DALFUTÁR 3⎜Első csapat 1. rész⎜2019

  Megtekintés 142,553

Dalfutár

Évvel

DALFUTÁR 3⎜Első csapat 1. rész⎜2019.
A Dalfutár legújabb epizódjában ismét négy alkotó készít egy közös dalt úgy, hogy közben semmit nem tudnak egymásról. A szerzők között a dalfutár, Hajós András közvetít. A zeneszerző ezúttal Puskás Peti, a szövegíró Süveg Márk Saiid, a produceri feladatot most először egy teljes zenekar, a Qualitons látja el, az énekes pedig Papp Szabi.
---------------------
Pufók, szemüveges gyerekként sokat ábrándoztam arról, hogy híres tudós leszek, aki megalkotja a Tökéletes Állatot: titkos, föld alatti laboromban egyesítem az elefánt erejét a kolibri könnyedségével, és a delfin intelligenciájával. Annyira biztos voltam a sikerben, hogy le is szedtem a Boney-M posztert a szobám falról, hogy helyet csináljak a Nobel-díjnak... díjaknak.
Ám Pollenficker Aranka néni romba döntötte gyermeki álmaim: kis híján megbuktatott biológiából, mert nem tudtam az egyszikűeket. Annyi előnyöm azért lett a dologból, hogy a Nobel-díjak helyére felragasztottam egy Locomotív GT posztert, ami viszont egy életre sínre tett zeneileg.
De most eljött az én időm! Új évad indul a Dalfutárban, és végre keresztezhetem a popzene érzelmességét, a slam poetry intelligenciáját, az alter zene kreativitását és a punk-rock elsöprő erejét a Tökéletes Dalban! Mit nekem egyszikűek! Köszönöm, Aranka néni!
---------------------
#dalfutár #dalfutár3 #dalfutár2019 @hajósandrás @qualitons @thequalitons @pappszabi
@supernem @saiid @akkezdetphiai @puskáspeti @biebers @thebiebers
Keress minket az instagramon is: dalfutar_hivatalos
---------------------
Akiknek a függetlenségünket köszönhetjük:
SAMSUNG
A műsor és a tehetségek támogatója
www.samsung.com/hu/
SZIGET
Sziget-himnusz a Dalfutártól
szigetfestival.com/hu/
MAZDA
A Dalfutár autós partnere
www.mazda.hu/

eu.audio-technica.com/
audmax.hu/
www.vylyan.hu/
www.artisjus.hu/
---------------------
Gyártó: Filmimpex Kft.
Producer: Hajós András és Jeli András
Minden jog fenntartva.
2019.

Megjegyzés
Dalfutár
Dalfutár Évvel
A Dalfutár legújabb epizódjában ismét négy alkotó készít egy közös dalt úgy, hogy közben semmit nem tudnak egymásról. A szerzők között a dalfutár, Hajós András közvetít. A zeneszerző ezúttal Puskás Peti, a szövegíró Süveg Márk Saiid, a produceri feladatot most először egy teljes zenekar, a Qualitons látja el, az énekes pedig Papp Szabi.
Csaba Temesi
Csaba Temesi Hónapja
18:45-nél a szöszi csinibaba beszkennelt
Zoltán Végh
Zoltán Végh 5 hónapja
Hajós kicsit lesajnálta a Music2000 játékot, de azt nehezen lehetett játéknak hívni. Én is elszüttyögtem vele anno havernál. Igazából a mai zeneszerkesztők annyival többek, hogy nem csak az előre letárolt dallamokat/zajokat/riffeket lehet bepakolni a sávokra, meg lehet effektelni. Emlékszem haverék a mentési helyre simán csináltak egy 5-6 perc hosszú dnb/techno jellegű dalt, míg én a dallamosabb rockosabb dalommal fél perc után kifogytam a "tárhelyből" annyi féle effektet pakoltam bele egy már majdnem változatos dallamhoz.. :D
Vedant Bence Gupta
Vedant Bence Gupta 5 hónapja
Le kellett állnom meghallgatni az I Will Always Love You-t...a vége nélkül otthagyni...zenei kínzás 😖😖
vanegytepsid
vanegytepsid 6 hónapja
-aha, és nem is vagyunk összehangol... -nem is kell! ennyi.
Selejtes Kéktúrás
Selejtes Kéktúrás 10 hónapja
Papp Szabi még mindig hatalmas figura :D Látom azért a Sex Drugs Rock&Rollból a drugs az már inkább cukor, de ez nem baj :)
Norbert Borok
Norbert Borok 11 hónapja
Jelenleg 34en vannak akik az elmúlt 15 évben Fekete Pákót hallgattak. Brékesség meg ez itt az Essaidé!!
BarbART
BarbART Évvel
annyira jó a piacos rész, Szabi elképesztő vicces, az operatőr meg a vágó pedig zseniális munkát végzett rá!
Zanye West
Zanye West Évvel
Én csak Saiidért néztem
Vodor
Vodor Évvel
Kicsit olyan Frankenstein szornye lett, egyenkent jo reszek, de nem igazan all ossze. Mindenestre izgalmas volt :)
Dorina
Dorina Évvel
Éljenek az egyszikűek :D
bruco
bruco Évvel
4:50 imàdoooom!! :DDDD
BarbART
BarbART Évvel
a Szabis piacos rész zseniális lett
szenszit tekerika
szenszit tekerika Évvel
Na ezek az emberek zenészek nem úgy mint a burai
JuveWinC
JuveWinC Évvel
András, mivel látom, hogy olvasod a kommenteket, hátha válaszolsz. Te mikor lettél ekkora kutyás? :D A Heti Hetes rengeteg részében kifejtetted az álláspontodat velük szemben :D A műsor amúgy fantasztikus, csak így tovább!
Hajós András
Hajós András Évvel
soha nem voltam kutyaellenes, a (rossz) kutyatartokat ekèztem
Janos Hardi
Janos Hardi Évvel
boros levi verziojat nagyon meghallgatnam! :)
Hajós András
Hajós András Évvel
azt magánemberként én is nagyon bírtam, de Dalfutárként nem avatkozhatok be:(
Brother Bass
Brother Bass Évvel
emeld feljebb a nyerget!
Brother Bass
Brother Bass Évvel
@Hajós András szerintm is
Hajós András
Hajós András Évvel
szerintem tudok biciklizni😉
Gerzson Kántor dr
Gerzson Kántor dr Évvel
A Kodály ágyúval csak óvatosan.....
Makos Ais
Makos Ais Évvel
Fasza lett ,András Köszöm
Laszlo 00
Laszlo 00 Évvel
A regebbi adasok jobban bejottek. Nem rosszbol mert imadtam a regi Dalfutart de nekem ez most kicsit lapos es eroltetett. Pont az volt a jo anno, hogy nagyon kreativ es erdekes alkotasok szulettek, de ez hogy Sziget Himnuszt kell osszerakni egy vicc. Ez pont megoli a muveszi szabadsagot es a Dalfutar lelket. Ugy kellett volna ujrainditani a Dalfutart hogy legyenek szponzorok, de Sziget Himnusz nelkul. Amugy meg eleg sokszor a beszelgetesek es a narracio eroltetett. Annyit kuzdott Hajos azert hogy visszakapja a musort es orulok hogy sikerult ujra elinditania, de pont most lehetett volna kotottsegek nelkul valami nagyon kulonlegeset alkotni, amikor nem kell megfelelni egy kereskedelmi Tv nek.
Gabor Szikszai
Gabor Szikszai Évvel
Ez övön aluli huload.info/cloud/k5iZxKqmlZxvZmc/vide.html Btw, subscribed! Mert ez kurvajó...
THE NOB
THE NOB Évvel
Ilyenek kellenenek a tv-be!
Antal Bodóczky
Antal Bodóczky Évvel
Köszi, szuper volt! Már a második szériánál meggyengültünk, és mese olvasás helyett a gyerekekkel Dalfutárt nézünk. (Ez az egyedüli program, ami leválthatja az olvasást:)
Antal Rákóczi
Antal Rákóczi Évvel
Bocsánat, visszavonom a vádakat, nem tudtam, hogy az amatőrös epizódok a sok pályázó miatt csúsznak. Így már ciki a számonkérős hozzászólásom szombatról. Le is szedtem. Amúgy házipálinka hatása alatt írtam, játszottam a kis önérzetes pályázót, akinek nem jutott tejbegríz. Amúgy sem hiszem, hogy én lennék a nagy tálentum😁 mégegyszer bocs... Imádom a műsort egyébként!
Kriszta
Kriszta Évvel
Azért én szeretem, hogy zeneileg nem vagyok agyonművelt, mert így több minden is bír tetszeni. Ez a rész eddig nagyon jó. 😉 Szeretem a jóféle kliséket és az egyszerű dallamokat, mert könnyedek és kikapcsolnak, könnyű érzelmileg rájuk hangolódni. A komolyabb, gondolkodásra serkentő, mélyebb mondani valójú zenéket is szeretem, amikor épp arra van szükség. Kár volna bármelyiket is kizárni vagy lesajnálni. Mindenféle zenének helye van bennünk.
Attila Szilágyi
Attila Szilágyi Évvel
Régóta szeretnék visszajelzést adni Hajós Úrnak. Izgalmas belelátni abba, hogy hogyan tevődik össze egy zene. A legjobban az tetszik, hogy a művészeket jobban megismerhetjük azáltal, hogy látjuk munka közben Őket alkotni (ha csak egy részletet is). Például pozitívan csalódtam Szakács Gergőben, aki nekem egy teljesen ellenszenves fiú volt mindaddig, amíg meg nem láttam Őt munka közben, ahol teljesen megbizonyosodtam arról, hogy komoly szakmai tudással rendelkezik. Ami nagyon szimpatikus, hogy ismeretlen előadókat is próbálod felkarolni, megismertetni az emberekkel (pl: Svédországban élő lány és a fiatal producer). Szégyen, hogy eddig nem ismertem a Supernem zenekart, ezt is a sorozatnak köszönöm, Papp Szabi szimpatikus figura volt, jobban utánanéztem és teljesen az én stílusom, amit játszanak. Szabi mivel külföldön vagyok csak letölteni tudtam az albumokat, de egy koncerten, megveszem mindegyiket! Köszönet András, hogy csinálod, jó az út, hajtsd a kerékpárod ezen az úton! Köszönet, hajrá! (Nem szoktam kommentelgetni, de azt érzem ez a sorozat megéri a visszajelzést)
Ádám Pacsek
Ádám Pacsek Évvel
41:50 egy kis reklám :D
Windlespoon
Windlespoon Évvel
Most emiatt újra megnéztem a Jack Jack filmet, mert abban sokat van Papp Szabi.
Krisztián Tichler
Krisztián Tichler Évvel
Keressetek rá a The Qualitons KEXP-es felvételére, iszonyú jó.
Krisztina Imre
Krisztina Imre Évvel
Ki gondolta volna anno h G. Szabó Hunit ilyen berkekben látom egyszer? Nagyon örvendek h a Dalfutár majdnem minden adásában keresi az együttműködést kevésbé celeb, de annál nagyszerűbb és tehetségesebb emberekkel! ❤ The Qualitons!
Kriszta Nagy
Kriszta Nagy Évvel
Papp Szabi egy jelenség. Egyszerűen imádom! Imáádoomm!!! :D
Goose Screamin
Goose Screamin Évvel
Ez megint megagigaorbitálisanultracsúcs lett!!! Képileg , dumailag , hangilag , vágásilag full extra!!!:)) Tv-be vele!!!! Est fm...a legjobb müsort adó rádió volt!!! Azzal a stílussal ma is lehetne hasítani!!
Balázs Simó
Balázs Simó Évvel
Saiid Jógázik ? Nem jó jel..Az ördög cimborája !!
Dániel Novák
Dániel Novák Évvel
Tisztelt Hajós Úr! Nem tudom olvassa-e ezeket a hozzászólásokat, talán igen, így teszek egy próbát... Sajnálom, hogy össze lett a műsor "puskáspetizve". Teljesen jó az alapötlet, lehetne belőle egy kultúrálisan is értékes, ne adj Isten a közízlést is formáló műsor. De nem, inkább áldozzuk fel az értékeket a nézettség oltárán és legyen boldog a néző egy olyan "zeneszerzővel", aki beéri azzal, hogy két akkordot vegyít némi közhellyel. Talán még az se baj, hogy Puskás Peti is kap lehetőséget, az igazi baj az, hogy zeneileg, kultúrálisan értékes ZENÉSZEK nem kapnak. A műsor pedig nagyon alkalmas lenne arra, hogy zenei stílusokat, korosztályokat hozzon össze, szívesen látnám zeneszerzőként Oláh Kálmánt, László Attilát, Csuhaj Barna Tibort, Márkus Tibort vagy Romhányi Áront. Ja, hogy őket nem ismerik olyan sokan mint Pete Gun-t? :) Na ez az ami nagyon szomorú kérem szépen, pont ezen kéne dolgoznia egy ilyen műsornak. ;) További sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Novák Dániel
Ildiko Tuba
Ildiko Tuba Évvel
Már nagyon vártam Saiidot! Köszi! :)
Lili Staszkiv
Lili Staszkiv Évvel
Fuuu de jooo, mar most jo! Hajos Szeximbolum Andras csak igy tovabb ;)
kulcsari
kulcsari Évvel
Erőst élveztem ezt a részt. nagy a hangulata \m/
Adam Dani
Adam Dani Évvel
Feliratkoztam ezzel a fiókkal is. Ha vágó kell szóljatok ✌️
Ági Fésűs
Ági Fésűs Évvel
Nos egyáltalán nem bántam meg a feliratkozást, brutál bírom ezt a műsort!!!!
Tamás Komlós
Tamás Komlós Évvel
Ez a zongoramenet annyira Bon Jovi - Dry County...
Frank Papo
Frank Papo Évvel
Borzalom az a bicigli egy 50-es palinak...csoves.... csoves.
Dávid Horváth
Dávid Horváth Évvel
Rugos beke lesz?
Offline
Offline Évvel
@ hajós jó az intro ... és az egész úgy ahogy van
Mtomi1000
Mtomi1000 Évvel
Kicsit haza beszélek, de én a Vad Fruttikat is megnézném komfortzónán kívül.
Petra
Petra Évvel
Nagyon jó!!! *_*
Bálint Nagy
Bálint Nagy Évvel
Meglep, hogy más még nem írt erről, úgyhogy kivételesen leírom, mit gondolok. Imádom a Dalfutárt, és őszintén örülök, hogy ilyen sok és jó szponzort sikerült találnotok az új évadhoz. Viszont most először azt érzem, egy szponzor szerepeltetése jelentősen befolyásolja a készülő dalt. A Szigetre gondolok, és arra, hogy azt látom, egészen máshogy alakulna a dalszerzés folyamata, ha a végcél „csak” egy jó zeneszám megírása volna, és nem az új Sziget himnusz megírása. Leginkább a dalszövegen érzem ezt. Saiidot nagyszerű szövegírónak tartom, ez a szöveg viszont olyan, mintha az Irie Maffia (szerintem szörnyen gyenge) „Nagyon jó lesz” című lemezére készült volna. Úgy érzem, Saiid rágörcsölt arra, hogy itt most „reklámzenét” kell írni, nem pedig bármit, ami szívből jön. Ezzel jelentősen csorbul az az alkotói szabadság, ami az előző évadokat jellemezte, és nem azt láthatjuk, „milyen szöveget ír Saiid, ha szabad kezet kap”, hanem azt, hogy „milyennek képzeli Saiid az optimális fesztiválhimnuszt”. Az előző évadban úgy éreztem, a szponzorok megjelenítése teljesen belesimul a műsorba, viszont most a Sziget túlságosan eluralja az egész műsort. Amúgy, ha jobban belegondolok, a műsor lelke ettől nem változik. A cél most is az, hogy „Hogyan csinálják?” jelleggel megmutassátok, hogyan születik egy dal. Csak a koncepció változik: eddig rádióslágerek készültek (emiatt nekem gyakran nem tetszettek a hangszerelések), most pedig ennek egy még szűkebb halmazáról lesz szó.
Dóra Turi-Kováts
Dóra Turi-Kováts Napja
Én is igazat adok neked. Saiid szerintem az egyik legjobb szövegíró, de Peti alapja és a kényszer, hogy mi a téma, teljesen elvitte Saiid kreativitását. (Peti alapja nekem nem jön be, mert nagyon nem szeretem a Pop zenét, de ez nyilván izlés kérdése, de nekem szegény Peti alapból sehol semmilyen formában nem) Szabi pedig teljesen más karakter mint Saiid, de kirobbanóan energikus énekes, de ezzel az alappal, se nem AKPH, se nem Supernem, lehet ezt akárhova tuningolni, az alap miatt már soha nem lesz több egy egyszer használatos semminél. Ebben tényleg azt bánom, hogy olyan ember mint Saiid nem tehette/tette bele önmagát. Én is remélem, hogy egyszer vissza lesz hívva egy rendes részre. Mert a másik részekben pl sosem hittem, hogy az Elefánt és a Subscribe akiket imádok ennyire jól összeillenek Király Lindával aki beletett apait anyait. (Mondjuk nagyon Subscribes lett a Harapja a napba, de nem is bánom)
BarbART
BarbART Évvel
totál egyetértek, viszont egyszer belefért...reméljük visszahívja Saiid-ot egy rendes részre!!
Pál Farkas
Pál Farkas Évvel
@Vizi Előd Bocs Puskás Peti mindenből egy mákszemnyit sejt. Zenélésből, éneklésből , színészetből. Elképzelhetetlen volt a számomra, hogy dalfutárban meglátom. Főleg Szigetfesztivál himnusz dal szerzésében . Remélem még is tévedek, vagy a többi résztvevő majd,,,,, örült tuningolásba kezd a 2-ik részben.
Vizi Előd
Vizi Előd Évvel
Támogatók nélkül viszont nincs ekkora műsor elkészítésére lehetőség HUload-on. Szóval szerintem ez teljesen elfogadható és nem érzem, hogy befolyásolná az tartalmi minőséget.
Attila Szilágyi
Attila Szilágyi Évvel
Részben igazat adok, részben pedig nem. Szerintem izgalmas az, hogy közös a végcél és nem mindenki a saját útján megy. Így láthatjuk ki milyen szemszögből közelíti meg a kihívást. Valóban elveszik az alkotói szabadság de attól, hogy valamit keretek közé zárunk nem föltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet érdekes. Gondolj csak a labirintusra, ott is keretek között mész, mégis érdekes a kijutás. Ott van példának Wolfy esete, amit a dalfutárban írt, az nekem nem igazán tetszett, mondom ezt úgy, hogy nagy rajongói vagyunk a barátnőmmel. Lehet, hogy neki egyszerűen az érzés hiányzott, amiről írjon. Azt mondom egy esélyt megérdemel ez a próbálkozás is, aztán a szerkesztők és a lelkes nézők eldöntik melyik a jobb. Egy apró töredékről nem lehet véleményt mondani, főleg úgy, hogy a második rész nincs kiadva.
YouTube Boss
YouTube Boss Évvel
Parkinsonos puskás!
Zoltán Farkas
Zoltán Farkas Évvel
Parádés művész választás, kíváncsian várom a dalt! 👍😃
Zoltán Farkas
Zoltán Farkas Évvel
Ízlések és pofonok 🤷🏻‍♂️
YouTube Boss
YouTube Boss Évvel
Zoltán Farkas puskást művészezni elég balga dolog!
Atomkukac1
Atomkukac1 Évvel
"...az alter zene kreativitását" looool. Az alter zene mióta kreatív??? Művészieskedő, zeneileg nulla, az énekes költőnek képzelni magát és mivel nem az, 27 évesen öngyilkos lesz.
M. Csernai
M. Csernai Évvel
Atomkukac1 Jaj, de értesz hozzá...
Viktor Valamilyen
Viktor Valamilyen Évvel
Hiányoztál már, Kedves Dalfutár! Kicsit szkeptikus voltam a videó első ~10 percében - talán a visszazökkenés miatt -, de mindent megoldottál időben ahhoz, hogy baromira élvezhető legyen a videó további ~30 perce! Alig várom a folytatást, de addig idézve a kedvenc dalfutár dalom: Hagyom!
Karoly Feher
Karoly Feher Évvel
Puskás elkezdte azt művelni a hajával amit Donald Trump. Peti, vállald fel hogy kopaszodsz, ne szórakozzál már.... ;)
M vP
M vP Évvel
Na jó ez a pollenficker ez odabaszott :D:D
Alex Józsa
Alex Józsa Évvel
Óriàsi brigád!! Végre nem csak elektronikazsenik, hanem rendes hangszerek is lesznek, ez nagy plusz szeeintem, Szabi meg igazi zseni, őrült marha, imàdom! Vàrjuk!😉☺️
Adam Salvai
Adam Salvai Évvel
Qualitons, Saiid...köszönjük szépen, hogy végre van egy ilyen zenei műsor (az előző két évad is tetszett és már megtörtént a feliratkozás:))
Tamás Sági
Tamás Sági Évvel
Nagyon sok kitartást kívánok nektek, hajrá srácok a legjobb műsort csináljátok! Királyak vagytok :)
Katalin Szalai
Katalin Szalai Évvel
Már nagyon vártam, és most megint várok a folytatásra. Ja, és feliratkoztam! :D (már nem most, mivel régebbi rajongó vagyok) Ezer köszi, hogy nem adtátok fel és folytatjátok. Kell valami igényes a sok közhely között.
Tamás Sági
Tamás Sági Évvel
Nagyon sok kitartást kívánok nektek, hajrá srácok a legjobb műsort csináljátok! Királyak vagytok :)
Mónika Mackó
Mónika Mackó Évvel
Imádnám ha MÖRK-kel ugyanezt a merényletet elkövetnéd!!!!
trainmodeller
trainmodeller Évvel
Erre vártam! :)
Gabesz Juhász
Gabesz Juhász Évvel
4:30 - Andris, ez életed legállatabb poénja!!! :-D Már legalább 20x megnéztem, és csak szakadok! A beúszó zenével... nagyon kész! Várom a folytatást!
Eszik Tibor
Eszik Tibor Évvel
Pap Szabi a legjobb arc!
Bianka Rétsári
Bianka Rétsári Évvel
Így első blikkre Szabi életképesebb producer lett volna!
Annamari Albert
Annamari Albert Évvel
hoppá! A zenekar a producer! A Dalfutár progressziv! Puszi
Péter Köveskuti
Péter Köveskuti Évvel
Kedves Hajós András, Tisztelt Dalfutár úr! ...érdeklődni szeretnék, hogyan lehet többször is feliratkozni??? Természetesen már régen feliratkoztam, de szeretnék többször is, hogy segíteni tudjak a fennmaradásban!!! :)
Kriszta
Kriszta Évvel
Páratlan mennyiségű kattintással. 😉😁
NGK videótár
NGK videótár Évvel
Csinálj több felhasználót
apach28 apach28
apach28 apach28 Évvel
Papp Szabinál elkezdtem lelkes lenni!!! A többi srác be volt szívva, lőve, baszva... vagy nem tudom...
gärger-d
gärger-d Évvel
na, szuper, hogy bandát választottatok. Mindjárt feliratkozom :P Amúgy még annyi, hogy a mikrofonos emberkék küldjétek el erősíteni, hogy ne lógassa be egy idő után a mikrofont a képbe :D Nem tudtam annyira a műsorra figyelni, mivel mindig azt lestem, hogy mikor lóg be :)
Róbert Kanalas
Róbert Kanalas Évvel
Karigeri t látnám .. mintha
Rug hani
Rug hani Évvel
Örülnék neki ha egyszer András is beszállna,és mondjuk ő írná a szöveget :D Elég nagy meglepetést okozna
Suzi Birben
Suzi Birben Évvel
Jaj de jó! Megint van Dalfutár! Bárcsak szünet nélkül lenne! Imádom a hétföket! Köszönöm Hajós András!
ferco music
ferco music Évvel
Ez legendás rész lett. Gratulálok András, nektek és a stábnak is! 🙂
Péter Schiffler
Péter Schiffler Évvel
Az alap k*rva jó, Pap Szabi meg azonnal levette és nagyon remélem, hogy végre kicsit hands up irányba viszik el, mert a producerek megint ezt az alter mély izét akarták ráhúzni az egészre, ami nem mindig baj, csak egyenlőre itt feleslegesnek tűnik. Meglátjuk.
Kutsera Tímea
Kutsera Tímea Évvel
Kötődünk ,kötődünk mint állat! ;) olyan szenya h 1 hetet kell várni, jajjj!
Vi N
Vi N Évvel
Puskás Peti 💕
nemTom
nemTom Évvel
Papp Szabi hatttalmas forma, legjobb választás :)
Miki Sárkány
Miki Sárkány Évvel
Hétfőn jön a második rész?
Dalfutár
Dalfutár Évvel
Igen!
Dániel Endrey
Dániel Endrey Évvel
Nagyon király, hogy megjött a harmadik évad is!
Tünde Seres
Tünde Seres Évvel
Már nagyon vártam ,hogy legyen folytatás! Kérlek még sok csapatot hozzatok össze ,mert szuperek vagytok.
Szirmay Kristóf
Szirmay Kristóf Évvel
Jaj de jó, hogy itt az új! Én nagyon ritkán iratkozom fel, hisz az algoritmus úgyis kidobja a videókat, de most Andris a kérésedre szilánkosra nyomtam a feliratkozó gombot, rajtam nem múlik a többi évad! :)
Botond Peter
Botond Peter Évvel
30:10-nel az a groove, bar csak az maradna :D
Nikolett Kéri
Nikolett Kéri Évvel
Ahh, igen! 🤞🥰
Zoltan Horvath
Zoltan Horvath Évvel
Sose neztem ezelott zenes,dalos musort..de ez jo! Megvan a szabadsag feeling..kreativitas es alkotas lehetosege..Hajosnak os jol tett hogy lejott a Tvrol.
Aradebil
Aradebil Évvel
Saiid milyen kiba vékony :\
Csupakabra92
Csupakabra92 Évvel
A fenébe, hogy már megint munkában kellett nekem meglátnom, hogy van új rész... :D
Mr. Bakter
Mr. Bakter Évvel
Úgy feliratkoztam, még feljebb!
Izabella Koos
Izabella Koos Évvel
Nagyon vartam! :) Szuper!
Attila Kövér
Attila Kövér Évvel
Most megint el kell mennem egy Supernemre, mert Szabitól belém bújt a bugi :DDD
Zozz Zezz
Zozz Zezz Évvel
Ez a puskás gyerek mindig ilyen volt vagy rajta maradt a bélyegen?
Pál Farkas
Pál Farkas Évvel
@Tibor Balla nagyon egyetértek. Szponzor kérhette, különben Sose bringázott volna oda hozzá a Dalfutár, legalább is remélem. Együttes megrémült rendesen.
Zozz Zezz
Zozz Zezz Évvel
@Offline nem mondtam, hogy rossz arc lenne. nekem semleges
Tibor Balla
Tibor Balla Évvel
Persze, lehet tökjófej...de szerintem mondjuk épp annyit ért zeneíráshoz mint... :)
Alex Nagy
Alex Nagy Évvel
Sokszor hangzott már ez el, hogy jujj ez most mekkora csapat lett stb. De most ez aztán tényleg szuper egy variáns! Mindegyik előadót szeretem külön-külön is (kivéve Puskást) de értem, hogy miért van benne; és még a dallam is tetszik, amit hozott. Nagyon várom a végét! Simán el tudom képzelni győztes dalként... 🤘👌✌
donkeyka
donkeyka Évvel
Music2000 az mekkora volt! :O Olyan beateket írtam. Senki nem értette meg a korát megelőző skrillexet. Mindenki jobban járt, hogy nem lettem zenész :D
Emese Kocsis
Emese Kocsis Évvel
Amennyire vártam, sajnos 2p 17mp-nél ki kellett kapcsolnom... :(( miéért kell ilyet behívni? Nincs elég jó zenész Mo-on?? Vagy már itt is az ikszfaktornézők a célcsoport? (Most iratkoztam le :(
Takacsi
Takacsi Évvel
ezzel majdnem én is így voltam, de aztán néztem tovább és nagyon is megérte! Vedd úgy, hogy ha a szereplők kiesnek a komfortzónából akkor mi, nézők is megtehetjük! Pont ezért jó ez az egész szerintem.
manatee s
manatee s Évvel
Iratkozzatok fel!!!
klaudia kovács
klaudia kovács Évvel
Kedves Hajós András! Erről a kis iratkozzatok fel-....ről kedves barátod Kisvári Ferenc jutott eszembe :)
Petra Szabó
Petra Szabó Évvel
Papp Szabi a legjobb ♥️
Takacsi
Takacsi Évvel
komolyan nem értem... net előtt élek, olvasok, sok zenét hallgatok... az életben nem hallottam még a Qualitons-ról. És mostanában egyre többször találkozom a net azon sztárjaival akikről a büdös életben nem hallottam még. Asszem rohadtul öregszem :( edit: utána mentem... és nem értem, hogy ez eddig, hogyan tudott elkerülni. Már ezért megérte ez a műsor! Köszi!
DustyWide
DustyWide Évvel
A világhírű tehetséges banda max 100E nézettséggel? Oké ha Majkából indulunk ki akkor a nézettség nem egyenlő a tehetséggel és a minőségi zenével de azért bámulatos a különbség.
Takacsi
Takacsi Évvel
@thomyakadjlife én igazából azon csodálkozom, hogy eddig sehol sem futottam bele ebbe a csapatba úgy hogy azért aktív fogyasztó vagyok
thomyakadjlife
thomyakadjlife Évvel
Az igazán jót sokszor észre sem veszik itthon, aztán amikor külföldön már lepisilik a bokájukat, akkor kezd itthon is ismertebbé válni... Sajnos ez a helyzet, de ez lehet, hogy nem a közönség hibája... :) Lehet meglepődnénk, hogy mennyi tehetséget nem ismerünk még...
Ádám Balogh
Ádám Balogh Évvel
04:32 😃😃😃😃
sanyi1020
sanyi1020 Évvel
Vannak itt a vénebbek is, mondjuk annyira nem , mint Te :-)
Major Márk
Major Márk Évvel
A Qualitonsnál érdekesebb magyar zenekar jelenleg nem nagyon van, kiváló választás András! :)
Hodzsa Enver
Hodzsa Enver Évvel
Jeeee, Szabi nagyon telitalálat!!! Jót várok ettől, végre 4 különböző álláspontú karakter! Hajrá Hajós!
Krisztina Ruttkay
Krisztina Ruttkay Évvel
Végre❤
Vilmos Nagy
Vilmos Nagy Évvel
Bazdmeg, mikor láttam a negyven perces időt, azt hittem, most egyben jön a teljes rész (régen nem húsz percesek voltak ezek?), s most várhatok egy hétig...
Viktor Valamilyen
Viktor Valamilyen Évvel
...és milyen jó is lesz a következő 40 perc, nem igaz? :)
László Koncseg
László Koncseg Évvel
Feliratkoztam. Háromszor. 😁
DALFUTÁR 3⎜Első csapat 2. rész⎜2019
42:00
Hajós a dobozban (2014.03.12. - Krisna-völgy)
45:33
Vaisnava Jógamester
Megtekintés 84 E
Hadházi László | Szülinapi poénválogatás
14:20
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 233 E
Bagossy Brothers Company - Fordul a világ (Official video)
3:33
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 71 E
YOUTUBEREK & INFLUENCEREK VS. ILLEMTAN
17:04
Szerinted?
Megtekintés 28 E
DALFUTÁR  2. adás 1. rész - Hagyom
27:04
MrStarRazzi
Megtekintés 329 E
DALFUTÁR 6. adás 1. rész - Visszhangok
27:42
MrStarRazzi
Megtekintés 124 E
DALFUTÁR 3. adás 1. rész - Tudnád, ha érezném
28:15
DALFUTÁR EXTRA ⎜Szendrői Csaba ⎜2021.
44:48
DALFUTÁR 3⎜ÉRTED⎜Első csapat, klip⎜2019
04:17
Hadházi László | Szülinapi poénválogatás
14:20
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 233 E
Bagossy Brothers Company - Fordul a világ (Official video)
3:33
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 71 E
YOUTUBEREK & INFLUENCEREK VS. ILLEMTAN
17:04
Szerinted?
Megtekintés 28 E
"Várjunk csak! Itt valami nem stimmel.."
0:44
Flash Commando
Megtekintés 68 E
SzkiTon TV - Mobil Novellák
9:16
SzkiTon TV
Megtekintés 99 E
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
Megtekintés 1,9 M
Honest Trailers | The Simpsons Movie
5:16
Screen Junkies
Megtekintés 928 E
SIDEMEN WORLDS MOST EXPENSIVE MUKBANG
1:15:17
ANOTHER QUESTIONABLE QUIPLASH (Sidemen Gaming)
13:40