesebb adás. Végig röhögtem. :))))
Windlespoon
Windlespoon 5 hónapja
Ne haragudjanak, meztelenek? ... középen van egy kis prém....
GM Balint
GM Balint 5 hónapja
Nagyon jó lett!!!
Pocomoto
Pocomoto 5 hónapja
már megint nem értem ide, időben...
Windlespoon
Windlespoon 5 hónapja
Csónakos teszkó... :)
András Éliás
András Éliás 5 hónapja
András, a múltkor láttalak az agyhalottas műsorban, Kovács Áronnal, meg ma öcsém is felvetette a dolgot. Ő MIKOR LESZ?? Egyik legjobb férfi hang szerintem, illene ide.
Gábor Kovács
Gábor Kovács 5 hónapja
Csidert többször volt szerencsém slammelni hallani, mindig hidegrázós volt. Már csak amit a hajón olvastatok szöveg, annyi tartalom volt benne, amiből 2-3 pop dal kijönne :) A producer srác hihetetlenül szimpatikus arc, Gigi meg húú, megasztárból megvolt, de az egész amerikai vonal nem. Jones nagyon jól válogat, pl a csoda számba menő Dirty Loops is nála van, őrület. Azt hittem az előző rész a legjobban várós eddig, de ez még jobban az. Magasan a legjobb évad eddig. Jaa igen, és az András régebbi műsoraiban is mindig az imprós részek voltak a legjobbak (értetetlen miért buktak meg, de tényleg), az utcazenélős részt órákig el tudtam volna nézni, úgy hogy közben egy másodpercre sem jön le a mosoly az arcomról (a hajón is állat volt). Gratu és hajrá! :)
Gallowton
Gallowton 5 hónapja
@Hajós András Andrásbátyám, egyértelmű, hogy a metál vonalon kéne haladni mint a Subiékkal. Megőrűlnék. LEGYEN METÁL!
Zs S
Zs S 5 hónapja
@Hajós András Köszi a kommemtet, tök jó fej vagy, hogy veszed a fáradtságot. Erre már gondoltam én is, de azt hittem azért látok számomra összefüggéstelen képeket, mert Ő egy olyan költő aki a költőknek ír, akik napi szinten szavakkal dolgoznak, és én akinek nincs kiépített szövegelemző arzenálom fejben, sosem érthetem meg mit akar. Kellemetlenül éreztem ez miatt magam, és így azt gondoltam azért becsülik nagyra mint slamer, mert a bírák is szakmabeliek. De ha te us így látod, akkor megnyugodtam. Egyébként tényleg egyedi és lehet mostantól jobban értékelem majd.
Hajós András
Hajós András 5 hónapja
@Zs S szerintem ùgy gondolj erre, mint különböző festõkre. Van aki fènykèpszerűen lerajzol egy tàjat, ott a rèszletessèget, a szakmai tudàst csodàljuk. Màs vadul szìneket csapkod ès hagyja, hogy a nèzõ szabadon asszociàljon. Ugyanez a szöveg is. Van, aki azt ìrja "fàj, hogy elmentèl", ez egyszerűbb, de lehet ezèrt hatàsosabb. Van, aki azt ìrja, "kifekszik a sìnek" közè ès ràdbìzza, hogy belekèpzeld, vajon azèrt, mert fàj, hogy elment a szerelme? Vagy õ Jòzsef Attila? Vagy Ironman megàllìtja az atomvonatot? A konkrèt szöveg egy mindenkiben èlô èrzèst triggerel. A sűrűbb, szürreàlis kèpek meg "utazàsra" hìvnak, engedik szabadon fantàziàlni az agyadat. Egyik se jobb, se rosszabb. Èn pl. dalszöveg esetèben, a kettõ helyes arànyàban hiszek.
Zs S
Zs S 5 hónapja
Csidert én is többször halottam már slamen, de még egyszer sem sikerült igazán érteni, hogy miről szól. Ha valaki egyszer elmagyarázná, hálás lennék. Ez butaságnak tűnhet, de tényleg, őszintén, most sem tudom miről beszél... Valaki segítene, hogy megértsem, legalább egyszer?
Windlespoon
Windlespoon 5 hónapja
Kész, a ponchónál meghaltam. :)))))
pesanyi
pesanyi 5 hónapja
Megint egy nagyon ígéretes dal előtt állunk. Hála Andrásnak. A producer srác nagyon szimpi. Őt látva kicsit sajnálom, hogy nem lettem zenész. A két hölgynek pedig úgy érzem ez mély víz lesz. De nagyon szurkolok nekik. Várom a hétfőt.
Első csapat 1. rész | Dalfutár 2019
32:25
Dalfutár
Megtekintés 206 E
Dude Wars | OT 24
25:56
Dude Perfect
Megtekintés 10 M
OWN VS BÉLABÁ
9:26
OwnMcKendry
Megtekintés 52 E
SHINee 샤이니 'Don't Call Me' MV
4:10
DALFUTÁR 3⎜Első csapat 2. rész⎜2019
42:00
Vacsoracsata - Hajós András
49:42
Magyar TV műsorok
Megtekintés 67 E
DALFUTÁR EXTRA ⎜Puskás Peti ⎜2020
44:51
Dalfutár
Megtekintés 65 E
DALFUTÁR 3⎜Harmadik csapat 1. rész⎜2019
48:09
DALFUTÁR 4 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2020.
51:49
DALFUTÁR 3⎜Negyedik csapat 2. rész⎜2019
51:14
Dude Wars | OT 24
25:56
Dude Perfect
Megtekintés 10 M
OWN VS BÉLABÁ
9:26
OwnMcKendry
Megtekintés 52 E
SHINee 샤이니 'Don't Call Me' MV
4:10
This is my last video.
2:43
jschlattLIVE
Megtekintés 1,9 M
FUNNY MOMENTS BEHIND MARVEL MOVIES
5:06
Who is there?
Megtekintés 2,3 M
How To Beat The DEATH GOD'S Game In "Death Note"
19:26
Cinema Summary
Megtekintés 1,9 M
I Shaved My Head Bald
16:19
James Charles
Megtekintés 8 M