DALFUTÁR 3⎜Első csapat 2. rész⎜2019

  Megtekintés 133,311

Dalfutár

Évvel

DALFUTÁR 3⎜Első csapat 2. rész⎜2019
A Dalfutár epizódjának második részében az alkotók találkoznak, hogy egyetlen nap leforgása alatt a stúdióban elkészítsék a közös dalt.
Zeneszerző: Puskás Peti⎜Szövegíró: Süveg Márk Saiid⎜Producer: The Qualitons⎜Énekes: Papp Szabi
---------------------
Végre felvirradt a nagy nap! Ma kiderül, hogy Puskás Peti, Saiid, Papp Szabi és a Qualitons zenekar életre tudják-e kelteni a Tökéletes Dalt.
Elég sok a bizonytalanság: a Dalfutár történetében először a Qualitons élőben játszik majd. Ők ráadásul tegnap este értek haza Amerikából, és három teljesen eltérő demót is küldtek az ötleteikről.
Kreatív káosz fenyeget, de száguldunk a stúdióba: innen már nincs visszaút.
Ti is rágtátok a fülünket, hogy legyen végre a Dalfutárban zenekar - most akkor egyétek meg, amit főztetek! Előfordulhat, hogy csak zsibbasztó gitár-pöszmögéseket fogunk ma felvenni, és akkor azt kell nézzétek.
Hideg a hajnal, és a bringámon sajnos nincs ülésfűtés, és amúgy is: amikor legutóbb bringával mentem ki a stúdióba Törökbálintra, éjjel hazafelé teljesen eltévedtem, és halálra rémítettem egy nénit, amikor a sötétből előgurulva megkérdeztem: „Tessék mondani, merre van Újlipótváros?"
---------------------
#dalfutár #dalfutár3 #dalfutár2019 @hajósandrás @qualitons @thequalitons @pappszabi @supernem @saiid @akkezdetphiai @puskáspeti @biebers @thebiebers @supersizerecording
Keress minket az instagramon is:
dalfutar_hivatalos
A Dalfutár dalait megtalálod a Spotify-on, a Google Play-en, a Deezeren,
az Amazon music-on, a Tidalon, és a Napsteren is.
---------------------
Akiknek a függetlenségünket köszönhetjük:
SAMSUNG
A műsor és a tehetségek támogatója
www.samsung.com/hu/
SZIGET
Sziget-himnusz a Dalfutártól
szigetfestival.com/hu/
MAZDA
A Dalfutár autós partnere
www.mazda.hu/

eu.audio-technica.com/
audmax.hu/
www.vylyan.hu/
www.artisjus.hu/
---------------------
A felvételek a SuperSize Recording-ban készültek.
www.supersizerecording.com
Hangfelvétel: Horváth Attila (Atish)
Hangfelvételi asszisztens: Makay András
Keverés és Mastering: Horváth Attila (Atish)/SuperSize Recording
www.supersizerecording.com/hu/atish
---------------------
Gyártó: Filmimpex Kft.
Producer: Hajós András és Jeli András
Minden jog fenntartva.
2019.

Megjegyzés
Dalfutár
Dalfutár Évvel
A Dalfutár epizódjának második részében az alkotók találkoznak, hogy egyetlen nap leforgása alatt a stúdióban elkészítsék a közös dalt. Zeneszerző: Puskás Peti⎜Szövegíró: Süveg Márk Saiid⎜Producer: The Qualitons⎜Énekes: Papp Szabi
eszterpetrany
eszterpetrany Évvel
Ez atom lett.
Hajós András
Hajós András Évvel
@Emese Hlacs nemsokára kiteszem
Emese Hlacs
Emese Hlacs Évvel
Klip mikor lesz? Hogy terjeszteni lehessen a muzsikát, mert nagyon megérdemli.
Dávid Horváth
Dávid Horváth Évvel
Rugos Beket a műsorba
Zsombor Isépy
Zsombor Isépy Évvel
Eddigi legjobb! Nagyon ott van!!
Csilla Nagy
Csilla Nagy 5 hónapja
Jajjj, gyerekek. Én ezt már nem is tudom hányadszor hallgatom és örül a szívem. Sokan írják, hogy ez vagy az a rész a kedvencük. Nos, nekem EZ.
Jesse James
Jesse James 10 hónapja
Hááát itt azért eljátszanak egymás mellett. A dinamika is sántít. Van amikor az ellentétek nem vonzzák egymást.
Gyula Papp
Gyula Papp 11 hónapja
Miért nem mennek ezek a rádiókban?
MrsMoz
MrsMoz 11 hónapja
6:08 Özv. Horváth Terézné?? :D
Windlespoon
Windlespoon Évvel
Teljesen rácsavarodtam a Harapj a Napba-ra, de mostanában meg úgy visszakívántam erre a számra is, és ezt is hallgatom megint, tök jó! :)
Judit Berényi
Judit Berényi Évvel
Legerősebb csapat eddig. BIGUP
Zsolt Hamar
Zsolt Hamar Évvel
Eddigi legjobb! Said szövege szenzációs, Szabi hangja meg a totális megsemmisító energia! Gratulálok! Szerintem ideális himnusz. :)
MULATÓ AZTÉKOK
MULATÓ AZTÉKOK Évvel
solareclipse
solareclipse Évvel
Ahogy szól még az is retro. Sajnos.
Eszter Kovács
Eszter Kovács Évvel
Ez király lett :) Sziget himnuszról először az jutott eszembe, hogy angolul kéne lennie, mert már szinte több külföldi látogató van a Szigeten, mint magyar. De nekem nagyon tetszik. Mikor megláttam az előző részben a Papp Szabit, és elkezdett rá énekelni, hogy megmutassa elsőre milyennek gondolja, már akkor tudtam, hogy jó lesz. Ő egy olyan kraftot vitt bele, ami előtte hiányzott a dalból. Nagyon érdekes így végignézni, hogy hogyan áll össze, hogy mindenki gondol róla valamit, mindenki beleteszi az ötletét, több ego egymással hogyan boldogul. Nagyon izgalmas. (Szerintem Puskás Peti azért próbált több szerepet vállalni, mert ő is érezhette, hogy amit megadott az elején, az egy fél refrénre elég, de ki kell köré még találni egy egész dalt.)
Tibor Jánosi-Mózes
Tibor Jánosi-Mózes Évvel
Nagyon szép szám lett. Hihetetlen, hogy mindenki visszatartotta magát és PP sérülésektől mentesen zárhatta az arcpirítást. Respect!
paczy
paczy Évvel
Zenekart még!! Lehetőleg inkább zeneszerzőnek ;)
Levente Ivády
Levente Ivády Évvel
Puskás Peti tényleg kicsit nyikhaj módon viselkedik, de ha nem is nagyon terjedelmes, de legalább jó dallamötletet+harmóniamenetet hozott. Szeretem a Qualitonst, de sajnos egy kicsit túl akarták bonyolítani a dolgot: nem illendő igazán énekdallam-ritmikát ilyen szinten megpróbálni átírni. A kevesebb több. És ráadásul tök kellemetlen volt, hogy -ha volt is ellenérzésük- nem tudták legyőzni. Pont a Qualitonson nem éreztem azt, hogy csapatjátékosok, és sajnos pökhendinek, gőgösnek tűnő fejeket vágtak . Said tök jól megoldotta, ahhoz képest, hogy ő is sokkal összetettebb dolgokhoz van hozzászokva. PapSzabi pedig egy kreatív energiabomba. És tök jó a stílusérzéke. A Qualitonsos fiúk sajnos túl komolyan veszik magukat.....
István Dihen
István Dihen Évvel
Szerintem meg kellett volna egy énekes a csapatba. A fesztiválhimnuszt felejtsétek el.
Bee Boop
Bee Boop Évvel
Imádom ezt a dalt!
GERGELY TÓTH
GERGELY TÓTH Évvel
No ez most k.. jó lett.
Csaba Valykó
Csaba Valykó Évvel
Kiváló!
MAG7C
MAG7C Évvel
Nagyon örültem volna, hogy ha Saiid lett volna az "énekes". Lehetne egy rap zene is most már :D ;)
Hajós András
Hajós András Évvel
Szeretnék tematikus adásokat, raperek, DJ-k, mulatósok, stb
Tamás Farkas
Tamás Farkas Évvel
De jóóóó lett. Köszi, hogy csináljátok.
Viktor Valamilyen
Viktor Valamilyen Évvel
Nem tisztem elemezni (mert nincs is mire okskodnom), de józene-rajongóként szeretnék mégis hozzászólni. Húú, hát ez talán eddig a legsúlyosabb epizód. Még Wolf Katién sem aggódtam ennyire pedig az tényleg über-meglepi volt. Mintha sokan húzodtak volna inkább háttérbe a zenészek közül (jó értelemben) és András meg pláne sokat tolt volna bele annál még egy fokkal hátrébbról. Látszik, milyen nehéz így összerakni valamit, főleg, ha vannak szögesen eltérő egyének, viselkedések, életformák egy csapatban. Én megemelem a kalapom elsősorban a Qualitons előtt, fantasztikusat hoztak! Nagyon jó lett a végeredmény, látszik a rengeteg beleölt munka! Végülis, ezért szeretem nézni ezt a műsort, mert valahogy mindig minőségi lesz a vége, még akkor is, ha látszik a küzdelem a felvételig.
János Jaksa
János Jaksa Évvel
Van egy olyan érzésem, hogy ezt még vagy félezerszer megnézem / meghallgatom. Messze a legjobb dal számomra, az eddigi műsorok izgalmasak voltak, érdekesek... a zene általában messzebb állt tőlem, de EZ... minden szempontból telitalálat.
Inhauser márton
Inhauser márton Évvel
Fuu de k'va jol szol. 👍👍👍👍🍻😎
ata ata
ata ata Évvel
Basszus, nemreg meghallgattam/neztem a qualitons KEXP radios szerepleset. Hat valami zsenialisak a sracok. Vagy 8-10 eve mintha lettem volna talan a godorben qualitons koncerten de akkor annyira nem fogott meg amit muveltek. De most uristen. Kicsit olyan 21-ik szazadi Doors. Szoval kosz Dalfutar, hogy ismet megismertetted velem a Qualitons-t. :)
Hajós András
Hajós András Évvel
mi köszi!😁 Az ilyen kommenteknek azért örülök különösen, mert ez mutatja jól a zenészek, leendő vendégeink felé, hogy miért érdemes vállalni ezt a fura játékot.
10 10
10 10 Évvel
Ez az a szint, amire nem lehet mást mondani, mint hogy: zseniális. A Dalfutár történetének legigazabb, legjobb, legnormálisabb csapata, zenéje. Mindenféle hiszti, képmutatás, kamu dolgok nélkül tettek le olyat az asztalra, amihez nem kellett olyan producer, ami teljesen kioltja a lényeget. Köszönöm a hangszereknek, de legfőképpen a zenészeknek!
Gábor Tornai
Gábor Tornai Évvel
Spotify-ra ki fog ez is kerülni?
Hajós András
Hajós András Évvel
dec2-től
Annamari Albert
Annamari Albert Évvel
sáföling! Nahát, ez egészen más, mint a többiek, örülök, hogy megismerhettem a Qualitont és a fiúkat. (Az énekes engem kicsit idegesit) Azt nagyon szeretem nézni, hogy férfiak milyen szépen tudnak dolgozni egy közös projekten. És az is tetszik, hogy Kodály országában a billentyűsnek zongorakoncertjei vannak a Zeneakadémián. Magyarorszáááááááááááááááág!!!!!!!
Nóra Víg
Nóra Víg Évvel
Imádtaaam ezt a csapatot, és nagy öröm, hogy ilyen hosszú a műsor!! 😊
Márk Molnár
Márk Molnár Évvel
Végre! A producer nem tucatpoppá silányította a zenét, mint a legtöbb eddigiben. Ráadásul a "zeneszerző" által szállított szám, ahogy mondta az egyik zenekari tag, nem dal volt, hanem egy öthangos motívum.
Eszter Varga K.
Eszter Varga K. Évvel
Mikor először halottam a dalt, csak a homlokom ráncoltam, de másodszorra király !
Lazacable
Lazacable Évvel
Apey-ra nagyon kíváncsi lennék hogy működne ilyen formátumban. :-)
Hajós András
Hajós András Évvel
hívtuk, nem ért rá.
Ákos Barcsik
Ákos Barcsik Évvel
A Qualitons nagyon jó ötlet volt!
Gergő Lőrincz
Gergő Lőrincz Évvel
András, mikor rakod végre fel külön a dalt is? Fárasztó ennyiszer visszatekerni a videót😜
Hajós András
Hajós András Évvel
@visky peter dec2.-től
visky peter
visky peter Évvel
spotify?
Bertalan Puskás
Bertalan Puskás Évvel
Először én is sajnáltam, hogy nem valósul meg Szaby verziója, az egy party himnusz lehetett volna... De ebbe is rengeteg energia van, és hihetetlen sokat tesz hozzá, hogy zenészek jatszottak rá, sokkal előbb az egész! Tényleg az eddigi legjobban sikerült dalfutár szám! BTW: simán el tudom képzelni Sziget himnusznak
feketetükörben fehérmajom
feketetükörben fehérmajom Évvel
puskáspetike kicsit túlgondolja magát és a szerepe fontosságát :)
feketetükörben fehérmajom
feketetükörben fehérmajom Évvel
Elfogadom, hiszen te végig velük voltál valóban. Akkor ezek szerint a vágott verzió éreztette velem ezt. Köszi a választ!
Hajós András
Hajós András Évvel
nem vitatkozom senki ízlésével.😁 de elmondanám, ahogy én láttam belülről: Peti az ideális Dalfutár szereplő volt. beengedett a családja otthonába, vicces volt es kedves, hamar megcsinálta és azt amit kértem, nem egozott, am8kor teljesen más dalt csinálta belőle, sőt, amikor látta, higy a bent zenélő srácoknak nincs ideje bentről producálni, akkor beült és levezényelte nyitottan es jókedvűen mások elképzelését. Szóval en így láttam.😉
Anna
Anna Évvel
A zenekaros verzió sokkal többet ad, többféle irány, játék egy adott alappal ... nagyon király lett !
Hopsterz
Hopsterz Évvel
Na ez volt eddig a legjobb rész és szám :) Gratu mindenkinek :)
Martin Meszlényi
Martin Meszlényi Évvel
Elsőre azt éreztem hogy nemrossz de nincs benne semmi különleges. Minden reggel mikor felkelek meghallgatom és azt kell mondanom ez egy csoda 😍
Attano Corvo
Attano Corvo Évvel
Az az érdekes ebben a részben,hogy az egyébként külön-külön nagyon tehetséges alkotók,hogyan válnak középszerűvé,amikor számukra szokatlan szituációban találják magukat - vagy még inkább akkor,amikor nincs meg az összhang.Ordítóan hiányzott a kémia,amit a végén nem is titkolnak a szereplők.Ennek hiányában mindenki a rosszabb formáját hozta.Azért mégiscsak úgy érzem - tisztelettel - hogy a The Qualitons hozzáállása volt a legfőbb ok,hogy ez lett az eddigi leggyengébb rész a Dalfutár történetében.Ők öten egy zárt és átjárhatatlan világot hoztak be,nem voltak nyitottak magukon kívül másra és hihetetlenül elitista hangulat áradt belőlük.Ennek legfőbb példája a szinte szürreális közjáték,ahol a billentyűs felkészül a komolyzenei előadására - "van nekem fontosabb dolgom is egy popdalocskánál".Nem vitatom a zenei felkészültségüket,de azért ,mert per pillanat fut a szekér,még nem lett belőlük az új LGT.Presser is alázatosabb lett volna ebben a helyzetben,pedig neki lenne mire ugye.Papp Szabit eddig a pontig nagyon tenyérbemászó figurának gondoltam,de megváltozott a véleményem.Ő tényleg konstruktív volt,nyitott,egomentes,befogadó és lelkes,belőle nem hiányzott az alázat.A műsor továbbra is zseniális,hiszen megmutatja az alkotás fázisait,és persze nincs garancia,hogy a végeredmény "jó" lesz.Mindenesetre nem igazán működőképes a producert zenekarral kiváltó felállás,minél több ego és világ ütközik,annál bizonytalanabb a végkifejlet.
Buda Hajnalka
Buda Hajnalka Évvel
🤩🥰🤩🥳
Roland Pokornyik
Roland Pokornyik Évvel
Szerintem ez egy fura öszvér lett. A Szabi olyan energiával énekel, ahogy ezt kell... a zene viszont másik dimenzióban mozog, valahogy nem passzolnak az energiák össze. A Qualitons szerintem azt felejtette el, hogy NEM egy saját dalt kell írniuk, hanem egy Sziget Himnuszt amit az éjbe/hajnalba lehet ordítani ahogy Szabi teszi.
Kathy Angel
Kathy Angel Évvel
Csodálkozom, hogy erre a hozzászólásra rajtam kívül még senki nem reagált pozitívan. Ennek kellene a top kommentnek lennie szerintem. Vagy lehet, hogy csak mi ketten értettük meg az eredeti célt? Értem én a sok elfogult embert pro és kontra is, de nekem ez a rész eddig a legnagyobb csalódás. Pont azért, mert végre volt valami konkrétum, hogy merre haladjon a szekér: Sziget-himnusz legyen belőle. Hát, ez szerintem nagyon távol áll tőle... Értem én, hogy ízlések és pofonok, értem azt is, hogy millió zenei stílus találkozik a Szigeten, de ha elképzelek egy majdani TV-reklámot, melyet külföldiek is látnak, akkor oda valami olyan ütős zene kell, ami tényleg képes átadni a SZIGET-FEELINGET. Amitől az embert rögtön egy olyan érzés keríti hatalmába, hogy igen, én is ott akarok lenni! Az eredeti melankólia, mint ötlet, szintén nagyon tetszett. Egy átbulizott éjszaka után az ember ténfereg haza, az első napsugarak már cirógatják az arcát... Kicsit kába, de ott van benne az eufória, az átélt élmények, melyeket nem lehet megfogalmazni szavakban, csak egy érzés-kavalkád, hogy igen, ez baromi jó volt, és akarok még ilyet. A lelkemben harmóniát érzek, a szívemben boldogságot. És hazaérve így alszom el...
Unicum25
Unicum25 Évvel
Ahogy én látom: Puskás Peti alapja valójában egy tingli-tangli langyi-pop szivárványos lónyálban. Saiid szövege sem nyerne Karinthy-díjat, semennyire sem kreatív vagy elgondolkodtató. A zenekar és Szabi mentette meg ezt a produkciót az élvezhetőség szintjére. Javaslatom egy csapatra: Dalszerző/énekes: Rúzsa Magdi/Kowa Szövegíró: Barbaró Attila (Junkies) Producer: Balanyi Szilárd (Quimby)
Unicum25
Unicum25 Évvel
@melchizedekful Tudod mit? Igazad van! cseréljük le Schlobocher Barbira a Blahából!
melchizedekful
melchizedekful Évvel
a minimum 10 éve totál kiégett fideszringyó kowalskit akkor lássam, amikor a hátam közepét...
Molnar Gabor
Molnar Gabor Évvel
Imádtam ezt a részt is, nyilván a zene az önkifejezés eszköze, ezért jár súrlódással ha a zenét A-tól Zig értő Zenészek dalt faragnak, én imádtam a munkájuk minden percét. Nyilván más lesz a dal ha nem a Szigetre kell, ha más az énekes a szövegíró, mindíg kérdés ki mennyit enged és mihez ragaszkodik, stb. stb. pont ez ebben a műsorban ami roppant érdekes. Javaslat/kérdés: értem hogy nem lehet túlzottan elengedni a gyeplőt mert szétesik az egész, de ennek ellenére nekem még szimpatikusabb volna ha a dal egyes részeiben más is ráénekel ha passzol, ugyanúgy ahogy bármelyik zenész ötlete "producerkedés", egy jó beszólás bekerül a szövegbe, stb. Nyugodtan mosódjanak el a határok. Viszont az alkotói munka ezen stúdiós része a műsor kvintesszenciája, csak én érzem úgy hogy legyen két, akár három nap? Vagy még viccesebb ha egy héttel később lenne az a második tali. Így akár 3 résznyi videó a végeredmény, a végén 2 kicsit eltérő számmal (így teret adva több ízlésnek határok között, esetleg egyiknél többen is énekelnek, stb. stb.). Imádnám. :D
Hodzsa Enver
Hodzsa Enver Évvel
Kár, hogy ennyi profi csak ilyen silány zenét tudott összerakni. Puskás Peti az elmúlt években igazi unszimpatikus kis fasszá nőtte ki magát... Jobbat reméltem. Majd a kövi.
Bence Borbás
Bence Borbás Évvel
Továbbá bevallom, hogy az előző évadok dalaira nem sokszor jutott eszembe rákeresni, hogy csak úgy hallgassam, hiába maga műsor és az adások királyak voltak. Persze lusta is vagyok meg minden, de ezt a mostani számot viszont már sokadszorra hallgatom. Hatalmasat dob rajta hogy élő zenekaros az alap, ahol valódi emberek játszanak egy szobában, valódi hangszereken. Van benne élet.
Bence Borbás
Bence Borbás Évvel
Én azt bírom, hogy már szinte mindenki rákészült, hogy akkor ebből most lesz egy szokványos, tucctucc EDM, tizenkettő-egytucat fesztiválhimnusz (még Szabi is), aztán jött a Qualitons és csinált belőle egy olyan faszányos pszichedelik funkot, amit az ember szívesen hallgat meg egy képzeletbeli Szigetes tv reklám szpoton kívül is. This is Dalfutár, baby! ;)
Hollinetz Bernát
Hollinetz Bernát Évvel
Ismét zseniális Dalfutár produkció keletkezett. Köszönjük srácok és kösz Hajós Andris. Zseniális műsor, zseniális csapat!!! Csak így tovább!!!
19620403juh
19620403juh Évvel
Kedves Dalfutár! Nagyon örülök ennek a projektnek, mert igazán megmutatta, hogy milyen a kreativitás, ha kihasználja csapat a lehetőségeket, nem alibizik. Ebben az élő zenekar muzikalitása, zenei ötletei kellettek leginkább. Elsősorban a Qulitonsnak és Papp Szabi egyéniségének vagyok hálás, újra és újra hallgatom a felvételt. J.I.
Phullank
Phullank Évvel
Ez király lett! 🤜🤛
Kovács Lajos
Kovács Lajos Évvel
Zseniális!
Katalin Szalai
Katalin Szalai Évvel
Annyira jó, mikor a zene lesöpri az egyéneket, és az emberek elengedik az ego-t, hogy építhessenek. (Mondjuk egy katedrálist a zene hangjaiból.) :D Imádtam!
Anna Zsófia Nagy
Anna Zsófia Nagy Évvel
Szabi hangja egyszerűen fesztiválgyanússá tette az egészet. Sokkal érdekesebb volt a műsor és a szám is zenekari alappal. Szurkolok ennek a dalnak! hajrá!
theremay
theremay Évvel
1: Eleve komoly ember nem hívatja magát "Petinek". Hogy mennyire volt jó ötlet, hogy nekiállt producerkedni, azt az elejtett félmondatok pontosan megmutatják. És az, hogy milyen ötlet egy Sziget indulóra felkérni egy ilyen feminin széplelket, azt meg Hajós maga is elmondja a végén. 2: A Qualitons csalódás volt: a vérprofi, fegyelmezett hozzáállás mellet az érdektelenség sugárzott róluk. De ténylég profi iparosként álltak hozzá. 3: Szabi szuper - mint mindig. Szerintem ő vitte a hátán a megvalósulást az együttdolgozós napon. Ha nem lett volna az energiabomba hozzáállása, ilyen rétestésztaszerű kelletlenkedésbe fulladt volna az egész. És egy gyászinduló született volna. 4: Said meg bölcs - mint általában. 5: Hajós most nem jól válogatott - ennyire eltérő stílusoknál már nagyon nagy a bukás veszélye. Már volt ilyen húzása - a feszültséggel teli full női felállás, a Tudnád ha érezném dal körül, pl. Akkor is a szerencsén - najó, nagyrészt Monokán - múlt szerintem, hogy teljesen OK szám született (valami két akkordból). 6: Az elején nem hittem volna, hogy ebből a vernyogásból lesz valami. Végül teljesen hallgathatóvá sikerült hegeszteni. Remélem ebből is lesz egy utómunkával (rendesen) megtámogatott klipszerű dolog is.
milan biri
milan biri Évvel
Persze-persze volt itt minden. Nyávogás, unottság, kivagyiság... Aztán "belezenéltek az álmomba"! És közben születik az himnusz... Banyek ez jó!! Nekem... Tőlük!
Daniel Maitheny
Daniel Maitheny Évvel
majdnem mindenben egyet értek...
Zoltán Páncél
Zoltán Páncél Évvel
Ez tetszett eddig a legjobban! Jot tett a zenekarosdi a Dalfutarnak. Legyen meg ilyen! :)
Szabolcs kalmár
Szabolcs kalmár Évvel
Szerintem a The Qualitonst kar volt be venni, egy supernemes zenei alafestes jot tett volna a dalnak.A Qualitons nagyon gyengusz.
András Éliás
András Éliás Évvel
Feliratkoztam. :) Druszám aztán Patreonotok van-é? Mert szerintem vagyunk páran akiknek megérne havi pár ezrest, hogy minél több kontentet csináljatok. Én pl. szívesebben adnék nektek 19 ezret, mint a Puskás stadionba. :)
Balázs Julia
Balázs Julia Évvel
EZ VALAMI BAROMI JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anett Kardos
Anett Kardos Évvel
19:45 környéke Mosd meg a pi.ád ! :D
Vizi Előd
Vizi Előd Évvel
Aki csak a számot szeretné szénné hallgatni :D 32:10-től kezdődik a végeredmény. Ahogy néztem még nem került fel külön a csatornára a szám.
Dániel Kübler
Dániel Kübler Évvel
hurrá! spotify ilyesmi várható?
Hajós András
Hajós András Évvel
igen
Sándor Farkas
Sándor Farkas Évvel
Ez nagyon jó , pont az én stílusomba van szóval várom spotify-on , mert már hallgatnám a buszon :D:D
kokalvin
kokalvin Évvel
Hát ez nagyon oda lett pakolva.. Respekt az egész csapatnak!! Ennyi alkotó embernek tényleg különlegesen nehéz lehetett ilyen szűk határidővel együtt dolgozni, főleg hogy mindenki javasolta volna a magáét. Előző évedban számomra mindig a produceren bukott el a dolog. Nagyon jó dalog és szövegek voltak, de a producerek szerintem fantáziátlanok és olykor amatőröknek is tűntek... Első évadra természetesen ez nem vonatkozik, az perfekt volt :D
Károly Borza
Károly Borza Évvel
Szerintem tök jó az alap téma, tök jó a szöveg, tök jó a kész muzsika és imádom Szabi hangját is ennek ellenére ez nekem nem állt össze. Puskás Peti hangjával valószínűleg jobban működne. De ez csak az én véleményem, Minden esetre remek munkát végeztek és tök élveztem az újabb rész akárcsak az előzőeket. Gart a műsorhoz! Várom a következő gurítást!
Slow Village
Slow Village Évvel
a qualitons védelmében: olyanról hallottatok már hogy jetlag?
Biró István
Biró István Évvel
Petya... Így utólag, már nem is feltűnő vala "gogelorthlasszal" egyeztetni egy felnőttekből álló, zenészként műkődő banda...., a szavakat? - a magyar anyanyelvünk szavait? - " ..., kínosnak tűnik számodra, a BELGA szövegvilága???!! :( " Tudom, Te is tudod hogy akinek az inge.... " - Használjátok ki, hogy ilyen helyzetben vagytok..., s kerestek vele...!!! - Ószintén..., adjátok hálát Istennek!!
Richard Mikolay
Richard Mikolay Évvel
Én is úgy séreztem, hogy a "producerek" magukra formálták a dalt. Ettől függetlenül nem lett rossz muzsika, de sziget himnusz sem lesz belőle az tuti.
Sandor Haszon
Sandor Haszon Évvel
Jó lett a dal. A Papp Szabi nagyon szimpi és egy kedves ember, de kár, hogy ő énekel, mert szétordította. Kár érte, mert ez nem punkrock.
GeekPa
GeekPa Évvel
Olyan népszerűséget kívánok a műsornak, hogy hetente láthassunk (pár) új Dalfutárt. Mert ez zseniális lett. A műsor is és a zene is! Köszi!
mucmucpuncicus
mucmucpuncicus Évvel
Tegnap óta a dalt dúdolom xD Szuper fülbemászó lett! Nagyon tetszik! A műsort meg remek volt nézni. Az egyik kedvenc csapatom lett. Nekem nagyon bejött, mennyire különbözőek és mégis megtalálták a középutat valahogy. Követendő csapatmunka.
Timea Komár
Timea Komár Évvel
elkezdtem nèzni Hajós András youtube-os sorozatát( amugy is kedvelem mint elôado mint ember ) ès tènyleg azt mondom hogy folytasd ezt a sorozatot mert tènyleg nagyon jo :) talán pèldaèrtèkű a fiataloknak hogyan alkossanak kompromisszumokkal uj dalokat,slagereket. nekem kifejezetten tetszik a dal megszületèsènek háttere ès emberi oldala is egy cèl èrdekèbe összefogás lett. csak igy tovább :) Mindenkèpp feliratkoztam :)
fodor kende
fodor kende Évvel
Továbbra is az egyetlen nézhető hazai zenei műsor: bravó és köszönöm! Jó lenne ha a számok (régiek, újak) letölthetőek lennének de én egy CD-re is szívesen áldozok pénzt!
Hajós András
Hajós András Évvel
spotify, deezer, amazon, google. fent vannak
Péter Gál
Péter Gál Évvel
Nálam is a legjobb az eddigiek közül! Spotira, valahogy pls!
Norbert Arnóczki
Norbert Arnóczki Évvel
Kinotte magat a musor. Az elso adas,ami utan bizakodo oszinten vagyok. Zenekar volt,jo. Szovegiro,jo. Puskas Peti nemtom,miert koszongette meg a zenekarnak a munkat. Allandoan,mintha azon a nemsok alapotleten kivul barmi a vezerlopult moge kerte volna. Ez lesz a szigethimnusz? Bocsanat, a Szabi is fasza volt.
spenotmokus
spenotmokus Évvel
Durva jó lett srácok!!\m/!!
Imre Kárpáti
Imre Kárpáti Évvel
Az eddigiek fényében ez egy nagy csalódás!!!! Sajnálom de ez van! :(
Ildikó
Ildikó Évvel
31:50 - facepalm
Donnie Darko
Donnie Darko Évvel
"Kezébe vette a dolgokat" = Megcsinálták helyette :D Igazából minden amit Petike adott hozzá "értéket", el is tűnt belőle a végére, hála égnek.. így egy jó zene lett :D
Eva Juhasz
Eva Juhasz Évvel
15:43-nál nagyon The Verve feeling
Máté Marton
Máté Marton Évvel
Ez nagyon ott van, parádésan jó lett. Várom a dalt Spotify-ra!!!
Viktor Görcs
Viktor Görcs Évvel
A Qualitons és Puskás Peti közt fényév a különbség az előbbi javára szakmailag az kiderül ebből, de az nem, hogy miért ül undor az arcukon végig... vagy nem kaptak gázsit vagy pisztolyt tartottak a fejükhöz, hogy elvállalják...
Pálma Karsai
Pálma Karsai Évvel
Csak a Puskás maradt volna ki a dologból......De ezzel a hihetetlen gyenge alappal is, zseniális amit összehoztak a többiek.
Mándoki Tamás
Mándoki Tamás Évvel
19:48 :D :D Mosd meg a p..ád XD
CsokisMorisz
CsokisMorisz Évvel
na Andrásom, én akkor most jól leiratkozom, hogy aztán rögvest feliratkozhassak.
Szilveszter Varga
Szilveszter Varga Évvel
Elsőre odavoltam a zenekar-mint-producer ötletért, és a Qualitons láttán is ujjéztam, de végül inkább mégsem. Merthogy mi más hangzás is lehetne végül, ami kijön egy zenekar keze(i) alól, mint a zenekar saját hangzása. Éppen ezért működő zenekar ők: ahogyan az egyik penget, üt, billent, már indul is a kémia. Tök mindegy, mi indítja be, ők maguk, vagy valami külső akármi, a sound így is-úgy is ráül a végére. Ez lett itt is nekem az inkább mégsem tetszik... Nem a végeredmény, mert az fasza. De a sima mezei jómunkásember producer esetében (jó esetben) sokkal több sound van a keze alatt, és akkor lehet izgulni, épp melyiket gondolja ráadni. És ez egy izgalmas plusz mileszebből...? Egy zenekar esetében, ahogyan lett is - és hogyan is lehetett volna másképp - egyetlen sound lesz ráadva: a zenekar jól ismert sajátja. Így ez nem annyira meglepi, hogy mit csinál belőle a producer, hanem inkább olyasmi, hogy hogyan csinál belőle feldolgozást a zenekar. És ettől kevesebb a játék - nekem legalábbis...:(
Mlinár László
Mlinár László Évvel
Ez a hangzásvilág nagyon nem jön be. Minden elismerésem a Qualitonsnak, de ez nem az én világom.
remekelek64
remekelek64 Évvel
Én nagyon szeretem a műsort, de néha nem értem, bizonyos figurákat miért hív meg András. Itt van például a felnőni sosem akaró Puskás Peti, aki szerintem iszonyatos középszer. Ebben a produkcióban a szöveg sem tetszett, szerintem a srác felcsapta a közhelyszótárt, aztán rímbe szedte őket...( Azt hiszem, Andrásnak fel kéne vállalni, hogy csak igazi minőséget létrehozni tudókat hív meg a műsorba, mert a szarból van éppen elég, sőt túltermelés van belőle. Azért hajrá, Dalfutár!
Tamás Ballai
Tamás Ballai Évvel
Imádom ezt a műsort. Zseniális az új központi feladat. Már elsőre szuper csapat lett összerántva. Az hogy egy komplett zenekar lett beszervezve, külön pikantériát ad a résznek. A zene refrénje óriási, de engem zavar a "csak azért se felemelő, hanem szomorú, melankólikus himnuszt csinálok" attitűd és emiatt a végeredmény mégsem lett az igazi. El kéne már engedni ezt a ránk aggatott sírva vigadósságot :) Fesztivál himnusznak szerintem nem lesz jó. Nagyon kíváncsian várom a folytatást :)
Benjamin Gégény
Benjamin Gégény Évvel
Nagyon jó lett! Köszönjük! Bár ha én az éneknek nagyobb hangsúlyt adtam volna. Szerintem kicsit halk
László Németh
László Németh Évvel
Tartozom egy vallomással. A csapatból körülbelül mindenki antipatikus nekem, sajnálom. Enne ellenére ez egy tök hallgatható és jó szám lett. Ebből következik, hogy a művészek személye nem feltétlenül mérvadó egy műnél. Gratulálok a fiúknak, jó zene lett. A műsor pedig csillagos ötös, de ezt már megszoktuk.
7Toki777
7Toki777 Évvel
Nagyon jót tett, hogy zenekar játszik, egész más dimenzió, ez nagyon jó lett! Köszönöm!
Zsuzsa rostás
Zsuzsa rostás Évvel
Fb-on is megosztva - én a szomszédnéni voltam, aki nem hallgatja, csak feliratkozottttt... :D
Biró István
Biró István Évvel
ना, most, hanyatt dobtam magam... Ratifikáltam qvalitásotok : in statu nascendi... Alea acta est
Dávid Tóth
Dávid Tóth Évvel
Megszületett egy új élmény. Számora ez a szám a dög. Szabi energiája hengerlő. A The Qualitons nekem, egy nagyon jó ízlésű kellemes 70-80 es évek amerikai hangulatával fűszerez. Gratula a szovegért, zene szerzeményért. Köszönet A Dalfutárnak.
miafa
miafa Évvel
Szerintem nem vagyok egyedül, aki meghallgatna egy Maszkura éneket valamelyik részben! ;)
Zsolt Imre Bence
Zsolt Imre Bence Évvel
Szerintem nagyon jó lett, és szerintem abszolút Sziget himnusz kompatibilis. Volt már ennél nyugisabb himnusza is a fesztiválnak, elég csak a Punnany szabadonjára gondolni. Mikor lesz fent spotifyon?
Hajós András
Hajós András Évvel
már vasárnap feltöltöttem, pár nap, amíg átfut a rendszerükön
Barna Maci
Barna Maci Évvel
szerintem az együttesnek egyedül a puskás nyálverésétől volt szimplán hányingerük
chaos98GTVS
chaos98GTVS Évvel
Zseniális lett a dal, tetszik a nem szokványos akkordmenet és rázott a hideg a vokálfaltól ami megcsapott hatalmas erővel :D Azt szabad megtudni, hogy a "civil" zeneszerzői jelentkezésre kapunk-e visszajelzést a jövőben? Kicsit keserédesen néztem, így hogy nem tudom meglesték-e amit küldtem :)
z3ro
z3ro Évvel
Az eddigi részekből megtanulhattuk, hogy a producer az, aki egy számítógépen "összeprüttyögi" a zeneszerző dalkezdeményét. Most ez változott, én nagyon örültem neki. Igazi zenekarral az alkotói folyamat is biztosan más. Viszont a zenekar kicsit félreértelmezhette a feladatot. Nem egy új The Qualitons dalt kellett összerakni, és ezt eléggé rossz néven vették. A dal viszont nekem tetszik, nagyon jó lett. Papp Szabi nagyon kellett :) Miért van eltorzítva a hangja egyébként?
Gábor Jano
Gábor Jano Évvel
Szerintem ez nagyon jó lett Gratula!....nekem tetszik, gondolom ha rádiós verzió lenne picit más lenne. Másképpén zajlott vólna, ritmikában máshogy szólna, meg merem kockáztatni hogy ez a legjobb lett szerintem eddig. A Dalfutárok között 🙂👌
Tamás Sági
Tamás Sági Évvel
Bitang jó lett, ez a műsor hihetetlen :) gratula srácok hétfőn folyt.köv. :)
Gergő Dalanics
Gergő Dalanics Évvel
Nagyon kellett egy karakteres énekes mint Szabi és az hogy végre hangszerek adják az alapot új szintre emelte a Dalfutárt. Kár hogy Szabi első ötlete (18-20. percek környéke) el lett felejtve vagy kukázva lett, mert így nem jön meg a nagyobb energia, hogy nincs benne az a magasabb szólam a refrénben. A szöveg fasza és a zenekart sem húznám le mert azért hallatszik hogy igenis foglalkoztak vele, de nyilván nem volt rá sok idő.
DALFUTÁR 3⎜Első csapat 1. rész⎜2019
44:28
DALFUTÁR 3⎜Második csapat 1. rész⎜2019
46:40
Berkes Olivér - Jó vagy rossz legyek  (Official Music Video)
3:14
MISSH-Amit szeretek megöl x BURAI
2:25
#MISSHMUSIC
Megtekintés 984 E
DALFUTÁR 4 ⎜ Első csapat 2. rész ⎜ 2020.
47:06
DALFUTÁR 3⎜Negyedik csapat 2. rész⎜2019
51:14
DALFUTÁR 3⎜Harmadik csapat 2. rész⎜2019
46:44
DALFUTÁR 3⎜ÉRTED⎜Első csapat, klip⎜2019
04:17
Negyedik csapat 1. rész | Dalfutár 2019
39:36
Berkes Olivér - Jó vagy rossz legyek  (Official Music Video)
3:14
MISSH-Amit szeretek megöl x BURAI
2:25
#MISSHMUSIC
Megtekintés 984 E
Honest Trailers | The Simpsons Movie
5:16
Screen Junkies
Megtekintés 928 E
Britney Spears Cold Open - SNL
7:57
Saturday Night Live
Megtekintés 3,9 M
I Shaved My Head Bald
16:19
James Charles
Megtekintés 8 M